Ben bijna vanaf het begin bij de vestiging Leidsche Rijn lid geworden en wil even de multi inzetbare allround medewerker/toezichthouder Hans (Haagse Hansie) in het zonnetje zetten. Voor dag en dauw is... もっと見る
企業が回答しました
Biggym groningen is een super fijne en veilige plek waar je warm verwelkomt word elke dag (vooral Wendy) en als je een probleem hebt altijd bij iemand kan komen voor hulp. Zowel medewerkers als member... もっと見る
企業が回答しました
Fijne & grote sportschool in vestiging Tilburg. Afgelopen jaar verbeterde en meerdere apparaten! Minpunten zijn alleen dat sinds kort er vaak groeps en boks lessen worden gegeven in de sports... もっと見る
企業が回答しました
Altijd super nice bij BIGGYM! Karen altijd super aardig! Altijd Behulpzaam! Blij dat ze terug is van vakantie. Big Roosendaal 👌👌👌👌👌
企業が回答しました
BigGym biedt een toegankelijke, moderne en betaalbare sportervaring voor iedereen. Met ruime openingstijden, een breed aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en professionele begeleiding is BigGym dé plek om jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu beginner bent of ervaren sporter, bij BigGym voel je je altijd welkom!
Postbus 102, 1960 AC, Heemskerk, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fijne apparatuur. Mensen zeggen welleens wat van hun wensen, zoals nieuwe apparatuur. Maar ik vind dat het allemaal voldoet. Ga je rond drukke tijden, is het mogelijk dat je wat lastiger je oefeningen kunt doen, gezien er dan meer bezet is. Maar zelfs als je rond drukke tijden gaat is het rustig. Als het rustig is, is de gym van jou. Top kwaliteit, kan mn workout doen en weer ervandoor. Lief personeel, helpt je graag met wat dan ook. 5/5 sterren als het aan mij ligt 🤷🏽♂️

BigGym からの回答
Een heel fijne sportschool in Nijmegen met een fijne sfeer voor fitness.
Jammer dat ik wekelijks boksen en Zumba kon doen (er zijn maar een paar groepslessen die doorgaan van het rooster) maar dat deze lessen ineens stoppen. Er lijkt ook geen moeite te worden gedaan om de lessen te vervangen. Dan wordt het abonnement toch ineens erg prijzig!

BigGym からの回答
Mooie gym en Sten en Miguel zijn echte doorzetters (althans dat zeggen ze zelf). Hard gepusht elke week en ik zie de vooruitgang. Alleen helaas niet bij hun 2, maar het gaat om mij💪

BigGym からの回答
Fijn geholpen door Gregory bij Big Gym Tilburg.

BigGym からの回答
Echt een hele fijne sportschool\! De gym is ruim, schoon en er is een groot aanbod aan apparaten, waardoor je eigenlijk altijd lekker je training kunt doen zonder lang te hoeven wachten\. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam waaronder Greg. Dit kun je zien aan zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid. en de sfeer is relaxed en motiverend\. Je voelt je hier meteen welkom\. Zeker een aanrader voor zowel beginners als ervaren sporters\! 💪🔥 Ik was laatst in Amsterdam en Utrecht gaan sporten bij de biggym. Daar is het wel wat mooier en groter. En ik hoop dat het hier straks ook zo worden.

BigGym からの回答
Vanavond ingeschreven bij Big Gym Tilburg ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Gegory!

Super snelle fijne hulp gekregen van Gregor in BigGym Tilburg

BigGym からの回答
Fijne gym met relaxte en behulpzame medewerker Gregory bij big gym Tilburg

BigGym からの回答
Gregory heeft ons uitstekend geholpen aan de balie, (big gym Tilburg)

BigGym からの回答
Prachtige zweer personeel heel behulpzaam, lekker om.te.trainen, prettige mensen

BigGym からの回答
Zeer onbeschofte en brutale manager Tilburg. Ik was van plan hier lid te worden. Eenmaal tijdens het rondneuzen hoorde ik hem tegen leden op totaal ongepaste toon bezig. Toen ik wat wilde vragen kreeg ik een vieze blik toegeworpen. Alles behalve klantvriendelijk noch uitnodigend! Voor mij dus geen big Gym. En ik zou zeggen voor u ook niet!!

BigGym からの回答
Eindelijk is BIG GYM ook in Amsterdam! Hele fijne gym! Het is hier lekker ruim, waardoor je bijna nooit hoeft te wachten op een apparaat. Dat maakt trainen echt een stuk relaxter. Het personeel is ook supervriendelijk ))) Vooral Kane en Tiffany zijn echt toppers - cheers, mates )))

BigGym からの回答
The gym is amazing. Always clean, a good vibe and always space.

BigGym からの回答
Goede gym, veel ruimte om te trainen, vriendelijk personeel, behulpzaam. Schone train omgeving, vriendelijke mede sporters hier

BigGym からの回答
Staff is always very welcoming and the gym has everything you need! :)

BigGym からの回答
Lekkere nieuwe gym ..met veel mogelijkheden om goed te trainen..leuk personeel...

BigGym からの回答
Gym met veel verschillende apparatuur van goede kwaliteit. Ruimte is groot en er is genoeg plek. Personeel is erg aardig en behulpzaam. Enige nadeel is de drukte tijdens spitsuren.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。