レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Goed contact, kreeg meteen antwoord op mijn vragen. Het product werd snel geleverd en super verzorgd verpakt het leek wel een cadeautje. Mijn nagels zijn prima gelukt ( en dat voor een eerste keer)... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden met de Bima press on nagels, mooie kwaliteit en snel en heel erg netjes verzonden. Elk pakketje voelt echt als een cadeautje. Ik ga ze dragen op onze bruiloft in juni, zo tevreden ben i... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

BIMA Nails is dé webshop voor een salonwaardige manicure thuis. Geen gedoe of dure afspraken, iedereen kan het zelf doen met professionele resultaten. Kies uit Press-On nagels of Gellakstickers. Ze blijven tot wel 2 weken perfect zitten, zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder je nagels te beschadigen. De Press-Ons kun je op twee manieren gebruiken: met nagellijm voor langdurig resultaat, of met sticky tabs (nagel lijmstickers) voor kort gebruik. Ideaal voor wie bijvoorbeeld door werk geen nagels mag dragen en bij gebruik van sticky tabs zijn ze ook nog eens herbruikbaar. De Gellakstickers geven een natuurlijke look omdat je ze aanbrengt op de lengte van je eigen nagel. Na het uitharden onder de lamp zien ze eruit als een echte gellak salonmanicure. Bovendien bieden we hierin de meeste variatie: van zachte nude tinten tot speelse kleuren en de leukste nail art designs. 💅 Ontdek jouw stijl en ervaar hoe makkelijk het is om zelf een salonwaardige manicure te creëren met BIMA Nails.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super service!!Mijn pakketje was zoek

Super service!!Mijn pakketje was zoek geraakt bij de post.Contact gehad met BIMA en zijn hebben het pakketje nogmaals opgestuurd.Top service!!
Daarnaast zijn de press on nails prachtig.Mooie mayeriaal kleur en vorm.Blij mee!!

2026幎3月8日

BIMA Nails からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel! 💕
Wat vervelend dat je pakketje eerst zoek was geraakt, maar super fijn dat je het uiteindelijk goed hebt ontvangen!

Heel leuk om te horen dat je zo blij bent met de press-ons. 💅
Veel plezier met je nagels & hopelijk zien we je snel weer terug! 💖

5぀星のうち5の評䟡

Goed contact en snelle levering

Mijn nagels zijn prima gelukt ( en dat voor een eerste keer) en zitten er nu ruim anderhalve week op.

2026幎2月24日

BIMA Nails からの回答

Erg leuk om te lezen, dankjewel! 💕
Super fijn dat je zo goed geholpen bent en dat alles snel geleverd werd!

Extra leuk om te horen dat je nagels meteen zo goed gelukt zijn, zeker voor de eerste keer!

Veel plezier nog met je set 💅💖

5぀星のうち4の評䟡

Mooi en stevig!

Mooie, kwaliteitsvolle nagels. Heel stevig, breken niet. Mooi design, maar 1 sterretje minder omdat de zilveren afwerking bij de afterglow press ons snel afsleet. Verder houden ze heel lang en ben ik er super blij mee!

2026幎2月20日

BIMA Nails からの回答

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 💕
Super fijn dat je blij bent met de kwaliteit en dat ze lang bleven zitten, daar doen we het voor!

Wel echt jammer van de zilveren afwerking bij 'Afterglow', dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen dit zeker mee en waarderen je feedback enorm 🙏

Mocht je hierover nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, stuur ons gerust een berichtje, we helpen je graag! 💌

hele goede service!!

Helaas was mijn eerste pakketje zoek geraakt bij de post. Er werd gelijk een nieuw pakketje opgestuurd! Super fijn.. en het belangrijkste wat zijn het mooie nagels! Heel blij mee..

