Vi har i weekenden 18. - 19. april besÞgt BrobyvÊrk kro i anledning af min fasters 80 Ã¥rs fÞdselsdag. En kulinarisk oplevelse helt i sÊrklasse. Mad, vinmenu og betjening helt i top. Det kan klart anbe... ãã£ãšèŠã
Vi var en flok gamle studenter til 50 Ã¥rs jub. Allerede ved bestillingerne mÊrkede vi en tydelig stresset og irriteret tjener. Det gik helt galt, da tjenere kom og serverede en ret midt under en tale,... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkkert og spÊndende mad helt i top, wauw en saft menu helt perfekt afstemt efter maden. SÞde og smilende tjenere, service i top det er bestemt ikke sidste gang vi har vÊret der. Min varmes... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
80 års fÞdselsdag
Vi har i weekenden 18. - 19. april besÞgt BrobyvÊrk kro i anledning af min fasters 80 års fÞdselsdag. En kulinarisk oplevelse helt i sÊrklasse. Mad, vinmenu og betjening helt i top. Det kan klart anbefales og alle pengene vÊrd.
Virkelig lÊkkert og spÊndende mad heltâŠ
Min varmeste anbefaling
Et sted vi er vendt tilbage til mangeâŠ
Et sted vi er vendt tilbage til mange gange. Seneste ophold svarede fuldt ud til forventningerne: utrolig venlig modtagelse, super lÊkker kage til eftermiddagsteen, skÞn middag som var lÊkkert anrettet og spÊndende sammensat, dejligt vÊrelse med udsigt over åen og fin morgenmad. En absolut anbefaling herfra.....og det er ikke sidste gang vi kommer her.
Vi var 5 gamle brobyvÊrk beboere derâŠ
Vi var 5 gamle brobyvÊrk beboere der var nede og spise på vores gamle kro som er sat så smukt istand. Det startede super. Med 3 små snaks til hver, og sÞd og venlig tjener. Det Êndrede sig da vi havde bestilt. 5 x
OksemÞrbrad.de3 var fine de 2seje. Da vi gjorde obs, dette Êndrede tjeneren adfÊrd. Og så fik vi en ny bÞf efter ca 1/2time.så lidt trÊls. Det er jo ikke et billigt sted
Vi valgte brunch'en sÞndag formiddag
Vi valgte brunch'en sÞndag formiddag, og var ved at falde ned af stolene over de fantastiske smagsoplevelser, det var en unik madoplevelse, tusind tak. Også for super betjening og virkelig hyggelig atmosfÊre. Vi kommer igen.
KÞr ud på landet og få en god madoplevelse !!!
Eminent god oplevelse âŠ.maden virkelig lavet af en kok med passion for smag og rÃ¥varer âŠ.kÞr gerne fra Odense og fÃ¥ en fantastisk aften !!!!
Selve stedet er idyllisk og et dejligtâŠ
Selve stedet er idyllisk og et dejligt sted og vÊrelset var der ikke fejet gulv ellers okay
Så kommer vi til aftensmad for det havde jeg bestilt i forvejen til kl 18 og vi er 4 stk imens vi sidder kommer der flere gÊster og de får menu kortet men ingen kommer hen til os da kl nÊsten bliver 19 går jeg op og spÞrger om vi skal have mad fra kroen eller restauranten og der får jeg svaret at jeg havde bestilt aftensmad og derfra ikke andet jeg beder om menukort og går på min plads og så kommer tjeneren hen og spÞrg og hvad vi kunne tÊnke os vi svare 2 min så er vi klar til at bestille og så går tjener og der går cirka et kvarter og der kommer ingen så får vi fat i en anden og vi får bestilt og derefter får vi maden det er ikke okay nÊste morgen får vi en sÞd tjener og hun er virkelig hÞflig og service minded så selv om oplevelsen aften fÞr ikke var noget at råbe hurra for så var det et dejligt sted at vÊre men betjeningen skal blive bedre
Og til de mad priser de har må de oppe sig
Dejligt sted.
Har overnattet, og spist på BrobyvÊrk Kro flere gange. Super hyggeligt sted, dejlig natur, fremragende mad, og altid god betjening. kan klart anbefales.
God mad men ringe betjening.
Vi var en flok gamle studenter til 50 års jub. Allerede ved bestillingerne mÊrkede vi en tydelig stresset og irriteret tjener. Det gik helt galt, da tjenere kom og serverede en ret midt under en tale, og inden han var fÊrdig med talen, kom den irritable tjener og afbrÞd taleren med en tilretning af bestilling. Mildest talt uforskammet. Ellers var maden udmÊrket og ligeså vÊrelset.
Konfirmation
Vi har vÊret til 3x konfirmation på kroen sÞndag d 3-5-25 . Alt var så godt ! God mad , vine og betjening .
