Bike4sport レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik en super god hjÊlp af bike4sport til at finde en rigtig god racercykel som lÃ¥ til mit budget. Nicolai kunne bestille cyklen hjem og samtidig ville han ogsÃ¥ hjÊlpe med at fÃ¥ cyklen samlet og gj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg Þnsker at opdatere min anmeldelse af Bike4Sport. Efter en god dialog med Nicolai har jeg oplevet en professionel og imÞdekommende kundeservice. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ den tid og indsats, der e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dejlig saglig behandling af brugt og ny cykel, en fornÞjelse at komme ind i butikken der emmer af ro og fede cykler. KÊmpe ros til Nikolaj for en god behandling og hurtig handel. Kommer helt klart... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Stort udvalg af brugte og nye kvalitetscykler og udstyr. Alle vores cykler er tjekket op og serviceret. SÊlges med faktura og reklamationsret, så du som kÞber kan vÊre tryg. Vi leverer i hele Danmark. Vi tager gerne din gamle cykel i bytte uanset stand. Holdet bag er selv passionerede cykelryttere og har derfor stor kendskab og erfaring som vi gerne deler ud af.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

58件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Exceptionel service trods lang afstand!

Jeg bor i KÞbenhavn og havde alligevel cyklen klar til afhentning mindre end 24 timer efter, jeg trykkede “KÞb” pÃ¥ bike4sport.dk – og det endda fra en butik i Herning! Det er virkelig imponerende service. Nicolai leverede en god pris, super kommunikation og en generel oplevelse af hÞj kvalitet. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem og kan varmt anbefale Bike4sport til alle, uanset hvor i landet man bor.

2025幎4月9日

Bike4sport からの回答

Hej Simon. Tusind tak for den fine anmeldelse! jeg er glad for, at kunne hjÊlpe med en ny cykel. Rigtig god dag. Vh Nicolai/Bike4sport

Bike4Sport gjorde det nemt for mig

Bike4Sport gjorde det nemt for mig at komme af med 2 Êldre cykler som et led i en handel med en ny Orbea. Nicolai var imÞdekommende og serviceorierteret, og så har han vÊret super fleksibel og hjÊlpsom på alle måder.

2025幎4月15日

Bike4sport からの回答

Hej Lars. Tak for besÞget! Det var en sand fornÞjelse. Håber du får mange goder timer på din nye Orbea. Vh Nicolai/Bike4sport

God og hurtig service.

God rådgivning inden kÞb af en af deres brugte cykler, samt god gennemgang af cyklen ved levering. Alt i alt en god oplevelse!

2025幎4月9日

Bike4sport からの回答

Hej. Tusind tak for det! En fornÞjelse at kunne hjÊlpe. Håber du bliver glad for den nye cykel. Vh Nicolai/Bike4sport

Meget fint koncept

Meget fint koncept, der sikrer at gode kvalitetscykler holdes i omlÞb, til glÊde for nye ejere. Super venlig service fra Nicolai, med hurtige og prÊcise tilbagemeldinger på forespÞrgsler,

2025幎2月19日

Bike4sport からの回答

Hej Michael. Tak for det! Er glad for at jeg kunne hjÊlpe dig. Ha' det godt. Mvh Nicolai/Bike4sport

Professionel oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved Bike4Sport. Jeg kÞbte en Orbea Orca m30i og fik professionel og kompetent behandling af Nicolai.

Kan klart anbefales til andre!

2025幎2月15日

Bike4sport からの回答

Hej. Tusind tak for besÞget! En fornÞjelse. Håber at du bliver glad for den nye cykel. Mvh Nicolai/Bike4sport

Jeg vil gerne give en meget positiv

Jeg vil gerne give en meget positiv anmeldelse af bike4sport og isÊr af Nicolai, der virkelig udstråler en enestående kundeservice. Jeg kÞbte en Trek Domane, og Nicolai lavede et fantastisk tilbud, som virkelig overgik mine forventninger. Jeg fik endda mulighed for at rydde lidt op i de cykler, jeg havde stående derhjemme, hvilket gjorde byttehandlen både nem og fordelagtig.
Jeg kan varmt anbefale at vÊlge Bike4Sport, hvis du overvejer at opgradere din cykel. En både professionel og imÞdekommende service, der virkelig gÞr en forskel.

2024幎11月15日

Bike4sport からの回答

Hej Morten. Tak for den fine anmeldelse! En fornÞjelse at handle med dig, samt hjÊlpe dig med en ny og de gamle du havde. God weekend. Mvh Nicolai/Bike4sport

En rigtig god oplevelse at komme hos

En rigtig god oplevelse at komme hos Nicolai. Jeg kom derfra med en rigtig fin cykel, som jeg er meget glad for. Stor anbefaling

2024幎10月21日

Bike4sport からの回答

Hej Mads. Tusind tak for besÞget, det var en fornÞjelse at snakke med dig! Håber at du får mange gode ture på den nye cykel. God weekend. Mvh Nicolai/Bike4sport

Nicolai er imÞdekommende og Êrlig

Jeg kÞbte en racercykel hos bike4sport og må sige, at Nicolai både er imÞdekommende, opmÊrksom, professionel og Êrlig. Og så har han en masse fede ting på lager.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med Nicolai.

