Da det ikke er muligt og finde telefonnummer til de enkelte butikker skrev jeg en mail til kundeservice. Da jeg har 30 km til nærmeste butik i Holbæk spurgte jeg ind til om de p.t. sælger Lim... もっと見る
企業が回答しました
Kom som en af de første kunder ind ad døren hos Billigblomst her til morgen kl.8.i Holbæk. Ingen af medarbejderne sagde godmorgen eller smilede,de kigger bare på en. Jeg betalte mine varer,og heller... もっと見る
企業が回答しました
Har besøgt Billigblomst i Randers. Alt alt for stort og med en masse udvedkommende skrammel mellem hinanden. Hvad laver f.eks kufferter i et plantecenter? Man skal i den grad være plantekyndig for at... もっと見る
企業が回答しました
Billigblomst herning I dag søndag de 20 sep 2026 lige over middag , var vi i billigblomst. Og jeg er kørestol bruger og havde svært ved at navigere rundt. Da det var en ny el kørestol. Men her... もっと見る
企業が回答しました
Billigblomst A/S Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 32%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi har i dag fået mega god service fra Daniel i Billig blomst Hillerød! Han var hjælpsom, kompetent og super sød og smilende! Det gjorde hele vores tur til billig blomst meget bedre😌 tak for den gode hjælp og service, vi kommer tilbage igen 🤩
Vh. Marie og Britt
Jeg synes ikke at i lever op til jeres navn billigblomst. Nu har jeg handlet hos jer igennem et stykke tid, og kan bare se jeres priser bliver højere og højere, og at i faktisk på nogle produkter er noget dyrere end supermarkeder.
Virkelig dårlig service i Herning, hvor min mor havde købt plante i den tro, at den var kunstig (den stod sammen med alle de kunstige planter). Den skulle stå hjemme i en opgang uden lys, derfor skulle den ikke være ægte. Vi tog tilbage med den, og de ville ikke engang ‘slå halv skade’.
Vi fik besked på, at blomster skal vandes….. Ja da - men vel ikke, når de er kunstige…. Super dårlig service uden nogen form for forståelse eller imødekommenhed!
Hillerød:
Et helt fantastisk udvalg og krukker og planter, til super priser…!
Første gang jeg har været i Billig blomster, men absolut ikke sidste gang.
Jeg var i billig blomst i Hillerød i søndags og igen i dag. Fik en stor hjælp og flot service af medarbejder Daniel, som virkelig hjalp mig med tunge krukker. Han løftede dem ned og ind i bilen. Han er en virkelig serviceminded medarbejder. Ham skal I passe godt på 🌞🌸🌺
Stort udvalg, men medarbejderne ved ikke noget om planter eller kundeservice. Jeg spurgte flere medarbejdere og de gav mig ALLE forkerte oplysninger. Første spørgsmål var om der var flere tilbage på lager af en potte i en bestemt størrelse. Svaret var nej. Jeg spurgte herefter, om potterne evt. stod et andet sted i butikken, og om der måske kunne være nogle tilbage på lager der. Det fik jeg igen nej til. Jeg var stædig og spurgte derfor en anden medarbejder, som ledte mig frem til et andet sted i butikken, hvor potterne stod i præcist den størrelse, jeg søgte! Så skulle jeg søge rådgivning til om en plante kunne stå indendørs. Jeg fik svaret ja, men det var en udendørsplante fandt jeg senere ud af. Så nu står den indenfor, og jeg venter på, at den dør! Jeg spurgte også om rådgivning til at finde en bestemt type hængeplante i butikken og blev ledt helt ned i den anden ende af butikken. Der fandt jeg ingen plante af den type, jeg søgte. Jeg gik rundt i lang tid og fandt pludselig præcist den hængeplante, jeg søgte. Den stod under 2 meter fra det sted, hvor jeg spurgte medarbejderen om vejledning. Jeg kunne desuden ikke købe noget pottejord i butikken. Jeg spurgte flere medarbejdere, som sagde, de stod udenfor. Jeg kunne ingenting finde, så måtte køre i en anden butik. Desuden STANK kassemedarbejderen voldsomt meget af sved, som kunne lugtes på flere meters afstand. Det er simpelthen dybt utilfredsstillende.
