Vanaf de eerste dag dat ik kwam sporten ben ik enorm enthousiast en dit is tot op heden nog steeds zo. Het is een top sportschool met fijn personeel en super fijne aparaten. De enorme ruimte die er... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Biggym groningen is een super fijne en veilige plek waar je warm verwelkomt word elke dag (vooral Wendy) en als je een probleem hebt altijd bij iemand kan komen voor hulp. Zowel medewerkers als member... もっと見る
企業が回答しました
Fijne & grote sportschool in vestiging Tilburg. Afgelopen jaar verbeterde en meerdere apparaten! Minpunten zijn alleen dat sinds kort er vaak groeps en boks lessen worden gegeven in de sports... もっと見る
企業が回答しました
Een hele fijne sportschool. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De groepslessen zoals hyrox zitten goed in elkaar. Op.die manier wordt een individuele sport toch gezellig. De sportschool zit o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
BigGym biedt een toegankelijke, moderne en betaalbare sportervaring voor iedereen. Met ruime openingstijden, een breed aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en professionele begeleiding is BigGym dé plek om jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu beginner bent of ervaren sporter, bij BigGym voel je je altijd welkom!
連絡先
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Best gym in Amsterdam
Best gym in Amsterdam. Defintly recommend if for the good vibes. 🤙🏼

BigGym からの回答
Super vriendelijke medewerkers waar je…
Super vriendelijke medewerkers waar je altijd een praatje mee kan maken en genoeg apparatuur zodat je door kan trainen super fijn

Zeer tevreden
Als je te horen krijgt dat je nieuw bent, dan geven ze graag een rondleiding. Ze zijn met alle vriendelijkheid bereid om vragen te beantwoorden. Fijne ruime sportschool.

BigGym からの回答
Een mooie grote gym net zoals bij mij…
Een mooie grote gym net zoals bij mij in Roosendaal. Veel apparaten alleen de apparaten hebben allemaal kleine mankementen . Stoelen die niet goed vast zitten. Verkeerd afgesteld. En het is vrij donker binnen

BigGym からの回答
Top personeel bij big gym Zwolle er is…
Top personeel bij big gym Zwolle er is ook genoeg apparatuur en niet al te druk de werknemers zijn behulpzaam

5/5 super leuke groepslessen
5/5 super leuke groepslessen, altijd schoon fijne apparaten. Leuke medewerkers!

Fijne gym
Fijne sportschool met veel moderne apparatuur en genoeg ruimte om lekker te trainen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de sfeer is gezellig en motiverend. Ik sport hier met veel plezier bij Biggym Alkmaar! Zeker een aanrader! 💪😊

Kom al jaren bij BigGym Zwolle
Kom al jaren bij BigGym Zwolle, en altijd goed. Ruim aanbod in apparatuur, vriendelijk personeel, en vooral een hele relaxte sportsfeer.

BigGym からの回答
Altijd gezellig in Alkmaar en een mooie…
Altijd gezellig in Alkmaar en een mooie grote schone sportschool. Heel aardig en behulpzaam personeel

BigGym からの回答
Bij big gym in Zwolle sport ik altijd met veel plezier
Bij big gym in Zwolle sport ik altijd met veel plezier. Veel mogelijkheden en goeie services.

Where do i start
Where do i start? The manager, Jasmin is very easy to talk to and super helpful, Aaron was incredible as well, super welcoming! I’m impressed by the level of cleanliness, spaciousness and an incredible layout! It’s a huge bonus to have a dedicated hyrox and calisthenics spaces within the same gym. There is enough machines for every exercise and honestly the views are to kill for! This is the new Oost location by the way so definitely recommend!

BigGym からの回答
Fijne medewekers Jasmin & storm hebben…
Fijne medewekers Jasmin & storm hebben ons goed geholpen.
Erg fijne sfeer in de gym

Super !
Super !
Kan hier Altijd lekker trainen en een leuke nieuw team die altijd klaar staan om je te helpen !
Train hier met plezier

BigGym からの回答
Ik sport hier wel 5 keer per week en is…
Ik sport hier wel 5 keer per week en is echt top. Ik ben geholpen door gio. In Tilburg.

BigGym からの回答
Het is een fijne sportschool en het…
Het is een fijne sportschool en het personeel is heel vriendelijk gio en graggy in Tilburg

BigGym からの回答
Gio heeft me geholpen gym is top…
Gio heeft me geholpen gym is top locatie Tilburg

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。