レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

GlÊdede mig til at prÞve det roste sted. Menu kort og visuel prÊsentation af maden var lovende. Smagen lovede fÞrst godt - men dog. MÊngden af salt og deraf tÞrst helt ubalanceret, minder om steder... もっず芋る

Super god betjening. Velforberedt personale og en kÊmpe madoplevelse hvergang. Vin forslag professionelt og velsmagende. Miss Molly elsker at komme pÃ¥ besÞg og fÃ¥ gode kÞdrester ved siden af sin priv... もっず芋る

Utrolig langsom betjening - bÃ¥de af hovedretter og desert , som vi fik efter kafe ..🙄.. Meget larm i lokalet sÃ¥ det var svÊrt at hÞre sig selv snakke . Halvdelen af lokalet stÃ¥r tom og halvdelen er... もっず芋る

Jeg fik en nÊsten rÃ¥ og kold kotelet, mens min ledsager nÞd en perfekt pighvar. Der blev dog lavet en ny og meget bedre tilberedt kotelet til mig, men jeg mÃ¥te spise alene, da den fÞrst kom efter h... もっず芋る

䌁業情報

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

39件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Musikken var så hÞj .

Spiste frokost på bistro boheme i dag ,fik en luxus toast kunne ikke se noget luxus i den tÞr og kedelig ,og ikke til at skÊre over ,musikken var så hÞj så man ikke kunne fÞre en samtale ,Spise koret trÊnger Til fornyelse alt for meget fisk og skaldyr ,der er osse nogen der ikke spiser fisk og skaldyr ,ikke et sted jeg gider komme tilbage til .

2021幎10月12日

God mad, elendig service

Dejlig mad - det er lÊkkert og uden at sÊtte en finger på. Betjeningen derimod er fuldstÊndig til grin. SlÞset, arrogant, småprovokerende og hÞjlydt på den ufede måde. De yngre tjenere opfÞrte sig fint men der var 2 yderst ubehagelige typer som gjorde oplevelsen dårlig. Vi burde vÊre gået med det samme.
Jeg ved ikke, hvad de tÊnkte på, men de burde finde sig et andet erhverv, indtil de har lÊrt at tale ordentligt. Forvent at du kan blive mÞdt af arrogance og skulle bestille inden du nÊrmest har taget plads. Beder du om mere tid så får du i den grad lov til at sidde og vente. Desuden kom de med deciderede dumheder. Konklusionen er blot, at vi en anden gang spenderer pengene et andet sted!

2021幎10月9日

Formidabelt

Jeg har, inden for ganske kort tid, besÞgt Bistro Boheme to gange, og begge gange fået en sublim betjening og service fra en sÊrdeles indleven, velvidende og behagelig vÊrt.
Maden var i top og jeg har intet at klage over, tvÊrt imod.
God oplevelse!

2020幎9月11日

Et levn fra 90’erne

Et levn fra 90’erne, hvor bÃ¥de kundesegment og restaurant har glemt at vi er i 2020 og konkurrenter som retour, cofoco og mash er kommet til. Mash er her den dyre sammenligning, men bistro boheme tillader sig at vÊre endnu dyrere trods et mere jÊvnt og uinspirerende niveau. NÃ¥r du fortÊller tjeneren, som i Þvrigt ikke er tjener- uddannet, men formentlig studerende, at forretten til 235kr ikke er god og ikke bestÃ¥r af kammuslinger som lovet, sÃ¥ fÃ¥r du med over-tjeneren at bestille, som skuffet og arrogant forklarer dig at kammuslingen er skam tilstede og i Þvrigt splattet ud pÃ¥ indersiden af den muslingeskal du har fÃ¥et retten serveret i. Vedkommende der har serveret forretten, som i Þvrigt er en tredje person, har intet fortalt dig om hvad det er du har fÃ¥et pÃ¥ tallerkenen, hvilket betyder at du i blinde og mangel pÃ¥ smag selv naturligvis har mÃ¥ttet regne ud, at den alt dominerende rodfrugt ingrediens i retten, druknet i flÞdesovs, er altsÃ¥ kammusling forretten du havde bestilt. Den skal bare lige lÞsnes fra indersiden af skallen hele retten er serveret i pÃ¥ en seng af salt, ikke is som kunne have holdt fiskeanretningen kold.
Summa summarum, trods brok og du fortÊller det ikke var ok, så får du lov at betale fuld pris. 1800 kr for to Pers, hvor 600kr er gået til en vin du kunne have fået til 3-400kr på cofoco.
De er gode til at stege en bÞf og kÞdet er godt. Det er formentlig det de kan. Men for 1800kr kan du få en fyrstelig anretning på mash med både bedre kÞd, bedre vin og ikke mindst bedre og ikke krukket, arrogant betjening. 2 stjerner herfra og potentiale for et godt afsnit kniven på struben.
En tilsvarende middag, men bedre, vil på mash koste dig 1600kr og på f.eks retour steak max 1000-1200kr.
Tjenerne som der er utrolig mange af vover ikke at give dig et blik, et nik, et smil eller anerkende din tilstedevÊrelse.
De er glade, godt tilfreds med bistro boheme. Et levn fra fortiden. Tak for det

