Super venligt og hjÊlpsom personale! Jeg kom ind med en racercykel der skulle skiftes kassette og kabel på Det ordnede de til en venlig pris Kan klart anbefales
KÞbte en Cervelo-cykel hos Bings i forÃ¥ret. Virkelig god oplevelse. Let og hurtig kommunikation. Butikken skaffede desuden pÃ¥ meget kort tid et andet styr til cyklen fra Tyskland, som blev ombyttet me... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Din kvalitets online cykelhandler. Hos Bikestore.dk fÞrer vi kun kvalitetsprodukter som vi kan stå inde for. Professionel rådgivning fra cyklist til cyklist.
Grumstolsvej 6, 9270, HÞjbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@bikestore.dk
- bikestore.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super venligt og hjÊlpsom personale!
Super venligt og hjÊlpsom personale!
Jeg kom ind med en racercykel der skulle skiftes kassette og kabel på
Det ordnede de til en venlig pris
Kan klart anbefales
Super service ð
Min cykel gik i stykker blot 2 dage fÞr afrejse på cykelferie i Frankrig
En ekspander gik i udu - Bings havde desvÊrre ikke en på lager. Var dog villige til at sÊlge en fra salgscykel - så jeg kunne komme afsted
Mega god service - tusind tak drenge ð€
Fantastisk kundeservice og oplevelse!
FANTASTISK kundeservice!
Vi har i dag vÊret oppe og hente min nye ( og fÞrste cykel ) og vi blev betjent af den rareste mand ( som havde den sÞdeste hund!ð)
Han gik ikke op i at sÊlge mest muligt - men at sÞrge for at jeg var klar og havde de nÞdvendige ting.
Vi fandt lidt flere ting vi blev nÞdt til at have med - og her var han utrolig hjÊlpsom ift. at jeg som helt ny ikke behÞver det dyreste og bedste, men noget godt og noget som fÃ¥r mig godt fra start ðŽð»ââïž
KÊmpe tak for en god oplevelse! På vej hjem snakkede vi om hvor god en oplevelse det har vÊret at vÊre hos jer!
Vi kommer bestemt igen! ðªð»
Og tak til Michael for en god telefonsamtale og en god handel (prismatch)
LÞsningsorienteret når noget går galt.
LÞsningsorienteret når noget går galt.
DÃ¥rlig kundeservice
DÃ¥rlig kundeservice.
Det kan måske virke en smule utrovÊrdig, at jeg endnu engang (2 gange inden for et år) giver Bingbikestore en dårlig anmeldelse, men jeg synes, at andre kunder skal gÞres bekendt med min oplevelse.
Efter rep. af en anden cykel i 2024, hvor jeg heller ikke var helt tilfreds med betjeningen, prÞvede jeg igen at tage kontakt mhp service af en af mine cykler. Jeg synes jo egentlig, at bingsbikestore har en flot butik, men nogle rigtig fine produkter og nogle medarbejdere, som er meget passioneret omkring cykling.
Jeg fik til en start, at vide at der bare flere ting, som skulle laves, herunder krankboksen. Det blev aftalt, at de ville kontakte mig inden med et overslag på en pris for servicen. Jeg blev ringet op med en pris på ca 2500, hvilket jeg accepterede. Blev kort efter igen ringet op, hvor jeg blev oplyst, at kranksÊttet var Þdelagt, og at det skulle skiftes, hvilket havde en pris på yderligere ca 3500kr, såfremt jeg ville have et magen til det, som var på cyklen i forvejen. Jeg fandt et krankbokssÊt på nettet (magen til) til ca 2200kr. For at vÊre sikker på, at jeg kÞbte det korrekte krankbokssÊt, kÞrte jeg ned i butikken, og viste mekanikeren et billede af krankbokssÊttet, hvor han bekrÊftede, at det var det, som jeg skulle kÞbe (ligeledes skrevet på deres arbejdsdokument/kvittering).
