レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zamość Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

UWAGA UWAGA Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do skl... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Brud ,smród ,art.spoÅŒ.przeteminowane ,kasy samoobsługowe wiecznie się zawieszają panie kasjerki aroganckie przy zwróceniu uwagi pani mi pokazała gdzie moje miejsce ,zostawiłam towar i paragon za zwrot... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Od jakiegoś czasu, niestety ale nie da się jest pierogów ruskich z tacki.... nie wiem jak mrozone czy w okrągłym pojemniku. Ale te z tacki, nie mają praktycznie sera, jak równieÅŒ ziemniaki są Ōółte i... もっず芋る

1.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Firma Jeronimo Martins

Firma Jeronimo Martins, do której naleÅŒy sieć Biedronka coraz bardziej naciągają klientów. Rozdział promocji ze względu na pojemność, ustawianie produktów i ich opis tak, aby klient musiał spędzić w sklepie nawet i trzy godziny, ÅŒeby dobrze wybrać produkt, który faktycznie jest w promocji, brak zwrotów nawet jeszcze przy kasie, dopiero co zakupionego produktu to jest brak poszanowania klienta.

I dobrze, ÅŒe rośnie Wam konkurencja.

I nie. Nie będę korzystać z kas samoobsługowych. Odbije się to na waszych kolejkach i haosie, jak zaczną się głośne pytania przy kasie, czy na kaÅŒdy jeden produkt nabił się rabat.

Wy nie szanujecie naszego czasu, my nie poszanujemy waszego.

2025幎6月6日

Naciagacze

Ta się. Sklepów to jest poraÅŒka nie dość ÅŒe zakupiony towar trzeba oddać w danym sklepie i nie ma znaczenia ÅŒe się było na wakacjach 500km dalej to do tego zwracają na voucher mało tego nie moÅŒna go zrealizować w ten sam dzień tylko od następnego a jak się nie wykorzysta całej kwoty to reszta przepada i ma się na to jeszcze 3 miesiące

2025幎6月2日

LeÅŒak który kupiłem przyjechał

LeÅŒak który kupiłem przyjechał uszkodzony (zabezpieczony jedynie odrobiną folii stretch). Po prawie miesiącu od zgłoszenia reklamacji stwierdzili,ÅŒe mam go spakować i odesłać,a oni oddadzą mi pieniądze.Miło z ich strony,ale to miał być prezent.
Sklepy stacjonarne to jedno wielkie oszustwo na kaÅŒdym kroku plus brud, smród i fatalna obsługa.
NIE POLECAM !!!!!!!

2025幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Kupiłam w Biedronka home drapak dla

Kupiłam w Biedronka home drapak dla kota,
1-2dni robocze miał być u mnie.Po 4 dniach zaczęłam sama przesyłki szukać, bo biedronka wysłała i na tym jej odpowiedzialność się kończy. Przyjmują kolejne moje zgłoszenia i nic! W/g infolinii mam czekać moÅŒe przyjdzie a moÅŒe nie, moÅŒe sobie poszukam
!
Paczka była przez chwilę u przewoźnika a teraz zaginęła, ktoś się cieszy z opłaconej przesyłki, pracownicy z infolinii nadają kolejne numery reklamacji i nic nie potrafią odpowiedzieć. Na dobrą sprawę nie wiem co tam robią bo bez nich byłabym w tym samym miejscu. To moje pierwsze zakupy w Biedronka home i ostatnie, NIE POLECAM NIKOMU duÅŒo kupuję przez sklepy internetowe ale z takim brakiem poszanowania klienta to spotkałam się pierwszy raz. Nawet jedna gwiazdka się nie naleÅŒy!

2025幎5月15日

Biedronka Home - Sklep internetowy

Sklep internetowy Biedronka Home to jakieś nieporozumienie. Wysyłają towar zwrócony przez poprzednią osobę jako nowy i nawet o tym nie informując ÅŒe produkt pochodzi ze zwrotu. To juÅŒ nie pierwszy raz jak dostałem towar który inną osoba oddała. Nie wspominając o pakowaniu zamówień, które nie chroni zakupów.

2025幎5月22日

Oszuści i naciągacze

Biedronka, są to sklepy w których ZAWSZE mam wraÅŒenie ÅŒe zostałem oszukany lub naciągnięty. ZAWSZE! KAÅ»DA wizyta to jest cofniecie się z kasy do cenowek i zrobienie zdjęcia.
Myśląc o marce Jeronimo Martins wszyscy powinni kojarzyć ją tylko z oszustwami, naciaganiem i nieuczciwymi praktykami wobec swoich klientów.
Mam nadzieję ÅŒe opinia ta rozpowszechni postrzeganie marki na jakie zasługuje a klienci przestaną korzystać z usług oszustów.