Kæmpe optur-oplevelse i Billigblomst i Hillerød! Vi blev mødt af Daniel, som solgte os nogle vidunderlige krukker - magen til formidabel kundeservice, skal man efterhånden lede længe efter nu til dags. Det er ikke sidste gang, at vi køber krukker af skønne Daniel. Her kan kun gives 5 stjerner, men vi giver sgu dobbelt op. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Købte 3 sække jord i Billigblomst Hillerød, men havde problemer med at få dem ud til bilen. En venlig og hjælpsom medarbejder tilbød at bære dem for mig. Fantastisk service 😀 og endnu en gang mange tak
Billigblomst er billigblomst. "Holmeolstrup"
De er totalt ligeglade med kvaliteten af deres planter & man ender med at få ekstra husdyr med hjem til haven. Vi drukner i Bladlus efter at have handlet der.
Førhen handlede vi i Plantorama, de er naturligvis i den dyrere ende & vi søgte som mange andre et billigere alternativ. LAD VÆRRE! Køb jeres grønt til haven ved planteskoler eller Plantorama hvor man værner om & plejer sine blomster & grønne planter!
Billigblomst Hillerød
Ville bare lige give den krukke ansvarlige Daniel 5 stjerne for hans yderst venlige og hjælpsomme kundeservice.
Magen til søde menneske skal man lede længe efter.
Tusind tak.
Krukke kup 🪴
Vi kom på det helt rigtige tidspunkt.
Daniel & makker gav god energi og købelyst. Vi kommer helt sikkert igen 🌻
Billig Blomst Hillerød.
Dejligt personale! de utroligt søde unge mennesker er meget hjælpsomme!
Jeg var forbi Billig blomst i Hillerød.
Det var et frygtelig syn i havehuset der mødte min kone og jeg, døde planter, affald og ansatte der legede med vand og legede tá fat og larmede. Derfor drænede vi hurtigt mod udgangen.
Vi kommer hen mod kassen og ind til de grønne planter. Her glædet det mig at se hvor pænt der var, og den ansatte tog sig tid til at rådgive om de grønne planter min kone havde fundet. Vi var ellers lidt sure i starten, men det fik hun hurtigt vendt.
Vi fortalte om oplevelsen ved indgangen, og hun undskyldte mange gange for hendes kollegaers opførsel og hun nok skulle gå vider med det ( IGEN) når cheferne kom tilbage fra ferie. I kassen stod en ung knægt som var venlig, men så meget træt ud.
God kvalitet af hortensia til en god pris.
Dejligt med friske blomster til god pris.
Jeg købte en urtepotte, i Næstved afd.,og det har været en stor skuffelse. Efter kun kort tid begyndte der at danne sig skimmel og mug både på potten og på mit trægulv under den. Potten har ødelagt gulvet, og det er virkelig frustrerende.
Jeg kontaktede en medarbejder for at få hjælp,Efter at have ventet fik jeg kun et kort og utilfredsstillende svar, som ikke hjalp mig med at løse problemet. Det virker som om, de ikke tager ansvar for deres produkters kvalitet eller kundernes bekymringer.
Potten havde ellers et fint design, men med tanke på skimmelproblemet og den dårlige kundeservice kan jeg ikke anbefale den til nogen – især ikke til folk med trægulv, da det kan medføre store skader.
Jeg håber virkelig, at de forbedrer både kvalitet og kundeservice.
Er just hjemkommet fra besøg i Randers afdelingen.
Havde fundet et ampel, som jeg søgte en hængeplante til.
Så og spurgte en moden mandlig medarbejder: kan du hjælpe mig?
Svaret kom hurtigt og afvisende: Nej det er venlig og høflig selvbetjening.
Han ventede ikke engang på at høre om hvad henvendelsen drejede sig om.
Her kan vi tale om at føle sig uvelkommen og uønsket.

Billigblomst からの回答
Tak til Per for hans stor indsats i at hjælpe mig med at købe 170 stk Thuja hæk.
Han ved udmærket godt hvordan man behandler kunder. Han skal i hvert fald have en stor ros. Billig blomst Århus V i skal virkelig være stolte over jeres medarbejder Per.
Han er virkelig en god medarbejder der formår at hjælpe kunden og bruge tid på at få guidet en helt.
Tak for din hjælp og gode service.
I dag var jeg i billig blomst Aalborg… der var 1 kasse åben og der var 17 i køen…. Jeg gik over i plantorama i stedet….
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。