レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mycket arangerad och trevlig mÀklare. Brydde sig verkligen om mig som kund. Tack vara att hon arrangerade sig till max blev mitt hus sålt på en vecka.

5぀星のうち1の評䟡

Min upplevelse av Bjurfors LuleÃ¥ var sÃ¥ obehaglig att jag fortfarande ryser nÀr jag tÀnker pÃ¥ den. Det kÀndes som att kliva in i ett iskallt vakuum dÀr kunden inte spelar nÃ¥gon som helst roll. Varje... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jag köpte min lÀgenhet av en sÀljare som förmedlat den via Bjurfors. NÀr kontraktet var pÃ¥skrivet & nycklarna överlÀmnade slutade mÀklaren att svara pÃ¥ mail dÀr jag kommenterat brister. Det hade varit... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Helt okunniga i sin information kring ansvar till köparen. Bara intresserad an att sÀlja inte intresserad av att vara opartisk mellan köpare och sÀljare i ansvars frÃ¥gor. Som mÀklare borde man ha kuns... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Köpa eller sÀlja bostad? Bjurfors mÀklare hjÀlper dig att göra en riktigt bra bostadsaffÀr. VÀlkommen ett steg upp.

2.5

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Mycket arangerad och trevlig mÀklare

2026幎3月10日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Ulla! Stort tack för dina fem stjÀrnor och för de fina orden! Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde vÃ¥r mÀklare som engagerad, trevlig och mycket mÃ¥n om dig som kund. Att fÃ¥ genomföra en lyckad försÀljning – dessutom sÃ¥ snabbt – Àr alltid extra roligt. Tack för ditt förtroende för Bjurfors och vÃ¥ra mÀklare!

5぀星のうち1の評䟡

Dom var vÀldigt trevlig till en början

Dom var vÀldigt trevlig till en början och tillmötesgÃ¥ende men nÀr vi har skrivit pÃ¥ och vi fÃ¥tt bostadsrÀtten sÃ¥ Àndrades tonlÀget och nÀr vi hittat att Ikea köket var pÃ¥ vÀg att trilla ner. SÃ¥ nÀr jag hör av mig om problemet, var deras första kommentaren var att ”det kan hÀnda nÀr som helst”. Vad det nu har med saken att göra. SÃ¥ vi fÃ¥r fixa det sjÀlva. DÃ¥ligt
HÀr stÃ¥r vi nyinflyttade med ett trasigt kök. Och ingen hjÀlp. VARNINGEN ⚠ Gör inga affÀrer med dom trevliga i början sedan skiter dom i en.

Bjurfors trevliga i början sedan skiter dom i en.

Som svar på Bjurfors Sverige
En förutsÀttning Àr vÀll att felet inte Àr dolt. Om ni skall kunna komma med det påståendet. Men det Àr lÀttare att skylla i från sig.

2026幎2月11日

Hej Göran,
Det var tråkigt att höra att du inte Àr helt nöjd med din upplevelse.

Som köpare Àr du sjÀlv ansvarig för att undersöka bostadens skick innan köpet går igenom. Du kan lÀsa mer om den hÀr frågan hÀr: https://www.bjurfors.se/sv/kopa/undersokningsplikt/

Mvh, Bjurfors

DÃ¥ligt upplevelse

Inte bra upplevelse jÀtte dåligt

2025幎12月17日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Dejan! Det var tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med din upplevelse av oss. Vi strÀvar alltid efter helnöjda kunder. Om du vill Àr du vÀlkommen att skriva till oss på info@bjurfors.se med synpunkter och kritik så tar vi till oss av det. Med vÀnlig hÀlsning, Bjurfors

Min upplevelse av Bjurfors LuleÃ¥ var så

Min upplevelse av Bjurfors Luleå var så obehaglig att jag fortfarande ryser nÀr jag tÀnker på den. Det kÀndes som att kliva in i ett iskallt vakuum dÀr kunden inte spelar någon som helst roll. Varje möte lÀmnade efter sig en kÀnsla av tomhet, irritation och en mÀrklig, krypande misstanke om att allt skulle bli sÀmre ju lÀngre det pågick.
Det hÀr var en upplevelse jag aldrig vill genomlida igen.

