BigGym レビュー

2,510
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ben bijna vanaf het begin bij de vestiging Leidsche Rijn lid geworden en wil even de multi inzetbare allround medewerker/toezichthouder Hans (Haagse Hansie) in het zonnetje zetten. Voor dag en dauw is... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fijne & grote sportschool in vestiging Tilburg. Afgelopen jaar verbeterde en meerdere apparaten! Minpunten zijn alleen dat sinds kort er vaak groeps en boks lessen worden gegeven in de sports... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Biggym groningen is een super fijne en veilige plek waar je warm verwelkomt word elke dag (vooral Wendy) en als je een probleem hebt altijd bij iemand kan komen voor hulp. Zowel medewerkers als member... もっと見る

企業情報

1. スポーツ学校
  2. ・
  3. フィットネス センター
  4. 体育学部
  5. 体育館

当該企業による記述

BigGym biedt een toegankelijke, moderne en betaalbare sportervaring voor iedereen. Met ruime openingstijden, een breed aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en professionele begeleiding is BigGym dé plek om jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu beginner bent of ervaren sporter, bij BigGym voel je je altijd welkom!

連絡先

(2,510)

過去12か月のレビュー数: 803件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Gym met veel verschillende apparatuur…

Gym met veel verschillende apparatuur van goede kwaliteit. Ruimte is groot en er is genoeg plek. Personeel is erg aardig en behulpzaam. Enige nadeel is de drukte tijdens spitsuren.

Beste Sophie,

Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en variatie van onze apparatuur, de ruimte in de gym en de behulpzaamheid van ons team.

We begrijpen je opmerking over de drukte tijdens de spitsuren en waarderen het dat je dit als feedback meegeeft.

Hopelijk zien we je snel weer tijdens je volgende training!

5つ星のうち4の評価

Gio is erg vriendelijk en behulpzaam

Gio is erg vriendelijk en behulpzaam.
Ik kan met al mijn vragen bij hem terecht

Beste Bianca,

Bedankt voor je mooie woorden over Gio! Super om te horen dat hij altijd vriendelijk klaarstaat en je met al je vragen bij hem terechtkunt.

Veel fijne trainingen gewenst!

Top gym!

Top gym!
Ruime gym met genoeg apparatuur waardoor je vrijwel nooit hoeft te wachten.
Vriendelijk personeel.

Beste KM,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je de ruimte en het ruime aanbod aan apparatuur waardeert.

Ook goed om te horen dat ons team je positief is opgevallen.

Veel sportplezier gewenst!

Goede sportschool

Fijne, grote en schone sportschool. De locatie in Rotterdam een heel veel verschillende apparaten. Ook het personeel is heel erg vriendelijk, met name Marlon en Gio. Aanrader voor iedereen die wil sporten in regio Rotterdam

Beste Bart,

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je onze locatie in Rotterdam als ruim, schoon en compleet ervaart.

Een hele fijne sportschool

Een hele fijne sportschool. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De groepslessen zoals hyrox zitten goed in elkaar. Op.die manier wordt een individuele sport toch gezellig. De sportschool zit overzichtelijk in elkaar waardoor je makkelijk je training kan indelen.

Beste Sara,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Leuk om te horen dat je onze sportschool, het team én de groepslessen zo positief ervaart.

Fijn dat ook de indeling van de gym goed helpt bij het opbouwen van je trainingen!

5つ星のうち5の評価

Beste gym waar ik ben geweest

Beste gym waar ik ben geweest! Voel me altijd welkom en er word altijd gegroet bij binnenkomst en als je weg gaat. Laatst had ik een probleem met een apparaat hierbij heeft Marlon me goed geholpen. Aanrader deze gym

Beste Etje,

Bedankt voor je geweldige review! Super om te lezen dat je je altijd welkom voelt bij ons en dat ons team daar ook echt aan bijdraagt.

