HÀlften av burkarna var hoptryckta pÃ¥ ena sidan. I affÀren skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hÀnt under transporten sÃ¥ paketet var inte tillrÀckligt polstrat. Rocco senior Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bitiba Àr vÀldig pÃ¥litlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex Ã¥r nu. Enkelt att hitta rÀtt foder till sin hund. Jag Àr m... ãã£ãšèŠã
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bÀttre priser. GÃ¥r mycket fort fÃ¥ hem det man bestÀllt. Nu sist bestÀllde jag foder frÃ¥n en Svensk butik som ligger nÀra. NÃ¥gra dagar senare bestÀllde jag Àve... ãã£ãšèŠã
LÀtt att fylla på, både mat och vatten. Katterna gillar den, enda nackdelen Àr nÀr alla 3 vill Àta så får de inte plats men skönt att det alltid finns mat framme till dem
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lite så dÀr med kvaliteten
BestÀllde en relativt dyr kattstÀllning (2000kr) från dem och det hÀr var ett kÀnt mÀrke men nÀr jag fick den levererad så var dÀr 2 saker på den som var trasiga. De bad mig då skicka in bilder vilket jag gjorde sen dröjde det dock vÀldigt lÀnge utan att jag fick någon respons. Ringde upp dem efter någon vecka och då var de faktiskt vÀldigt tillmötesgående och jag fick en kompensation vilket jag nöjde mig med. Hade kunnat få en ny kattstÀllning men då skulle jag montera ner dem gamla och skicka tillbaka den och det lÀt inte så spÀnnande =)
Opålitlig leverans
Det har gått 1,5 vecka sedan jag bestÀllde mat till min hundvalp. Trots att det packades samma dag, enligt dem, har det fortfarande inte kommit. Jag kommer aldrig mer bestÀlla hÀr. NÀr det gÀller mat Àr det viktigt att kunna lita på att det kommer fram i tid. Idag vet jag inte vad jag ska mata min hund med.
Generellt bra men leverans av tunga paket kan definitivt förbÀttras
Jag har anvÀnt Bitiba under ett par Ã¥rs tid. Köper ofta ekonomiförpackningar som Àr prisvÀrda men blir tyngre. Ãr absolut nöjd med priset och snabb leverans och extra rabatter om man Àr stamkund. Men sedan de bytte till PostNord krÀvs att man personligen tar emot paket över 20 kg. Det funkar sÀmre för mig dÃ¥ man ofta har ett tidsspann pÃ¥ 4-5 timmar. Utöver detta Àr jag fullt nöjd med Bitiba.
Undvik!
BestÀllde hundmat från detta företag och leveransen var så lång så jag blev tvungen att köpa fysiskt i butik istÀllet och fick ju då dubbla kostnader för hundmaten!
Undvik detta oseriösa företag!
Av vilken anledning anvÀnder Bitiba sigâŠ
Av vilken anledning anvÀnder Bitiba sig av en transportör Postnord som inte levererar till dörren om varorna vÀger över 20 kilo och tycker att det Àr ok att lÀmna över sitt arbete till kunden och hÀnvisa att de tÀnker på sina arbetare och att de inte ska lyfta tungt?Det Àr ju som att anlita en flyttfirma som inte orkar att bÀra möblerna. Att Bitiba efterhand erbjuder att dela upp min bestÀllning eller att återbetala hjÀlper inte då jag behöver produkterna nu. Det Àr bara att sÀtta igång att bÀra från tomtgrÀnsen. (Om nu bestÀllningen anlÀnder i tid.)
Det Àr botten att man inte nÃ¥r er perâŠ
Det Àr botten att man inte når er per telefon lÀngre. Tyder på att ert företag blivit allt mer oseriöst.
Bitiba kan dra pengar från ens konto utan att man godkÀnt.
Bitiba har lagt upp fÀllor på hemsidan så att kunder som bestÀllt tidigare lÀtt råkar komma åt knapp "bestÀll igen" och då plötsligt har man gjort en bestÀllning, utan att man gjort ett godkÀnnande så dras pengar från ens konto och man får en vara man inte önskar.
Sen går det inte nå Bitiba per telefon och mail tar tid att få svar ifrån. Ifall det exempelvis Àr helg så tar det Ànnu lÀngre tid och då går inget att göra för att hindra felet så att bestÀllningen inte verkstÀlls.
Sen vill det hÀvda ångerrÀtt dÀr man ska betala 350kr sjÀlv trots att detta inte handlar om ånger utan ren lurendrejeri.