2025幎10月16日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Lars! Det Àr oerhört tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med vårt bemötande. På Bjurfors strÀvar vi alltid efter att våra kunder ska vara nöjda och kÀnna sig trygga genom sin bostadsaffÀr. Vi förstår att så inte Àr fallet för dig. Om du har möjlighet, skulle vi verkligen uppskatta om du ville kontakta oss på info@bjurfors.se, så att vi kan få veta mer om din upplevelse, förr att kunna bli bÀttre i framtiden. Tack på förhand,
Med vÀnlig hÀlsning, Bjurfors

Köpare

Jag köpte min lÀgenhet av en sÀljare som förmedlat den via Bjurfors. NÀr kontraktet var påskrivet & nycklarna överlÀmnade slutade mÀklaren att svara på mail dÀr jag kommenterat brister. Det hade varit uppskattat med någon form av svar från mÀklaren ist för radiotystnad, Àven om hon i tystnad anser att hon inte har något ansvar lÀngre. Verkligen trist bemötande av Bjurfors Stockholm/Skanstull.

2025幎10月2日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, Àven om det Àr tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med kontakten efter ditt köp. Att kÀnna sig lyssnad på och få återkoppling, Àven efter att en affÀr Àr avslutad, Àr viktigt, och vi beklagar verkligen att du inte upplevde det så i det hÀr fallet. Vi tar till oss av din feedback.
Tack igen för att du delade dina synpunkter, de hjÀlper oss att bli bÀttre.

BÀsta mÀklaren

BÀsta mÀklaren! Seriösa, noga och trevliga. Mycket nöjd.

2025幎9月4日

Hej Elina!

Stort tack för din fina recension och de vÀrmande orden! Det glÀder oss att du Àr nöjd med din upplevelse och att du upplevde våra mÀklare som seriösa, noggranna och trevliga, precis som det ska vara.

Tack för att du valde Bjurfors, och varmt vÀlkommen åter om du behöver vår hjÀlp i framtiden!

5぀星のうち1の評䟡

Så hÀnsynslös (Kungsbacka området)

Besviken.
Hon kom med egna kuddar och inredning som hon konstant ville att jag skulle vara tacksam för. Varje gång skulle det påpekas.
Absolut ingen information kring spekulanter eller deras funderingar, Àven efter man har bet om det flera gånger.

Och På knappt en månad ville hon sÀnka priset på huset med 500 000:-
Efter det ville hon att jag skulle ta budet som va 400 000:- mindre så sammanlagt 900 000:-.
Det kÀndes som om jag jobbade för henne

NÀr man sÀger upp försÀljningen då kom det så efterfrågade informationen.

SÃ¥lde inte med henne till slut.

Rekommenderar INTE!

2025幎8月26日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej, och tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – Àven om det gör oss uppriktigt ledsna att höra att du kÀnner dig sÃ¥ besviken. Vi tar till oss av dina synpunkter. Kommunikation, tydlighet och lyhördhet Àr helt avgörande i vÃ¥rt arbete som mÀklare, och det Àr tydligt att du inte upplevde det pÃ¥ det sÀttet, vilket vi verkligen beklagar.
Din feedback Àr viktig för oss i vårt arbete med att utvecklas och sÀkerstÀlla att alla våra kunder kÀnner sig trygga och respekterade genom hela processen.
Vi önskar dig allt gott framåt och hoppas att din försÀljning till slut blev så som du önskade.