Da jeg fik krankbokssÊttet hjem, afleverede jeg det i butikken, så det kunne monteres. Jeg blev nu igen ringet op, og oplyste at det var det forkerte krankbokssÊt jeg havde bestilt hjem (både forkert i lÊngde og passede eksisterende klinge passede heller ikke til, hvilket var yderligere ca 600kr oveni.
Jeg hentede herefter (meget irriteret) min cykel uden påsat krankbokssÊt.
Jeg betalte min regning for det som lavet, og fik kvitteringen tilsendt pÃ¥ mail. Da jeg efterfÞlgende sÃ¥ regningen, kunne jeg se, at der var taget betaling for et âoverslagâ til 250kr. Jeg kontaktede butikken og oplyste, at jeg ikke mente, at det var rimeligt at tage penge for et overslag, da pris herfor skal aftales pÃ¥ forhÃ¥nd. Hertil fik jeg, at vide at det ikke var et overslag jeg havde betalt for, men den tid de havde brugt pÃ¥, at konstatere at de dele, der var bestilt hjem, ikke var de rigtige. Jamen for fand..
Jeg mener, som minimum at butikken måtte påtage sig lidt af skylden for, at jeg har bestilt en forkert del hjem, og så tillader de sig ovenikÞbet at tage penge for det.
Uforskammet.
Fik lavet min cykel et andet sted, hvor jeg endte med at betale ca. 2600kr frem for de ca 4100kr, som jeg skulle betale hos bingsbikestore (for de samme komponenter).
Denne gang var helt sikkert sidste gang, at jeg sÊtter mine ben i bingsbikestore.
***
Opdateret d. 2. juni:
Har d.d modtaget et mail, hvori Bingsbikestore vil refundere 400kr, og hvori de beklager forlÞbet. Det Êndrer selvfÞlgelig lidt på den samlede oplevelse.
Klasse service! Et besÞg vÊrd.
Havde problemer med min skivebremse, sÃ¥ kiggede uanmeldt forbi butikken. Mekanikeren smed, hvad han havde i hÊnderne, og hjalp med at fÃ¥ den justeret til! Virkelig god service - og generelt god stil. Derudover, ekstrem fed butik med stort udvalg. Jeg kommer tilbage ðªð»
Super service ved online handel
Excellent customer service
I bought a race bike at their webshop and received it assembled and ready to roll. Really liked the communication with the shop.
Cykelrytter(motionist) finder ny butikâŠ
Cykelrytter(motionist) finder ny butik og vÊrksted
Jeg kan kun tale ud fra 3 besÞg med jeg er glad.
Go oplevelse ved kÞb af cykel og service
Det er sommer og alle og vÊrksteder ligger underdrejet i arbejde stort set, men butikken her klarer det godt:
-Her er ingen ligeglade med dig og du bliver taget hånd om
Der er plads til forbedringer men deres Êrlighed, viden og respekt giver mig lyst til at komme tilbage igen.
Vejledning udover det sÊdvanlige selvâŠ
Vejledning udover det sÊdvanlige selv udenfor almindelig arbejdstid ðð
Rigtig god service
KÞbte en Cervelo-cykel hos Bings i foråret. Virkelig god oplevelse. Let og hurtig kommunikation. Butikken skaffede desuden på meget kort tid et andet styr til cyklen fra Tyskland, som blev ombyttet med det originale og monteret uden anden omkostning end et nyt styrbånd. Leveret til dÞren på SjÊlland nogle dage efter - opsat tubeless og klar til kamp. Super cykel, super service :-)
Hurtig og venligt personale
Hurtig og venligt personale, som kunne fikse min cykel!
Skuffet over cykeludlejning
Lejede en mountainbike og var ret skuffet. Fik en Giant med billige komponenter, der slette ikke matchede de 10 tkr. Orbea de lovede. Det vil alligevel har vÊret ok, men derudover var cyklen ikke klar til at kÞre. BagdÊkket havde cirka 0,6 bar tryk, gearene var ikke justeret godt og skiftede sig ofte, og den remote lockout gik i stykker efter blot et par kilometer. Jeg betalte ekstra for click pedaler, men dem skulle jeg også stramme flere gange under turen. Heldigvis kunne jeg lÞse de fleste problemer selv, men det skulle jeg ikke have behÞvet.
