レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mailade mÀklaren nÃ¥gra dagar INNAN den andra visningen av en fastighet med 2 enkla frÃ¥gor, inget svar öht, ser sen att den Àr sÃ¥ld. ringer upp mÀklaren som hittar mitt mail, men ignorerar mig, och nÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag kan starkt rekommendera LF Sundbyberg som jag anvÀnde nyligen för att sÀlja min bostad. De gav mig en fantastisk service frÃ¥n början till slut, och gjorde hela processen smidig och stressfri. Mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ
  2. 䞍動産業
  3. 䞍動産業者
  4. 䞍動産コンサルタント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LÀnsförsÀkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 vuxit till att bli den tredje största aktören i branschen och Àr dessutom Sveriges snabbast vÀxande fastighetsmÀklare. Tillsammans Àr vi nu på en fantastisk resa dÀr vi drivs av utmaningen at...

• Stockholm, スりェヌデン

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

LÀnsförsÀkringar fastighetsförmedling Örebro

Jag har fÃ¥tt otydlig information och har fÃ¥tt ” jaga”min mÀklare för att fÃ¥ svar pÃ¥ det jag undrat över. Jag skriver och ringer och fÃ¥r kontakt lÃ¥ngt senare. Som kund vill man kÀnna sig trygg , dÃ¥ det ibland handlar om sitt livs affÀr ,och trygg har jag inte kÀnt mig i kontakt med LÀnsförsÀkringar Örebro. DÃ¥ ska tillÀggas att jag dessutom Àr bankkund hos LÀnsförsÀkringar men det har uppenbarligen ingen betydelse!/ Helen Schmalfeld, Örebro

2026幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Mailade mÀklaren nÃ¥gra dagar INNAN den

Mailade mÀklaren några dagar INNAN den andra visningen av en fastighet med 2 enkla frågor, inget svar öht, ser sen att den Àr såld. ringer upp mÀklaren som hittar mitt mail, men ignorerar mig, och nÀmner -"du var ju inte på visningen" såg sen att fastigheten var såld under utgångspriset.
det enda viktiga jobbet för en mÀklare Àr att höra av sig till spekulanter.. ansvarig mÀklare var Gustav Azelius, FastighetsmÀklare i Botkyrka - Salem

2025幎11月3日

LF Fastighetsförmedling Brommaplan. Ett sorgligt kapitel

Vi sålde vårt hus i somras med hjÀlp(?) av LF Fast Brommaplan. MÀklaren Daniel L. gjorde så många fel som det Àr möjligt.
Skickade ut reklam efterlappar fyra dagar efter kontrakt, med pris och allt till alla grannar. Utan vÃ¥rt eller köparens godkÀnnande. Hanterade inte alla vÃ¥ra pantbrev, bjöd in en av vÃ¥ra döttrar till mötet avseende tilltrÀde, hon hade inget med detta att göra. Hans assistent mejlade mig och gratulerade till affÀren tre mÃ¥nader innan den var klar

Suck. Har anmÀlt dem till FRN och FMI. Får se vad som hÀnder.
Akta er för denna mÀklare.

2025幎6月3日

MarknadsvÀrdering LF

FÃ¥tt en marknadsvÀrdering av LÀnsförsÀkringar, har vÀldigt dÃ¥lig kunskap kring vad som borde vara vÀrdeskapande. Är istÀllet flashiga Instagram bilder som slÃ¥r, snarare skick pÃ¥ fastighet sÃ¥som fönster, fasad och uppvÀrmning m.m

2025幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta mÀklare med dåliga personal

Vi Àr mycket missnöjda med vÃ¥r upplevelse. MÀklaren hade dÃ¥lig kommunikation och bristfÀllig information under hela processen. VÃ¥r kÀnsla var att fokus lÃ¥g mer pÃ¥ att snabbt fÃ¥ huset sÃ¥lt till ett lÃ¥gt pris Àn att faktiskt arbeta för sÀljarens bÀsta. Vi saknade engagemang och rÃ¥dgivning och upplevde inte att vÃ¥ra intressen prioriterades. Vi kan tyvÀrr inte rekommendera denna mÀklare.”
SÀmsta mÀklare assistens Àr ”Jimmy”, han aldrig hjÀlpte oss . Bara vÀljer inte Jimmy om ni vill sÀlja deras hus.

2025幎9月1日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft en så fantastisk

Jag har haft en så fantastisk upplevelse med Mohammad Omran som mÀklare!

Från början till slut har han varit super trevlig och proffsig. Verkligen toppen mÀklare som vet vad han gör.

Rekommenderas starkt, både av mig och mina vÀnner som har haft honom under försÀljningsprocessen.

Mvh Jonas

2025幎9月2日

MÀklare utan hÀnsyn

Vår MÀklare Daniel Lindkvist har verkligen trampat i klaveret flera gånger. Under vår resa att köpa ett nytt och sÀlja vårt hus har han och assistent på LF Brommaplan gjorts bort sig rejÀlt.
Varning för denna mÀklare!
Kontakta mig gÀrna personligen aå kan jag berÀtta. Peter Ehn

2025幎6月3日

ALFRED GUNNARSSON BÄSTA

Vi Àr sååååååå nöjda med Alfred Gunnarsson. Han var helt underbart och tillmötesgående och verkligen tar hand om sina köpare. Vi Àr så nöjda att vi ville ha Alfred att han sÀljer vår lÀgenhet.

2025幎8月26日

Ilham Memic LÀnsförsÀkringar Fastighetsförmedling Malmö

Ilham Memic Àr en mycket proffesionell mÀklare som Àr målinriktad , lyhörd och engagerad för både mig som sÀljare och köparen , han Àr allt som en mÀklare
skall vara.

Jag rekomenderar honom som mÀklare på LÀnsförsÀkringar Fastighetsförmedling Malmö

Sevki Gultaslar

2025幎8月26日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥lig erfarenhet av lansa Fastigheter

Citerat från deras hemsida
"Lansa Àgs av bolag inom LÀnsförsÀkringssfÀren och har funnits på den svenska fastighetsmarknaden sedan hösten 2016. Vi förvÀrvar, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter med löftet att skapa trygga hem för stolta hyresgÀster. I alla våra etableringar stÀlls höga krav på lÀge, kvalitet och hållbarhet och investeringarna Àr långsiktiga. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Då vi har en långsiktig syn på vårt fastighetsÀgande ger det oss vÀldigt bra förutsÀttningar att arbeta med hållbarhetsfrågor. För oss Àr det en sjÀlvklarhet att vi ska ha en positiv påverkan inom de områden vi kan göra störst skillnad. DÀrför har vi satt ett ambitiöst mål att senast 2045 ha nettonollutslÀpp av CO2e inom hela vår verksamhet. Gröna hem för stolta hyresgÀster, helt enkelt!"

Jag vill poÀngtera och förtydliga att detta Àr inget jag upplevt som hyresgÀst! Skitsnack om "löftet för stolta hyresgÀster " och attraktiva bostÀder och hållbarhet". Deras lÀgenheter har precis samma vanliga standard för nyproduktion, och smockhyror betalar man. Usel hyresgÀst service och bemötande. Jag ångrar att jag flyttade till lansa, men i framtiden vet jag mer. Rekommenderar inte!

2025幎7月10日
5぀星のうち1の評䟡

MÀklare och sÀljare gömde dold fel i lÀgenhet

Vi köpte en lÀgenhet från mÀklare Jannis i LÀnsförsÀkringar Solna under juni 2025. MÀklaren samt sÀljare gömde fel med dörrlås. Vi mÀrkte felet direkt nÀr vi flyttade in och kontaktade mÀklare och sÀljare, men ingen av de tog ansvar. Vi var tvungen att byta låskista efter en vecka dÀr vi fastnar utanför dagligen. Låssmed bedömde att dörrlås var fel monterat och att det var så sliten/ trasig att det måste bytas ut. Jag Àr också 9 månader + hög gravid och ingen av de brydde ett dug att vi kunde inte komma in i vårt hem om min vatten skulle gå. Kan inte förstå hur kan mÀnniskor vara så sjÀlvisk och pengar inriktad.

2025幎6月10日
5぀星のうち5の評䟡

MÀklaren med god lokal kÀnnedom och prisbild av objektet

Sundbyberg Rissne finns en utomordentligt duktig mÀklare på LÀnsförsÀkringar (kvinna: ABE) med skÀrpa för detaljer, lyhördhet, precision, kunnighet, engagemang & tålmodighet för sÀljarna men Àven för mig som köpare fick ett mycket proffsigt och trevligt bemötande i den senaste bostadsaffÀren.

2025幎2月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