Bedankt voor de aanbeveling en tot snel in de gym!

great people with great behinds

great people with great behinds

Dear Parisa,

Thank you for the unique compliment! Great to hear our team made a memorable impression.

We hope you continue to enjoy the atmosphere and your workouts at BigGym!

Sporty regards,

nice staff

good service, nice staff. much equipment

Dear Vijay,

Thank you for your positive review! Great to hear that you’re happy with our service, friendly staff and the wide range of equipment.

We hope to see you again soon for another good workout!

Sporty regards,

5つ星のうち1の評価

Minderjarige zonder ouderlijke toestemming aan 2-jarig abonnement gebonden

Mijn zoon was 17 jaar toen hij hier een abonnement voor twee jaar heeft afgesloten. Dit gebeurde zonder toestemming van zijn ouders en wij zijn hierover ook niet geïnformeerd. Nadat de proefperiode was verstreken, bleek hij ineens vast te zitten aan een tweejarig abonnement dat hij bovendien niet gebruikt.
We hebben hierover meerdere keren contact opgenomen en uitgelegd dat hij minderjarig was toen hij het abonnement afsloot. Toch is er niets rechtgezet. Ik vind het onbegrijpelijk dat een bedrijf een 17-jarige op deze manier aan een langdurig contract bindt en vervolgens, na meerdere verzoeken van de ouders, geen passende oplossing biedt. Zeer teleurstellende werkwijze.

2026年3月19日

Beste Linda,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat een langdurig abonnement voor een minderjarige vragen kan oproepen. We nemen je feedback serieus. Heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier via onze website. We kunnen de situatie dan opnieuw bespreken, uitzoeken wat er precies is gebeurd en samen naar een passende oplossing zoeken.

Sportieve groet,
Quinty|BigGym

Geweldige gym!

Geweldige gym!! Vooral Greg en Vik, super vriendelijk personeel en de apparaturen werken uitstekend. Fijne plek om te trainen!

Beste Azra,

Bedankt voor je enthousiaste review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de gym, onze apparatuur en natuurlijk Greg en Vik.

5つ星のうち5の評価

Ik ben supertevreden met deze gym in rotterdam

Ik ben supertevreden met deze gym! De sfeer is fijn, de apparatuur is goed en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je hier echt welkom en op je gemak.

Ook een extra compliment voor Marlon! Hij is altijd lief, behulpzaam en staat klaar om te helpen wanneer dat nodig is. Echt een topmedewerker! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fijne gym met een gezellige sfeer. 💪🏼😊

Beste Sou ch,

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je je zo welkom voelt bij BigGym Rotterdam.

5つ星のうち5の評価

Overgestapt van basic fit naar biggym…

Overgestapt van basic fit naar biggym beste keuze ooit geweest

Beste Sven,

Bedankt voor je leuke review! Super om te horen dat je blij bent met je overstap naar BigGym.

5 sterren voor Marlon!

Beste Serena,

Bedankt voor de vijf sterren! We geven het compliment graag door aan Marlon.

Fijne en ruime gym

Fijne en ruime gym, voorzien van veel apparaten voor alle spiergroepen.
Hangt een fijne sfeer.

Best Marjolein,

Bedankt voor je fijne review! Leuk dat je tevreden bent over de ruimte, het ruime aanbod en de sfeer in de gym.

Goede gym

Goede gym, met leuk personeel

Beste Serhan,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze gym en het personeel.

5つ星のうち5の評価

Ik ben al 13 jaar lid en kom elke…

Ik ben al 13 jaar lid en kom elke ochtend met plezier trainen.gregory en vikash helpen me altijd goed mee als ik vragen heb. Alleen apparatuur mag wel vernieuwd worden en nieuwe vloerbedekkig aub. Meer schermen en monitors ook

Beste Raif,

Bedankt voor je jarenlange vertrouwen! Super om te horen dat Gregory en Vikash altijd voor je klaarstaan. Je feedback over de apparatuur, vloer en schermen nemen we mee.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。