レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med Êgte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i HelsingÞr, fordi jeg havde fÃ¥et bes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BilligTshirt.dk har vÊret min faste leverandÞr af t-shirts og trÞjer til flere forskellige foreninger igennem mange Ã¥r. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Faktisk en Êgte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet ogsÃ¥. DesvÊrre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... もっず芋る

䌁業情報

1. オリゞナルプリントグッズ

圓該䌁業による蚘述

Det er ikke tilfÊldigt at vi hedder billigtshirt. Vi sÊlger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hÊttetrÞjer, sportstÞj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstÞj på et meget bredt udvalg. Vi sÞger altid at holde en hÞj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spÞrgsmål du måtte have til din bestilling.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

skuffende service

FÞrste gang havde vi en god oplevelse hos dem som kunde, og var i starten glade for trykket. Nu hvor vi ville bestille igen har vi 2 måneder efter hverken modtaget varer eller ordrebekrÊftelse - og hver gang vi har ringet får vi at vide de er på vej... Ville aldrig anbefale denne shop

2015幎6月6日

Hej Full Renovation Service, frankrigsgade 58 a, 2., th
2300 KÞbenhavn S!

Vi afsendte ordrebekrÊftelse d. 28. april 2015.

D. 15. maj havde vi stadig ikke modtaget jeres betaling og derfor har vi slettet ordren.

Beklager at vi ikke sender på faktura til fÞrstegangskunder.

Venlig hilsen
Billigtshirt.dk

super til prisen

Positivt overrasket må jeg sige. Bestilte en bunke tshirts med tryk. Havde ikke store forventninger, men blev meget positivt overrasket over at se kvaliteten både af tÞjet og trykket. Kan varmt anbefales.

2015幎3月19日

UtrovÊrdig og lÞgnagtige

Magen til plattenslager firma, skal man lede lÊnge efter.
Bare et godt råd til andre: Pas på hvad du skriver på firmaets chatside, selv en forespÞrgsels, vil blive opfatte som en bindende og afgivet ordre:

I mit "tilfÊlde" laver jeg en venlig forespÞrger på nogle hvide T-shirt med tryk, på firmaets online chat, og umiddelbart herefter afgiver jeg så min skriftelige ordre på mail, hvor farven på t-shirten nu er blevet Êndret til rÞd. At t-shirten er Êndret til rÞd, fanger firmaets telefonsÊlger Thomas ikke, selvom det ellers står tydeligt i ordrebestillingen på mail.

Firmaet fremsender så herefter 15 stk. hvide t-shirt med tryk. Firmaet har endda vÊret så kreative, at de har Êndret mine tryk-filer til sort farve, selvom de var fremsendt i hvide, underligt at de ikke fanger deres fejl her...???

Jeg tager skrifteligt fat i Thomas, som hurtig fastholder at det er chatten han forholder sig til, (selvom jeg ikke afgiver min ordre på chatten), og ikke min skriftelige ordre på mail ... ???? Man mÊrker tydeligt, at det ikke er fÞrste gang Thomas er kommet i denne situation ....og manden er helt ude for rÊkkevidde.

Bare et godt råd, find et andet firma der kender noget til moral og kundeservice, og som vedstår de fejl de laver.

2015幎3月16日

BilligTshirt.dk からの回答

KÊre Henrik Jessen, tak for din mail.

Her hos Billigtshirt.dk tager vi kundeservice alvorligt.

Vi forsÞger at yde en service der overrasker vores kunder positivt - og ind imellem lykkes det. Vi laver også fejl ind i mellem. Når det sker, så retter vi dem i forståelse og dialog med vores kunder.

Det sker også at vi lÞber ind i personer der bare forsÞger at platte sig til ekstra rabat. Dem forsÞger vi også at hjÊlpe. Ikke med rabatter, men til at finde et andet sted at platte sig frem til uberettiget rabat.

Du falder desvÊrre ind i den sidste kategori..

Jeg synes det er på sin plads at ridse fakta op for vores eventuelle lÊsere så de får hele historien med. Det sÊtter jo jo dit budskab i et lidt andet lys.

1) Jeg vedlÊgger udskrift af chatten til sidst i dette opslag
2) Vores chat forlÞber over ca. 37 minutter
3) Du har fundet en model med V-hals fra ID men den findes ikke i hvid som du leder efter
4) jeg sender dig et billede af en sportst-shirt med rundhals i hvid - også fra ID.
5) du skriver den er super fed
6) jeg skriver til dig du kan designe på en anden farve t-shrit og den anden model med v-hals, så vi har et udkast på det du Þnsker trykt.
7) Du sender udkastet og ordre på mail lavet på en rÞd sports t-shirt fra ID med v-hals som aftalt sammen med stÞrrelsesfordelingen.

GÊst11:08:21 am ID1600-2T fås den også i hvid ?

