Sidst jeg spiste der var i december og der var maden dykket i kvalitet Men i dag slÃ¥r den rekorden over verdens dÃ¥rligste mad jeg smagt.. og mÃ¥ske ogsÃ¥ verdens dyreste madâŠ. Pizza helt sjasket og... ãã£ãšèŠã
Med priser der tangerer til Danmarks dyreste grillmad, sÃ¥ mÃ¥ man formode at kvaliteten fÞlger med. - det er desvÊrre ikke tilfÊldet. Big Bens i EspergÊrde har netop serveret den absolut slÞjeste K... ãã£ãšèŠã
SÞde medarbejdere der tog imod min relativt store bestilling, tilbÞd noget at drikke mens jeg ventede og lavede hurtigt lÊkker mad. Vi bruger ALTID Big Benâs nÃ¥r vi skal have pizza ð
Wow hvor er det ringe mad fra Big Ben's... Til dato den dÃ¥rligste burger jeg nogensinde har fÃ¥et. Pommesfrites der kun lige har vÊret i frituren, blÞde og underbagt. Skal ALDRIG ha' mad derfra mer... ãã£ãšèŠã
- ã¬ã¹ãã©ã³
- ãªã³ã©ã€ã³é£å泚æãµãŒãã¹
- ãã¶ã®å® é
- ãã¶ã®ãã€ã¯ã¢ãŠã
- æã¡åž°ããµãŒãã¹
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VÊlg menuer af Italiensk take away fra Big Bens Pizzaria i EspergÊrde; Bestil online, lÊn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!
Strandvejen 356, 3060, EspergÊrde, ãã³ããŒã¯
- bigbenspizzaria.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Sidst jeg spiste der var i december ogâŠ
Sidst jeg spiste der var i december og der var maden dykket i kvalitet
Men i dag slÃ¥r den rekorden over verdens dÃ¥rligste mad jeg smagt.. og mÃ¥ske ogsÃ¥ verdens dyreste madâŠ. Pizza helt sjasket og olieret og smagslÞst⊠margerita pizza hvor jeg endda fortalte dem at de kommer alt for meget ost pÃ¥.. selv den formÃ¥et de at lave sÃ¥ dÃ¥rligt som det overhovedet kunne⊠jeg kunne kÞbe en pizza til 55 kr nede i byen hos kebaben som smager bedre end den!
Hvis man kunne give den minus stjerner så ville jeg give den - 5 stjerner
Wow hvor er det ringe mad
Wow hvor er det ringe mad fra Big Ben's... Til dato den dårligste burger jeg nogensinde har fået. Pommesfrites der kun lige har vÊret i frituren, blÞde og underbagt.
Skal ALDRIG ha' mad derfra mere
NordsjÊllands bedste glutenfripizza
Det kom efter 5 min som ellers sku haâŠ
Det kom efter 5 min som ellers sku ha taget 45 min rmen der var å kartoffel med remoulade gennemstegt kylling meget lidt salat nul stjerner
Med priser der tangerer til DanmarksâŠ
Med priser der tangerer til Danmarks dyreste grillmad, så må man formode at kvaliteten fÞlger med. - det er desvÊrre ikke tilfÊldet.
Big Bens i EspergÊrde har netop serveret den absolut slÞjeste Kebabtallerken jeg nogensinde har set og smagt. Serveres med kÞd og pomfritter seperat og et lodent brÞd og et bÊgre med bernaisesovs.
Hvis en kebabtallerken fra BigBens var den sidste fÞdevare i denne verden, så ville jeg hellere Êde en håndfuld jord.
Jeg har lige bestilt fra det her pizzaâŠ
Jeg har lige bestilt fra det her pizza sted og det bliver os sidste gang. Pizzaen var dårlig og jeg fandt noget meget underligt i mine pomfritter der lignede et dÞdt insekt. Jeg vil på ingen måde anbefalede det her pizza sted til nogen.