2025幎5月24日

Phishing na promocji mrozonek

Dziś promocja na" warzywa na patelnię " marki Mroźna Kraina .Trzy smaki w cenie 4,99 przy zakupie 2 opakowań 450 g.Tyle tylko, ÅŒe w tej samej lodowce są teÅŒ inne smaki tej samej maki o tej samej gramaturze i cenie.Cenowowki oczywiście malutkie ,czcionka moÅŒe z 5 mm.smaki.opisane kilkuliterowymi skrutami. W tej sytuacji szansa na to ÅŒe klient się pomyli jest dość duÅŒa, szczególnie w przypadku osób starszych. KaÅŒda pomyłka nie zauwaÅŒona w porę, czyli po zapłaceniu rachunku w kasie ,to dodatkowe 2 zł zysku(cena regularna 6,99). MoÅŒliwości zwrotu nie ma bo to mroÅŒonka, wiec w ciągu kilku minut od wyjecia z zamraÅŒarki mogła się rozmrozić. Kierowniczka sklepu przy Słowackiego w Sandomierzu opryskliwa ,przypominały mi się czasy PRL-u. Świetny sposób na dodatkowy zysk kosztem klientów.Przy gigantycznej skali działalności biedry pewnie kilkaset tysięcy. Gdybym ja kogoś oszukał na tyle, poszedł bym siedzieć. Myślę ÅŒe tego rodzaju praktyki zasługują na zgłoszenie UOKiK-u. A swoją drogą ciekawe co obsługa robi z mroÅŒonkami jeśli klient zorientuje się zanim uisci rachunek.Zdaje się, ÅŒe wtedy prawa fizyki działają w jakiś inny sposób.

2025幎5月24日
5぀星のうち2の評䟡

Księgarnia nie sklep spoÅŒywczy

Klientów interesuje cena a nie co jest napisane na etykiecie czy na co dzień czy na wieczór czy moÅŒe na pojutrze chodzi o wasze promocje.To nie księgarnia.Po za tym brak przejścia za kasami w Biedronce przy ul BłaÅŒka w Inowroclawiu nie moÅŒna wózkiem przejechać.Gdzie BHP.To nie wina pracowników oni mają po prostu taki nakaz z góry.Kasjerki chcecie usmaÅŒyć przez tą szybę na przeciwko kas moglibyście zadbać o ich ÅŒycie i zdrowie a nie tylko trzepać kasę.Znowu pytanie gdzie BHP.Po sklepie nie moÅŒna się swobodnie poruszać.Co do obsługi klienta dlaczego około godz.21:00 nie moÅŒna robić zakupów przy zwykłej kasie tylko przy samoobsługowej,nie kaÅŒdy ma kartę są ludzie którzy płacą gotówką. Natknąłem się z tym problemem juÅŒ kilka razy tj jakaś paranoja.Z promocjami robicie ludzi w balona tj wyÅŒej pisałem to nie księgarnia.Jestem zniesmaczony sytuacja w waszym sklepie i uczynię wszystko aby odpowiednie słuÅŒby bardziej się przyjrzały bezpieczeństwu w waszych sklepach.

Najgorsza Biedronka w Rudzie Śląskiej na ulicy Planty Kowalskiego 1

Sklep w Rudzie Śląskiej na ulicy planty Kowalskiego 1 poÅŒal się BoÅŒe! Towar rozwalony po całym sklepie na paletach nie na regałach nie da się z wózkiem przejechać , otwarta jedna kasa kolejki zawijają się w regałach pracownic na sklepie naliczyłem 4 które sobie gadały jak się człowiek chciał zapytać o coś to odpowiadały jak by za kare tam były . Kierowniczka sklepu woli chodzić i gadać przez telefon niÅŒ ogarnąć pracownice a jak z linii kas był dzwonek ÅŒeby otworzyć inne kasy to nagle wszystkie pracownice ze sklepu wraz z kierowniczką uciekły na magazyn a kobita z kasy moÅŒe sobie dzwonić . Biedronka schodzi na psy

5぀星のうち1の評䟡

Nie dajecie moÅŒliwości zdecydowania o uÅŒyciu vouchera - po zeskanowaniu aplikacji, automatycznie nalicza się rabat (o którym nawet nie wiedziałam) a później odmawiacie dokonania zwrotu towaru.
Rozumiem politykę rabatów itp. Dajcie zdecydować ludziom czy chcą uÅŒyć dany rabat w tym przypadku Lidl jest bardziej skierowany do klienta (nie ma takich problemów ze zwrotami). Nie polecam, nie będę uÅŒywać juÅŒ wszej aplikacji.
Mój problem był zgłoszony, ale niestety do tej pory nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi. Pewnie będziecie przedłuÅŒać, ÅŒeby minęło mi 30 dni 😡

5぀星のうち3の評䟡

Promocje, a wprowadzanie w błąd.

