Super venligt og hjÊlpsom personale! Jeg kom ind med en racercykel der skulle skiftes kassette og kabel på Det ordnede de til en venlig pris Kan klart anbefales
KÞbte en Cervelo-cykel hos Bings i forÃ¥ret. Virkelig god oplevelse. Let og hurtig kommunikation. Butikken skaffede desuden pÃ¥ meget kort tid et andet styr til cyklen fra Tyskland, som blev ombyttet me... ãã£ãšèŠã
Lejede en mountainbike og var ret skuffet. Fik en Giant med billige komponenter, der slette ikke matchede de 10 tkr. Orbea de lovede. Det vil alligevel har vÊret ok, men derudover var cyklen ikke klar... ãã£ãšèŠã
Super og kompetent service. Har netop kÞbt 2 Orbea racercykler. De blev bestilt tilbage i okt 22. Fik igÃ¥r sms om at de var ankommet og samlet. Sendte bikefit oplysninger som vÊrkstedet udfÞrte uden... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Din kvalitets online cykelhandler. Hos Bikestore.dk fÞrer vi kun kvalitetsprodukter som vi kan stå inde for. Professionel rådgivning fra cyklist til cyklist.
Grumstolsvej 6, 9270, HÞjbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@bikestore.dk
- bikestore.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Modtagelse af forkert vare
Jeg bestilte et par cykelbriller fra Oakley, men modtog et forkert par - samme model, men i sort i stedet for grå. Jeg havde ellers glÊdet mig til, hvad jeg havde bestilt.
"Det gik lidt for stÊrkt for vores ordreplukker, og brillerne ligner hinanden lidt for meget."
EfterfÞlgende har jeg udfyldt en returneringsformular på deres hjemmeside. Der gik fire dage (og et opkald), fÞr jeg fik tilsendt en returneringslabel. Nu har jeg besvÊret med at få printet det ud, hvilket ikke er muligt, når biblioteker og andet er lukkede.
Virksomheden kan ikke oplyse, hvornår det produkt, som jeg bestilte, er på lager igen. Alligevel fremgår det som vÊrende på lager på deres hjemmeside. Det virker derfor til, at der ikke er overensstemmelse mellem det, som de oplyser, og lagerstatus på deres hjemmeside.
Kundeservice og viden er totalt i top
Her er der simpelthen en rigtig cykelshop med website og fysisk shop. Personligt kommer jeg ofte i deres fysiske butik i HÞjbjerg ved Aarhus. Der er altid tid til kundeservice og rådgivning, og begge dele er spitze - hver gang. Jeg vil virkelig gerne give Bikestore min allerbedste anbefalinger, og jeg har efterhånden kÞbt nogle cykler hos - og hver gang med samme gode oplevelse. Bikestore er uden sammenligning min yndlings-cykelbutik!
Kommer med en bÞrne cykel
Kommer med en bÞrne cykel, hvor jeg beder dem at skifte bremseklodser både foran og på bag hjul, og en smurt kÊde. Ok bliver der sagt. Dagen efter jeg kommer og afhenter cykel, regner jeg selvfÞlge med at dette er gjort. Da jeg så kommer hjem og kigger nÊrmer på cyklen, er der kun skiftet bremseklodser på bag hjul, og kÊden er tÞr. Det har de så taget 450kr i arbejdslÞn for, som måske har taget dem 15 minutter om at skifte dem.
Ringer derud og er ret meget gal over dette, hvor jeg så for at vide at de vurdere at, at bremseklodser Ikke skulle skiftet foran, men det ringer de ikke Og fortÊller mig, de fortÊller også kÊden er smurt. Det kan godt vÊre at de forreste bremse klodser ikke trÊngte til at blive skiftet, men det er jo det jeg bedt dem om at gÞre, så har jeg også en forventning at dette bliver gjort, for lige om lidt om nogle måneder, skal de jo skiftet, også kan jeg betale 450kr igen i arbejdslÞn. Så mega dårlig service, jeg kommer aldrig der igen.
En helt igennem suverÊn oplevelse og etâŠ
En helt igennem suverÊn oplevelse og et serviceniveau i sÊrklasse!
Ãrlig og professionel vejledning, skarpe priser og service leveret med et smil.
Det er min faste leverandÞr af gear til cyklen fremadrettet :)
Med en service i topklasse samtâŠ
Med en service i topklasse samt produkter af samme grad, kan jeg brandvarmt anbefale Bikestore.dk!
Tak for en fantastisk MTB
Super service :-)
Super service :-)
Står for at skulle på cykeltur til Harzen og min cykel drillede. Tog ned på vÊrkstedet og selv om de var fuldt bookede, lÞste de mit problem hurtigt. Tak for det :-)
Gode egenskaber = god rating
For mig er de vigtigste egenskaber for en cykelbutik,
at de gÞr noget godt for cykelmiljÞet
at de er passioneret omkring cykling
at de er Êrlige i deres anbefalinger
at de er kompetente i deres rådgivning
at de har de rigtige varer på hylderne
Indtil videre oplever jeg at Bings (og dermed bikestore.dk) opfylder dette. At de tilmed også ofte har skarpe priser, er bare glasur.
Derfor 5 stjerner.
Jeg har brugt Bings Bikestore til altâŠ
Jeg har brugt Bings Bikestore til alt fra vejledning i valg af MTB dÊk til den helt store service af cykel.
Der har ikke vÊret en finger at sÊtte på noget som helst.
Kvalitetsfyldt arbejde til yderst fair priser - og så med en kundeservice, der giver konkurrenterne det ondeste baghjul.
Bings Bikestore bÞr vÊre dit foretrukne valg, hvis du går op i, at din cykelbutik/cykelmekaniker har fÞlgende:
1) Erfaring og stor viden
2) Gul trÞje i kundeservice
3) Passion for faget (man skulle tro, der lÞber kÊdeolie i årene på de gutter).
Mine varmeste anbefalinger herfra!

Bikestore.dk ããã®åç