Bilka.whiteaway.dk レビュヌ 1,284

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked pÃ¥ hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg sÃ¥ mails om hvordan jeg kunn... もっず芋る

Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. MontÞr kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea kÞkken, selvom den er valgt neto... もっず芋る

Leveringen blev udfÞrt som aftalt. Vi blev opdateret pÃ¥ leveringstidspunkt bÃ¥de dagen fÞr og pÃ¥ dagen, sÃ¥ vi cirka vidste hvornÃ¥r vi skulle stÃ¥ klar. Vi er ogsÃ¥ glade for vores kÞbte produkt, sÃ¥ alt i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Godt tilbud pÃ¥ kÞlefryseskab og fair pris pÃ¥ levering og montering. Montering var hÃ¥blÞs, de lykkedes de to montÞrer at trykke baggitter ind og efterlod kÞlefryseskabet midt pÃ¥ kÞkkengulvet... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjÊlp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1284件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Super godt tilbud og et lÊkkert

Super godt tilbud og et lÊkkert amerikanerkÞleskab.

2026幎3月13日

Hej Finn

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med dit kÞb hos os.

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

SÞde unge mÊnd satte vores komfur op

SÞde unge mÊnd satte vores komfur op. Var dygtige og hurtige. Men havde spurgt i tlf da I ringede og spurgte ind til hvordan min opgang var, om i var sikker på vi ikke skulle betale mere og om alle dele var med i prisen. Han sagde ja i tlf at alt var betalt, men vi skulle stadig betale 180 kr for en ledning. Spurgte efter jeg havde lÊst anmeldelser, og kunne se nogle skulle betale da de fik deres produkt. Kh Emilie

2026幎3月17日

KÊre Emilie,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med dit kÞb på hos os.
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
op til dine forventninger.
Din feedback vil blive delt med vores team, da det er en stor motivation for os alle at hÞre, at
vores indsats gÞr en forskel.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjÊlpe, hvis du har
spÞrgsmål eller brug for yderligere assistance.
Endnu en gang tak for din anmeldelse.
Sofie, Bilka.whiteaway.dk

Alt for dyrt at skulle betale 498kr for

Alt for dyrt at skulle betale 498kr for fragt af en emhÊtte, alternativt vente 12 dage så kan man få fragt for 349kr. Andre sider sender gratis eller tilbyder man kan afhente gratis.

2026幎3月26日

KÊre Wus
Vi er beklager at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit kÞb os hos.
Din feedback er meget vÊrdifuld for os, og vi tager selvfÞlgelig dette til efterretning.
info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan få flere detaljer på din oplevelse.
Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback, og vi ser frem til at hÞre
fra dig.
Sofie, Bilka.whiteaway.com

Dee var lidt bÞvl ved bestillingen

Dee var lidt bÞvl ved bestillingen, men da det kom på plads var der hurtig levering

2026幎3月11日

Hej Lone

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Vi er kede af at hÞre, at der var lidt bÞvl ved bestillingen, men glade for at det efterfÞlgende kom på plads, og at leveringen var hurtig.

Tak fordi du handlede hos os!

Det var hurtigt og nemt.

Det var hurtigt og nemt.

2026幎3月25日

Hej Poul

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at det var hurtigt og nemt at handle hos os.

Tak fordi du handlede hos os.

Nemt billigt og fungere

2026幎3月19日

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede det som nemt, billigt og velfungerende.

Tak fordi du handlede hos os!

Selve handlen var ok

Selve handlen var ok, men varen er det vÊrste l..t, så der skal vi ikke have hvidevare igen.

2026幎3月10日

Hej Klaus

Vi er beklager at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit kÞb hos os.

Hvis du Þnsker, at vi undersÞger sagen nÊrmere, må du meget gerne kontakte os direkte på info@bilka.whiteaway.dk, så vi kan få flere detaljer på din oplevelse.

Emilie, Bilka.Whiteaway.dk

Blev leveret til tiden,men måtte selv

Blev leveret til tiden,men måtte selv hjÊlpe med at bÊre kÞleskabet op på fÞrste sal fordi chauffÞrens elektriske trappe opkÞrer var i stykker.

2026幎3月10日

Hej Roland

God information

Alle aftaler overholdt til punkt og prikke

2026幎3月5日

Hej Roland

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Tak fordi du handlede hos Bilka/Whiteaway.

Carl fra Bilka/Whiteaway

Blev ringet op for at verificere

Blev ringet op for at verificere detaljer om kÞbet, det var god service. Endvidere hurtig levering.

2026幎3月3日

Hej Annette

Mange tak for din anmeldelse.

Vi strÊber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, og det glÊder os, at vi har levet op til dine forventninger.

Hurtig levering, god pris og super ovn på 76 L
med masser af funktioner
LG WS7D7632WB

2026幎2月27日

Hej Troels

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med både den hurtige levering, prisen og din nye ovn. Vi håber, du bliver rigtig glad for den og får stor glÊde af de mange funktioner.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Bilka/Whiteaway

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Havde bestilt en opvaskemaskine, de ringede mig op for at sikre sig at jeg havde bestilt den rigtige fordi det var ikke helt standard model jeg havde bestilt. Det havde jeg ikke!, og vi fandt en bedre model med det samme, leveringstid ikke Êndret.
Tak!

2026幎3月6日

Hej Tue

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gÞr vores bedste for at sikre, at kunderne fÃ¥r den lÞsning, der passer bedst – sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at vi sammen fandt den rigtige opvaskemaskine uden at Êndre leveringstiden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bilka/Whiteaway

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。