Met grote regelmaat liet ik bij salons mijn nagels doen, en was daarmee uren zoet, met vaak iemand die geen Nederlands of Engels sprak, en dan duurt nagels zetten erg lang. Door je moeder geattend... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ideaal voor tijdelijke feestelijke nagels, wanneer je voor je werk geen nagellak of lange nagels mag hebben. Ik heb ze gebruikt voor een feestje. Ik ben niet gewend om langere nagels te hebben ivm wer... ãã£ãšèŠã
Wel goede communicatie: ik kreeg een online actie doorgestuurd, maar die was niet zo duidelijk. Na het sturen van een mail heb ik heel snel een heel correct antwoord op mijn vraag ontvangen. Daarna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oh My Manicure is ontstaan vanuit liefde voor mooie, verzorgde nagels en het verlangen om iedereen een luxe manicure ervaring te bieden, gewoon thuis. In onze webshop vind je zorgvuldig samengestelde collecties press-on nagels en gellakstickers die kwaliteit, stijl en eenvoud combineren. Wij geloven dat self-care mag aanvoelen als een klein moment van luxe. Daarom kiezen we alleen producten waar wij zelf 100% achter staan: elegant, duurzaam en comfortabel in gebruik. Bij Oh My Manicure draait alles om jou. We streven naar een warme, zorgvuldige service, snelle verzending en een ervaring waarmee je je gezien en verwend voelt. Jouw feedback helpt ons om continu te groeien en onze collecties nog verfijnder te maken.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super mooie en fijne nagels
Super mooie en fijne nagels. Heel makkelijk aan te brengen, ook blijven de nagels lang zitten. Ik ben fan en ga zeker vaker bestellen!
Helaas
Nagels met zes parels op je nagel op de foto....je mag spreken van geluk, als je er drie op je nagels hebt. En die breken ook nog binnen één week.
French houdt het hooguit drie dagen....maarja, kerst.....nooit meer.

prima set
prima set. De kleinste nagels kan ik niet gebruiken, echt te klein. Snelle levering. Top!
Altijd blij met m'n nagels
Zoals altijd, enorm blij met m'n nagels.
Snelle bezorging, en netjes ingepakt.
Ik had 3 kleuren besteld, 1 correct ontvangen, 2 verkeerde kleuren. De lichtroze kleur laat de nagel door , jammer ...
Daarna heb ik dus mijn bestelling geplaatst maar voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Mooie nagels goede kwaliteit
Vluge levering. Mooie nagels gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
Heel tevreden!
Super mooie press ons, blijven goed zitten. Snelle reactie en top klantenservice, reageren ook snel op Instagram. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Top!
Heel blij met de soft gel press ons, mooie kwaliteit, goede prijs en snel verzonden. Er zat ook een mooie gratis vijl bij. Ik ga hier zeker nog een x bestellen.
Goede service en ziet er netjes enâŠ
Goede service en ziet er netjes en stevig uit.
Nog niet gebruikt
De nagels zijn super mooi en blijvenâŠ
De nagels zijn super mooi en blijven heel erg goed zitten. Ook is het echt super eenvoudig aan te brengen. Ik ben zeker fan!!
Plakken erg slecht met de lijm
Plakken erg slecht met de lijm, laten makkelijk los. Spijt van mijn aankoop

OH MY MANICURE ããã®åç
Heel tevreden met zowel de service alsâŠ
Heel tevreden met zowel de service als de press on nails zelf. De nagels blijven erg goed zitten. Daarnaast denkt ze erg klantvriendelijk, flexibel en denkt graag mee aan oplossingen. Zeker een aanrader!
Aanrader, goede kwaliteit!
De verpakking ziet er mooi en verzorgd uit, de kwaliteit van het product voelt kwalitatief goed aan, blijft zeer goed zitten voor een lange tijd. In de verpakking wordt van alles meegeleverd zoals een nagelvijl, nagellijm, plakstickers etc. Erg tevreden met dit product, kan het zeker aanraden!
Kadootje voor vriendin
Kadootje voor vriendin. Keurig op tijd bezorgd en ziet er goed uit!

OH MY MANICURE ããã®åç
Voor mij helaas een eenmaligâŠ
Voor mij helaas een eenmalig onsuccesvol experiment. Heb de nagels middels de nagelstickers vastgemaakt, maar binnen een paar uur waren er al 3 nagels volledig losgekomen. Hierna heb ik de nagels er maar afgehaald. Vond het een leuk idee, maar voor mij is de uitvoering niet geslaagd. Jammer!

Mooie kwalitatieve nagels
De press on nails zijn makkelijk te gebruiken en blijven met de nagel stickers wel vier dagen zitten.
Goede kwaliteit en hele mooie nagels!
Erg tevreden.
Prima nagels
Topnagels zelfs met stickers
Ik gebruikte deze keer de nagelstickers omdat ik maar enkele dagen mooie nagels wilde. Na 5 en 2x zwemmen zaten ze er nog perfect op. Alleen jammer dat de stickers wat dikker zijn waardoor je achteraan de nagel wat ruimte hebt waar soms haar blijft haken. Maar voor de rest echt weer super!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