Vi kommer igen !!!ð€©
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi var 3 par der havde booket et "BrobyvÊrk ophold" - alt spillede. Rigtig god tjener, der vidste hvad han snakkede om. Kan kun anbetales.
Hyggelig dansk Kro.
Dejlig sted, pÊne og rene vÊrelser, lÊkker mad. Alt i alt havde vi et dejligt ophold.
Fantastisk oplevelse
Vi har d.27.04.24 holdt konfirmation på BrobyvÊrk Kro.
Fra start til slut er vi blevet mÞdt med enorm glÊde, samsrbejdsvillighed og en fantastisk mad. Alle vores gÊster ( 57 stk) var meget imponeret over mad, personale og omgivelserne ( ren Morten Korch)
Ikke sidste gang vi booker der.
29-2 2024 Da vi kom for at spise
29-2 2024 Da vi kom for at spise , der var vand på bordene , som vi drak en halv flaske af , så blev den skiftet ud med en ny flaske uden at spÞrge os fÞrst den drak vi ingen ting af , men de tog betaling for begge to , så det synes jeg er frÊkt

Brobyvaerk Kro ããã®åç
Kedelig oplevelse âŠ
Startede med vi fik et meget kedeligt menu kort, men når du så får et kyllingelår der driver med blod til den nette sum af 275 kr, og kokken end ikke gider komme og se hans seviring, men siger at det er ok med blod, for så er den ikke tÞr, ja hvad skal man så sige.
Vi har fået anvist et vÊrelse, pÊnt vÊrelse, men det lå lige ved en jern trappe og folk rente op og ned fra 02, til vi stod op kl 0540.. Der var mildt sagt en forfÊrdelig larm.. Så desvÊrre kun en 1 stjerne, lidt Êrgerligt for ellers et flot sted

Brobyvaerk Kro ããã®åç
Dejlig hyggelig kro med hyggelig ogâŠ
Dejlig hyggelig kro med hyggelig og smukke omgivelser. Resturant som laver lÊkkert sÊson menu med lÊkre råvare og sÞde tjener og kro personale som ikle gÞre forskel på deres kunder.
Vi har lige vÊret afsted pÃ¥ kro opholdâŠ
Vi har lige vÊret afsted på kro ophold med en enkelt overnatning incl. tre retters menu og morgenbuffet.
Selve kroen er super flot og smukt renoveret og det er tydeligt at se at ejeren også ejer et gartneri med grÞnne planter.
Alt det mad vi har fået det sidste dÞgn har virkelig vÊret lÊkkert og tjenerne var virkelig sÞde og servicemindede. Det et et perfekt sted at få lidt lÊkkert at spise og omgivelserne giver virkelig anledning til at kunne fejre de store begivenheder.
Grunden til at de kun får tre stjerner er at vÊrelserne desvÊrre slet ikke levet op til resten af kroens standarter.
På vÊrelset var der gamle tandpasta mÊrker på gulvene, gammel kaffe i kaffemaskinen, sodavandene i minibaren var gået 1/2 år over dato og så var selve kÞleskabet heller ikke sat til strÞm. På vÊrelset stod 4 meget stÞvede og halvtÞre blomster, hvor man gik helt lyst til at give dem vandet fra minibaren. Her kunne det i hvertfald ikke ses at der er du smukkeste grÞnne planter til rådighed.
Vores bedÞmmelse er at vÊrelserne slet ikke kan leve op til de forventninger som der bliver sat oppe på selve kroen hvor man tydeligt kan mÊrke at der er tÊnkt på detaljerne.
Farum Cykelklub har besÞgt BrobyvÊrkâŠ
Farum Cykelklub har besÞgt BrobyvÊrk Kro 2 gange i 2021 og 2022. Begge gange med stor succes og tilfredshed. Venligt personale, god mad, pÊne vÊrelser og fantastisk natur i området - fantastisk til god cykling. Vi kan kun anbefale stedet.
Smuk renoveret gammel kro
Vi har lige haft en overnatning med 3 retters menu og morgenmad. Det var en fornÞjelse. Kroen er smukt beliggende ned til Odense å og kroen er meget smagfuldt nyrenoveret. Maden smagte dejligt, dog kunne der godt have vÊret lidt mere tilbehÞr til hovedretten. Betjeningen var venlig og imÞdekommende. Det er ikke gammeldags kromad men enkelt og godt. Morgenmaden var var udmÊrket. VÊrelserne var også nyrenoverede med dejlige senge. Kan anbefales!
Flere plusser end minusser !!
Lidt udfordringer med dagens ret, sen morgenmad og det smalle menukort.
Men super flinkt personale, dejlige vÊrelser, dejligt med trÊgulv i stedet for gulvtÊpper, og skÞnt område.
Rigtig god feed back fra kroens ejer om de små udfordringer opholdet gav anledning til.
Kommer gerne igen måske på forlÊnget weekend og nok ikke som håndvÊrker.