Bestiller 3 flasker Faustino 2011/2012, som er tilgængelige på hjemmesiden. 3 Hverdage senere er de stadig ikke sendt. Jeg sender dem en mail og beder om bekræftelse på de er sendt. Jeg modtager et sv... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg må indrømme, at jeg er virkelig positivt overrasket. Vi drikker kun alkoholfri, men deres vine er både utrolig gode og samtidig meget rimelige i pris. Derudover har de en vældig god kundeservice... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Havde den fornøjelse af at komme ned i jeres butik på Viborgvej i Holstebro Her fik jeg en virkelig proff vejledning i hvilke vine jeg skulle have til vores barnedåb d.d En kanon hvidvin o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hvem siger, at høj kvalitet og lave priser ikke passer sammen? Vi har mange forskellige vine i vores faste sortiment til billige priser – både kendte og mindre kendte mærker og et voksende udvalg af vine fra hele verdenen i alle prisniveauer.
Lindevej 16, 3300, Frederiksværk, デンマーク
- kundeservice@billigvine.dk
- billigvine.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Svindel og snyd ang. prismatch
Super dårlig oplevelse af deres prismatch, de sælger en vin til (normal pris) 99,- kr på tilbud til 79,- samme vin sælges i meny til 46,50 kr men her gælder prismatch pludselig ikke, billigvin kommer med en dum undskyldning om fragt total idioti fra deres side.
Hvis i handler hos billig vin betaler i ca. det dobbelte end andre steder.
Hold jer væk fra deres tyveri.

God service!
Som andre beretter, virkelig god og hurtig service! Bestilte 12 flasker vin, mandag eftermiddag, de var fremme tirsdag middag.
Stor anbefaling herfra.

Kan varmt anbefales
Super god service og hurtig levering! Bestilte søndag aften og modtog ordren i dag, mandag :)
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos billigvine

Det er jo helt fantastisk
Det er jo helt fantastisk
At der stadig finde forretninger der giver en udsøgt service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bestilte onsdag eftermiddag
Og har lige modtaget mine vare👏🏻🙌🏻 Her fredag eftermiddag!
Under min bestilling fik jeg bestilt en forkert vin, jeg skrev hurtig en mail. (ca 15 min efter)
Og næste morgen lå der en mail om at de selvfølgelig rettede den, vin til den jeg ville have. Sådan 💪🏻💪🏻
Jeg er meget tilfreds og kan sagtens se mig selv bestille der fremover. Og anbefalede jer gerne🙌🏻☀️🥰

Fantastisk arbejde
Bedste service jeg har oplevet. Der er ikke noget at komme efter der.

BilligVine.dk からの回答
Super kundeservice og hurtig levering.
Super kundeservice og hurtig levering.
Bestiller en række vine den 23. De blev leveret som aftalt den 25.

Superfirma
Jeg har læst alle de forrige anmeldelser og er helt enig med dem. Men de har stadigvæk overrasket mig. Jeg har aldrig mødt SÅ hurtig levering. Tak for det.

BilligVine.dk からの回答
Lynhurtig levering og forsvarlig…
Lynhurtig levering og forsvarlig emballering.
Solide vine til meget attraktive priser. Fedt, man kan blande vine og stadig få dem til tilbudspris. Varmeste anbefalinger herfra.

Top klasse
Super firma, hurtig levering og når man ringer er der en der TAGER telefonen..
Go dag Carsten 🍷🍷👍👍

BilligVine.dk からの回答
SUVERÆN kundeservice og stærke priser…
SUVERÆN kundeservice og stærke priser på en masse spændende og lækre vine - Mine bedste anbefalinger.

Kan kun anbefale BilligVine
Kan kun anbefale BilligVine, utrolig hurtig leverance med Post Nord, god og nem hjemmeside at gå til. Det er sikkert ikke sidste gang vi køber vores vin hos jer.
Glæder os til at tage hul på den 1. Flaske.
Mvh
Asger og Anita

Bedste kundeoplevelse nogensinde
Uden sammenligning den bedste kundeservice, jeg nogensinde har fået! Servicemindet, kompetent, rimelige priser ... har kun godt at sige om dem!
Bedste kundeservice
Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice fra et firma.
Jeg kan helt bestemt anbefale at handle hos dem.
Tak for fantastisk service.🎄

Fantastisk service
Hold nu op, kan kun anbefale at bruge billigvin.dk
Fantastisk service, skønne priser, gode vine og hvis ikke jeg fik sagt det så en særdeles fantastisk service.
Tak for det, helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter jeres hjemmeside og service 👍👍👍👍👍

Fantastisk go’ service
Fantastisk go’ service. Det er folk der brænder for deres firma og de ved hvad de snakker om. Levering lige til døren af meget flink chauffør. Bestemt ikke sidste gang jeg handler med dem.
Great company
Great company
Super fast delivery and really nice packing! Definitely will buy more in the future
Kanon vejledning og service
Havde den fornøjelse af at komme ned i jeres butik på Viborgvej i Holstebro
En kanon hvidvin og 2 forskellig slags Amarone rødvin
Alle gæster var enige om at det var de bedste rød og hvidvine de længe havde smagt!
Så må sige billigvine.dk virkelig er besøg hver
Hvertfald ikke sidste gang jeg bruger dem.
Top-professionelt firma!
Top-professionelt firma!
Her er der tale om en virksomhed, der kombinerer den perfekte balance af en jordnær og meget serviceminded drift, der altid tilgodeser kunden. Man får hurtigt en fornemmelse af en mindre lokal butik, der kan hjælpe dig med præcis det som du søger.
Samtidig har BilligVine en hjemmeside med et bredt udvalg af gode vine til gode priser.
Det er sjælendt, at du finder kombinationen af så gode vine + priser samt den jordnære service, man får hos BilligVine.
Min bedste service-relaterede vinoplevelse - båden i DK og uden for DK - går til BilligVine! bedste anmeldelser og anbefalinger herfra!
Super hurtig levering og det var pakket…
Super hurtig levering og det var pakket forsvarligt :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。