2026幎1月30日

BIMA Nails からの回答

Wat een lieve review, dank je wel 🀍

Wat balen dat je pakketje was zoekgeraakt, maar fijn dat we het snel voor je konden oplossen. Super om te horen dat je tevreden bent over de service én blij bent met de nagels, daar doen we het voor! ✹

Hopelijk zie ik je snel weer terug bij BIMA Nails 💕

5぀星のうち2の評䟡

Ik vond de nagels er wat nep uitzien

Ik vond de nagels er wat nep uitzien op mijn vingers en ook wat dik. Ook de verschillende maten vind ik lastig. Ik heb blijkbaar geen standaard maat nagels, wat ik kwam een paar maten te kort en heb ze aan de zijkant moeten bijvijlen. De smallere waren te bol waardoor het mijn nagel omhoog trok na het plakken, dat voelde niet fijn. Dus het is niet voor herhaling vatbaar.

2026幎2月7日

BIMA Nails からの回答

Wat jammer om te horen dat de set niet helemaal naar wens was 🀍

Onze press-ons worden gemaakt van meerdere lagen gel (geen hard plastic), waardoor ze steviger zijn en hun vorm mooi behouden. We begrijpen echter dat dit per persoon anders kan aanvoelen, zeker als je natuurlijke nagels wat platter of smaller zijn.

Wat betreft de maten: elke set bevat 2x15 verschillende maten om zoveel mogelijk nagelvormen passend te maken. Soms is licht bijvijlen aan de zijkant inderdaad nodig voor de perfecte fit.

Misschien zijn onze gellakstickers een fijnere optie voor jou. Deze vormen zich volledig naar je eigen nagel, zijn dunner, kun je op maat knippen én licht oprekken voor een smallere pasvorm. Ze blijven daarnaast 2–3 weken mooi zitten.

Mocht je het fijn vinden, dan denken we graag met je mee over welke optie het beste bij jouw nagelvorm past. Stuur ons gerust een mailtje: info@bimanails.nl 💕

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie realistische nagels.

Hele mooie realistische nagels.
Plakken lang, te lang, eraf krijgen met lijm gaan wel moeilijk, maar ben overall heel tevreden!

2025幎8月14日

BIMA Nails からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de nagels. 🥰
Wilde je ze er na ongeveer 2 weken afhalen en ging het toen alsnog te moeilijk? Ik ben benieuwd. Stuur gerust een mailtje naar info@bimanails.nl, dan kijk ik even met je mee. Het is fijn dat ze zo goed blijven zitten maar het moet natuurlijk niet zo zijn dat het te moeilijk gaat waardoor er kans op beschadiging van je eigen nagels is.

5぀星のうち2の評䟡

De nagel stickers blijven bij mij niet

De nagel stickers werken goed en blijven goed zitten wel is de voorbereiding heel belangrijk.

2025幎12月3日

BIMA Nails からの回答

Wat jammer dat je deze ervaring hebt en dat is zeker niet de bedoeling! De prep van je eigen nagels is het belangrijkste. Stuur ons gerust even een mailtje: info@bimanails.nl dan kunnen we kijken naar een oplossing. 💕

Boven verwachting!

Door mijn werk moet ik korte nagels hebben. Ik heb press-ons besteld en bij mijzelf gezet. Supermakkelijk! Helaas moest ik ze met pijn in mijn hart weer na 3 dagen eraf halen, want ik moest weer aan het werk. Ik zal de press-ons zeker weer bestellen wanneer ik vakantie heb, want ze zijn prachtig!

2025幎8月11日

BIMA Nails からの回答

Dankjewel voor je mooie review! 💕

Wat jammer dat je ze alweer moest verwijderen. Hopelijk heb je ze opgeplakt met de sticky tabs, zo kun je ze er een stuk makkelijker afhalen na 3 dagen én kun je de press-ons hergebruiken. Ideaal voor wanneer je ze door je werk maar kort kunt dragen! ✹

Heel leuke adventskalender

Heel leuke adventskalender! Mooie producten. Liefdevol ingepakt. Maar vooral de persoonlijke boodschap aan de doos, vond ik super mooi.

