レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

HÀlften av burkarna var hoptryckta pÃ¥ ena sidan. I affÀren skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hÀnt under transporten sÃ¥ paketet var inte tillrÀckligt polstrat. Rocco senior Àr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bitiba Àr vÀldig pÃ¥litlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex Ã¥r nu. Enkelt att hitta rÀtt foder till sin hund. Jag Àr m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Samma utbud som zooplus men kan ha en del bÀttre priser. GÃ¥r mycket fort fÃ¥ hem det man bestÀllt. Nu sist bestÀllde jag foder frÃ¥n en Svensk butik som ligger nÀra. NÃ¥gra dagar senare bestÀllde jag Àve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att fylla på, både mat och vatten. Katterna gillar den, enda nackdelen Àr nÀr alla 3 vill Àta så får de inte plats men skönt att det alltid finns mat framme till dem

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

KATASTROFALT hur de paketerar varorna!

KATASTROFALT hur de paketerar varorna!! Har klagat sÃ¥ MÅNGA GGR o de lyssnar o sen SKITER FULLSTÄNDIGT i det man sÀger o fortsÀtter m samma. Ingen plast runt ömtÃ¥liga saker eller ett mÀrke ”Fragile”, tex paketerade de en kattlÃ¥da i plast UNDER flera kilo m mat! Vad tror dem, att PostNord hanterar paketen likt porslinsdockor??! Vore det inte för att det kan skilja flera 100 lappar jÀmfört m andra sÃ¥ hade jag bojkottat dem för lÀÀÀÀÀÀnge sen!

2025幎6月25日
5぀星のうち1の評䟡

Bitibia far med falsk marknadsföring

Bitibia far med falsk marknadsföring. I appen pÃ¥stÃ¥r de att man ska fÃ¥ 5% rabatt pÃ¥ köp över 1000 kr. Det stÃ¥r uttryckligen ”GÀller alla bestÀllningar pÃ¥ ovan angivna belopp”, sÃ¥ det framstÃ¥r som att det Àr ett stÃ¥ende erbjudande. Men nÀr rabatten inte gÃ¥r igenom hÀvdar deras kundtjÀnst att det bara gÀller en gÃ¥ng. De hÀnvisar till texten, som inte sÀger nÃ¥got om det Àr ett engÃ¥ngserbjudande. VÀldigt irriterande!

2025幎7月7日

Vad har hÀnt?

Har blivit klart försÀmrat sen det började stå Zoo plus på kartongerna!!!
Fått vÀnta 1 vecka på leverans mot tidigare högst 3 dagar och varit krångel med bestÀllningar, prenumeration och betalning.
Funderar pÃ¥ att börja handla hos veterinÀren igen
synd nÀr det var sÃ¥ bra förut!

2025幎7月7日
5぀星のうち2の評䟡

Retur men ingen återbetalning

Ville returnera felaktigt bestÀlld vara och de skickade en returlapp på en gång. VÀldigt nöjd i det ögonblicket. Nu Àr det den 26 juni och jag har försökt få kontakt med kundtjÀnsten som lovat mig pengar tillbaka. Får bara automatsvar att det Àr mycket just nu men de ska besvara mig så fort som möjligt. Jag vÀntar och vÀntar....

2025幎6月3日
5぀星のうち3の評䟡

DÃ¥ligt packat

Hundmaten var nermejjad i en för liten kartong i denna försÀndelse, mkt vÀl tejpad och trasig. Resultat: Hundmaten kommer fram i smulor och inte i hela joints - mindre bra då min hund Àr krÀsen. Blir som om bitarna Àr omgivna i ett mjöl inuti förpackningen. Upplevt detta i de senaste försÀndelserna - aldrig innan då det packats bÀttre historiskt sett. Transporten och packningen kan vara/bli mycket bÀttre!

2025幎6月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス