レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde skalet pÃ¥ mÃ¥ndagen och det levererades redan dagen efter. VÀldigt bra kvalitet pÃ¥ skalet. Det Àr uppenbart att detta Àr ett mycket effektivt företag som hÃ¥ller vad de lovar. Jag trodde f... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Det var enkelt att pÃ¥ hemsidan finna mobilskyddet till min Samsung Galaxy S16 5 MB. Jag registrerade min postadress i Lund i SkÃ¥ne samt min mejl-adress med mera och registrerade informationen. Jag fic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde mitt skÀrmskydd pÃ¥ fredagkvÀll kl 2057. Kl 1107 pÃ¥ lördag fÃ¥r jag mail att det Àr skickad med posten! NÀr jag kommer hem frÃ¥n jobbet pÃ¥ mÃ¥ndag ligger paketet i brevlÃ¥da :D Och skÀrm... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SkÀrmskydden av glas till Samsung Galaxy s9 hÃ¥ller ingen bra kvalité men dÀremot Àr servicen riktigt bra. NÀr jag klagade fick jag en ny eller pengarna tillbaka. Jag valde ny vara men tyvÀrr var nya... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

billigamobilskydd.se erbjuder billiga och funktionella mobilskydd samt tillbehör för lÀsplattor. Alla varor skickas frÃ¥n Sverige. Vi skickar dina varor samma dag som du bestÀller om du lÀgger en bestÀllning innan 15.30 Vi Àr mÃ¥na om att vÃ¥ra kunder ska bli nöjda. Vi har personlig service och hjÀlper gÀrna till att reda ut vilken modell du har. Kontakta oss gÀrna om du Àr osÀker pÃ¥ vad du ska bestÀlla, eller om du har frÃ¥gor gÀllande en redan gjort bestÀllning. Du nÃ¥r oss enkelt via mejl pÃ¥ info@billigamobilskydd.se Vi svarar alltid inom 24 timmar pÃ¥ helgfria vardagar. Är du nöjd med dina varor? SÀg det till andra. Är du missnöjd? SÀg det till oss, dÃ¥ löser vi det.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

BestÀllde ett mobilskydd den 27 / 1 kom

BestÀllde ett mobilskydd den 27 / 1 kom i dag den 28/ 1 .
Mobilskyddet Àr av bra kvalitet med riktig skinnkÀnsla och fÀrgen stÀmmer med bilden .

2025幎1月28日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Irene. Tack så mycket att du delar med dig av din köpupplevelse hos billigamobilskydd.se

Vad kul att höra att du Àr nöjd med produkten och leveranstiden - då Àr vi också nöjda!

Jag önskar dig en fin dag och vÀlkommen åter till billigamobilskydd.se
HÀlsningar Jane, billigamobilskydd.se

BestÀllde ett mobilskydd + ett

BestÀllde ett mobilskydd + ett skÀrmskydd. Jag fick ett kameraskydd ist för skÀrmskyddet. Påtalade det och vips!!..dagen efter hade jag skÀrmskyddet och utan någon begÀran om att jag skulle skicka tillbaka kameraskyddet!
JÀttebra och snabb service!!

2023幎11月17日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Lisa. Det Àr så vi försöker jobba - vi vet ju om att vi kan göra fel i bland - och då Àr det viktigt att vi ordnar till detta så fort som möjligt :) HÀrligt att du blev nöjd. Tack så mycket för fin feedback.

5぀星のうち2の評䟡

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Urdåligt mobilskal. Redmi 9A grön fÀrg. Sprack fullstÀndigt efter 4 dagars andvÀndande.

2023幎1月8日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Helena Lena. Det låter inte bra, jag hoppas du kontaktade vår kundtjÀnst, för så ska varan såklart inte vara. Mejla oss gÀrna på info@billigamobilskydd.se då ska vi nog lösa detta.

Riktigt bra butik

Köpte ett fodral och det gick sönder . Kontakdade kundtjÀnst och 5 min senare var ett nytt fodral på vÀg utan kostnad . Riktigt bra utbud seriösa och vÀldigt bra priser . Rekommenderas varmt .

