レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zamość Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

UWAGA UWAGA Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do skl... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Brud ,smród ,art.spoÅŒ.przeteminowane ,kasy samoobsługowe wiecznie się zawieszają panie kasjerki aroganckie przy zwróceniu uwagi pani mi pokazała gdzie moje miejsce ,zostawiłam towar i paragon za zwrot... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Od jakiegoś czasu, niestety ale nie da się jest pierogów ruskich z tacki.... nie wiem jak mrozone czy w okrągłym pojemniku. Ale te z tacki, nie mają praktycznie sera, jak równieÅŒ ziemniaki są Ōółte i... もっず芋る

1.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Klienci biedronki, zanim zrobicie zakupy przeczytajcie regulamin. Jak się okazuje kaÅŒdy sklepy sieci biedronka moÅŒe ma swój regulamin Zwrot a nawet wymiana towaru jest właściwie niemoÅŒliwa.

Zwrot, a nawet wymiana jest praktycznie niemoÅŒliwa.Kazdy sklepy biedronka, jak mnie poinformowała Pani kierownik okręgowa, ma swój regulamin. Dobro klientów mają gdzieś. Kupiłeś i koniec. WaÅŒne ÅŒe zapłaciłeś. To jakieś absurdy które słuŌą do tłumaczenia oszustw, bo inaczej tego nazwać nie moÅŒna. UwaÅŒajcie co kupujecie bo po zapłaceniu, nawet stojąc jeszcze przy kasie, prośbą o zwrot czy wymianę okazuje się niemoÅŒliwa. Mocno się zastanowię czy jeszcze kiedykolwiek odwiedzę ta sieci, a byłam b. dobrym klientem. JuÅŒ nie. Koniec i zapewniam ÅŒe wszędzie gdzie będzie to moÅŒliwe będę opowiadała jak zostałam potraktowana. Biedronka to najgorsze sklepy, bałagan,brak cen itp. Teraz okazuje się ÅŒe wymienić źle kupiony towar jest niemoÅŒliwe. Wstyd

2025幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Otrzymanie uszkodzonego towaru zakupionego na Biedronka Home skutkowało 2-krotnym zgłoszeniem reklamacyjnym - przy pierwszym zgłoszeniu stwierdzono, ÅŒe bezzasadnym, czas oczekiwania na moÅŒliwość odbio

Otrzymanie uszkodzonego towaru zakupionego na Biedronka Home skutkowało 2-krotnym zgłoszeniem reklamacyjnym. Po pozytywnym rozpatrzeniu reklamacji sklep nie miał moÅŒliwości wypłaty gotówki (system nie widział reklamacji). 15 dni oczekiwania po zgłoszeniu na infolinii prośby o zwrot na konto. 47 dni... od czasu złoÅŒenia reklamacji- sprawa w toku. Infolinia nic nie wie i nic nie jest w stanie poradzić... Obsługa reklamacyjna na tragicznym poziomie. NIE POLECAM!!!

2025幎6月3日
5぀星のうち3の評䟡

Aplikacja wprowadza klientów w błąd

Aplikacja wprowadza klientów w błąd . Dostaje sms o promocji , jestem zainteresowany sprawdzam w aplikacji , ze towar jest w moim sklepie jadę 12 km . i niestety towaru nie ma . Obsługa robi głupie miny to nie nasza wina . Niestety bardzo często to się zdarza - Hrubieszów

2025幎7月17日

Obsługa

Witam, jestem bardzo rozczarowana obsługą w sklepie Biedronka w Kielcach na ul. Sandomierskiej. Robię tam zakupy systematycznie i zawsze kiedy zapytam o coś obsługę pojawia się problem poniewaÅŒ: nigdy nie wiedzą gdzie jest towar czy w ogóle jest, nie ma opcji aby sprawdzili na magazynie, nie wiedzą co jest w promocji, są niemili i w niekulturalny sposób odzywają się do klientów (często starszych ludzi). W sklepie panuje bałagan, wszędzie stoją porozstawiane towary nie da się przejść w wózkiem.

