Bisley heeft geweldige meubels in heel veel kleuren die jaren meegaan om hun tijdloze karakter. Ideaal voor een thuiskantoor, maar ook elders in huis op z’n plaats. Maar net zo belangrijk: een uitstek... もっと見る
企業が回答しました
Bestellen ging soepel, werd goed op de hoogte gehouden, levering volgens afspraak. Klein dingetje was niet goed, gemeld via website, werd meteen teruggebeld en het werd opgelost. Dat maakte het helem... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben echt fan van mijn nieuwe kastjes! Degelijk materiaal en super praktisch. En ook heel fijn dat ze in allemaal vrolijke kleuren beschikbaar zijn. Van één van de lades was op dag 1 het handvat... もっと見る
企業が回答しました
Mooi materiaal, je kunt op een leuke manier volgen hoe de status is van je bestelling. Vooraf werd ik nog extra gebeld en kwamen keurig op tijd. 9 verschillende items bestelt voor aan mijn muur en lat... もっと見る
企業が回答しました
We brengen tijdloos vakmanschap in jouw interieur en combineren erfgoed met gedurfd design en levendige kleuren. Onze meubels zijn gemaakt om met je mee te leven, ontworpen voor elke dag, gebouwd om lang mee te gaan en om echt bij je te horen. Met een rijke traditie in kwaliteit en innovatie geven we meubels een nieuwe betekenis, zodat ze karakter, functionaliteit en plezier toevoegen aan elk huis.
Dr. Hub van Doorneweg 153, 5026 RC, Tilburg, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hele fijne ervaring tot nog toe. Goed op de hoogte gehouden en binnen de aangegeven tijd geleverd. Vooralsnog zeer tevreden over het product.

Stalen waren er snel
Ik weet nog niet of ik een kast kan plaatsen ,
Wel mooie kleuren 😃

Bisley Shop からの回答
De sleutels kon ik online met de code bestellen. Had ze al binnen een paar dagen in huis en ze passen precies.

Bisley Shop からの回答
2 dingen: Verzendkosten zijn 7,50 euro voor een verzending die 2,41 euro bij PostNL kost (envelopverzending),
Ik ben lange tijd gemaild dat mijn producten qua bestelling niet goed waren afgerond door mij en nog moesten worden afgehandeld, terwijl de betaling was gedaan en het product inmiddels was geleverd. Ging om 2 vervangende sleuteltjes. Producten waren wel goed. Daar bennik tevreden over.

Bisley Shop からの回答
op zich klopt het allemaal wel, maar wij hadden graag toch eerst het kastje fysiek willen gaan bekijken. De laadjes hebben geen stop erop en dat hadden we niet verwacht. De verwachting is dat de laadjes tegenwoorden er niet zomaar meer uitgetrokken kunnen worden. Dus dat was wel een beetje een tegenvaller

Bisley Shop からの回答
Hele fijne service snel contact en mijn levering was geleverd volgens de aan gegeven tijd. Ik ben er erg blij mee!

Bisley Shop からの回答
Mooi product en op tijd en communicatie was ook prettig.

Bisley Shop からの回答
Bestelproces en aflevering helder en goed. Ik vind wel de inzetbakjes voor in de lades van de ladenkastjes slordig afgewerkt, enkele mm scheef afgesneden en onregelmatig. Op zich is dit niet te zien wanneer ze geplaatst zijn maar toch.
Het verstelbare werkblad werkt heel fijn.

Bisley Shop からの回答
contact over bestellen kasten in speciale kleur liep effectief, persoonlijk en succesvol!

Bisley Shop からの回答
Ik had het geluk dat de door mij bestelde kast in de kleur die ik wilde in het magazijn stond. Ik hoefde er dus maar een week op te wachten. Hij is mooi! Netjes afgeleverd en uitstekend geholpen door Niek van de klantenservice. 😃 de volgende kast is al besteld

Bisley Shop からの回答
€27 inclusief verzendkosten voor 8 legborddragers. Dat zijn van die 2x1cm zacht metalen haakjes die een productiewaarde van nog geen €0.10 hebben. Men weet dat je ze nodig hebt en vragen daarom een absurd hoge prijs. €10 verzendkosten voor een brievenbus zending met een totaal gewicht van 30 gram.

Bisley Shop からの回答
Mooie producten van zeer goede kwaliteit. En goede service!

Bisley Shop からの回答
Goede website met duidelijke fotos en info.
Ik werd netjes gebeld wanneer de de chauffeur met de levering kwam.
Alles heel goed verpakt en beschermd. Er was zelfs nog een mini 'pallet' onder de kasten gezet.
De chauffeur was op tijd (hier in het centrum) en leek zijn werk leuk te vinden. Ook een nette levering wat mij betreft.
Een echt bedrijf met eigen vervoer. Gewoon top.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。