2023幎1月3日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Kent. Vad kul att du Àr nöjd med vår kundtjÀnst, vi jobbar stÀndigt med att bli bÀttre, och vi vill ju att våra kunder ska bli nöjda med sina produkter.

5぀星のうち1の評䟡

Bedragare

Dålig service nÀr det kommer till att reklamera felaktig vara vÀldigt tråkig personal. slutade med att jag slÀngde skiten i soptunnan tÀnk en extra gång innan ni handlar av dessa
Datum för upplevelse: 27 september 2022

2022幎9月27日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Robban. Vad tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Jag kan lova att vi inte Àr bedragare, vi brukar hantera våra reklamationer ganska proffsigt. Jag hoppas du hittar något bÀttre skydd i en annan butik. Skulle du vara sugen på att handla hos oss igen (och ge oss en chans till) Àr du alltid vÀlkommen.
Med vÀnlig hÀlsning
Jane, produktansvarig billigamobilskydd.se

5぀星のうち2の評䟡

Jag bestÀllde ett jÀttesnyggt fodral

Jag bestÀllde ett jÀttesnyggt fodral till galaxy flip 3 och fick det levererat inte supersnabbt men helt ok. Konstaterade att det inte gick att få ner kontokort i fickorna och att körkort/ID kort inte syntes i fönsterfickan skrev ett vÀnligt meddelande och fick till svar Att chefen Rick att han fick ner sina kort men lite trångt jag knÀckte ett kort i försöken att få ner kortet, inget om fönsterfickan. Men jag kunde skicka tillbaka fodralet som jag dragit av klisterremsor på så dom har ju erbjudit retur. 200 sek och tiden som skulle gå åt NEJ TACK Jag bjuder på de 200. Och ursprungligen var mitt mail en ren info om en undermålig produkt inget krav på pengar tillbaka.
Inga mer köp eller rekommendationer från mig

2022幎9月9日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej, vad tråkigt att du hade en dålig upplevelse hos oss. Ricky som du hade kontakt med Àr alltid mån om att ge en personlig service. En del fodral behöver "töjas ut" innan man kan fylla dem med kort, men sjÀlvklart ska det inte vara så trångt att kortet knÀcker.
Skulle du vilja ge oss en ny chans Àr du vÀlkommen att kolla på vår hemsida igen, vi har det meste för mobil och lÀsplatta.
Med vÀnlig hÀlsning
Jane
Produktansvarig billigamobilskydd.se

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, super nöjd.

2022幎8月10日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Berit, vad kul att höra att du Àr nöjd :) VÀlkommen åter!

har kjÞpt en mobildeksel

har kjÞpt en mobildeksel. bestillte den 30.07.22 og jeg fikk den allerede den 03.08.22. jeg er veldig fornÞyd med produktet og service. kan bare anbefale firmaet

2022幎8月3日

billigamobilskydd.se からの回答

Vad hÀrligt att höra Angelika, tack så mycket för dina fina ord.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Gjorde en bestÀllning strax efter lunchtid, varan låg i brevlådan dagen efter! Mindre Àn 24h senare.

2022幎7月19日

billigamobilskydd.se からの回答

Yes! Det Àr precis så det ska vara :) Tack för en bra feedback Olivia.

5぀星のうち5の評䟡

Blev positivt förvånad. OK produkt till bra pris!

Blev positivt förvånad.
De hade ett skydd till en lite Àldre PAD jag har. Mycket bra pris (99SEK inklusive porto) tÀnkte nÀstan det var lite skumt men det var så billigt så det var vÀrt att chansa.
Helt OK produkt, kom i brevlådan snabbt och smidigt helt utan krångel.

2022幎2月2日

billigamobilskydd.se からの回答

Hej Joakim. Vad kul - det Àr ju precis så vi vill upplevas :) Tack för att du delade med dig av din upplevelse, och vÀlkommen åter till billigamobilskydd.se

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。