2025幎7月8日
5぀星のうち1の評䟡

Zakupiłem deskę SUP dwa tygodnie temu

Zakupiłem deskę SUP dwa tygodnie temu. Zamówienie jednak nie było kompletne, towar okazał się być niezgodny z opisem i zdjęciami na stronie Bierdonka Home. Brakowało linki do nogi - bardzo waÅŒny element w tym sporcie. Wpadając do wody (co nieuniknione) linka ma uniemoÅŒliwić desce odpłynąć za daleko od pływaka, tak ÅŒeby on nie utonął. Taki element bezpieczeństwa. Na infolinii konsultant zapewnił mnie, ÅŒe brakujący element moÅŒna dosłać do mnie. Wina leÅŒy po stronie sprzedawcy - poniewaÅŒ nie skompletował zamówienia naleÅŒycie. Umowa sprzedaÅŒy, do której doszło nie została w pełni zrealizowana przez sklep poniewaÅŒ sprzedano mi produkt niepełnowartościowy. Jako konsument byłem zadowolony z konsensusu i sprawa w moim odczuciu była zamknięta, czekałem na przesyłkę. DuÅŒe było moje zdziwienie gdy w poniedziałek 7 lipca 2025 odczytałem wiadomość od biura obsługi klienta, ÅŒe mogę dokonać zwrotu całego zamówienia. Po telefonie na infolinię Biedronki Home powiedziano mi, ÅŒe "nic nie wiemy, o ÅŒadnej kwestii zwrotu elementu do Pana". Powołując się na rozmowę wskazałem, ÅŒe co innego ustaliliśmy z konsultantem za pierwszym razem. Pan odpowiedział, ÅŒe nic takiego nie ma w informacjach - odpowiedziałem mu, ÅŒe nie ma bo to była rozmowa telefoniczna. Chwilę potem dowiedziałem się, ÅŒe mogę tylko dokonać zwrot bo dział tak zadecydował. "Dział zadecydował". PowaÅŒnie, dwa tygodnie zajęło na taką odpowiedź działu? Wskazywałem, ÅŒe chcę otrzymać linkę - której nie było w paczce. Słowem chcę otrzymać to za co zapłaciłem i to do czego sklep się zobowiązał w umowie sprzedaÅŒy. Dlaczego za niedbalstwo sklepu ma odpowiadać konsument? I to w tak waÅŒnej sprawie. Zwrot obejmowałby mój udział bo musiałbym spakować produkt i taszczyć go do kuriera i go nadać. ZdÄ…ÅŒyłem poczynić wydatki na akcesoria do deski, jest ona nad miejscem wypoczynkowym. Dlaczego odpowiedzialność za niewypełnienie umowy spoczywa na konsumencie? Dlaczego konsument jest karany zwrotem? To taki problem wypełnić umowę i dosłać linkę? Wystarczy wysłać linkę i nie ma problemu. Sklep jednak idzie na łatwiznę i nie przestrzega praw konsumenta. Jeśli Bierdonka Home w sprawach tak banalnych nie potrafi rozsądnie rozwiązać problemu to ja jako konsument widzę tylko czerwone flagi. Sumując - 1. Zapewniono mnie o rozwiązaniu, o którym "nikt nie wiedział w centum obsługi klienta. 2. Rozwiązanie uległo zmianie. 3. Straciłem dwa tygodnie na lekcewaŌące podejście sklepu. 4. Umowa nie została spełniona po stronie sprzedawcy. 5. Zwrot jest moÅŒliwy tylko jak się zaangaÅŒuję - chociaÅŒ nie jest on konieczny jak zaznaczam od początku. 6. Brak zaufania do sprzedawcy - jeden konsultant mówi jedno, drugi mówi inaczej, jest chaos. Gdybym wiedział, ÅŒe tak będzie wyglądał ten zakup to zastanowiłbym się dwa razy...

2025幎7月8日

Cena mięsa podana za 100 gram a nie

Cena mięsa podana za 100 gram a nie kilogram co bardzo wprowadza w błąd
Niestety zapłaciłam ale stojąc przy kasie zerknęłam na rachunek i chciałam zwrócić
Odmówiono mi zwrotu chociaÅŒ nie wyszłam ze sklepu
Tłumaczenie kierownika ÅŒe jak wyjęłam je z lodówki i szlam z nim po sklepie do kasy mięso mogło się popsuć i nie moÅŒe go przyjąć z powrotem
Teraz zastanawiam się czy jest zjadliwe bo ze sklepu przez jakieś 2 kilometry wiozłam je do domu w klimatyzowanym samochodzie

2025幎7月3日
5぀星のうち1の評䟡

Proszek Vizir XXXL OSZUSTWO!!!

