LEA Ejendomspartner A/S レビュヌ 123

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bliver altid mÞdt positivt og konstruktive i deres svar nÃ¥r vi henvender os til LEA Kolding afd. Svare ogsÃ¥ tit pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, som ikke i fÞrste omgang er specifik deres omrÃ¥de som aftalt i vores kon... もっず芋る

䌁業が回答したした

Skadedyr ved indflytning uden advarsel. Vandskader overalt. Generelt Skjulte “billige fiks” som var gemt omkring i huset og langsom hjÊlp.

Bund korrupte mennesker, sÃ¥ snart du flytter krÊver de helt vanvittig regning fra rengÞring, beskidt pga pga man gÃ¥et frem og tilbage under flytningen, ender man med regning pÃ¥ 30.000 totalt sygt, de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har gennem mange Ã¥r haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17. Anne MÃ¥nsson er vores administrator og en helt central nÞgleperson. Hun... もっず芋る

䌁業情報

1. 経営管理サヌビス

圓該䌁業による蚘述

LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer sÃ¥ledes ikke selv ejendomme, men hjÊlper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrÊvninger, generalforsamling, budget, juridiske spÞrgsmÃ¥l, til kontakt med beboere og myndigheder.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

123件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 81に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE

SKÆGKRÆ BLOMSTERLUNDEN TILST I ALLE BLOKKE. Virker til i er fuldstÊndig ligeglade og kede af det med problemet men er jeg IKKE har boet her 4 mÃ¥neder i en ejer bolig og udlejer inklusiv mig selv har stemt dÞrklokker i flere blokke hvor de ogsÃ¥ siger de har dem og de lovede at ringe eller skrive til jer udlejer har skrevet flere mail til jer uden nogen lÞsning vi har haft bekÊmpet 1 gang med mad gift 8 uger siden kommer 2 gang i nÊste uge men en lejlighed kan ikke bekÊmpe hele byggeriet da det er en fÊlles indsats hvis man vil dem til livs.Men i skal huske at informere nye lejere da det er under fejl og mangler,sÃ¥ nul stjerner herfra hilsen en frustreret lejere🀑 OPDATERING PÅ JERES SVAR 17-04-26.DET ER JER DER ADMINISTRERER FOR EJERE SÅ MÅ I KONTAKTE DEM DA DET ER SVÆRT AT VIDE HVEM DE ER DET VED I HVEM ER,MEN I HAR SJOVT NOK SAT LIMFÆLDER OG UDLAGT ÆDEGIFT UD VED HAM DER UDGIVER SIG SOM (BEBOER) SKREVET 06-04-2026 LÆNGERE NEDE I ANMELDELSER AF JER KENDER HAM TILFÆLDIGVIS OG BOR STIK MODSAT MIG,SÅ TÆNKER I BARE VIL KØRER OS TRÆTTE MEN DER SKAL MERE TIL NÆSTE SKRIDT LIGGER I STØBESKEEN🫣FORSTÅR SLET INGENTING AT I INTET HAR HØRT INGENGANG FRA MIN NABO SOM OGSÅ HAR DEM.,...GOD WEEKEND

2026幎2月21日

Hej
Vi er kede af at hÞre om din oplevelse og forstår godt din frustration.
Udfordringer med skÊgkrÊ er desvÊrre noget, der i mange tilfÊlde krÊver en samlet indsats på tvÊrs af hele ejendommen for at blive lÞst effektivt. Samtidig er det vigtigt at prÊcisere, at vi alene fungerer som administrator på vegne af ejerforeningen, og at beslutninger om tiltag derfor trÊffes af ejerforeningen.
Ud fra det, du beskriver, er du ikke lejer direkte hos os, men lejer via en ejer. I sådanne tilfÊlde er det ejeren, der skal tage sagen videre og rette henvendelse til ejerforeningen, så der kan blive ivÊrksat en fÊlles indsats, hvis problemet er udbredt i flere boliger.
Vi vil naturligvis gerne fÞlge op på sagen, hvis ejeren retter henvendelse til os med de nÞdvendige oplysninger, så vi kan sikre den bedst mulige håndtering.

Come on

Skadedyr ved indflytning uden advarsel. Vandskader overalt.
Generelt Skjulte “billige fiks” som var gemt omkring i huset og langsom hjÊlp.

2026幎4月1日

Generalforsamling Hedemarken afd.4

Hedemarken afd. 4V
Jeg fÞler mig godt til tilpas med det i gÞr for os.
Venlig hilsen. Arne Rasmussen.
Hedemarken 139 5450 Otterup.

