Bilka.whiteaway.dk レビュヌ 1,284

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked pÃ¥ hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg sÃ¥ mails om hvordan jeg kunn... もっず芋る

Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. MontÞr kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea kÞkken, selvom den er valgt neto... もっず芋る

Leveringen blev udfÞrt som aftalt. Vi blev opdateret pÃ¥ leveringstidspunkt bÃ¥de dagen fÞr og pÃ¥ dagen, sÃ¥ vi cirka vidste hvornÃ¥r vi skulle stÃ¥ klar. Vi er ogsÃ¥ glade for vores kÞbte produkt, sÃ¥ alt i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Godt tilbud pÃ¥ kÞlefryseskab og fair pris pÃ¥ levering og montering. Montering var hÃ¥blÞs, de lykkedes de to montÞrer at trykke baggitter ind og efterlod kÞlefryseskabet midt pÃ¥ kÞkkengulvet... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjÊlp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1284件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Skulle betale nÊsten dobbelt pris for

Skulle betale nÊsten dobbelt pris for montering af en AEG tÞrretumbler..😳 Jeg havde betalt for montering, men blev gjort opmÊrksom pÃ¥, at dÊkslet var lidt defekt og det skulle skiftes, hvis garantien skulle gÊlde pÃ¥ maskinen, og de ville tage et billede og sende til Bilka. DÊkslet havde kun en pris incl. montering
, men jeg havde betalt for montering pÃ¥ forhÃ¥nd!
Skriver derfor en besked til Bilka og her er svaret:

Tak for din mail.

Hvis der er noget på installationen der ikke er i orden, så hÞrer det desvÊrre ikke ind under installationen.

I det her tilfÊlde er vi heldige det er en ting der kan lÞses, ellers havde det vÊret en forgÊves kÞrsel.

Beklager du fÞler dig bondefanget, det er bestemt ikke meningen, men alternativet havde vÊret at de ikke kunne lÞse opgaven.

God dag

2026幎3月3日

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse med monteringen ikke har levet op til dine forventninger.

Når vores montÞrer installerer en hvidevare, skal installationen vÊre lovlig og funktionsdygtig, fÞr de kan tilslutte produktet. Hvis der under besÞget opdages dele på installationen, som er defekte eller bÞr udskiftes for at sikre korrekt funktion eller for at overholde producentens krav, vil montÞren gÞre opmÊrksom på det og informere om de muligheder, der er for at få det udbedret.

Vi kan godt forstå, hvis situationen har virket forvirrende, og vi vil meget gerne kigge nÊrmere på forlÞbet i din sag. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen sammen med dig.

Bilka/Whiteaway

Hurtig eksekvering ved bestilling, men herefter går det galt

+Hurtig eksekvering ved bestilling.
+Nem adgang til support når det går galt.
-uklar kommunikation(regning) vedr om levering pga defect. (Betaler jeg fragt 2 gange?)
- 2. leverance(Êndret model) også fejlbehÊftet. Herfra bliver det så helt sort. Denne gang via wupti og fabrikant support, endnu en request på at få serienummer type nummer etc. Her burde man skynde sig ud med et nyt produkt tilbyde at installere det gratis så man ser til, at man ikke for 3. gang levere defekt varer.

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ

Godt tilbud pÃ¥ kÞlefryseskab og fair

Godt tilbud på kÞlefryseskab og fair pris på levering og montering.

Montering var håblÞs, de lykkedes de to montÞrer at trykke baggitter ind og efterlod kÞlefryseskabet midt på kÞkkengulvet :-(

Jeg klagede over det og fik refunderet levering og monteringsomkostning - fair lÞsning.

5 stjerner for pris og efterservice.
0 stjerner til "monteringen".

P.S. Det lykkes mig på egen hånd at montere skabet.

KÊre Peter,

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du var tilfreds med prisen og den efterfÞlgende lÞsning med refundering af levering og montering.

Vi beklager naturligvis, at monteringen ikke levede op til forventningerne. Det er ikke den oplevelse, vi Þnsker at give, og vi tager din feedback med videre.

Det er dog godt at hÞre, at du selv fik skabet monteret efterfÞlgende.

Hurtigt og godt

Hurtigt, nemt og billigt!

KÊre Janus

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede det som hurtigt, nemt og til en god pris.

+++++ super!! :0) ++++++

Vildt godt tilbud og hurtig levering.

KÊre Anja

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du fandt et rigtig godt tilbud, og at leveringen var hurtig.

