レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde skalet pÃ¥ mÃ¥ndagen och det levererades redan dagen efter. VÀldigt bra kvalitet pÃ¥ skalet. Det Àr uppenbart att detta Àr ett mycket effektivt företag som hÃ¥ller vad de lovar. Jag trodde f... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Det var enkelt att pÃ¥ hemsidan finna mobilskyddet till min Samsung Galaxy S16 5 MB. Jag registrerade min postadress i Lund i SkÃ¥ne samt min mejl-adress med mera och registrerade informationen. Jag fic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde mitt skÀrmskydd pÃ¥ fredagkvÀll kl 2057. Kl 1107 pÃ¥ lördag fÃ¥r jag mail att det Àr skickad med posten! NÀr jag kommer hem frÃ¥n jobbet pÃ¥ mÃ¥ndag ligger paketet i brevlÃ¥da :D Och skÀrm... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SkÀrmskydden av glas till Samsung Galaxy s9 hÃ¥ller ingen bra kvalité men dÀremot Àr servicen riktigt bra. NÀr jag klagade fick jag en ny eller pengarna tillbaka. Jag valde ny vara men tyvÀrr var nya... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店

圓該䌁業による蚘述

billigamobilskydd.se erbjuder billiga och funktionella mobilskydd samt tillbehör för lÀsplattor. Alla varor skickas frÃ¥n Sverige. Vi skickar dina varor samma dag som du bestÀller om du lÀgger en bestÀllning innan 15.30 Vi Àr mÃ¥na om att vÃ¥ra kunder ska bli nöjda. Vi har personlig service och hjÀlper gÀrna till att reda ut vilken modell du har. Kontakta oss gÀrna om du Àr osÀker pÃ¥ vad du ska bestÀlla, eller om du har frÃ¥gor gÀllande en redan gjort bestÀllning. Du nÃ¥r oss enkelt via mejl pÃ¥ info@billigamobilskydd.se Vi svarar alltid inom 24 timmar pÃ¥ helgfria vardagar. Är du nöjd med dina varor? SÀg det till andra. Är du missnöjd? SÀg det till oss, dÃ¥ löser vi det.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Dåligt bemötande

BestÀllde ett glasskydd till mobilen som kom snabbt. Det skulle i stort sett vara okrossbart sas det. Det sprack efter 14 dagar och jag mailade min reklamation och frÃ¥gade om jag kunde komma förbi för ett nytt. Fick till svar en adress inget mer. Åkte dit och möttes av en icke kundvÀnlig personal. Fick ett nytt i handen med noll kommentar. TÀnkte i bilen hem att hÀr handlar jag ALDRIG MER! Ska bli spÀnnande att se om det nya skyddet hÃ¥ller. Fy vilket trÃ¥kigt stÀlle!

2020幎9月18日

Fel skÀrmskydd 2 gånger.

Köpte ett skÀrmskydd.
Det stod på förpackningen att det var till min telefon. Men det var inte helt rÀtt. Jag testade att sÀtta dit skyddet iaf. Det gick sönder samma dag eftersom det var för stort för min telefon. Kontaktade dom och dom frågade om det var rÀtt modellnummer till telefonen. Det var korrekt. Dom sa att det kanske var "ett måndagsexemplar" och skickade mig ett nytt skydd. NÀr det kom fram så var det exakt likadant som jag fått innan !
Nej, jag gav upp och bestÀllde från ett annat företag (som faktiskt skickade rÀtt modell)

2020幎9月11日
5぀星のうち2の評䟡

Snabb leverans men trasig produkt

BestÀllde plånboksfodral samt skÀrmskydd till Samsung galaxy a20s. SkÀrmskyddet funkade bra, men fodralet var trasigt på två stÀllen, men pallar inte krångla med kundservice om det, men kommer inte bestÀlla från dom igen. Dock vÀldigt snabb leverans osv.

2020幎8月17日
5぀星のうち1の評䟡

Viss personal bör kanske utveckla sitt

Viss personal bör kanske utveckla sitt kundbemötande. Kontaktade kundinformationen och blev i det nÀrmaste idiotförklarad om att jag inte visste vilken telefon jag hade. NÀr bestÀllningen gjordes lÀmnades exakt vilken typ och mÀrke om telefonen trots detta så kom det delar s.s skyddsglas och plånboksfodral till en annan modell men med samma fabrikat . Bemöttes av snorkig och totalt ointresserad feminin telefonsvarande personal som sa att det var det som passade till min bestÀllning. Jag påpekade att glaset var för smalt och fodralet hindrade av/på slag samt hörvolym justering. Men fick då veta att jag inte vet vad jag har för grejer men det visste HON. Har tidigare handlat hos detta företeag och har ej haft problem. Man kanske skulle se om sitt kundbemtande och inte ta in vem som helst

2020幎6月10日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte ett mobilskal som inte passade

Köpte ett mobilskal som inte passade, fick inte returnera. Efter nån dag sprack plasten på vissa hörn men trots det får jag inte returnera en defekt vara. Dålig service, rekommendera inte att köpa från dessa som inte verkar följa köplagarna enligt distanshandeln.

2020幎2月20日
5぀星のうち4の評䟡

SkÀrmskydden av glas till Samsung

SkÀrmskydden av glas till Samsung Galaxy s9 håller ingen bra kvalité men dÀremot Àr servicen riktigt bra. NÀr jag klagade fick jag en ny eller pengarna tillbaka. Jag valde ny vara men tyvÀrr var nya varan lika dålig. Men företaget rekommenderas! Bra service! Snabb leverans!

2019幎4月19日

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Köpte ett skÀrmskydd som passade jÀttedåligt. Skrev recension om den men de tog bort den direkt. Skriver man negativa recensioner om dem på andra stÀllen så Àr de snabba på att ta bort dessa kommentarer också. (Tex Instagram) Mycket oseriöst företag.

2018幎10月12日

Supersnabb leverans!

BestÀllde mitt skÀrmskydd på fredagkvÀll kl 2057.
Kl 1107 på lördag får jag mail att det Àr skickad med posten!
NÀr jag kommer hem från jobbet på måndag ligger paketet i brevlåda :D

Och skÀrmskyddet av hÀrdat glas funkar kanoners!

2015幎8月10日

Nemt, hurtigt og billigt

Det er nemt og overskueligt at bestille varer på deres hjemmeside. Priserne er lave. Og de er hurtige til at sende varerne afsted. Jeg handler altid der og anbefaler det gerne 😊

2015幎5月31日

SUPERSNABB LEVERANS!!

Jag fick mitt mobilskydd redan dagen efter! Det Àr det hÀr som utmÀrker seriösa och bra företag, SNABB LEVERANS! BEMÖTANDE och KVALITET!
Kommer definitigt att handla mer hos BILLIGAMOBILSKYDD nu nÀr jag fick mitt paket så snabbt!

2013幎6月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス