HÀlften av burkarna var hoptryckta pÃ¥ ena sidan. I affÀren skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hÀnt under transporten sÃ¥ paketet var inte tillrÀckligt polstrat. Rocco senior Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bitiba Àr vÀldig pÃ¥litlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex Ã¥r nu. Enkelt att hitta rÀtt foder till sin hund. Jag Àr m... ãã£ãšèŠã
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bÀttre priser. GÃ¥r mycket fort fÃ¥ hem det man bestÀllt. Nu sist bestÀllde jag foder frÃ¥n en Svensk butik som ligger nÀra. NÃ¥gra dagar senare bestÀllde jag Àve... ãã£ãšèŠã
LÀtt att fylla på, både mat och vatten. Katterna gillar den, enda nackdelen Àr nÀr alla 3 vill Àta så får de inte plats men skönt att det alltid finns mat framme till dem
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÀlften av burkarna var hoptryckta pÃ¥âŠ
HÀlften av burkarna var hoptryckta på ena sidan. I affÀren skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hÀnt under transporten så paketet var inte tillrÀckligt polstrat. Rocco senior Àr ett bra foder som hundarna Àlskar men transportskador Àr inte OK.
Always easy to order
Always easy to order, subscryptions works very well and easy to adjust.
Good prices and fast shipments
BestÀller mycket pÃ¥ prenumeration varjeâŠ
BestÀller mycket på prenumeration varje månad och två månader i rad har det ena av 3 paket varit sönder och jag har fått fettpellets i hela lådan ! PostNord som levererar 2 av lådorna varav den ena varit sönder. Köper Àven en stor sÀck med fågelfrön som Bring levererar och aldrig något problem med dom . Vet inte om jag ska ta bort den bestÀllningen med just fettpellets i då jag blir missnöjd varje gång
LÀtt att fylla på
Bitiba Àr vÀldig pÃ¥litlig som foderâŠ
Bitiba Àr vÀldig pålitlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex år nu. Enkelt att hitta rÀtt foder till sin hund. Jag Àr mycket nöjd, Ramzes Àr också nöjd :)
Enkelt bestÀlla via appen
Enkelt bestÀlla via appen, snabb och smidig hemleverans, uppskattat bonus system.
Fast delivery all just fine!
BestÀller 4 sÀckar hundmat
BestÀller 4 sÀckar hundmat. Levereras i 2 olika paket av olika postombud? Så kul Àr det inte att vÀnta på att ta emot sina paket.
Ãven om det Àr i olika paket, sÃ¥ vill man ju ha det med samma leverantör vid ett tillfÀlle! Brings "liveapp" kommer dessutom drygt 3 timmar efter tiden de annonserar om
Fast delivery
Excellent service
Excellent service, better prices and fast delivery. My number one go to online purchases of cat products.
Excellent site!
Excellent site that always has the healthy dog treats that I like to offer. Very fast delivery and always had accurately fulfilled orders.
Perfect and delivery to door
The best produkt ever.
Riktigt bra
Jag bestÀller alltid från bitiba.
Det Àr bra priser och snabb leverans. Och jÀttebra att man kan få det hem till dörren.
Bra utval på torrfoder samt blötmat
Bra utval på torrfoder samt blötmat. Bra priser samt snabb hemleverans
Smidigt att bestÀlla
Smidigt att bestÀlla, bra priser jÀmfört med andra och snabb frakt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