Bilsyneksperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En fuldstÊndigt enestÃ¥ende service. Bevares, de har dumpet en af mine tidligere biler 2 gange, men aldrig uden at vise mig prÊcis hvorfor. Senest kunne de have dumpet synet, men jeg var i god t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man kan fÞlge med under synet og stille og fÃ¥ fine svar pÃ¥ evt. spÞrgsmÃ¥l. En ren fornÞjelse. HÞflig og saglig behandling. Det er ikke en selvfÞlge alle steder - men her er det. Service er i hÞjsÊdet.... もっず芋る

Jeg er positivt overrasket over Stevies professionelle tilgang til syn. Han var grundig og omhyggelig - selvom min bil var en Êldre model og nok var pÃ¥ sit sidste syn. relevante udskiftninger af nedsl... もっず芋る

Ved syn hos bilsyneksperten.dk Fik jeg at vide, at hÃ¥ndbremsen ikke virkede tilstrÊkkeligt. Tog den til mekaniker, for at fÃ¥ det fixet. Mekanikeren undrede sig, da hÃ¥ndbremsen virkede fint efter hans... もっず芋る

䌁業情報

1. 車怜
  2. ナンバヌプレヌト フレヌム提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bilsyneksperten Odensevej Lokale synshal, vi syner biler og er din motorkontor

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

フラグに぀いおのプロセスに埓っお、Trustpilot がレビュヌを評䟡䞭です。

Jeg er positivt overrasket.

Jeg er positivt overrasket over Stevies professionelle tilgang til syn. Han var grundig og omhyggelig - selvom min bil var en Êldre model og nok var på sit sidste syn. relevante udskiftninger af nedslidte og meget rustne dele - derefter en fejlfri synsgodkendelse!! Kunne ikke vÊre gjort bedre noget andet sted. Jeg vil kun anbefale Stevie og kommer gerne igen:

2020幎9月30日

Elendig synshal

Uprofessionel og arrogant synsmand.

Indehaveren optrådte arrogant og surt fra fÞrste Þjeblik. Skriver desuden på hjemmesiden, at han behandler bilen pÊnt, men han både lÊnede sig op ad lakken og kunne ikke finde ud af at betjene koblingen. Det var selvfÞlgelig bilen, der var noget galt med.

Her sÊtter jeg ikke mine ben igen.

2020幎7月13日

Bilsyneksperten からの回答

Din kobling var hård og rigtigt dårlige,
Jeg var meget smilende og profesionelle
Men du var meget tÞr og tilbageholdende og sur
SÃ¥ det er da klart at man ikke gider blive ved
Respekt går begge veje
Kan du have en dejlige dag

Svindel, dumper biler for at sÊlge dem videre.

Jeg var for kort tid siden, ned og få synet min bil ved
Bilsyneksperten i Odense.

Inden den var gået igennem syn, havde synsmanden allerede ringet til en kammerat og solgt bilen, så han dumpende den.

Der skulle en ny styrekugle, håndbremsen skulle strammes også påstod han, at metallet i bunden var var smallere et sted ind andre, ingen rust men stadig nok til at han ikke kunne syne den.

Det ville ihvertfald komme til at koste mig over 10.000 kr at syne den bil, men han ville gerne give mig en fuld skrot pris på 3000 kr for den.

Heldigvis stod jeg ikke mere ind 2 meter fra ham, i lÊg bage porten og hÞrte det hele, da han ringede til sin ven og rÞst min bil udover alle skyer.

Så jeg grinte a ham og fik printet hans fejllist ud, derefter tog jeg direkte til den lokale ophugger, som var meget forivret over synsmands påstand og fejllist.

Vi aftalte 1500 kr for at han strammede håndbremsen og skiftede styrekuglen med det samme, men der var ikke noget at lave i bunden og derefter, fik jeg bilen synet i Otterup, hvor den gik igennem uden fejl.

Vis ikke det er svindel, så ved jeg sgu ikke.

2020幎6月24日

Bilsyneksperten からの回答

En meget sjov opdigtet historie som vi ikke kenkender
Og forhåbenligt en god synsmand som har omsynet den i Otterup
efter gennemgang af vores video overvågning siger noget andet 😂
Du må have en god dag, mvh bilsyneksperten

Jeg forstår ikke de negative

Jeg forstår ikke de negative anmeldelser, jeg blev mÞdt af en travl, men venlig indehaver, der gav sig god tid til at gå bilen efter og gav mig en ordentlig og grundig forklaring på hvorfor bilen skulle omsynes. Jeg blev inviteret med til at kigge under bilen osv.
SÃ¥ jeg kan kun anbefale stedet.

2020幎4月3日
自発的なレビュヌ

Forstår ikke de dårlige anmeldelser.

Forstår ikke de dårlige anmeldelser.

Jeg har kun gode ting at sige om dette synsted. Jeg har fået synet alle mine biler uafhÊngigt af hinanden.. 5 stk.

For det fÞrste er det det billigste sted i Odense.
For det andet får vi en god snak om tingene. Lige fra fÞrste gang jeg har vÊret hos dem og får prÊcise anbefalinger til hvad der skal skiftes i bilen, hvis den skal gå gennem, hvor jeg netop har oplevet, at andre steder ikke hjÊlper med dette.

Jeg har allerede anbefalet dem til andre privat også :)

2019幎5月15日

Ekstemt ubehageligt sted

Kunne jeg give en dårligere anmeldelse gjorde jeg det, kÞrte min bil til omsyn, ved bilsyn eksperten på odensevej 121, i Odense straks den kommer ind bliver jeg truet med omsyn på min kobling, da han ikke kan finde ud af at skifte gear i min bil, derefter får jeg beskeden at jeg har Êndret konstruktivt på min bil, trods eneste forskel er et andet og mindre sÊt hjul der er sat på, som der var blevet bedt om.
I det hele taget en meget ubehagelig oplevelse og ikke et sted jeg vil anbefale andre, hvis bilen ikke skal ÞdelÊgges yderligere.

Min bil blev godkendt andet sted 10 min senere uden problemer eller klager over kobling

2018幎1月24日

Hej Karina
Jeg kan ikke kommentere på den pågÊldende episode
Da synsmand som arbejdet der på det tidspunk er gået bort pgå sygdom, jeg beklager hvis du har fået en dårlige oplevelse i min hal .
Mvh
Bilsyneksperten