Robię zakupy i widzimy w koszach promocje - 3 towary z wystawionych i zakup za 50%. Drobnym drukiem napisane, co wchodzi a co nie - ale tak ogólnie. Na przykład - sezonowe - NIE. A skąd ja mam wiedzieć które to sezonowe, wszystkie mają czerwone ceny. Więc domyślam się, ÅŒe niÅŒsze. Idziemy do kasy, a nawet pani przy kasie nie wie które nie - dopiero jak wbije na kasę to widzi. Okazuje się, ÅŒe większość nie ma tej promocji, ale przecieÅŒ nie będę się cofał - kupiłem. A zatem krótko - wystawianie promocji zmieszane z tym co jej nie obejmuje i dowiadujesz się o tym przy kasie - to zwykłe naciąganie. Tak się nie robi.

2025幎5月16日

Kupiłem w Biedronka Home frytownicę

Kupiłem w Biedronka Home frytownicę Hoffen 3380 w promocji.Przyszła uszkodzona,nie działał poprawnie panel sterowania,i dostarczono mi produkt nie zgodny z zamówieniem.W ofercie i na pudełku zaznaczone jest ÅŒe pojemność jej misy ma 5L a w rzeczywistości coś 3,5-3,7 L.W rozmowie telefonicznej z serwisem producenta konsultant potwierdził ÅŒe wyszła do klientów partia z dokładnie takimi wadami a teraz Biedronka informuje mnie ÅŒe mam czekać na decyzję w sprawie reklamacji do 30 dni.Pomijając usterkę tej frytownicy to juÅŒ samo to ÅŒe zapłaciłem Biedronce za frytownicę 5L a otrzymałem mniejszą to powinno od razu obligować sieć do zwrotu pieniędzy bądź obniÅŒenia jego ceny.Pierwszy i ostatni raz coś u nich,w tym Home zamówiłem bo nie wiadomo co będziw następnym razem.Zamówię odkurzacz a otrzymam miotłę.

2025幎4月10日

Aplikacja jest do dupy

Za kaÅŒdym razem jak otwieram tą waszą aplikację to jest aktualizacja przez pół godziny i nie mam czasu ÅŒeby skorzystać z promocji. Dziś nie docierały do mnie kody bo aplikacja zaŌądała weryfikacji i zakupy ze zniÅŒką poszły się jebać

2025幎5月10日

Zwykli oszuści

Zwykli oszuści, zakupiłem towar w jednym ze sklepów Biedronka po zapłaceniu okazało się ÅŒe za towar zapłaciłem więcej niÅŒ był na metce cenowej oraz w ogłoszeniach biedronki, po rozmowie z kierownikiem stwierdzono błąd w systemie kasowym i mam się kontaktować z biurem obsługi klienta bo oni nie pomogą mu w sklepie, tak oczywiście zrobilem, zostało to.przyjete oraz zapytano mnie czy chce zwrot pieniędzy czy bon ba zakupy, ÅŒe względu ÅŒe nie mieszkam na stałe w Polsce wybrałem zwrot pieniedzy, i zaczęły się problemy co chwilę coś chcieli a to zdjęcie z metki na półce a to ÅŒe chcą mi dać bon na zakupy aÅŒ wkoncu stwierdzili ÅŒe moja reklamacja jest odrzucona

2025幎4月17日
5぀星のうち1の評䟡

RozmroÅŒone lody w pojemniku 900ml.

W dniu 08.05.2025 w sklepie Biedronka przy ul. Słowackiego w Rzeszowie kupiłam lody w pojemniku koral wiśniowe. Po ok. 15 min.byłam w domu i otwarłam pojemnik, lody kompletnie rozmroÅŒone ,nie nadają się do spoÅŒycia. Przykre .

2025幎5月8日

Najgorsze kajzerki są w Biedronce

Najgorsze kajzerki są w Biedronce. Dotyczy to wszystkich sklepów jaki odwiedzam. To mąka z wodą i jakimś ulepszaczem. Są niesmaczne i sypią się jak wióry. W Carrefour, Netto, Auchan są smaczne i w podobnej cenie.

2025幎5月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