2026幎3月30日

KÊre Arne

Mange tak for din anmeldelse.

Det glÊder os at hÞrer om din oplevelse. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Uprofessionel udlejer – LEA Ejendomspartner A/S

Jeg kan på det kraftigste fraråde LEA Ejendomspartner A/S. De har en meget uprofessionel tilgang til deres lejere og krÊver gentagne gange betalinger, som allerede er blevet betalt.

Efter fraflytning kan man modtage en urimeligt hÞj regning (op til omkring 40.000 DKK) for maling, rengÞring og påståede skader, som ofte virker opdigtede eller stÊrkt overdrevne. Samtidig forventer de Þjeblikkelig betaling, men når de selv skylder penge, er processen med at få dem tilbage langvarig og krÊver ofte juridiske skridt.

Området omkring deres ejendomme er ofte dårligt vedligeholdt, og henvendelser om reparationer bliver ignoreret. Derudover fremstår området utrygt og ikke sÊrligt egnet til ordentlig beboelse.

2026幎3月30日

KÊre Nikoline

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget at hÞrer, at det er den oplevelse du står tilbage med.

LEA Ejendomspartner A/S ejer ikke selv ejendommene, men administrere den daglige drift for forskellige ejere.
Hvis man som fraflytter er uenig i den fremsendte flytteopgÞrelse, er vi gerne behjÊlpelige med at formidle kommunikationen mellem fraflytter og ejer.

Hvis man som lejer finder områderne omkring ejendommen dårligt vedligeholdt formidler vi gerne dette videre til ejeren. Dog kan vi ikke bestemme hvordan området skal vedligeholdes, da vi som sagt ikke selv ejer områderne.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål til din sag, er du meget velkommen til at skrive til os på lea@lea.dk.

Du Þnskes en rigtig god dag.

LEA Ejendomspartner A/S

Var god til at fortÊlle om regnskabet

Var god til at fortÊlle om regnskabet og andre ting vi spurgte om så man kunne forstå det

2026幎3月25日

LEA Ejendomspartner A/S からの回答

Tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede en god og forståelig gennemgang af regnskabet, og at vi kunne besvare jeres spÞrgsmål.

LEA Ejendomspartner

Meget professionel ledelse som dirigent

Meget professionel ledelse som dirigent af vores årlige generalforsamling.
God motivering af deltagerne og dirigenten var yderst
målrettet og resultat sÞgende og engageret!

LEA Ejendomspartner A/S からの回答

Tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os meget at hÞre, at dirigentrollen blev oplevet som professionel, engageret og målrettet. Vi sÊtter stor pris på din feedback.

STAY AWAY form this company

I have had a really bad experience with LEA Ejendomspartner A/S. The company is not transparent about consumption such as water and heating, and when we asked for monthly reports, we were told that they do not have them. This makes it impossible to understand what we are actually paying for, and we do not feel safe with their administration.

Communication has also been very unpleasant, especially with one specific employee who treats people as if they do not matter and speaks in a very rude and unprofessional way. We have repeatedly felt disrespected, and our questions were not properly answered.

Based on our experience, we cannot recommend this company and would strongly advise others to STAY AWAY.

2026幎3月3日

Dear Carolina

Thank you for your review.

At LEA Ejendomspartner A/S we strive to always respond our tenants in a nice and professional manner.

If you pay aconto, a consumption statement will be sent once a year stating how much has been used and what has been paid. Such a statement cannot be made monthly.

If you have any further questions about your rental, pleace contact lea@lea.dk with your question and your address.

We wish you a great day.

Best regards

Skifte af ejendomsadministrator.

For et års tid siden skiftede vi ejendomsadministrator til LEA Ejendomspartner A/S, hvilket absolut har vÊret en positiv og rigtig beslutning, set fra min stol i ejerforeningen.

LEA Ejendomspartner A/S からの回答

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glÊder os meget at hÞre, at skiftet til LEA Ejendomspartner har vÊret en positiv beslutning for jer i ejerforeningen.

Vi sÊtter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde.

God styring af Þkonomi

God styring af Þkonomi, årshjul, generalforsamlinger og dermed professionel stÞtte til bestyrelser.
Hurtig reaktion og betjening af beboerne.

2026幎3月12日

LEA Ejendomspartner A/S からの回答

Tak for din positive anmeldelse og de pÊne ord om vores arbejde.

LEA Ejendomspartner

Simon og hans gode kollegaer yder altid

Simon og hans gode kollegaer yder altid god hjÊlp og rådgivning.

LEA Ejendomspartner A/S からの回答

Tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord om Simon og teamet. Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever god hjÊlp og rådgivning i samarbejdet.

