Fantastisk god service og betjening. Har haft min mountainbike til service , udskiftning af nogle eger , gennemgang af gear og justering generelt . Hvilken cykel jeg har fÃ¥et retur. Alt er 100 % iord... ãã£ãšèŠã
Du fÃ¥r desvÊrre kun 4 stjerner idet jeg ikke kunne fÃ¥ fat i dig inden afleveringen af dÊmpere til service. Kunne vÊre fedt at tlf bliver taget. Eller der bliver svaret pÃ¥ bemÊrkninger i booking. E... ãã£ãšèŠã
KÞbte Stort service og pakkelabel til min Fox bagdÊmper. Sendte den afsted og fik den retur fÃ¥ dage efter. Jonas skrev ogsÃ¥ en lille besked med standen pÃ¥ dÊmperen. Super og hurtig service til... ãã£ãšèŠã
BikePro V. Jonas Knudsen Her for du en top professionel og personlig service og vejledning. Om du kommer med en hverdagscykel, MTB. rasercykel eller noget helt andet. Kan Jonas hjÊlpe dig. Jeg kan v... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bikepro tilbyder reperation, service og salg af nye og brugte cykler. Vi forhandler både bÞrnecykler, racercykler, mountainbike og el-cykler.
Snejbjerg Hovedgade 61, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- info@bikepro.dk
- bikepro.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fantastisk service
Jeg fik en del udfordring med kortbetalingen på en sÞndag eftermiddag. Men det lykkedes og allerede mandag morgen var varen sendt. Fantastisk service og rigtig god kommunikation.
Det kan varm anbefales.
Super service.
Super service. Havde cyklen dagen efter bestilling.
Alt fint og hurtig levering
De havde en vare som ingen andre havde og den blev leveret meget hurtigt.
Det hele foregik som forventet.
Rigtig god
Rigtig god , hurtig og effektiv service . Fik den cykel vi ville ha til sÞnnike til trods for den ikke var der - der blev fundet en lÞsning og vi kan nu give sÞnnike hans lÊkre cykel â
Hurtig levering.
Pakken kom meget hurtigt, det var pakket godt og vi er rigtig glade for cykelen til vores datter.
Hurtig levering ð
Hurtig levering
Ingen problemer
Ingen problemer; chat- spÞrgsmål besvaret hurtigt, og lynhurtig levering
Gode priser hurtig levering
Lightning fast delivery, good product, good price
I am extremely satisfied with the purchase and Bikepro's service
Simpelthen hurtig levering og godeâŠ
Simpelthen hurtig levering og gode priser . Kan kun anbefales
Hurtig levering
En kÊmpe anbefaling herfra!
Mega god service! kan klart anbefale Bikepro :)
Hurtig svar på mail
Hurtig svar på mail. Hurtig levering på trods af landets omstÊndigheder.
Varen som forventet
Hurtig levering og varen svarede tilâŠ
Hurtig levering og varen svarede til det på billed og beskrivelsen
Hurtig levering og sÃ¥ flot cykel ððð»