レビュアーのコメントを見てみましょう
Havde bestilt husets burger. Fik en meget bagt bolle bagt af deres pizzadej, total uspiselig , måtte kassere bollen og nøjes med at spise bøffen , en øv oplevelse
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Bestil lækker pizza online hos Mona Lisa Søborg ♥ Bedste pizzeria i Søborg ✓ Bedste priser ✓ HURTIG LEVERING ✓ Nemt og hurtigt ✓
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vores 2 durum og 1 pizza sandwich…
Vores 2 durum og 1 pizza sandwich totalt smadret og falder fra hinanden. 80 minutter levering. Og de er ligeglade aldrig igen.
Glimrende mad og imødekommende personale
Godt og stabilt pizzaria med glimrende mad. Leveringen er altid som angivet og ofte kommer de faktisk hurtigere. Vi oplever kun smilende og imødekommende personale og bude.
Fandt en død flue i min salat pizza
Fandt en død flue i min salat pizza. Sku lidt bekymrende. Ekstra protein ig🤷♀️
Forfærdelig kundeservice
Pizzaerne var gode, men vi ventede to timer på dem, det ligger kun 5 minutter væk. Jeg ringede 3 gange, her løg de overfor mig og sagde de var på vej uden de overhoved var begyndt at lave dem. Da pizzaerne endelig kom ringede vi for at klage over den forfærdelige kundeservice her var de flabet, kaldte de os barnlige og lagde på. De sendte os to gratis sodavand som undskyldning dog fik vi dem først 20 minutter efter pizzaerne. Lille plaster på såret. Dårlig oplevelse.
Alt for meget salat det blev til et…
Alt for meget salat det blev til et bjerg. Blev nød til at bruge skorperne som spise pinde til at spise salaten 😡Hvorfor ligger der papir på min pizza?!?!? Det sku for ringe alt salaten ligger i midten det hele falder af når man spiser det 😡
Ikke et sted man skal spise hvis man…
Ikke et sted man skal spise hvis man spiser halal mad!
De bruger de samme ting til tage Bacon op med som alt muligt andet og døber det i deres friture!
Da jeg fangede ham i det så gik de helt amok på mig og sagde jeg skulle skride ude af butikken!
Respektløse!
hurtig levering
Maden kom frem længe før forventet leveringstid, og buddet var både venligt og professionelt. Det er virkelig dejligt at bestille fra et sted, hvor man kan regne med hurtig og pålidelig levering hver gang. Tak for en super god oplevelse!
Ventetide 1.5 time dårlig service+pizza
Ventetiden på at få en pizza sent var 1 time og 30 min. Da jeg ringede til dem for at høre var ham der stod i telefonen meget aggressiv. Han siger det er vores skyld at pizzaen tager lang tid fordi vi er børn (alle er over 18). Det er ikke godt nok, vil ikke bestille her igen+ pizzaerne smager dårligt
FORFÆRDELIGT KUNDESERVICE OG EN…
FORFÆRDELIGT KUNDESERVICE OG EN PIZZALEVERING TAGER 1,5 time
Pisse kold mad
Pisse kold mad når man får det leveret har prøvet det 3 gange nu 🥴 men nu er det slut med at bestille far dette pizzaria 🤨
Havde bestilt husets burger
Føj ...
Føj ! Der dukkede hår ud af min mad, og medarbejderne er ubehagelige og ikke et sted jeg vil sætte min fod igen ! De går i forsvarsposition, når man gør dem opmærksomme på deres fejl. Jeg plejer ikke at bestille hår i min mad som ekstra tilbehør.
Giver mig reklame selvom jeg har nej…
Giver mig reklame selvom jeg har nej tak til reklamer klistermærke på min dør. Det er jo ulovligt?
KOMMER ALDRIG TIL TIDEN!!!!!
😍😍😍😍😍🍔🍔🍔🍔👏👏👏
Altid go mad
Altid go mad
Friske råvare
Måske også derfor den er kåret som
Søborg/Gladsaxes bedste pizzaria.
De læser altid kommentaren ved bestilling.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。