レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med Êgte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i HelsingÞr, fordi jeg havde fÃ¥et bes... もっず芋る

BilligTshirt.dk har vÊret min faste leverandÞr af t-shirts og trÞjer til flere forskellige foreninger igennem mange Ã¥r. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... もっず芋る

Faktisk en Êgte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet ogsÃ¥. DesvÊrre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... もっず芋る

I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... もっず芋る

䌁業情報

1. オリゞナルプリントグッズ

圓該䌁業による蚘述

Det er ikke tilfÊldigt at vi hedder billigtshirt. Vi sÊlger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hÊttetrÞjer, sportstÞj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstÞj på et meget bredt udvalg. Vi sÞger altid at holde en hÞj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spÞrgsmål du måtte have til din bestilling.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

231件のレビュヌ

Sender dig i RKI

Jeg bestilte noget tÞj, og valgte at betale på forhånd over netoverfÞrsel via netbank. Jeg betalte hvad regningen lÞd på, og fik så mine varer som det skulle vÊre. Jeg tÊnkte ikke nÊrmere over det, da alt jo havde gået som det skulle.

Så en dag fik jeg et brev i min postkasse med, at jeg manglede at betale regningen og at RKI skulle have over 700 kroner for at opkrÊve pengene. Der var også kommet en masse gebyrer på i den anledning, som jeg også skulle betale.

Billigtshirt.dk blev kontaktet mange gange med at jeg HAVDE betalt. RKI nÊgtede at tage telefonen eller at besvare noget som helst. Jeg fik det ene brev efter det nÊste ind ad dÞren med at jeg mangler at betale til billigtshirt.dk. Jeg HAR betalt min regning for det tÞj, som jeg bestilte. Nu har jeg så i dag fået endnu et brev ind ad dÞren med, at jeg skylder dem penge, og at jeg nu står som registreret i RKI.

Fejlen lå og ligger hos billigtshirt.dk, som har rod i deres indbetalingssystem. Det er dem, der ikke kunne finde min indbetaling og intet har de gjort for at undskylde DERES EGEN fejl, som IKKE er min fejl. Jeg har gjort, hvad jeg skulle, da jeg lavede min ordre. Det er så dem, der kludrer i det, og mig der nu står i RKI for noget, som slet ikke er min fejl.

Siden er ovenikÞbet en e-mÊrket side, men jeg fÞler personligt, at det har de ikke gjort sig fortjent til - når de kan behandle en sådan... og så ikke engang komme med en undskyldning eller noget som helst. Det er virkelig for ringe, synes jeg.

2018幎1月20日

KÊre BilligTshirt.dk

KÊre BilligTshirt.dk

Det har virkelig vÊret en fornÞjelse at handle fra jer! Produkterne kom hurtigt. TÞjet var så flot med jeres fine print!

Desuden lår der små poser slik i kassen, hvilket virkelig var fedt. Jeg vil uden tvivl handle fra jer igen nÊste gang!

Tusind tak!

Kh Maria

2017幎7月1日
自発的なレビュヌ

Fine priser og et godt udvalg, dårlig levering og kundeservice

Fine priser og et godt udvalg, dog lover de en levering på 2-6 arbejds dage. Jeg skriver så for at spÞrge hvornår jeg kan forvente min pakke ankommer til pakkeshoppen hvorefter de svarer 19-20 april (jeg bestilte d. 12). Jeg får så en mail d. 20 om at nu er den sendt men der kan gå 1 dag fÞr den bliver registreret.
Jeg har også spurgt ind til om jeg kunne Êndre min ordre fra en small til en medium men her har de så undladt at svare mig.

Overall fine priser men dårlig levering.

2017幎4月20日

God serviceminded butik

Bestilte en sweatshirt med tryk foran og på ryg, leveringstid var lidt over en uge grundet en fejl de havde lavet på trÞjen og som kompensation, havde de vedlagt en t-shirt med samme tryk som på sweateren og en lille tekst "Vi har lagt en ekstra gave i pakken, beklager forsinkelsen" :-)
Kvaliteten af trÞje og t-shirt er god - vil anbefale til andre og helt sikkert handle der igen.

2016幎12月7日
自発的なレビュヌ

Dejlige og billige trÞjer samt fin service :-)

Har bestilt arbejdstrÞjer fra billigtshirt.dk (Engel, combat) - LÊkre trÞjer i god kvalitet og jeg er glad for dem og er sikker på de holder i mange år i anlÊgsverdenen og til fritidsbrug!
BemÊrk at prisen er meget billigere end de der ellers forhandler dem (godt 100 kr i gennemsnit at spare, ved at handle hos Billigtshirt.dk). Hurtig service og engagerede medarbejdere (Jesper).
GLS er dog ikke den helt optimale leveringspartner/fragtpartner.. men det er jo en anden historie.

2016幎8月19日

FANTASTISK

jeg er positivt overrasket over både leverings tid og kvalitet. hvis jeg skal vÊre Êrlig, havde jeg virkelig ikke de store forventninger til jer da jeg bestilte mine trÞjer. Men hold fast jeg blev overrasket da trÞjerne ankom efter jeg havde bestilt onsdag aften og de kom fredag eftermiddag. Kvaliteten af trykket er så flot! meget imponeret! og jeg har prÞvet mange selv designede trÞjer, men det her tager prisen!
i har fået jer en glad kunde, og jeg regner helt sikkert med at handel hos jer igen! :D

2016幎2月12日
自発的なレビュヌ

God hjemmeside, tynde T shirts og dårlig indpakning.

Handelsoplevelsen på Billigtshirt.dk er helt fin, nem og overskuelig hjemmeside, gode priser og varene kom til tiden.
Men vÊr opmÊrksom på at deres T Shirts er MEGET tynde. Jeg kÞbte 4 forskellige slags for at få de farver jeg ville have og de vejer alle lige omkring 120g pr stk, sammenligner jeg med mine andre T shirts som typisk er kÞbt i supermarkeder til 3 for 100, så vejer de alle mellem 180g og 220g pr stk.
Mine T shirts blev leveret i en slags bÊrepose der var svejset sammen i toppen, hvilket vil sige at der var to store håndtagshuller, hvor skidt kunne komme ind til mine T shirts. Der var heldigvis ikke komme skidt ind i posen, så jeg havde ingen gener af den dårlig indpakning.

2016幎2月3日
自発的なレビュヌ

Great shop, great products!

Only a little minus goes actually to GLS -their delivery man had difficulties in seeing the mailbox 1m from him... :P
Happy holidays!

2015幎12月2日

Billigt men lang leveringstid

Bestilte en FE Engel arbejdsjakke som var billigst hos billigtshirt.dk
Bestilte den en onsdag aften og modtog den 12 dage efter. Kontaktede billigtshirt.dk efter fÞrste uge for at finde ud af hvor mit produkt blev af, de svarede at de havde lukket pga. ferie. Den oplysning kunne jeg godt have brugt ved min bestilling.

2015幎10月19日
BilligTshirt.dk ロゎ

BilligTshirt.dk からの回答

Hej Lars,

tak for din anmeldelse.

Jeg beklager du har fået en uheldig oplevelse på leveringstiden. Vi skulle naturligvis have gjort opmÊrksom på at vi havde lukket på lageret i efterårsferien.

Jeg håber du alligevel bliver glad for din jakke og Þnsker dig god aften.

Thomas

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。