レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

FARE!! FARE!!! FuldstÊndig frihed! - skal kÊmpe for mine rettigheder via en europÊisk advarselsordre! Varerne kom forst ikke - de blev sà leveret et andet sted, pakket ud og sa ekstremt ramp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick problem vid betalningen dÃ¥ köpet drogs 2 gÃ¥nger. Kontaktade kundservice som i sin tur kontaktade klarna som löste problemet. Fick Àven denna info via Mail vilket uppskattades. I övrigt tyckte jag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀlld pÃ¥ fredagen, packades, skickades pÃ¥ samma dag. Att sedan Postnord övertrÀffade sig sjÀlv och levererade pÃ¥ mÃ¥ndagen var en positiv överraskning. HjÀlmen till full belÃ¥tenhet vad gÀller utseen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

FrÃ¥n hemsidan var det enkelt för mig att hitta rÀtt val Àven om jag skulle tycka att filtreringen saknas för en elsparkcykel. Leveransen gick smidig sÃ¥ idag kunde jag ge mig ut pÃ¥ den första lÀngre f... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

BYT GRATIS | STORT URVAL TILL LÅGA PRISER Vi har över 3000 hjÀlmar pÃ¥ lager - i 350 olika modeller! CykelhjÀlm.com har cykelhjÀlmar för alla tillfÀllen. Oavsett om du letar efter en skatehjÀlm till rullskridskorna, en Bell hjÀlm till racercykeln, barnets försa cykelhjÀlm eller en moderiktig Nutcase cykelhjÀlm. Du kan ocksÃ¥ lÀsa goda rÃ¥d innan du köper din nÀsta cykelhjÀlm. BestÀll nu - lev. 1-2 vardager.

4.2

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

FARE!!

FARE!!
FARE!!! FuldstÊndig frihed! - skal kÊmpe for mine rettigheder via en europÊisk advarselsordre! Varerne kom forst ikke - de blev sà leveret et andet sted, pakket ud og sa ekstremt ramponerede. Vi sendte hjelmen tilbage, fordi der manglede et lys og ikke passede. Tilbagebetaling blev oprindeligt afvist, sà vi skulle selv betale for returtransporten. Tilbagebetalingen kom efter flere anmodninger, og sà blev der simpelthen trukket 30% fra den oprindelige kobspris, fordi lyset ikke blev returneret - SELVOM DETTE MANGLDE FRA FORST!!!
Sa var der kun insinuationer og frakke svar.
Thomas Krogh (adm. direktor) kan kun afvises.
ABSOLUT RIP-OFF - DÄRLIG OG KUNDEFJENDIG SERVICE!
Pa trods af de klare fakta, nÊgter TK Nethandel at refundere dig. Vi fÀr en advokat nu og sÊtter en stopper for det!!
Utroligt, hvilken motorvej og uforskammethed.
Andre anmeldelser afspejler, at dette ikke er et enkeltstÀende tilfÊlde hos forhandleren!!

2024幎8月28日

Stor hjÀlm, passar bra

Enkel hemsida att förstå, anvÀnder Klarna som Àr ett plus för mig. Snabb leverans. HjÀlmen passade bra. Jag har stort huvud och hittar inte hjÀlm som passar i handeln. Chansade på e-handel och storlek XL och den passar fint

2024幎3月19日

Bra kundservice vid problem

Fick problem vid betalningen då köpet drogs 2 gånger. Kontaktade kundservice som i sin tur kontaktade klarna som löste problemet. Fick Àven denna info via Mail vilket uppskattades. I övrigt tyckte jag det fanns bra och tydlig information om hur man går tillvÀga för att bestÀlla rÀtt storlek. Köpte en hjÀlm till min 9 månaders.

2023幎11月22日

Komfortabel cykelhjÀlm!

Enkelt och smidigt att bestÀlla cykelhjÀlm via TK Nethandel. KÀnner mig mycket nöjd med hjÀlmen:
90725-Large 56-61 cm
Abus Hyban 2.0 Mellow Mauve LED lampa. Bytte till storlek large, som sitter bra på huvudet och Àr lÀtt att justera.

2023幎5月18日

CykelhjÀlm Yakkay med Straw Hat

CykelhjÀlm Yakkay med Straw Hat Överdrag
Snabb leverans av denna coola cykelhjÀlm. Ser ut som något farmors vÀninna kunde haft på sej på 40 talet sa sonen nÀr han fick se den. Mycket nöjd med mitt köp.

2022幎8月4日
5぀星のうち5の評䟡

Ett föredöme för E-handlare, hÀr Àr allt rÀtt!

Ett föredöme för E-handlare, hÀr Àr allt rÀtt!
Bra hemsida. Ärliga priser inklusive frakt med leverans till dörren vid lite större köp.
Snabb respons och uppdateringar i köpprocessen. Supersnabb frakt, från Danmark till Östergötland på drygt ett dygn.
Fakturan kommer efter leverans.

2022幎7月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス