Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked pÃ¥ hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg sÃ¥ mails om hvordan jeg kunn... ãã£ãšèŠã
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. MontÞr kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea kÞkken, selvom den er valgt neto... ãã£ãšèŠã
Leveringen blev udfÞrt som aftalt. Vi blev opdateret pÃ¥ leveringstidspunkt bÃ¥de dagen fÞr og pÃ¥ dagen, sÃ¥ vi cirka vidste hvornÃ¥r vi skulle stÃ¥ klar. Vi er ogsÃ¥ glade for vores kÞbte produkt, sÃ¥ alt i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt tilbud pÃ¥ kÞlefryseskab og fair pris pÃ¥ levering og montering. Montering var hÃ¥blÞs, de lykkedes de to montÞrer at trykke baggitter ind og efterlod kÞlefryseskabet midt pÃ¥ kÞkkengulvet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjÊlp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
ãã³ããŒã¯
- info@bilka.whiteaway.dk
- bilka.whiteaway.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Super godt tilbud og et lÊkkertâŠ
Super godt tilbud og et lÊkkert amerikanerkÞleskab.

Bilka.whiteaway.dk ããã®åç
SÞde unge mÊnd satte vores komfur op
SÞde unge mÊnd satte vores komfur op. Var dygtige og hurtige. Men havde spurgt i tlf da I ringede og spurgte ind til hvordan min opgang var, om i var sikker på vi ikke skulle betale mere og om alle dele var med i prisen. Han sagde ja i tlf at alt var betalt, men vi skulle stadig betale 180 kr for en ledning. Spurgte efter jeg havde lÊst anmeldelser, og kunne se nogle skulle betale da de fik deres produkt. Kh Emilie

Alt for dyrt at skulle betale 498kr forâŠ
Alt for dyrt at skulle betale 498kr for fragt af en emhÊtte, alternativt vente 12 dage så kan man få fragt for 349kr. Andre sider sender gratis eller tilbyder man kan afhente gratis.

Bilka.whiteaway.dk ããã®åç
Dee var lidt bÞvl ved bestillingen
Dee var lidt bÞvl ved bestillingen, men da det kom på plads var der hurtig levering

HÃ¥rde hvidevare
Meget nem hjemmeside at finde rundt i.
Super god service når man ringer for at få råd og vejledning - alt i alt en rigtig god oplevelse at handle på Bilka. WhiteAway
Super maskine
Hurtig levering. KÞbte LG F4Y5VRP6WY vaske/tÞrremaskine, utrolig nem betjening, meget lydsvag når den tÞrrer. Har dampfunktion og hurtig programmer.
Det var let at fÃ¥ styr pÃ¥ levering ogâŠ
Det var let at få styr på levering og bestilling.
Hurtig betjening.
Selve handlen var ok
Selve handlen var ok, men varen er det vÊrste l..t, så der skal vi ikke have hvidevare igen.

Bilka.whiteaway.dk ããã®åç
Blev leveret til tiden,men mÃ¥tte selvâŠ
Blev leveret til tiden,men måtte selv hjÊlpe med at bÊre kÞleskabet op på fÞrste sal fordi chauffÞrens elektriske trappe opkÞrer var i stykker.

foregik som aftalt
Hurtig levering
Bestilte min vare den ene dag og den kom dagen efter med fragt bil med en meget venlig chauffÞr
Hurtig og problemfri levering
Hurtig og problemfri levering, fin pris, tog den gamle maskine med, alt gik godt. Dejligt at man kunne få levering om aftenen.
Blev ringet op for at verificereâŠ
Blev ringet op for at verificere detaljer om kÞbet, det var god service. Endvidere hurtig levering.

Perfekt bestilling og levering

Hurtig levering
Hurtig levering, god pris og super ovn på 76 L
med masser af funktioner
LG WS7D7632WB

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Havde bestilt en opvaskemaskine, de ringede mig op for at sikre sig at jeg havde bestilt den rigtige fordi det var ikke helt standard model jeg havde bestilt. Det havde jeg ikke!, og vi fandt en bedre model med det samme, leveringstid ikke Êndret.
Tak!