2024幎10月15日

Bike4sport からの回答

Hej Jonathan. Tak for anmeldelsen og ikke mindst besÞget! En fornÞjelse at handle med dig. Rigtig god vind fremover! Mvh Nicolai/Bike4sport

kÞbte en ny Orbea mtb rigtig fin cykel

Nicolai er dygtig og kompetent til at rådgive og har den tid der skal til når man kikker cykel.
får de varmeste anbefalinger herfra :-) og så kÞre den som en drÞm.
Martin Jensen Ølgod

2024幎9月19日

Bike4sport からの回答

Hej Martin. Tusind tak for de fine ord og ikke mindst besÞgene. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse. God vind på sporet. Mvh Nicolai/bike4sport

Forhandler med service på hÞjt niveau

Ansvarsbevidst og yderst serviceminded!
Tak for en rigtig god handel og din imÞdekommende service og forståelse.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger!

2024幎9月13日

Bike4sport からの回答

Hej Jesper. Det er mig der takker. Jeg håber at du kan få de sidste solskinstimer med på landevejen. Mvh Nicolai/Bike4sport

KÞbte en ny racercykel

KÞbte en ny racercykel.
Han tog min brugte gravel i bytte til en fin pris, så er super tilfreds med handlen og den gode service.
Mvh. Christian

2024幎8月27日

Bike4sport からの回答

Hej Christian. Tak for anmeldelsen og handlen :-) Håber du får mange gode timer på raceren! Mvh Nicolai/Bike4sport

Helt igennem god oplevelse!

Helt igennem god oplevelse at handle med Bike4sport. Man er i gode hÊnder og der er intet spÞrgsmål der er for småt.
De har en fornem samling af cykler hvilket giver rig mulighed for at finde en eftet sin smag.
Helt klart et sted jeg vil bruge igen og anbefale til andre der sÞger deres nÊste cykel.

2024幎8月30日

Bike4sport からの回答

Hej. Tak for de fine ord og besÞget forleden! Rigtig god dag. Mvh Nicolai/Bike4sport

Rigtig god oplevelse

Rigtig god og informativ kommunikation med Nicolai under hele processen om kÞbet af min racercykel. Dejligt med prÞveture af flere cykler. Kan klart anbefale at bruge Bike4sport.

2024幎8月3日

Bike4sport からの回答

Hej Alex. Mange tak for handlen og besÞget. En fornÞjelse! God vind på landevejen. Mvh Nicolai/Bike4sport

Rigtig god service.

Tak for en rigtig godt handel og service i forbinde med kÞb af racercykel. Jeg kan klart anbefale at handle med Nicolai og Bike4sport.

2024幎7月25日

Bike4sport からの回答

Hej Andreas. Tak for besÞget og handlen. Dejligt at kunne hjÊlpe dig med en ny racer. :-) Rigtig god sommer. Mvh Nicolai/Bike4sport

Fruen havde set sig varm på en bestemt

Fruen havde set sig varm på en bestemt El-cykel, men vred mig lidt ved tanken om de nypriser jeg kunne finde.
Faldt pludselig over Bike4sport, der havde den nÞjagtige cykel til salg i rigtig stÞrrelse og farve.
Havde kun kÞrt 600km., så nÊsten som ny, men ca. til den halve pris, så slog til med det samme.
I stedet for at skulle kÞre fra SjÊlland og afhente, aftalte vi levering et par dage senere.
Aftalen var inden kl. 12. - De var her kl. 11, og cyklen levede fuldstÊndig op til forventningerne.
Happy Wife = Happy Life (Stadig med halvfyldt tegnebog)

2024幎7月17日

Bike4sport からの回答

Hej Anders. Mange tak for handlen og anmeldelsen. Dejligt at den levede op til forventningerne og at jeg kunne hjÊlpe jer begge ;-) Rigtig god sommer. Mvh Nicolai/bike4sport

Fin service. God cykel til prisen.

Vi gik lidt fejl af hinanden mht. fysisk afhentning af cykel, men det var nu lige så meget min fejl.
Nicolai reddede imidlertid situtationen ved dagen efter at aflevere cyklen hos mig i Aarhus.
Fin cykel til prisen.
Meget tilfreds. Kan anbefale Bike4sport.

2024幎7月17日

Bike4sport からの回答

Tak for anmeldelsen og handlen. Dejligt at du er tilfreds med cyklen og at den kom til Aarhus. God sommer. Mvh Nicolai/Bike4sport

Fantastisk service og rigtig god

Fantastisk service og rigtig god oplevelse.
Det var nemt at aftale en tid og da vi kom, oplevede vi en helt igennem fantastisk service - og det endte selvfÞlgelig med et kÞb.
Da cyklen skulle spÊndes bag på bilen, og vi ikke var helt så forberedt, var hjÊlpen nÊr og forhandleren sprang til med både strips og klude.

Stor anbefaling herfra.

2024幎7月13日

Bike4sport からの回答

Hej Jonas. Tak for besÞget forleden. Det var en fornÞjelse, at handle med jer. Rigtig god sommer :-) Mvh Nicolai/Bike4sport

Vil også handle hos Bike4sport.dk en anden gang.

Let og hurtig aftale om bytte handel.
Behagelig og kompetent betjening.
Et super showroom med masser af fede brugte og nye cykler👍Helt sikkert et kig vÊr, hvis man er pÃ¥ ud kig efter en cykel til en fornuftig pris.

2024幎7月8日

Bike4sport からの回答

Hej Rikke. Tak for besÞget og handlen forleden. Håber at du du bliver glad for den nye mtb :-) Rigtig god sommer. Mvh Nicolai/Bike4sport