Bilka Whiteaway

Gode produkter til gode priser

Gode produkter til gode priser. Rigtig fint at i ringer inden afsendelse - f.eks. ved kÞb af opvaskemaskine, for at sikre maskinen passer som tiltÊnkt. God service.

KÊre Blidorf

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både produkter og priser.

Dejligt at hÞre, at du oplevede det positivt, at vi ringer inden afsendelse for at sikre, at produktet passer som tiltÊnkt.

Bilka Whiteaway

Hurtig levering, meget tilfreds med kogepladen ☺

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede hurtig levering, og at du er meget tilfreds med din nye kogeplade ☺

Tak fordi du handlede hos Bilka/Whiteaway og delte din oplevelse.

Carl fra Bilka/Whiteaway

God oplevelse

KÊre Lars,

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Bilka Whiteaway

En annullering kan desvÊrre ske, hvis producenten melder varen udsolgt, udgået eller ikke kan levere som forventet. Det burde naturligvis vÊre blevet kommunikeret klart til dig.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere. Kontakt os gerne direkte med dit ordrenummer, så vi kan give dig en konkret forklaring og finde en lÞsning.

Bilka Whiteaway

Levering halvanden time efter time interval

Bestilte til levering og betalte for time interval kl.10-14, varen blev leveret kl.15:30, uden nogen form for information om forsinkelsen. Jeg prÞvede at ringe til Bilka WhiteAway men var bare i kÞ som nr.1 i over 20 min.

KÊre mthilde

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at leveringen kom halvanden time efter det aftalte tidsinterval, og at du ikke blev informeret om forsinkelsen. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, når man har betalt ekstra for levering i et bestemt tidsrum.

Vi beklager også den lange ventetid i telefonen.

Vi sÞrger for at refundere belÞbet for det valgte tidsinterval, da det ikke blev overholdt.

Bilka Whiteaway

Nu blev jeg tilgengÊld endnu mere

Nu blev jeg tilgengÊld endnu mere irriteret over svaret på min anmeldelse.

Som tidligere skrevet har jeg aldrig oplevet så elendig service. Modtog ikke varen. Der kunne ikke findes nogen lÞsning på at min vaskemaskine var blevet vÊk, andet end I selvfÞlgelig vil gÞre en indsats for at finde den, og så få den fragtet hurtigst muligt. Altså jeg har ikke lavet en fejl. Det er ikke mig som forbruger der skal sluge en kamel, og vÊre forstående over for problemet og afvente i finder den.

Og ja sjovt nok fortrÞd jeg varen (altså varen som jeg ikke kunne få) og ikke vidste hvornår jeg måske fik!

Ergo i havde 7.500kr af mine penge, ingen anden lÞsning end jeg bare mÃ¥tte vente. Eller fortryde mit “kÞb”

KÊre kunde,

Tak for din opfÞlgende anmeldelse. Vi forstår godt, at situationen har vÊret meget frustrerende, sÊrligt når du hverken har modtaget varen eller fået en klar lÞsning med det samme.

Når en forsendelse bliver vÊk under transport, er vi nÞdt til fÞrst at igangsÊtte en efterlysning hos fragtfirmaet, fÞr vi kan trÊffe endelig beslutning om omlevering eller refundering. Det er en del af den formelle proces, men vi forstår godt, at det fra kundens side kan opleves som unÞdvendig ventetid.

Det er naturligvis ikke meningen, at du som forbruger skal fÞle, at du står alene med problemet. Hvis du har valgt at fortryde kÞbet, skal belÞbet selvfÞlgelig tilbagebetales i henhold til gÊldende regler.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med dit ordrenummer, så vi kan sikre, at sagen bliver afsluttet korrekt og hurtigst muligt.

Bilka Whiteaway

Selve produktet og prisen for samme er

Selve produktet og prisen for samme er helt iorden. Men levering ved jeg ikke lige hvad jeg skal mene om. Åbenbart forsinket fra fredag til mandag p.gr.a. kraftig snefald fra Kolding og nedefter??

KÊre Kirsten,

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både produktet og prisen.

Vi beklager, at leveringen blev forsinket. I den pågÊldende periode har kraftigt snefald i dele af landet desvÊrre påvirket transporten, og af hensyn til sikkerheden har det vÊret nÞdvendigt at kÞre mere forsigtigt, hvilket har medfÞrt forsinkelser.

