Bisley Shop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben echt fan van mijn nieuwe kastjes! Degelijk materiaal en super praktisch. En ook heel fijn dat ze in allemaal vrolijke kleuren beschikbaar zijn. Van één van de lades was op dag 1 het handvat... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具補造業者
  2. 朚補家具職人
  3. オフィス機噚提䟛業者
  4. オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

We brengen tijdloos vakmanschap in jouw interieur en combineren erfgoed met gedurfd design en levendige kleuren. Onze meubels zijn gemaakt om met je mee te leven, ontworpen voor elke dag, gebouwd om lang mee te gaan en om echt bij je te horen. Met een rijke traditie in kwaliteit en innovatie geven we meubels een nieuwe betekenis, zodat ze karakter, functionaliteit en plezier toevoegen aan elk huis.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

OPLICHTING: BESTEL OP EIGEN RISICO!!

OPLICHTING:

Ik heb op 8-6-2026 een bestelling gedaan, betreft 2 kast sleutels.

Inmiddels heb ik 2 emails verzonden waar mijn bestelling blijft en of ze een update kunnen geven daar het nu 8 dagen later is!

1) Ik heb NOOIT een antwoord gekregen, en ook heb ik mijn sleutels nooit ontvangen!

2) "NOOIT HIER BESTELLEN!!!! Zeer klant onvriendelijk, en waarschijnlijk is dit een OPLICHTINGS WEBSITE geworden. BESTEL OP EIGEN RISICO!!!!!"

2026幎6月8日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

De meubels zijn van hoogstaande

De meubels zijn van hoogstaande kwaliteit en werden zeer veilig en vlot geleverd.

2026幎5月20日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Charissa. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de meubels. Mooi ook dat alles veilig verpakt en vlot geleverd is. Veel plezier met je aankoop!

Positief verrast

Mooi materiaal, je kunt op een leuke manier volgen hoe de status is van je bestelling. Vooraf werd ik nog extra gebeld en kwamen keurig op tijd. 9 verschillende items bestelt voor aan mijn muur en laten verspringen. Echt heel schattig. blij mee.

2026幎5月18日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo positief verrast bent.

En 9 items speels aan de muur, dat klinkt echt als een superleuke combinatie 😄 Heel veel plezier ervan!

Ik had kleurstalen aangevraagd

Ik had kleurstalen aangevraagd. Levering was snel en correct. Stalen hebben bepaald voor welke kast ik ga.

2026幎5月13日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel voor je review. Fijn dat de kleurstalen snel en netjes zijn aangekomen en hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Veel plezier alvast met je nieuwe kast!

Prima!

Bestellen ging soepel, werd goed op de hoogte gehouden, levering volgens afspraak. Klein dingetje was niet goed, gemeld via website, werd meteen teruggebeld en het werd opgelost. Dat maakte het helemaal een prima ervaring!
En die kleuren zijn geweldig!

2026幎5月1日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel voor je mooie review, Mo. Fijn om te horen dat alles soepel verliep van bestelling tot levering. En natuurlijk hoort het erbij dat als er toch iets misgaat, we het meteen netjes oplossen.

Veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige archiefkast in een mooie kleur

Prachtige archiefkast in een mooie kleur, leuk om eens wat anders te hebben in mijn werkruimte. Levering was op afspraak, goede service.

2026幎3月26日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Suzanne. Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de archiefkast en de kleur. Fijn dat het net even iets anders is in je werkruimte. En goed om te horen dat de levering en service naar wens waren. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Ik hou echt van alles wat jullie maken

Ik hou echt van alles wat jullie
Maken, mooie kleuren, degelijke kwaliteit 3! Transparant over leveren

2026幎3月26日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Nicoline. Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten. Fijn dat je de kleuren en kwaliteit zo waardeert en dat de communicatie over de levering duidelijk was. Daar worden we blij van!

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies goede service en

Goed advies goede service en uitstekende communicatie van bestellen produceren tot levering

Bisley Shop からの回答

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies, de service en de communicatie van begin tot eind. Veel plezier met je aankoop!

Top klantenservice, mooie kastjes

Van één van de lades was op dag 1 het handvat afgebroken. Dit hoort natuurlijk niet, maar kan gebeuren. Het werd meteen goed door de klantenservice opgepakt. Er werd direct contact opgenomen met de fabriek in de UK en een losse nieuwe lade werd meteen geproduceerd en opgestuurd. Werd ook telkens goed op de hoogte gehouden van het proces. Echt 10/10 klantenservice.

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Laura. Wat een fijne review om te lezen! Super dat je zo blij bent met de kastjes en de kleuren.

Jammer dat het handvat van één lade zo snel stuk ging, dat hoort natuurlijk niet. Natuurlijk lossen we dit meteen voor je op, zodat je snel weer verder kunt met een complete kast.

Heel veel plezier met je kastjes!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit van Bisley.

Top kastje waar veel in kan.
Ideaal voor de hobbyist.

2026幎2月9日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel voor je review. Leuk om te horen dat je zo blij bent met het kastje en dat je er zoveel in kwijt kunt. Fijn dat het zo goed past bij je hobby. Veel plezier ermee!

Prachtig bureau

Goede communicatie over de levering, bureau werd netjes geleverd en de montage was eenvoudig. Hij staat prachtig!

Bisley Shop からの回答

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles rondom de levering duidelijk was en dat het bureau netjes is geleverd. En mooi dat de montage soepel ging. Veel plezier met je nieuwe bureau!

Alleen maar positief

Hele mooie kasten met duidelijke communicatie over levering en een snelle, vriendelijke en meedenkende klantenservice!

2026幎3月13日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Phoebe. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kasten én de communicatie. En mooi dat je onze klantenservice als snel en meedenkend hebt ervaren. Daar worden we blij van. Veel plezier met je aankoop!

Prachtig gebouwd

Prachtig gebouwd, mooie kleuren en nu is mijn kantoor heel goed georganiseerd!

2026幎2月26日

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Fabio. Leuk om te horen dat je zo blij bent met de kast en de kleuren. En nog mooier dat je kantoor nu helemaal georganiseerd is. Veel plezier ermee!

Supermooie lockerkast

Supermooie lockerkast, nette aflevering

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Marleen. Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de lockerkast. Fijn ook dat de levering netjes is verlopen. Veel plezier ermee!

Goede producten

Goede producten. Correcte levering

Bisley Shop からの回答

Dank je wel, Paul. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en dat de levering netjes is verlopen. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige, kleurrijke meubels, ideaal voor een thuiskantoor op maat.

Bisley heeft geweldige meubels in heel veel kleuren die jaren meegaan om hun tijdloze karakter. Ideaal voor een thuiskantoor, maar ook elders in huis op z’n plaats. Maar net zo belangrijk: een uitstekende, goed bereikbare klantenservice voor wie je geen nummer bent!

Bisley Shop からの回答

Wat een prachtige review, Marian, dank je wel!

Fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over de kleuren en het tijdloze karakter van onze meubels. En helemaal mooi dat je onze klantenservice zo waardeert. We vinden het belangrijk dat je je geen nummer voelt, maar gewoon goed en persoonlijk geholpen wordt.

Heel veel plezier met je meubels!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。