Bjurfors vill sÀlja billigt

Han påstod att de var störst i VÀxjö och att de sålde mest. Han försökte få mej att sÀnka utgångspriset nÀstan 1 miljon mot ett pris jag blivit bjuden 5 år tidigare. De dumpar priserna, vinner köpare genom att erbjuda låga priser. SÀljarna litar för mycket på sin mÀklare kan jag tycka

2025幎5月5日

Hej Roger,
Det var tråkigt att höra att du inte Àr helt nöjd med upplevelsen av oss på Bjurfors. Våra fastighetsmÀklare Àr vÀl insatta i lÀget på sin lokala bostadsmarknad och hur den aktuella prisbilden ser ut för bostÀder i området. Utgångspriset för en bostad kan skilja över tid, allteftersom marknadslÀget förÀndras. Just nu Àr prisbilden generellt lÀgre Àn vad den var för fem år sedan, då vi under pandemin såg högre bostadspriser och större efterfrågan. Mvh, Bjurfors

Pedram Àr ett PROFFS

Pedram Àr fantastiskt engagerad och kunnig. DÀrtill supertrevlig. Rekommenderas VARMT. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎6月24日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej, och stort tack för dina fem stjÀrnor och de fina orden om vår mÀklare Pedram Ghorbani på Bjurfors JÀrfÀlla och Upplands-Bro! Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde Pedram som både engagerad, kunnig och trevlig, precis så som en mÀklare ska vara.

Din fina rekommendation betyder mycket, och vi hoppas få förtroendet att åter hjÀlpa dig, eller någon i din nÀrhet, i framtiden.

UtmÀrkt genomfört

Har haft kontakt med två mÀklare från VÀxjökontoret. Trevligt och sakligt bemötande. Gillar att de samarbetar inom kontoret Kan titta på objekt hos många mÀklare. Inget hysch hysch.

Efter att ha genomfört min bostadsaffÀr kan jag rekommendera Bjurfors j VÀxjö.

2025幎6月12日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Erene! Stort tack för din fina recension och för att du gav oss fem stjÀrnor! Det glÀder oss att höra att du upplevde ett trevligt och sakligt bemötande från våra mÀklare i VÀxjö, och att du uppskattar vårt transparenta arbetssÀtt och goda samarbete inom kontoret.
Vi Àr ocksÃ¥ vÀldigt glada att höra att din bostadsaffÀr blev lyckad och att du vill rekommendera oss vidare. Dina ord betyder mycket för oss – och sjÀlvklart kommer vi att framföra ditt beröm till teamet.

5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ dÃ¥ligt Att lova höra av sig och

Så dåligt Att lova höra av sig och inget hÀnder Jag kommer att anlita annan mÀklare
BÃ¥stad kommun

2025幎5月5日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Jill, och tack för din feedback. Vad tråkigt att du inte kÀnner att du har haft en bra upplevelse av oss och att vi inte har mött dina förvÀntningar nÀr det gÀller återkoppling. Vi strÀvar alltid efter att bli bÀttre och Àr tacksamma för all feedback.

(Detta gÀller Bjurfors Vemdalen

Redigerad kommentar baserat på svaret från "Àgaren": Jag har alltså hört av mig till SEB som sjÀlva bekrÀftat att det hÀr samarbetat handlat om en SKRIFTLIG vÀrdering. SEB har nu valt att ta ner sidan på MIN begÀran. MÀklaren sjÀlv har alltså inte valt att agera på att plocka ner det hÀr inaktiva erbjudandet utan fortsÀtter att utnyttja det som en "kanal in" för sina kunder, trots att de sedan inte vÀljer att respektera erbjudandet. Varför skulle man ha en "kampanj" på en muntlig vÀrdering, något som alla mÀklarfirmor erbjuder gratis?

(Detta gÀller Bjurfors Vemdalen specifikt)
Oseriös mÀklare som inte håller vad de lovar varken muntligt eller skrifligt. De marknadsför sig ihop med SEB dÀr SEBs kunder skulle få en gratis skriftlig vÀrdering. MÀklaren påstår vid ett inledande samtal att han inte visste om erbjudandet men går Àndå med på att utföra uppdraget eftersom det står listat på SEBs hemsida. I ett mail 3 dagar senare återkommer istÀllet mÀklaren och hÀvdar att erbjudandet inte gÀller lÀngre (trots att inget på hemsidan tyder på att det fanns en tidsbegrÀnsning). MÀklaren vÀgrar att möta mig som kund utan hÀvdar att jag måste betala 4000kr för en skriftlig vÀrdering.