Wczoraj czyli 30.06.sieć biedronki zrobili jednodniową promocję na proszek Vizir xxxl. Byłem zainteresowany i nie tylko Ja kupnem tego produktu, okazało sie ÅŒe to Oszustwo w ÅŒadnych sklepach sieci w moim mieście nie pojawił się ten towar. Do tej pory Byłem zadowolony z zakupów ale teraz NIE nie kosztem klientów. PROSZ wyciągnąć konsekwencje bo od tej pory zacznę obserwować wasze oszustwa

2025幎7月1日

W Biedronce w Zielonej Gorze na ulicy

W Biedronce w Zielonej Gorze na ulicy Wyszynskiego 77 brak organizacji pracy towary blokuja przejsce klientow uwarzaja za zlodzieji zabraniaja wyjerzdza poza kase aby sie skasowac twierdza ze klijci kradna wozki kasierka zamias kasowac klientow biego dok samo obslugowych w innych biedronkach na teronie miasta Zielona Gora nie ma takiej sytuaci

2025幎6月24日

mole !!

Nie chodziłem do tego sklepu bo duÅŒe zakupy preferuję robić w hipermarketach ,a dodatkowe uzupełniające z osiedlowych sklepikach . Sąsiadka często zachwycona opowiadała mi o promocjach więc skusiłem się , byłem tam 5 moÅŒe 6 razy ,ale na pewno juÅŒ nie wrócę . Pierwsze co mnie przytłoczyło to bajzel , totalny bajzel , brak chronologii , pozastawiane alejki , to moÅŒna przeboleć wybierając się na zakupy rano , gdy jest mało ludzi , ale najgorsze co wpłynęło na moją decyzję to MOLE !! tak.. mole spoÅŒywcze , które przyniosłem do domu wraz zakupami ,z zakupami NA PEWNO Z BIEDRONKI . Nigdy nie borykałem się z tym problemem ,a zaczęło się wraz z rozpoczęciem wizyt w tym sklepie , szukałam róŌnych przyczyn , szafki wielokrotnie sprzątane ,a mole dalej latają . W końcu padło na biedrę jako przyczynę i BINGO !! ...od miesiąca nie zaglądam do tego sklepu i jakimś cudem problem moli się skończył . Nawiązując do cen tak wychwalanych przez sąsiadkę to szczerze nic wielkiego nie zauwaÅŒyłem pomimo skanowanej karty , ot ...ceny jak wszędzie , po mojemu nie warto tam chodzić i przynosić do domu niezbyt przyjemnych lokatorów

2025幎6月20日

Zakupiłam CZARNY wentylator w sklepie

Zakupiłam CZARNY wentylator w sklepie internetowym biedronka home na taki teÅŒ wentylator dostałam fakturę. A przyjechał biały więc złoÅŒyłam błąd zamówienia niknęło ponad dwa tygodnie i nie mam ani pieniędzy,ani wentylatora,który zamówiłam. Wysłałam wezwanie przedsądowe do zwrotu moich pieniędzy jeśli do juto bo taki dałam czas nie dostanę przelewu,sprawę mój Rzecznik Praw Konsumenta kieruje na drogę postępowania sądowego !!! Banda złodziei i krętaczy !!!

NIE POLECAM !!!

2025幎5月28日

Między innymi kupiłem frankfurterki

Między innymi kupiłem frankfurterki gdzie data waÅŒności była jeszcze przez dziesięć dni. Po otwarciu na frankfurterkach była pleśń z zielonym meszkiem. Źle był wcześniej produkt przechowywany wniosek z tego taki. Nie przestrzega Biedronka zasad przechowywania produktów.

2025幎6月10日
5぀星のうち1の評䟡

Narastający bałagan w Biedronce przy ul

Narastający bałagan w Biedronce przy ul Nastrojowej w Łodzi narasta od kilku miesięcy ale dziś osiągnął apogeum. Alejki pozastawiane towarem, często pootwieranym, niepełnowartościowym, bardziej to wygląda jak wysypisko niÅŒ promocja. Przed kasami teÅŒ stosy towary, przewracającego się na osoby w kolejce. Dojechać do kasy koszykiem tez sztuka, bo promocyjny śmietnik zwęŌa przejścia do 50-60 cm. Kasjer przegląda zeszycik, bo po roku pracy nadal nie zna kodów, kolejka więc sięga połowy sklepu, najczęściej tej połowy gdzie leÅŒy chemia,bo po połowie spoÅŒywczej biega sobie mysz, chowająca się co jakiś czas pod lodówkami z wędlinami. Warzywa foliowane - np sałata, czy mini marchewki - waÅŒność do wczoraj. Promocja na wędliny powinna nosić nazwę wyprzedaÅŒ, bo termin waÅŒności to jeszcze 1 dzień, w konkurencyjnych marketach takie rzeczy leŌą w koszykach z przecenami. Czas zakupu - półtorej godziny z czego 50 minut stanie w kolejce do kasy.

2025幎6月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