2025幎11月28日

BIMA Nails からの回答

Wat een onwijs lieve review, dankjewel! 💕

Zó leuk om te horen dat je blij bent met de adventskalender. We stoppen veel liefde en aandacht in elk detail, dus het doet ons echt goed dat je dat zo hebt opgemerkt. 🥰

Heel veel plezier met je nagels! 💅✚

Prachtige nagels

Ik ga ze dragen op onze bruiloft in juni, zo tevreden ben ik ermee.
Ik kan het iedereen aanraden, zo veel goedkoper ook dan de nagelsalon en ze blijven met gemak 3 weken zitten.

2025幎11月22日

BIMA Nails からの回答

Wat een onwijs lieve review, dankjewel! 💖 We doen ons best om elk pakketje echt als een cadeautje te laten voelen, dus zó leuk om te horen dat dat ook zo overkomt!

MEGA LEUK dat je onze nagels gaat dragen op zo’n bijzondere dag, we voelen ons echt vereerd! 💍 Mocht je het leuk vinden om te delen, we zouden een foto geweldig vinden 😍

Alvast een prachtige dag en heel veel liefde gewenst! 🥰✚

Goede kwaliteit

Hele mooie nagels, goede lengte.
Blijven 2 weken zitten met de stickers,
geen krassen of beschadigingen.
Dus herbruikbaar.
Heel blij mee!
Ga zeker vaker bestellen.

2025幎9月29日

BIMA Nails からの回答

Superfijn dat de nagels zo goed zijn bevallen en dat ze zelfs met de sticky tabs 2 weken goed gezeten hebben!! 🙌 We adverteren ze als kortdurend, dus dit is echt een topresultaat. Zo kun je alleen maar meer halen uit 1 setje nagels. We kijken ernaar uit om je vaker terug te zien. Bedankt voor het vertrouwen! 🫶

5぀星のうち2の評䟡

Lagen laten los bij de gelstrips

De levering was snel. Het aanbrengen van de gelstrips pedicure ging ook prima. Zoals ik ben gewend van de andere merken. Maar de toplaag van de strips laat los. Eerst dacht ik, huh, heb ik nou bij één nagel de folie laten zitten? Maar dat kan natuurlijk niet, want die steekt aan alle kanten uit. De laag die eraf komt is doorzichtig en hard. Alleen de kleur zit nu nog op mijn teennagel. Ik ben heel benieuwd of ik het er nog wel fatsoenlijk af krijg. Bij meerdere laat de laag nu los en houd je een matte kleur over. Voor mij de eerste maar ook de laatste keer dat ik voor dit merk ga.

2025幎9月24日

BIMA Nails からの回答

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Zo hoort het absoluut niet en dat is uiteraard niet de kwaliteit waar wij achter staan, het klinkt als een fabrieksfout. Het is zeldzaam, maar kan helaas toch eens voorkomen. We hebben na je review direct contact met je opgenomen om het samen op te lossen. Hopelijk mogen we je in de toekomst alsnog positief verrassen. 💅

5぀星のうち5の評䟡

Voor mij geen andere merken meer!

Ik vind de press-ons van Bima de allerfijnste die ik geprobeerd heb. De pasvorm is voor mijn nagels perfect, aanbrengen is super easy en ze blijven makkelijk meer dan een week zitten. Voor mij geen andere nagels meer dan van Bima 💅🏻

2025幎9月1日

BIMA Nails からの回答

Wat een mega compliment, dit is waar we het voor doen! 😍 We vinden het zo leuk om te horen dat onze press-ons jouw favoriet zijn. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden!

Tevreden

Snel en goede levering. Press ons blijven al 1,5 week zitten met de plakkertjes. Erg tevreden

2025幎7月30日

BIMA Nails からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Wauw, al 1,5 week met de Sticky Tabs! 🙌 Hoewel we aangeven dat ze voor korter gebruik zijn, is het natuurlijk een mega fijne bonus als ze extra lang blijven zitten. Zo kun je nóg langer genieten én hergebruiken. Dankjewel voor je fijne review! 💅✚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。