2025幎3月20日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Martin! Tack för din feedback. Vi tycker givetvis att det Àr tråkigt att du inte kÀnner dig nöjd med din upplevelse av oss, vi strÀvar alltid efter helnöjda kunder. Det stÀmmer att vi tillsammans med SEB tidvis har ett erbjudande kring skriftlig vÀrdering. SEB skickar då ut e-post till utvalda kunder med ett erbjudande som endast gÀller under en kort, begrÀnsad period. För nÀrvarande har vi inget sådant erbjudande, och det har inte heller varit aktivt sedan 17 november 2024. Den sida dÀr du har skickat in din förfrågan kring vÀrdering gÀller muntlig vÀrdering, vilket står specificerat i formulÀret dÀr uppgifterna fylls i. Vi beklagar besvikelsen, men hjÀlper dig givetvis gÀrna med en kostnadsfri muntlig vÀrdering om det skulle vara av intresse. Med vÀnliga hÀlsningar, Bjurfors

Ducka för sitt ansvar

Helt okunniga i sin information kring ansvar till köparen. Bara intresserad an att sÀlja inte intresserad av att vara opartisk mellan köpare och sÀljare i ansvars frågor. Som mÀklare borde man ha kunskapen så man kan hjÀlpa alla parter att minimera risker kring sitt ansvar, men inte Bjurfors bara fokus på att få sÀlja så snabbt som möjligt.. sen blir det som det blir :(

2025幎3月11日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Fredrik! Det var tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med din upplevelse av oss. På Bjurfors strÀvar vi alltid efter att ge våra kunder, både köpare och sÀljare, bÀsta tÀnkbara service och stöd genom bostadsaffÀren. Vi tar dÀrför din feedback på största allvar och skulle uppskatta om du vill kontakta oss via info@bjurfors.se, så att vi kan ta ditt Àrende vidare internt. Med vÀnlig hÀlsning, Bjurfors

5぀星のうち1の評䟡

False promise and misleading information

In my case they haven't informed all the montly charges ,they haven't disclosed the fixed additional charge of 800 sek per month. When I highlighted this before the final agreement agent first mentioned that the owners have not disclosed it.
While we had a open discussion while final transfer the seller has mentioned that all the details were handedover to the agent.
Agent didn't detained the fact but promised that he will come back with compensation.

Till now it has been more than 6months despite multiple mails he didn't even reply back to mail.

In October agent messaged me on my phone as below.

"Hi, apologies for the delayed response. Since you have been persistently calling, I haven't been able to address your emails as I feel you are putting words in my mouth. I will explain how the process works when purchasing an apartment in Sweden, as there are some basics you need to understand. I'll also discuss the compensation matter. What time suits you for a call this evening? I will be consulting my lawyers, as your constant calls and demands for compensation are becoming personal. If this continues, I will take legal action for harassment. Please also note that you bought the apartment from your friends/co-workers, not directly from me. Let me know what time works best for a call."

It is so disappointing, stressful and untrustworthy.

So, my advice is to be really careful when buying from Bjurfors. Some hidden costs could chase for a while without any support from the agency.

2024幎7月31日

Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you feel we have not met your expectations. Assisting our clients with the best possible real estate transactions is at the core of our business. We do not discuss individual employees or specific transactions publicly, but know that we take your feedback very seriously.

Kind regards,
Bjurfors

Absolutely can not recommend

Absolutely can not recommend, as buyer as well as seller.

2024幎9月12日

Dear Ulrike,
Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

We strive to provide the best service and will use your comments to improve. If you could share more details, it would help us address the issues you faced. If so, please send us an email to info@bjurfors.se.

Best regards, Bjurfors

VÀrdelös trÀff

Jag Àr sÀker att jag har trÀffat fel person , men skulle aldrig rekommendera till någon "Bjurfors" efter min trÀff med mÀklaren.
Totalt vÀrdelös, ointresserad, bråttom med allt och i slutet, offerten som skulle komma efter senast 3 dagar fick jag efter 3 veckor. Fattar inte varför mÀklaren har kommit.. skulle gÀrna inte förlora min tid med det!