LEA Ejendomspartner

Sektion Team / teamchef forening .

Sektion Team / teamchef forening .
Endnu ingen AI robot 😊.
God kommunikationskultur :
Behagelige telefonsamtaler
Hurtig response på spÞrgsmål

Bjarne Sunder
Strandbjerg
Rungsted Kyst

LEA Ejendomspartner A/S からの回答

Tak for din anmeldelse og de pÊne ord om vores team og kommunikation. Det glÊder os at hÞre, at du oplever både behagelige samtaler og hurtige svar på dine spÞrgsmål.

Stor anbefaling af Anne MÃ¥nsson og LEA Ejendomspartner

Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med LEA Ejendomspartner A/S i vores grundejerforening Vestergade 17.

Anne MÃ¥nsson er vores administrator og en helt central nÞgleperson. Hun er serviceminded, behagelig at tale med og god at sparre med – og samtidig hurtig til at fÞlge op pÃ¥ opgaver.

Vi kan derfor varmt anbefale Anne og teamet hos LEA Ejendomspartner.

2026幎3月12日

KÊre Maryam

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glÊder os meget, at I vil dele jeres oplevelse med samarbejdet, og vi sÞrger naturligvis for, at de rosende ord bliver givet videre til Anne og resten af teamet.

LEA Ejendomspartner

Telefonsamtale håndteret meget kompetent og meget tålmodigt

Jeg har i dag, som forholdsvis ny formand for en ejerforening administreret af LEA, haft en lang telefonsamtale med vores kontaktperson - lang fordi jeg havde en lang liste med ting jeg havde brug for at få svar på - og jeg kan roligt sige at jeg lagde rÞret med stor tilfredshed over samtalens forlÞb.
Jeg fik svar på alle spÞrgsmål på en yderst kompetent og behagelig måde, også selvom jeg havde brug for at få forklaret nogle af tingene flere gange, og jeg fÞlte mig i det hele taget bare godt hjulpet til at kunne gå tilbage til min bestyrelse efterfÞlgende.

2026幎3月6日

KÊre Annette

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Vi sÞrger for at dine pÊne ord kommer videre til rette afdeling.

Professionel og pålidelig administration

Grundejerforeningen Vonsild Syd har vÊret sÊrdeles tilfreds med samarbejdet med LEA Ejendomme og isÊr afdelingen i Kolding. Svarene kommer hurtigt og prÊcist, og kommunikationen er både klar og imÞdekommende. Foreningen oplever et hÞjt fagligt niveau, hvor LEA fungerer som en vÊrdifuld sparringspartner i den daglige drift. De håndterer desuden kontakten til lokale myndigheder effektivt og professionelt, hvilket gÞr samarbejdet både trygt og smidigt. Grundejerforeningen kan derfor varmt anbefale LEA Ejendomme som administrator.

2026幎2月25日

KÊre Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Vi sÞrger for at dine rosende ord kommer videre til rette afdeling.

God hjÊlp og svar.

Bliver altid mÞdt positivt og konstruktive i deres svar når vi henvender os til LEA Kolding afd.
Svare ogsÃ¥ tit pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, som ikke i fÞrste omgang er specifik deres omrÃ¥de som aftalt i vores kontrakt og hvis det krÊver ekstra betaling fÃ¥r vi en klar pris’ fÞr vi arbejder videre.
Dette oplevede vi bl. A. I forbindelse med vores generalforsamling i januar 26.

2026幎1月14日

KÊre Michael

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at hÞrer om din oplevelse og at du vil dele den med os.

Vi sÞrger for at de rosende ord kommer videre til rette afdeling.

LEA Ejendomspartner

LEA Ejendomspartner, afd. Kolding har i en årerÊkke vÊret administrator for vores andelsboligforening.
LEA er professionelle og kompetente sparringspartnere og har styr på alt vedr. ejendomsadministration, regnskab osv.
Vi har kun positivt at sige om LEA, som gÞr vores hverdag lettere.

2026幎2月11日

Hej Danny

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glÊder os at du vil dele din oplevelse med os og vi sÞrger for at de rosende ord kommer videre til rette afdeling.

LEA GLEMMER OS IKKE I FARTEN

Vi ved altid at LEA sÞrger for god service, så vi kan tage det roligt.
LEA kender om nogen til sikker og effektiv sagsbehandling.
Selv når en medarbejder får forfald, så er der straks en anden der tage over.

2026幎1月27日

Hej Poul

Vi er glade for at hÞrer om din oplevelse med vores afdeling i Kolding.

Din anmeldelse vil blive videregivet til afdelingen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。