HÀlften av burkarna var hoptryckta pÃ¥ ena sidan. I affÀren skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hÀnt under transporten sÃ¥ paketet var inte tillrÀckligt polstrat. Rocco senior Àr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bitiba Àr vÀldig pÃ¥litlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex Ã¥r nu. Enkelt att hitta rÀtt foder till sin hund. Jag Àr m... ãã£ãšèŠã
Samma utbud som zooplus men kan ha en del bÀttre priser. GÃ¥r mycket fort fÃ¥ hem det man bestÀllt. Nu sist bestÀllde jag foder frÃ¥n en Svensk butik som ligger nÀra. NÃ¥gra dagar senare bestÀllde jag Àve... ãã£ãšèŠã
LÀtt att fylla på, både mat och vatten. Katterna gillar den, enda nackdelen Àr nÀr alla 3 vill Àta så får de inte plats men skönt att det alltid finns mat framme till dem
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KATASTROFALT hur de paketerar varorna!
KATASTROFALT hur de paketerar varorna!! Har klagat sÃ¥ Mà NGA GGR o de lyssnar o sen SKITER FULLSTÃNDIGT i det man sÀger o fortsÀtter m samma. Ingen plast runt ömtÃ¥liga saker eller ett mÀrke âFragileâ, tex paketerade de en kattlÃ¥da i plast UNDER flera kilo m mat! Vad tror dem, att PostNord hanterar paketen likt porslinsdockor??! Vore det inte för att det kan skilja flera 100 lappar jÀmfört m andra sÃ¥ hade jag bojkottat dem för lÀÀÀÀÀÀnge sen!
Bitibia far med falsk marknadsföring
Bitibia far med falsk marknadsföring. I appen pÃ¥stÃ¥r de att man ska fÃ¥ 5% rabatt pÃ¥ köp över 1000 kr. Det stÃ¥r uttryckligen âGÀller alla bestÀllningar pÃ¥ ovan angivna beloppâ, sÃ¥ det framstÃ¥r som att det Àr ett stÃ¥ende erbjudande. Men nÀr rabatten inte gÃ¥r igenom hÀvdar deras kundtjÀnst att det bara gÀller en gÃ¥ng. De hÀnvisar till texten, som inte sÀger nÃ¥got om det Àr ett engÃ¥ngserbjudande. VÀldigt irriterande!
Vad har hÀnt?
Har blivit klart försÀmrat sen det började stå Zoo plus på kartongerna!!!
Fått vÀnta 1 vecka på leverans mot tidigare högst 3 dagar och varit krångel med bestÀllningar, prenumeration och betalning.
Funderar pÃ¥ att börja handla hos veterinÀren igenâŠsynd nÀr det var sÃ¥ bra förut!
Snabb leverans och låga priser.
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd
Ett stort utbud av kattmat o diverse saker. Till bra priser och snabba leveranser
Bra priser på både mat och kattlåda
Bra priser på både mat och kattlåda, snabb frakt.
Bra sortiment!
Bra sortiment!
Jag brukar bestÀlla med prenumeration, lite krångligt nÀr man vill blanda prenumeration och vanlig order. Kunde vara enklare
Retur men ingen återbetalning
Ville returnera felaktigt bestÀlld vara och de skickade en returlapp på en gång. VÀldigt nöjd i det ögonblicket. Nu Àr det den 26 juni och jag har försökt få kontakt med kundtjÀnsten som lovat mig pengar tillbaka. Får bara automatsvar att det Àr mycket just nu men de ska besvara mig så fort som möjligt. Jag vÀntar och vÀntar....
DÃ¥ligt packat
Hundmaten var nermejjad i en för liten kartong i denna försÀndelse, mkt vÀl tejpad och trasig. Resultat: Hundmaten kommer fram i smulor och inte i hela joints - mindre bra då min hund Àr krÀsen. Blir som om bitarna Àr omgivna i ett mjöl inuti förpackningen. Upplevt detta i de senaste försÀndelserna - aldrig innan då det packats bÀttre historiskt sett. Transporten och packningen kan vara/bli mycket bÀttre!
Jag rÃ¥kade bestÀlla fel mat och bÃ¥deâŠ
Jag råkade bestÀlla fel mat och både kartongen och sÀcken var skadade.
Bitiba lÀt mig returnera kostnadsfritt och jag fick tom möjlighet att få maten hÀmtad.
Fantastiskt god service!
Good packaging
Good packaging, fast delivery, they had what I needed for my catâs water fountain.
Great service
Got the wrong order. They fixed it very fast. Recieved the new food whitin a couple of days.
Costumer service was super
Cant complaing about anything really.
Kattmat
Snabbt och enkelt, lÀtt att spåra dessutom superbra kvalité på kattfodret
Our cat loves Royal Canin for BrittishâŠ
Our cat loves Royal Canin for Brittish Shorthair and we are very content with the logistics.
nöjd med leveransen
VÃ¥r huvudsakliga kattbutik
Har i många år handlat från Bitiba och alltid varit nöjd. Allt vi behöver finns, som specialfoder mm, priserna Àr bra och varorna kommer inom några dagar. Enda gångerna jag klagat har det varit Postnords fel.
Bra produkter till bra priserâŠ
Bra produkter till bra priser kombinerat med Snabb leverans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