Billo レビュー 251

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med Billo! Jag hade en fråga som jag skickade till kundtjänst. Jag fick svar samma dag efter några timmar och min frågeställning var löst! Mycket bra skött!

5つ星のうち4の評価

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... もっと見る

企業情報

1. 郵便配達サービス
  2. 送金サービス
  3. 支払いサービス
  4. 郵便局

Billo について

当該企業による記述

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Jag måste "gå mot strömmen" och tyvärr…

Jag måste "gå mot strömmen" och tyvärr meddela att jag inte är nöjd. Fortfarande efter snart ett år kommer det mesta av företagets post i brevlådan, inte inskannat till Billo. Trots flera samtal med kundtjänst där man försäkrat att det ska fungera har det inte blivit någon skillnad. Högst anmärkningsvärt är att jag blev utlovad kompensation för att vi fått en dålig start men som man vid senare samtal påstod att man aldrig hört talas om. Hade det inte varit så krångligt att avsluta hade vi gjort det. Men det är mycket jobb med att kontakta alla leverantörer. organisationer och myndigheter o.s.v. för att ändra adressen igen......Man kan inte påstå att Billo är dyrt så det får vara som det är. Man får glädjas åt den post och de fakturor som faktiskt kommer till Billo men det som var tänkt att vara en helhetslösning för att få alla post samlad på ETT ställe blev istället ett YTTERLIGARE ställe.

2026年2月14日
自発的なレビュー

Billo からの回答

Hej Assistansyrån Vilja, stort tack för att du delar med dig av dina tankar om Billo. För att din post ska hamna i Billos brevlåda behöver du uppdatera ditt företags postadress till Billo, och om du har samarbetspartners som inte uppdaterar sina adressregister behöver du informera dem. Det här är samma process som krävs när du flyttar din organisation till en ny fysisk adress, med skillnaden att vår adress är digital.

Att aktivera och avsluta Billos tjänster är lika lätt, eller svårt, åt båda hållen. Detta kräver en signering med Bank-ID, samt att du avslutar din postadress så att företagen åter börja sända posten till er fysiska adress. De som inte har lyckats plocka upp den adressen skickas redan dit, och de som har lyckats plocka upp din nya adress lär återigen få rätt adress när du genomför den uppdateringen.

Har du ytterligare frågor finns vi här, det är bara att höra av dig till 020 - 20 21 00 eller hello@billo.life.

Dina vänner på Billo.

Bra och enkel

Bra och enkel

2026年2月7日

Billo からの回答

Hej Claudine! Vad härligt att läsa din recension, vi uppskattar att du tycker Billo är bra och enkelt.

Lätt att använda

Lätt, tydligt och enkelt att använda.

2026年2月12日

Hej Linda!

Stort tack för din recension, vi uppskattar att du delar med dig av tankarna om Billo. En stor poäng och viktig tanke är ju just att Billo ska vara enkelt att använda.

Mycket bättre än Kivra!

Jag bytte från Kivra till Billo för några månader sedan och är väldigt nöjd!

2025年10月13日
自発的なレビュー

Hej Henrik!

Tack för att du delar med dig om dina tankar kring Billo. Så härligt att du är nöjd med bytet till vår tjänst. Om du inte redan har testat så rekommenderar jag starkt att undersöka våra betallösningar med Klarna, som möjliggör fler betallösningar för våra kunder.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt och personligt svar på…

Mycket trevligt och personligt svar på ett meddelande/svar från mig.

2026年2月3日

Hej Kim!

Vad härligt att du uppskattade våra svar, det är viktigt för Billo att kunna svara snabbt och trevligt till våra kunder. :)

Bra företag

Bra företag , löser problemet på samma dag. Tack

2026年2月2日

Hej Alaa!

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi strävar alltid efter snabba lösningar, så det är kul att höra att det märks.

Allt fungerar som utlovat

Allt fungerar som utlovat. Snabb och effektiv kundtjänst.

2026年2月1日

Hej Gunnar!

Tack för din feedback!

Kul att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med vår kundtjänst.

Människa,inte robot.

Snabba svar av en människa.
Hatar dessa robotar som svarar.

2026年2月1日

Billo からの回答

Tack för din fina feedback!

Vi håller helt med, personlig service är alltid viktigast. Vi är glada att du uppskattar det! :)

Smidig och praktisk tjänst

Smidig och lättöverskådlig app. Ni tillhandahåller en väldigt bra tjänst med att kunna få all post digitalt och slippa all pappersstrul. Dessutom om man tillfälligt är bosatt utomlands underlättar detta väldigt mycket.

2026年1月19日

Hej Martin!

Tack för ditt omdöme och för att du har valt Billo!

Det gläder oss att höra att vår app upplevs som smidig.

Bästa som finns

Bästa som finns. Alla i mobilen så skönt att skippa hålla på med papper och kolla brevlådan ☀️

2026年1月24日

Hej Andreas!

Kul att du gillar våra tjänster. Vi håller med om att ha allt direkt i mobilen gör vardagen mycket smidigare!

Smidigt att använda

Smidig och prisvärd tjänst. Snabbt att komma igång och har funkat väl.

2026年1月10日

Hej Viktor!

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med våra tjänster!

5つ星のうち4の評価

Mycket bra service hos kundtjänst

Mycket bra service hos kundtjänst, alltid trevlig och hjälpsam… ev problem fixas snabbt.
Det negativa är att det tar ca 4 dagar att betala räkningar, om det sker via klarna… vilket kan resultera i att en del räkningar blir försent betalda i onödan… annars är jag supernöjd.

2026年1月7日

Hej Anette!

Tack så mycket för din recension, vi uppskattar dina kommentarer om kundtjänst-teamet och ser till att den skickas vidare till dem! Gällande Klarna så stämmer det att det kan ta upp till 4 bankdagar, vi jobbar dock på att kunna automatisera flera steg av betalningarna och minska den hanteringstiden, så förhoppningsvis blir det ett mindre bekymmer framöver!

5つ星のうち4の評価

Bra tjänst på många sätt

Bra tjänst på många sätt:
- alternativ inloggning med Freja
- digital post förstås
- inskanning av vanlig post
- betalning med Klarna
....och allmänt känns nytänkande.

Enda "nackdelen" är att inskanning av den vanliga posten känns lite sådär. Inte säker på att jag får allt som jag tänkt mig. Kanske är det en tidsfråga

2026年1月1日

Billo からの回答

Hej Iad! Tack för din recension. Inskanning av den vanliga posten sker dagligen och posten hämtas av oss direkt hos ett av Postnords center här i Stockholm. Det innebär färre mellanhänder och snabbare leveranser. Under december och januari är det dock både röda dagar och väder som kan påverka leveranser både till och från Billo. Då kan det ibland uppstå förseningar, men vi skannar alltid in posten samma dag som den landar hos oss!

5つ星のうち3の評価

Har konto,billo fakturerar,😐?

Har konto,billo fakturerar,😐?

2026年1月1日

Billo からの回答

Hej Mikael, tack för din recension! Billo kan komma att fakturera dig om du nyttjar tilläggstjänster så som All Post. Tjänsten All Post kostar 49 kronor per månad och innebär att din fysiska post sänds till Billo och digitaliseras åt dig!

Allt på samma plats!

Grymt bra tjänst med digital och fysisk post + möjlighet att betala fakturor till en låg avgift!

2025年12月27日

Billo からの回答

Hej Martin! Så härligt att du uppskattar kombinationen av digital och fysisk post, du är alltid välkommen att höra av dig om något dyker upp!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。