HÀlften av burkarna var hoptryckta pÃ¥ ena sidan. I affÀren skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hÀnt under transporten sÃ¥ paketet var inte tillrÀckligt polstrat. Rocco senior Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bitiba Àr vÀldig pÃ¥litlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex Ã¥r nu. Enkelt att hitta rÀtt foder till sin hund. Jag Àr m... ãã£ãšèŠã
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bÀttre priser. GÃ¥r mycket fort fÃ¥ hem det man bestÀllt. Nu sist bestÀllde jag foder frÃ¥n en Svensk butik som ligger nÀra. NÃ¥gra dagar senare bestÀllde jag Àve... ãã£ãšèŠã
LÀtt att fylla på, både mat och vatten. Katterna gillar den, enda nackdelen Àr nÀr alla 3 vill Àta så får de inte plats men skönt att det alltid finns mat framme till dem
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
D får 4,5
D får 4,5, som inte går att markera. Bra pris och snabb leverans till dörren, åtminstone för mig
Allt Àr toppen frÃ¥n bestÀllning tillâŠ
Allt Àr toppen från bestÀllning till leverans och produkt
Alltid bra leverans och bemötande!
Alltid bra leverans och bemötande!
Våra katter Àr lika nöjda som vi. :)
Bra priser och snabba leveranser.
Bra priser och leveranser.
Har varit kund i många år
Har varit kund i många år. Prenumererar på hundfoder till mina 3 pyrenéehundar.
Bra kvalitet på foder. VÀldigt kundvÀnliga. Bra priser.
TyvÀrr önskar jag att de fortsatt leverera med postnord, för Bring har det bara krånglat med :(
Very happy
Always great prizes on quality food for my cats and the shipping is fast :)
Imponerande snabb leverans
Imponerande snabb leverans! BestÀllde en söndag, på onsdag hade jag sÀcken med hundmat utanför min dörr på landet dÀr jag bor! Imponerande eftersom hundmaten skickas från Polen, via Tyskland och Danmark till Sverige.
KrÀver medlemskap för att betala med Klarna
Med mindre man blir medlem hos de får man inte handla med Klarna, utan då Àr det kort eller Paypal som gÀller...
Klarna sjÀlva har ju inte detta kravet, så tydligt att vÀrdet at kunna spamma "medlemmar" Àr högre Àn nya kunder...
UtmÀrkt snabb leverans Ànda fram tillâŠ
UtmÀrkt snabb leverans Ànda fram till dötren
Denna gÃ¥ng snabb leverans och heltâŠ
Denna gång snabb leverans och helt innehåll och låda.
Good prices
Good prices. Fast delivery. But the box was open and broken.
Snabb och bra service!
Snabb och bra service!
Lidet irriterande med ett e-mail var dag, för att sÀga att man Àr saknad, trots man har bestÀllt dagen förr/veckan förr.
Bra kvalitet och priser
Fin kvalitet, stort utbud och lÃ¥ga priser jÀmfört med fysiska butiker. ToppenkundtjÀnst. Handlar allt hos Bitiba till mina katter och hund. Ett enda minus - lÃ¥ng leveranstid. Annars fem stjÀrnor.âïž
Bra utbud, okej priser. Snabbt skickat.
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bÀttre priser. Går mycket fort få hem det man bestÀllt. Nu sist bestÀllde jag foder från en Svensk butik som ligger nÀra. Några dagar senare bestÀllde jag Àven foder från Bitiba. Maten från zoo.se som bestÀlldes först kom senare Àn liknande foder bestÀllt från Bitiba.
Snabba leveranser och fÃ¥r bestÀllningenâŠ
Snabba leveranser och får bestÀllningen hem till dörren. Alltid varit nöjd!
Snabb leverans, alltid rÀtt varor i bestÀllningen.
Ett minus Àr att de sÀnkt rabatten för fullt stÀmpelkort från 200 kronor till 120 kronor.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