Vi forstår godt, at det er Êrgerligt, når en levering bliver rykket, og takker for din forståelse.

Hvem ka

Hvem ka - bilka

KÊre Lars

Mange tak for din anmeldelse

Det glÊder os at hÞre – og vi er selvfÞlgelig glade for, at du forbinder oplevelsen med noget positivt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Bilka Whiteaway

Rigtigt sÞde montÞrer som tydeligvis

Rigtigt sÞde montÞrer som tydeligvis havde haft en alt for lang dag. De rystede på hÊnderne, men var stadig hÞflige og sÞde. I bÞr behandle jeres leverandÞr bedre.

Leveringen blev udskudt en dag. Fik ny levering mellem 8-17. I ringede fÞrst 18:30 og ankom kl 19. Ingen opdateringer undervejs. Spild af folks tid. Endte med at vÊre midt i aftensmad og putning og spild af fridag man kunne have sluppet for at tage. Jeg har tidligere haft super gode oplevelser med levering hvor man fik besked om et cirka tidspunkt og et estimat som lÞbende blev opdateret fra andre hvidevareleverandÞrer.

Ringede ind to gange for at hÞre hvor langt leveringen var. En gang kl 16:30 hvor jeg fik besked om at de ville ringe lige om lidt. 2. Gang kl 17:30 fik jeg besked om at de på ingen måde havde tid til at ringe til chauffÞrerne. Til sidst fik vi svar kl 18:30 efter chauffÞrerne allerede havde ringet. Alt i alt en sindssygt dårlig oplevelse. Vi var meget tÊt på at nÊgte at modtage varen eftersom vi ikke fik nogen som helst opdateringer om at I var forsinkede.

Hej Sara

Vi er virkelig kede af at hÞre om din oplevelse og beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Vi sÊtter stor pris på, at du har gjort os opmÊrksom på problemet.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig direkte for at se nÊrmere ind i sagen, og tale om en lÞsning.

Vil du venligst sende os en e-mail på info@bilka.whiteaway.com eller ringe til os på 70 60 61 99?

Med venlig hilsen,
Bilka, Whiteaway

Meget tilfreds

Virkelig god service og meget flink medarbejder. Meget tilfreds ved mit kÞb af nyt kÞleskab hos Bilka

KÊre Sten,

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede virkelig god service og en flink medarbejder i forbindelse med dit kÞb af nyt kÞleskab.

Dejligt at hÞre, at du er meget tilfreds.

Bilka Whiteaway

Kig altid efter gode priser hos Bilka

Kig altid efter gode priser hos Bilka. Levering som aftalt. Hurtig montering

2026幎2月2日

KÊre Pia,

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du fandt en god pris, og at både levering og montering forlÞb hurtigt og som aftalt.

Bilka Whiteaway

Mit produkt var forsinket men så fandt

Mit produkt var forsinket men så fandt de et bedre alternativ i stedet for til samme pris.
Behagelig betjening

2026幎2月4日

KÊre Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne finde et bedre alternativ til samme pris, da din oprindelige vare blev forsinket.

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede en behagelig betjening undervejs.

KÞb af vaskemaskine

Ventede ret lÊnge på en vaskemaskine jeg havde bestil online, og tidspunktet blev udsat op til flere gange.
Men jeg blev lÞbende orienteret, og på et tidspunkt tilbudt en anden model, hvis jeg ikke Þnskede at vente mere på maskine jeg havde bestilt.

Jeg valgte dog at holde fast i den model jeg havde bestilt fra start, men da jeg ringede til kundeservice og hÞrte om jeg kunne få fragten gratis pga den lange ventetid, var de meget forstående og venlige, og fragten blev trukket fra med det samme

Så det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem🌟🌟🌟🌟🌟

2026幎2月9日

KÊre Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager den lange ventetid og de Êndrede leveringstidspunkter, men det glÊder os at hÞre, at du lÞbende blev orienteret og fik tilbudt et alternativ undervejs.

Dejligt at hÞre, at du oplevede forståelse og god service, da du kontaktede os, og at fragten hurtigt blev krediteret.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Bilka Whiteaway

Information og levering helt i orden

Information og levering helt i orden. Erik Hansen

2026幎1月30日

KÊre Erik

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at både information og levering var helt i orden.

Rigtig god service

2026幎1月26日

Hej Mogens

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet rigtig god service hos os – det er prÊcis det, vi strÊber efter hver dag.

Carl fra Bilka/Whiteaway

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。