Ja shit optijd laten leveren word al paar dagen gesegs et komt vandaag met tijden en heb nogsteeds nie
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
heel mooi shirt goed stof en gewoon de perfecte maat helemaal bij mee dankjewel team bijtje
Goede service en hele snelle reactie( dus thuis hele blije pubers) Echt Super!! top bedrijf!!
Ik heb een limited edition Bender-Hoodie besteld in "Grey Melee". Mij werd geadviseerd om een kleinere maat te nemen, want ze vallen wat groter uit. Dus in plaats van 3XL heb ik XL en het past! Heerl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãŒãã¯ãã¥ãŒã« ãã¡ãã·ã§ã³ ããŠã¹
- è¡£æååº
- ã¹ããªãŒããŠã§ã¢åº
- T ã·ã£ãäŒç€Ÿ
- T ã·ã£ãåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ontdek onze limited edition collectie met originele en unieke designs. Onze streetwear apparel van hoogwaardige kwaliteit voor hem en haar hebben een moderne, oversized fit en unieke prints geïnspireerd door de natuur. Laat je rebelse kant zien met onze stijlvolle statement en shop nu. EST 2024. AMS.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
heel mooi shirt goed stof en gewoon deâŠ
heel mooi shirt goed stof en gewoon de perfecte maat
helemaal bij mee
dankjewel team bijtje
Goede service en hele snelle reactie(âŠ
Goede service en hele snelle reactie( dus thuis hele blije pubers)
Echt Super!! top bedrijf!!
Word al dagen gezegd dat et vansaag komt heb et nogsteeds nie
Zou zeker opnieuw bestellen
Het shirt en de hoodie is van erg goede kwaliteit en werd erg snel bezorgt.
hij kwam erg snel binnen en deâŠ
hij kwam erg snel binnen en de kwaliteit van de trui is heel goed
Eenvoudig te bestellen producten
Eenvoudig te bestellen producten. Communicatie via e-mail duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast hanteren ze een snelle levering, makkelijke manier van betalen en kwalitatief goed product.
Het is echt een super trui hij zit zoâŠ
Het is echt een super trui hij zit zo lekker lekker zacht en hij is ook heel mooi en goed verpakt en snelle levering
De levering is snel en de productenâŠ
De levering is snel en de producten zijn van goede kwaliteit mijn dochter is er gek op
Hij was wel wat groter dan verwachtâŠ
Hij was wel wat groter dan verwacht leek eig wel een L inplaats van Xs maar verder heel fijn
Goede kwaliteit.
Verkeerde kleur geleverd en geenâŠ
Verkeerde kleur geleverd en geen reactie op de klantenservice
Goede kwaliteit en verzending is netje
Goede kwaliteit en verzending is netjes en op tijd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