Bitiba har lagt ut en röd markering för det stÃ¥r âbestÀll ingenâ. Den markering Àr lÀtt att komma Ã¥t i misstag dÃ¥ man exempelvis dÃ¥ man skrollar pÃ¥ sidan eller öppnar din Bitiba app. Om man rÃ¥kar komma Ã¥t den sÃ¥ som jag i misstag gör man automatiskt en bestÀllningar pÃ¥ nÃ¥got som man inte vill ha. Sen kan tydligen pengar dras frÃ¥n ens konto utan godkÀnnande.
Man kan frÃ¥ga sig varför företaget har lagt ut en knapp â bestÀll igenâ? DÃ¥ jag inte har prenumeration. Varför kan man inte nÃ¥ företaget lÀngre per telefon? Varför tar det tid att fÃ¥ mailsvar? Varan som i misstag bestÀllt har inte dykt upp? Men pengar har dragits och inte betalats tillbaka.
Bra priser och snabb leverans men usel paketering.
Bra priser och snabb leverans.
Men det som drar ned betyget Àr den usla paketeringen.
BestÀllde tex 4 förpackningar kattsand. De levereras i 2 paket med 3 resp 1 förpackningar i varje paket. Detta gör att alternativet hemleverans till dörren inte fungerar då ena paketet vÀger över 20 kg och levereras endast till port/tomtgrÀns. Det vore bÀttre om det paketerades 2 och 2. Paketen blir då lÀttare att bÀra av både Postnord och kund, samt kan levereras till ytterdörren, kontaktfritt.
Paketen kommer också ofta fram mörbultade. Ju tyngre desto mer mörbultad.
Rekommenderar inte att man handlar djurmat i tetrapack tex.
Leveransproblem p.g.a ökad maxvikt på deras paket.
Har varit en nöjd kund lÀnge o kan nog rÀknas som rÀtt stor kund dÃ¥ jag har bÃ¥de hundar o katter o har köpt det mesta Ã¥t dem dÀrifrÃ¥n. Nu har de dock börjat packa över 20 kg per paket vilket innebÀr att kontaktfri hemleverans inte lÀngre fungerar. Tidigare, nÀr det faktiskt skickades frÃ¥n Tyskland o inte frÃ¥n Sverige var bestÀllningen.alltid uppdelad i paket pÃ¥ max 20 kg per styck. PostNord, som Àr deras leverantör hÀr, krÀver nÀr paket vÀger över 20 kg att man Àr hemma hela dagen för att sjÀlv lyfta ut paketet vid tomtgrÀns nÀrhelst pÃ¥ dagen de kommer. Det funkar absolut inte nÀr man jobbar, o det gÃ¥r inte heller att vÀlja annan leveransdag, utan de meddelar bara en bestÀmd dag med fÃ¥ dagars varsel o krÀver att man Àr hemma. Ãr man dÃ¥ inte hemma o tar emot blir det för min del över 7 mil för att hÀmta paketet frÃ¥n deras huvudkontor dÃ¥ det inte gÃ¥r att vÀlja ett utlÀmningsstÀlle heller. TyvÀrr innebÀr det att det inte lÀngre fungerar för min del att handla frÃ¥n Bitiba, om de inte Àndrar tillbaka sin policy till att skicka paket pÃ¥ max 20 kg. Ledsamt dÃ¥ jag i övrigt oftast varit nöjd o uppskattat just att kunna fÃ¥ det levererat direkt hem.
Bitiba opålitliga
Bitiba, företaget som inte vet vaf de sjÀlva håller på med.
Vid 1a bestÀllning 2022 bestÀllde jag frÃ¥n bitiba, finns pÃ¥ mitt kundkonto pÃ¥ deras sida, leveransen kommer frÃ¥n zooplusð³
Idag 28:e juni 2023 tycker de att 100 kr i rabattkupong Àr nivå av kompensation nÀr de:
1: sÀger och de, jag har spelat in samtalet liksom Bitiba, att de slarvat bort min bestÀllning.
2: De sÀger Àven att kompensationen Àr att de skickar bestÀllningen igenððð som de slarvat bort. Nej att skicka kunden vad kunden bestÀllt Àr inte kompensation, det Àr att skicka vad kunden betalt för nÀr kund lade bestÀllning.
3: 100 kr i rabattkupong för bortslarvande av mkt mkt viktig probiotika, låååång fördröjning OCH ( lÀs fetstil inte skrik ) att de slÀngt på luren i örat på mig 3 ggr, japp 3 ggr slÀngde de på luren i örat på mig!
De vill inte ersÀtta med motsvarande summa på bestÀllningen. De tycker 100 kr i rabattkupong Àr i proportion till att slarva bort, fördröja och slÀnga på luren i örat på kund 3 ggr.