ForfÊrdelig oplevelse
ForfÊrdelig oplevelse. Bestilte en Hawaii pizza. Noget lugtede underligt på pizzaen og vi fandt ud af at det var ananas stykkerne der var begyndt at gÊre. De lugtede af halv gammelt Þl og var nÊsten uden farve. Ringede ret hurtigt til dem for at fortÊlle dem at deres ananas var for gamle. Ejeren havde ikke tid til at tale med mig og ej heller den sÞde pige der tager imod bestillinger. Jeg gjorde opmÊrksom på at det drejede sig om en pizza med for gammelt mad. Hun sagde at ejeren ville ringe tilbage til mig. Det gjorde han aldrig. Så er man da fuldstÊndig ligeglad med sine kunders ve og vel. Sidste gang vi kÞbte noget der.
SmagslÞs karklud
Virkelig dårlig pizza. FÞltes som en våd karklud, sej dej der var blÞd og våd af alt for meget olie. KÞd der ikke smagte af noget og skinkestrimler gjorde at et halvt stykke var rigeligt.
Ta' på Divina eller Gastranomia hvis det skal vÊre i EspergÊrde.
Ellers er Martinellis i HelsingÞr det bedste sted
Det er en ommer
Vi har efterhånden kÞbt mad mange gang hos Big Bens Pizza, gennem Just Eat.
De leverer altid hurtigt. For det meste er maden rigtig god.
Så fik jeg lyst til deres hvidlÞgsbrÞd. Det koster 69 kr, så det måtte da vÊre lÊkkert.
Det var det bestemt ikke. Det ser indbydende ud, men når man skÊrer i det, flyder det ud med vandet tomatsauce. Det var stort set det eneste der var i. En lille smule ost men jeg tror de havde glemt at putte hvidlÞg i.
Indholdet var så vandet, at bunden på brÞdet var helt gennemblÞdt... der er ikke noget mere usmagelig end vådt brÞd.
Big Ben !!! Det "hvidlÞgsbrÞd" er på ingen måde pengene vÊrd. Lav det mindre og mere delikat. Jeg har spildt 69 kr på noget der var lige til at smide ud.
Big bens kom nu!
Big bens kom nu!
2 gange i trÊk er i over 1 1/2 time om at levere ens mad! Sidst måtte jeg selv hente vores mad.
Vi har endnu ikke modtaget vores ordre her til aften, og vi er netop ramt 1 1/2 time!
Det holder bare ikke med en bÞrnefamilie.
Det er sgu en ommer.
I har altid ydet god service men i er virkelig hoppet af på den siden i flyttede i de nye lokaler.
Ãv, det bliver nok et nyt pizzasted fremover da det er for useriÞst og jeg vil bede andre om at overveje 2 gange om det er vÊrd at vente 1 1/2 time pÃ¥ en pizza, for det er niveauet hos Big Bens pt.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service.
Pizzaen var slatten.
Man bliver altid modtaget med godâŠ
Man bliver altid modtaget med god service
God varm mad og nem bestilling
Maden var meget varm - smagte godt og hjemmesiden nem og hurtigt at bestille fra.
Levering uden problemer.
Ordre nummer 790985382
Koldt og kedeligt
Det mad som jeg har fået leveret var bare koldt og kedeligt. Deres mad plejer ellers at vÊre helt fint. Men denne gang koldt og kedeligt, virkelig trÊls
O stjerner herfra.
O stjerner herfra.
Bestilte 4 pizza med levering.
Da de kom var de nÊsten kolde.
1 pizza var forkert så de ville komme med en ny.
Der gik over en time.
De var tÞre , kolde og kedelige.
Aldrig pizza derfra mere
Snasket blÞd pizza
Snasket blÞd pizza, hvor fyldet lå klasket sammen på den ene halvdel. Pizzaen indeholdt underlige oksekÞds kugler, som var grå og smagte dårligt!! Jeg håber, at FÞdevarestyrelsen kigger forbi snart