Karin: bestilte en forlygte pÃ¥ 6500 lm men modtog en stor fluorescerende gummi dildo i stedet vil tro pÃ¥ 5000 lm og en tykkelse pÃ¥ 8cm den er jeg mere begejstret for end lygten sÃ¥ den beholdte jeg, ta... ãã£ãšèŠã
Udefra god vejledning kÞbte jeg nogle rigtig fine lygter - pakken blev desvÊrre vÊk, men jeg fik superhurtig hjÊlp, og en ny pakke blev sendt afsted. Den nÃ¥ede endda at komme frem til juleaftenððŒð
Har kÞbt flere lygter med batter fra Billigelygter. Kan kun anbefale dem. Super god service og levering. Besked når varen er pakket og hurtig lev. Gode stabile produkter. Michael
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Billigelygter.dk er en lille webshop som har solgt cykellygter i mange år. Vores lygter er specialiserede og i rigtig god kvalitet. Vi lever markedets stÞrste batterier til alle vores lygter, og modificerer selv mange af vores lygter for at effektivisere og sikre deres kvalitet.
ajstrup strandvej 47, 8340, malling, ãã³ããŒã¯
- hej@billigelygter.dk
- billigelygter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God og Êrlig Dansk online shop
En fornÞjelse at handle med billigelygter.dk.
Har handlet med billigelygter de sidste par år, og har altid fået super lygter til fantastiske priser.
Kvalitets sortiment og fin hjemmesdie
Har igennem flere dage forsÞgt at ringeâŠ
Har igennem flere dage forsÞgt at ringe til kundeservice og lagt beskeder uden der er nogen der vender tilbage. Har også skrevet mail med samme resultat
Hurtig reaktion på fejl!
Bestilte to god pandelamper og en baglygte! Der var dog kun de to pandelamper i pakken. Et hurtigt opkald til kundeservice og mindre end 1 time senere modtager jeg en mail om at den manglende lygte er på vej! Ingen diskussioner eller bavl!!
Super service
Super service. Hurtig levering. Ved opdagelse af en produktionsfejl på produktet fik jeg prompte sendt en ny vare.
Levering til tid
Levering til tid. Og kÊmpe forbedring af deres service i forhold til min sidste handel for 2 år siden
Alt fungerede perfekt ðð
Har kÞbt flere lygter med batter fraâŠ
Gode stabile produkter.
Michael
Kan varmt anbefales hurtig og godâŠ
Kan varmt anbefales hurtig og god betjening
ððð
Bestilte en fredag og mandag var varen til afhentningð
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtig ð
Super god hjemmeside til formålet
Hurtigt, nemt og overskueligt at gÞre et godt kÞb!
Hurtigt
Hurtigt, nemt og billigt. God og overskuelig hjemmeside.
Kan kun sige kanon service og hurtigâŠ
Kan kun sige kanon service og hurtig levering ðªððððª
Total oprejsning...
Efter en lidt dårlig start, skal jeg love for at billigelygter kom efter det...
Igen en god service og behandling
Hurtig levering og god serviceð
Hurtig levering, og varen lever 100% op til det lovede. Ikke sidste gang jeg handler der.