2020幎2月23日

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse. Spiste frokost med min sÞn. Maden var rigtig god og portionerne flot og generÞst anrettet, men betjeningen var yderst upersonlig og ikke nÊrvÊrende. “Hvilke oste er der pÃ¥ oste anretningen?” Svar: “ Hvad kÞkkenet har” ???? Øh ok...Hver gang vi spurgte om noget blev vi affejet. - Vi skulle selv bede om vand og vi skulle hidkalde tjenerne flere gange for at bede om mad og kort. De virkede stressede og fortravlede selv om der faktsik var en god og afslappet stemning i restauranten. SÃ¥ helhedsoplevelse var en lille smule skuffende.

2020幎2月20日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre var det meste af frokostmaden

DesvÊrre var det meste af frokostmaden en dårlig oplevelse for 4 personer, den 29. januar 2020.
Tre Þsters til forret gav fx. 3 dages alvorlig skaldyrsforgiftning for en af deltagerne.
Fiskefilet med rejer var en klam oplevelse.
Fileten var tÞr og svampet, og rejerne var hårde som vingummi og havde en bismag af klor.
Karrysilden var tÞr og sej, Êggesalaten trÊg og manglede mayo og smag.
Vaffel med stenbiderrogn var ikke en lÊkkerbisken som forventet.

Alt i alt en dyr og skuffende frokostoplevelse.

Betjeningen var dog i top - ikke noget at klage over.

2020幎2月5日
自発的なレビュヌ

Fantastisk fransk bistromad - piv elendige vine !

Gode, veltilberedte, klassiske retter, men hvorfor i alverden har Jeres sommelier fået den (åndssvage) ide, ikke at have Bordeauxvine (ud over Chateaux Petrus til 15.000 kroner) på kortet, men til gengÊld alt muligt italiensk og spansk sprÞjt????

Der er masser af fantastiske Grand Cru'er fra Pessac-Leognan, Margaux, St. Emillion osv osv - som kunne vÊre på kortet til mellem 500 og 1000 kroner - og som ville passe 1000x bedre til stedet og maden, end en åndssvag Rioja som vi blev tilbudt.

Stor fejl, uanset om jeres sommelier mener hvad han mener - det skal jeres kunder altså ikke strafes for.

Fyr jeres sommelier og få noget Bordeaux på kortet - så kommer jeg med glÊde igen !

2019幎5月4日

Service med Service på !

Jeg var i går - LÞrdag den 9 Feb - sammen med min kones familie inde på Bistro Boheme for at fejre svigerfars 75 års fÞdselsdag. Jeg har til dagligt kontor på GrÞnningen så jeg kommer jo tit i Bistroen til frokost men ikke så ofte til aften. Men med lige så sikker hånd som frokost restauranten kÞrer, gjorde det det også i går aftes. Maden er uovertruffen - vinkortet endnu mere imponerende og fristenende men bedst af alt er det at servicen bare er tip top. Alle tjenere, sommelier, restaurantchef Daniel mfl har kun en mission - og det er at man som kunde har det godt ! Vi havde det ikke bare godt i går - vi havde det fremragende. Så fremragende var aftenen at vi glemte en taske med en PC i derinde som skulle bruges i dag SÞndag - og her er det at der kommer mere service på - for vi fik fat på Daniel som med stÞrste naturlighed kom ind på restaurenten (som er lukket om sÞndagen) og her til eftermiddag gav os den glemte taske med PCŽen i. Det havde vÊret det nemmeste i verden ikke at svare på den henvendelse vi sendte afsted i dag og så bare ordne det i morgen mandag - men ikke på Bistroen - og det er sgu "Service med Service på" - vi kommer helt sikkert igen - ikke bare til frokost men også til aften. TAK fordi der stadig er restuaranter som rent faktisk tager det der med service alvorligt - og nåeh ja selvfÞlgelig laver skide god mad.
Thomas Johansen