Thomas11:08:38 am hejsa
Þjeblik jeg tjekker lige
nej desvÊrre ikke
GÊst11:09:40 am Har I en anden tilsvarende model, den skal kunne klare en herre håndboldkamp
Thomas11:10:04 am nej det er den eneste med V-hals i sports t shirts vi har p.t.
GÊst11:10:16 am må gerne vÊre med rund hals
Thomas11:10:30 am okay, har du kigget på de andre med rundhals vi har?
GÊst11:11:18 am den skal vÊre i samme kvalitet som ID
Thomas11:11:43 am Þjeblik kigger lige
jeg sender dig lige et billede
id_0580_001_front_p.jpgogså fra id - hvid og til samme pris
GÊst11:14:12 am Ja, den er ret fed.... hvor finder jeg den på DESIGN SELV siden.. ?
Thomas11:15:10 am hvis du bare designer på 1600 modellen, og skriver i kommentarfeltet at det skal vÊre ID 0580 hvid modellen, så Êndrer vi den bare til det. husk bare at designe på en lys model
vi har ikke lagt den op endnu nemlig.
GÊst11:16:13 am Ok ... hvad er typisk leveringstiden på 15 trykte t-shirts ?
Thomas11:16:35 am 3-5 dage
GÊst11:17:48 am Ok... Når der skal forskellige spiller numre på hver t-shirt, bliver det så ikke meget dyre, eller er der en smart måde at gÞre dette på ?
Thomas11:19:16 am Det er samme pris når du tager 1600 modellen. når du har lavet den fÞrste, og kommer tilbage til produktkortet hvor du vÊlger antal og stÞrrelse og lÊgger i kurv. Herefter når du er i kkurven går du bare tilbage til samme produkt og trykker på "brug dette design igen" så skal den nok opdatere prisen rigtigt
GÊst11:20:40 am Ok, men jeg skal lave et separat design på hver t-shirt ikke..?
Thomas11:21:12 am Jo hvis de skal vÊre forskellige
GÊst11:21:41 am Ok super !! tak
Thomas11:22:23 am selvtak skal nok kontakte dig når vi har modtaget ordren så vi er enige om det er rigtigt det hele
GÊst11:22:47 am super
GÊst left the chat.
11:45:53 am Duration: 37m 34s

Kundeservice udover det sÊdvanlige

Som ny startet virksomhedsejer, skulle jeg bruge noget arbejdstÞj med tryk, sÞgte meget rundt, og endte til sidst hos billigtshirt.dk. Jeg havde et par mindre problemer, som meget hurtigt blev afhjulpet over chatten. Idag var der noget jeg ikke forstod på min ordregodkendelse, skrev en mail, og inden for 3-4 minutter var der et svar.
Bruger sjÊldent sider som trustpilot, men deres service gjorde simpelthen at jeg var nÞd til at gå her ind og skrive.
Jeg mangler dog at modtage mine varer, hvilket er helt efter planen. Jeg forventer ud fra firmaets kundeservice at når de kommer, er de som bestilt.

2015幎2月27日
5぀星のうち3の評䟡

OK handel...

Jeg bestilte en kittel for halvanden uge siden, efter knap en uge skrev jeg til billigtshirt for at hÞre hvornår jeg kunne forvente at modtage min vare. Fik en auto mail om at der i hverdagene var svar indenfor 2 timer og i weekenden indenfor 24 timer.
Jeg hÞrte aldrig noget fra billigtshirt.

Jeg modtog dog varen i går og den er som forventet så er generelt tilfreds med handlen.

2014幎12月11日
5぀星のうち5の評䟡

Super service, intet mindre.

Modtog min pakke, hvor en sweatshirt afveg fra hvad jeg havde bestilt. Et opkald og Billigtshirt lÞste lynhurtigt problemet. Og det er jo fÞrst når problemerne opstår, at servicen reelt kan vurderes. Her er den super og absolut anbefalelsesvÊrdig. LÊkker kvalitet til gode priser.

2014幎9月3日
5぀星のうち2の評䟡

"Lad os ignorere problemerne"

Sådan cirka ser billigtshirt.dk's strategi ud til at vÊre. Som en struds forsvandt billigtshirt.dk's hoved, da jeg - efter nÊsten en uges ventetid på ni T-shirts - endelig modtog den bestilte leverance. DesvÊrre var det de forkerte T-shirts, der lå i pakken, som kom fra Tyskland med ekspres.

Da jeg alligevel giver to stjerner, er det netop pga. den service det var, at billigtshirt.dk fik ordnet ekspres-leveringen, da en fejl i deres it-system havde blokeret min ordre.

Men når det trods alt ikke kan blive til mere end to stjerner, er det fordi jeg synes, det er himmelråbende dårlig service, at man blot undlader at tage telefonen eller svare på sms'er, når man kan se den er gal. Jeg ved ikke, hvad lÞsningen kunne have vÊret. Men jeg ved, at jeg gerne ville have talt med billigtshirt.dk for at hÞre deres bud!

Tag ansvar, må moralen vÊre her. Og at svare på denne Trustpilot-anmeldelse er ikke at tage ansvar. NÊsten tvÊrtimod.

2014幎6月20日

Super Duper

Super service, super priser, og en levering inden for rimelig tid. Kan kun tale godt om dem.

2014幎5月15日

KÊre Heidi,

tusind tak for dine roser. På trods af at din forsendelse var forsinket et par dage som fÞlge af vores deltagelse på messe i sidste uge, er det skÞnt at hÞre at du er godt tilfreds med vores produkter og service :)

De bedste hilsener
Thomas Bording

dårlig

Har bestilt den 2 maj og i dag den 9 maj har vi ikke modtaget noget og har prÞvet at ringe og skrive til dem men uden resultat så det er sidste gang Umates bestiller hos dem pengene er reserveret på mit kreditkort men ikke trukket.....

2014幎5月9日

KÊre Tina,

som allerede nÊvnt i vores samtaler skal jeg igen beklage at grundet vores messe deltagelse sidste uge i Tyskland, har betydet stÊrkt begrÊnsede tilbagemeldinger på såvel mail som telefon. Sagen er heldigvis lÞst og dine ombyttede varer er undervejs til dig.

De bedste hilsener
Thomas Bording