Kalsongerna Àr mycket bekvÀma, sÀrskilt den specialdesignade pouchen. Jag har nyligen fÃ¥tt diagnosen varicocele och blev rekommenderad att byta till kalsonger som ger bÀttre stöd för testiklarna. Ja... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr otroligt nöjd med min upplevelse i black pearls Personalen var extremt hjÀlpsam och vÀnlig frÃ¥n början till slut. De tog sig tid att lyssna pÃ¥ mina behov och gav professionella rekommendation... ãã£ãšèŠã
NÀr jag stÀllde frÃ¥gor pÃ¥ deras hemsida om deras adress och att de inte har telefonnummer pÃ¥ hemsidan sÃ¥ man kan nÃ¥ dem , och vilka de Àr bakom pearls och hur lÀnge de funnits blev jag blockad, ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag köpte nyligen denna luftfrÀschare och Àr verkligen imponerad. Doften Àr stark nog för att frÀscha upp hela rummet men samtidigt sÃ¥ vÀlbalanserad att den inte orsakar huvudvÀrk eller andningssv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
För den del av verksamheten i SEKOSD AB som avser exportera, importera och handla med klÀder, samt idka annan dÀrmed förenlig verksamhet.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttesköna och "paketet" sitter dÀr den ska.
Kalsongerna Àr mycket bekvÀma, sÀrskilt den specialdesignade pouchen. Jag har nyligen fått diagnosen varicocele och blev rekommenderad att byta till kalsonger som ger bÀttre stöd för testiklarna. Jag bestÀllde storlek M, som jag vanligtvis anvÀnder, men upplevde att storlek S skulle sitta tightare och bÀttre. Jag kontaktade kundtjÀnsten och bytet av de oöppnade förpackningarna gick snabbt och smidigt.
Efter bara en dag kalsongen har obehaget minskat avsevÀrt. Efter 2-3 dagar kÀnde jag knappt något alls. Jag Àr mycket nöjd med era kalsonger och kommer definitivt att rekommendera er samt köpa fler. JÀttesköna och "paketet" sitter dÀr den ska.
Jag bestÀllde en specifik storlek från er webbplats
Tack för det professionella bemötandet. Betyget har nu uppdaterats. Produkten Àr av mycket god kvalitet.
De Àr mycket artiga i sitt bemötande avâŠ
De Àr mycket artiga i sitt bemötande av sina kunder.
Rullade upp sig och gav skav pÃ¥ insidanâŠ
Rullade upp sig och gav skav på insidan lår.

BLACK PEARLS ããã®åç
Jag blev vÀldigt nöjd med produkternaâŠ
Jag blev vÀldigt nöjd med produkterna jag bestÀllde
Best best products and support andâŠ
Best best products and support and services! Unlimited stars
luftfrÀschare
Jag köpte nyligen denna luftfrÀschare och Àr verkligen imponerad. Doften Àr stark nog för att frÀscha upp hela rummet men samtidigt så vÀlbalanserad att den inte orsakar huvudvÀrk eller andningssvårigheter, vilket Àr ovanligt för mig som Àr en ganska kÀnslig person. Jag brukar ofta reagera negativt på starka dofter men inte med den hÀr.
Dessutom stötte jag på ett litet problem med produkten och Àven om det egentligen inte var företagets fel bemötte de mig otroligt professionellt. De svarade snabbt, var trevliga och skickade till och med en liten gåva som tack för att jag hörde av mig. Det visar verkligen hur generösa och kundfokuserade de Àr.
Det Àr sÀllsynt att hitta ett företag som kombinerar hög kvalitet med genuin omtanke. Jag kommer absolut att handla från dem igen och jag rekommenderar dem!
Jah har fått två var trasig flaska jag vill tilback dem
Hej
Det var två falska var sönder det var trasig och perfim var ut i karton
Jag vill telbacka två flaska och ja har två det fins inget perfim bara vatten trorr ja
Hur jag ska tibacka de 4 flaskor
Det Àr jÀttebra bra och snabb leverans
Det Àr jÀttebra bra och snabb leverans. FortsÀtta som ni Àr.
Bra upplevelse
Bra upplevelse, mycket bra produkter och mycket vÀnliga mÀnniskor, tack
JÀtte bra produkter.
Snabb leverans, fick min bestÀllning på 2 dagar. Rekommenderas starkt.
Mvh
Fuad.
Det tar lång period på frakten
NÀr du sÀger hemkörning med PostNordâŠ
NÀr du sÀger hemkörning med PostNord till mitt hem men skicka med DHL till en drop off point då Àr man kÀnner sig besviken
Yours
A disappointed customer Robert

BLACK PEARLS ããã®åç
Stark rekommenderar jÀttebra produkterâŠ
Stark rekommenderar jÀttebra produkter vÀldigt nöjdð€©
jag blev inte besviken på upplevelsen.
jag blev inte besviken på upplevelsen.. jag fick vÀldigt vackra och uppfriskande dofter för varje plats i mitt hus.. tack så mycket.
Tack så mycket det Àr mer Àn underbart
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