2019幎2月10日
自発的なレビュヌ

Jeg var for et par uger inde at spise

Jeg var for et par uger inde at spise på Bistro Boheme sammen med en veninde. Vi er begge store kÞd entusiaster og har fÞr besÞgt stedet.
Hovedret og dessert smagte fantastisk som altid.
Dog, bar vores betjening desvÊrre prÊg af en irritabel og stresset tjener, som tydeligvist ikke havde tid til sine gÊster. Der var ikke meget smil eller service at hente her, og slet ikke da vi gjorde opmÊrksom pÃ¥ en fejl i regningen. Ærgerligt, at en god oplevelse af lÊkker mad, vin og drinks skal blive Þdelagt af en ikke sÊrlig serviceminded tjener. For os, er det isÊr en smilende og serviceminded tjener, som ogsÃ¥ er med til at sÊtte sit prÊg pÃ¥ en god helhedsoplevelse af stedet man besÞger. Det var desvÊrre ikke tilfÊldet her.

2017幎12月10日

LÊkker mad - Êrgerlig oplevelse

Vi fik som altid super lÊkker mad - tak for det!

MEN da vi havde spist forretten og ventet 35 min. hovedretten, spÞrger jeg tjeneren om hun ved om vores mad er på vej.
Hun svarer med en meget irriteret stemme "Som I nok kan se er der flere end jer herinde, så jeres mad kommer ikke sådan her(knipser samtidig"

Det er helt okay, at det kan tage lidt tid - det har vi fuld forståelse for, men havde måske forventet et lidt pÊnere svar.

Det efterlod os med en Êrgerlig oplevelse, de andre tjenere var dog sÞde og rare og igen var maden rigtig lÊkker :)

2017幎8月31日
自発的なレビュヌ

Min kÊreste og jeg spiste utrolig

Min kÊreste og jeg spiste utrolig lÊkker 3 retter på Bistro Boheme - utrolig venlig velkomst og betjening.

Jeg bestilte en okse tournado som smagte fantastisk dog havde udskÊringen en sene, hvilket var meget Êrgerligt da alt andet var helt perfekt.

- Jeg må stadig virkelig anbefale Kammusling carpacchio og hvid chokolademousse med rabarber de to retter var iblandt de bedste retter jeg nogen sinde har smagt.

Konklusion er at jeg stadig vil anbefale Bistro Boheme til andre og kunne sagtens finde på at spise der igen.

2017幎8月25日
自発的なレビュヌ

Ikke helt hvad vi regnede med..

Jeg havde store forventninger til dette sted efter at have set programmet "kokken på blokken" hvor de vandt som bedste restaurant.

Vi tager derind min hustru og jeg og får en 3 retters menu og tÊnker nu skal den have hele armen. Vi starter ud med noget aftenes specialitet og det smager udemÊrket og betjeningen fejler intet men det gÞr den nÊste ret som bare ÞdelÊgger det hele da man servererer en Okse tournedos der stadig har hinde og fedt på kÞdet og det gÊlder vores begges kÞd. Det er mega skuffende også var mit medium-rare kÞd ikke i nÊrheden af at vÊre så mÞrt som man få det andre steder og der tÊnker jeg at så fortjener man kun 3 stjerner .. Desserten var dog rigtigt god og de vine og drinks vi fik var fine. Vi endte med at betale 2400 kr uden at få et nedslag i prisen på kÞdet selvom vi gjorde tjener opmÊrksom på det.

2016幎2月27日
自発的なレビュヌ

Bedste service, mad og vinkort

Hej Per
Ville bare sige tusinde tak for i går.
Jeg kom troppende op på Bistro Boheme med 31 gÊster uden at have bestilt bord. Vi havde vÊret til et portvins arrangement og spontant besluttet os for at spise sammen.
Dine folk i restauranten var bare top prof. De fik hurtigt arrangeret det store festlokale til os, vi strikkede sammen en menu og din vin sommelier anbefalede en super valpolicella. Så skulle man jo foventede at vi skulle vente på maden og servering og maden var simpel, nu hvor man kom uanmeldt med 31 gÊstet Men nej alt spillede og gik smurt. Efter et glas rose i baren kom vi til bords. Fantastisk mad, service og vin.
KÊmpe ros til din restaurant og specielt dine folk.
Bistro B skuffer bare aldrig.

2015幎3月1日
Bistroboheme ロゎ

Bistroboheme からの回答

KÊre James.

Tusinde tak for din anmeldelse af Bistro Boheme. Super hyggeligt i er tilfreds med jeres besÞg hos os i går. Vi forsÞger altid efter bedste evne at tilfredsstille vores gÊster. har vi mulighed så hjÊlper vi mere end gerne. Håber vi snart ses igen. (Gerne til en forudbestilling) selv om det også kan lade sig gÞre at komme 31 gÊster lige fra gaden. Hav en dejlig sÞndag. Med venlig hilsen, Bistro Boheme

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。