Kanon vÊrksted!!
Jeg har brugt Bings vÊrksted flere gange og er sÊrdeles tilfreds med resultatet. De er meget kompetente og får min gamle Factor til at funkle som ny hver gang.
Butikken og kundeservice er i top.
Det eneste problem er, at de har alt for mange flotte cykler. Så man skal holde sig vÊk, hvis man ikke kan stå for fristelsen :-)
Super og kompetent service
Super og kompetent service. Har netop kÞbt 2 Orbea racercykler. De blev bestilt tilbage i okt 22. Fik igÃ¥r sms om at de var ankommet og samlet. Sendte bikefit oplysninger som vÊrkstedet udfÞrte uden beregning. SmÃ¥ detaljer og ekstra udstyr blev aftalt og Mikael var under hele forlÞbet hjÊlpsom og oplysende om mulighederâŠMit fremtidig cyklevÊrksted!!! Bedste anbefalinger
Rudi og Gitte
Super high end butik
Jeg har kÞbt en gravel cykel hos Bings Bikestore i den fysiske butik. Super kompetent og behagelig vejledning.
Kanon service og hÞj effektivitet vedâŠ
Kanon service og hÞj effektivitet ved både kÞb, service og reparation af mine high-end cykler - kan stÊrkt anbefales *****
Magen til amatÞrer skal man lede lÊnge efter.
Magen til amatÞrer skal man lede lÊnge efter... De får i hvert fald ikke fingrene i min racer igen.
Havde den til service hvor de skulle skifte klinger på den. Fik den afleveret tilbage og de sagde at alt var ok. Den begyndte at knirke på fÞrste tur herefter, hvor jeg henvendte mig og bad dem hjÊlpe med at finde årsagen til lyden. Fik bare beskeden at de ikke kunne få den til at knirke når de kÞrte på den, så derfor måtte det vÊre mig og at jeg måske skulle prÞve at skifte sko.
Jeg sÞgte hjÊlp et andet sted og fandt ud af at klingerne var skruet fast med 1 uoriginal klingebolt som var lidt lÊngere end de andre 3 - grundet de havde smadret gevindet i klingen. Den bolt sad så lÞst jeg kunne skrue den af med hÊnderne. Når de havde skiftet bolten til en anden, har det jo vÊret bevidst. Det er bare ikke ok!
Gik ind i butikken for at reklamere, og blev mÞdt at en virkelig dårlig attitude. De havde ikke den samme klinge på lager, så måtte betale differencen til den anden - samt prisen for 4 nye bolte. De kender hverken til stolthed omkring sin profession eller kundeservice!
Super service!
Super service!
Jeg har igennem et kÞb af en racercykel oplevet en utrolig fornem service fra Bings Bikestore - en service jeg tÞr vÊdde, på ikke mange andre cykelhandlere i området vil kunne levere.
Personalet er professionelt og flinke, derfor en kÊmpe anbefaling herfra.
Tak!
Ny hometrainer - SUPER service!
Havde noget tid gÃ¥et med overvejelser om en hjemme trÊner. Den service jeg har fÃ¥et i forbindelse med dette, samt kÞbet var bare helt i top! Dette i at finde det rigtige for mig, i forhold til mine behov, udstyr tiltÊnkt, vejledning osv. Jeg er ikke en der selv Þnskede at bakse for meget med opsÊtning, i frygt for det ikke kÞre optimalt, og aftalte derfor jeg kunne aflevere min âlidt Êldreâ reserve cykel ogsÃ¥ ville de sÊtte det hele op, med ny kÊde, kassette osv. Fantastisk service og det spiller bare 200% hjemme nu. Prisen for dette var ogsÃ¥ mere end fair! Yderligere fik jeg hjÊlp med fin justering af min landevejs racer, i forbindelse med nye sko/pedaler. Faktastisk med det professionelle ÞjemÃ¥l og hjÊlp. Har vÊret i en del cykelbutikker med ved 100% hvor jeg kommer fremover. Tusinde tak Michael. Mvh Henrik