100 kr för ovanstående förnedring av kund Àr ett hån.
De vill inte ens bemöta mitt bud med kompensation 100 kr rabattkupong och 2 fjuttiga stÀmplar i stÀmpelkort-systemet de har.
Jag fick upprepade ggr påtala att inte prata i mun på min, ingen part hör något då.
Till slut berÀtta jag att jag orkar inte med detta dåliga bemötande av 'service', sa att jag behöver avsluta samtalet.
Trots att jag upprepade den informationen flera ggr fortsatte vb att kÀfta emot mig nÀr jag pratade.
SkÀms Bitiba, skÀms, speciellt Jesper som var först med att slÀnga luren i örat på mig.
Snabb leverans, bra priser och fantastisk kundtjÀnst som svarar snabbt på mejl. Nöjd varje gång
Skicka efter hundmat för att prova
Skicka efter hundmat för att prova, gick fort med leverans skapade då en premination med start 3 veckor senare pengar drogs men 8 dagar efter leveransdag ingen hundmat, kontaktade de och de hade slut och kommer åter om 3 veckor.. Men ingen återkoppling av de sjÀlva nÀr slut på en produkt som de tagit betalt för.
DÃ¥ligt och de miste en premunation.
Kan inte rekommendera deras tjÀnst
Handlar hÀr minst en gång i månaden
Handlar hÀr minst en gÃ¥ng i mÃ¥naden! Behöver man kontakta kundtjÀnst sÃ¥ Àr det alltid SNABB och SUVERÃN hjÀlp man fÃ¥r! Andra företag bör lÀra sig av bitiba!
Jag har bestÀllt hundmat hÀr fleraâŠ
Jag har bestÀllt hundmat hÀr flera gånger och Àr jÀttenöjd. Varorna skickas så fort man lagt in bestÀllningen.
Snabb frakt och jÀttebra service
Snabb frakt och jÀttebra service fick jag då jag ville returnera en produkt från min order. fem plus!
Extremt bra!
JÀtte snabb leverans, stod att de skulle ta 3-5 dagar men vi fick de vi bestÀllde efter 2 dagar. KlÀtterstÀllningen vi tog Àr jÀtte fin,
Tog en liten stund innan jag kopplade hur instruktionen fungerade men nÀr jag vÀl gjorde det så gick det hur snabbt som helst att få ihop den och katten Àr hur nöjd som helst! Extremt bra priser! Rekommenderar!!
Jag har handlat hos bitiba i flera Ã¥râŠ
Jag har handlat hos bitiba i flera år men har aldrig behövt betala någon fraktkostnad eftersom mina köp alltid överstigit 999 kr. Men nu har de Àndrat så att man bara får det första paketet gratis nÀr man handlar över det beloppet. Så nÀr jag hade lagt mina varor i varukorgen så såg jag att jag skulle betala över 400 i frakt- 49 kr för varje paket. FruktansvÀrt dåligt nÀr man tÀnker handla för så mycket.
FruktansvÀrt dåligt och hÀdanefter tÀnker jag handla någon annanstans.
Ett rent skÀmt att behöva betala så mycket i frakt.
Nu förlorar ni en kund som genom åren handlat för mer Àn 250.000 kr.
FörstÃ¥r verkligen inte allas dÃ¥ligaâŠ
Förstår verkligen inte allas dåliga omdömen hÀr! Har handlat på bitiba flera gånger de Àr billigt och leveransen Àr jÀtte snabb. Har de varit problem med någon vara om den Àr trasig eller någon defekt på så har de betalat mig direkt utan diskussion eller att behöva skicka tillbaka. De Àr dessutom vÀldigt snabba på att svara tycker ja! Jag gick svar inom 10 min nu!
Aldrig varit med om en sÃ¥n snabbâŠ
Aldrig varit med om en sån snabb leverans. Tusen tack!
Excellent
Excellent.
Great products, very fast delivery. All good.
Svårt att få en återbetalning
Började bra. Snabb leverans utlovades men PostNord tappade bort paketet 2 ggr så det gick i retur båda gångerna. Nu har jag istÀllet bett om pengarna tillbaka men över 2 månader senare sitter jag fortfarande och mailar otaliga mail och har nu för 4:e gången fått ge mina bankuppgifter. Varje gång sÀger Bitibas kundtjÀnst att pengarna Àr insatta på mitt konto men det kommer inga pengar. Varje gång man ber om en ny status så öppnas ett nytt Àrende och så börjar hela cirkusen om igen. Trots att jag skickar printscreens på tidigare konversationer med Àrendenummer. Kommer ALDRIG handla hÀrifrån igen. Inte vÀrt det,
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