2025幎1月28日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Ioan, det var oerhört tråkigt att lÀsa att du inte fick det bemötande som du förvÀntat dig av oss. Din upplevelse av vår service går inte alls i linje hur vi vill arbeta och vill gÀrna få möjlighet att undersöka ditt Àrende nÀrmare. Har du möjlighet att kontakta oss på info@bjurfors.se och berÀtta mer, så att vi kan gå vidare med detta. Med vÀnlig hÀlsning, Bjurfors

5぀星のうち5の評䟡

Nöjd efter flera års kontakt

Jag har haft kontakt med Joakim Truedsson från Bjurfors Mellanskåne i flera år och Àr extremt nöjd. Jag kan varmt rekommendera honom och Bjurfors.

2025幎1月24日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej! Tack för ditt fina omdöme, vi Àr glada över att höra att du Àr med din fastighetsmÀklare och våra tjÀnster. Mvh Bjurfors

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta mÀklare varit med om Tammar

SÀmsta mÀklare varit med om Tammar Abboud, Nicklas och Milo Lide på nNotar kontor i Liljeholmen. De ljuger för kunder och lovar och sedan backar de och vrider på saker och ting. Tammar har locat mig innan köpet få en parkering plats och då efteråt var det kö.. lögn. Milo lovat mig att det går bra med kontant överföring på intrÀdes dagen då efter en vecka sa försök först med din bank ifall inte funkar då kan du överföra.. nu sÀger Milo tyvÀrr om inte sker via banken blir kontrakt brott .. hans chef Nicklar på kontoret Notar som Àr Ànnu sÀmst av alla ljuger och sÀger att det har inget hÀnt av allt.. och bara skyddar sig sjÀlva efter deras lögn och lovande .., reko detta aldrig det kontoret Notar i Liljeholmen. De ljuger och Àndrar på saker och ting

2025幎1月23日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Sara! Det verkar som om din recension tyvÀrr har hamnat lite fel. Vi Àr Bjurfors, ett annat mÀklarföretag Àn det du nÀmner hÀr, och har ingen anknytning till det. Med vÀnliga hÀlsningar, Bjurfors

Jag både sålde och köpte bostad med Bjurfors i Skellefteå, Aleksandar Sorgic

Jag både sålde och köpte bostad med Bjurfors i Skellefteå. FrÀmst Àr det Aleksandar Sorgic som hjÀlpt oss under flera års tid. Toppenbemötande och ett mycket stort engagemang! Vi fastnade för honom på en vÀrdering av vår bostad, (och har tidigare haft många mÀklare, som inte alls gett samma tydliga information, och motivering och förklaring till vÀrderingen.) Sedan dess har Aleksandar försökt att hjÀlpa oss med att hitta det hus just vi söker, i gott samarbete med sina kollegor. Bra tillgÀnglighet, supertrevlig och ett enormt tålamod. En kille som verkligen går lita på. Hela affÀren och kontakten har varit Àrlig, proffsig och transparent. Kan verkligen Rekommendera Aleksandar och Bjurfors i Skellefteå som mÀklare! Kunde inte ha gjort ett bÀttre val!

2024幎11月14日

Bjurfors Sverige からの回答

Hej Johanna! Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med Bjurfors mÀklare i Skellefteå. Vi Àr oerhört glada att höra att du Àr så nöjd med både köp- och försÀljningsprocessen och att du upplevt ett toppenbemötande och stort engagemang från vårt team. Att kunna erbjuda tydlig information och en professionell, transparent service Àr något vi stÀndigt strÀvar efter.
Ditt förtroende och din rekommendation betyder mycket för oss, och vi Àr stolta över att ha kunnat stötta dig genom dina fastighetsaffÀrer. Vi ser fram emot att fortsÀtta hjÀlpa dig och andra kunder i framtiden.

Tack igen för att du valde Bjurfors i Skellefteå!

Med vÀnliga hÀlsningar, Bjurfors

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス