レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De skrev at leveringen ville tage 1-3 dage. Den endte med at tage 2,5 uge, og det ik lige frem fordi jeg vil sige at 180 kr i levering er billigt. Og sÃ¥ svare de ikke pÃ¥ mails man sender dem.... もっず芋る

Har fÃ¥et leveret zink-profiler til at dÊkke kanten af min carport. Havde forespÞrgsel hos 2 andre leverandÞrer og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, sÃ¥ har jeg fÃ¥et et perfekt resultat. Var sp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte en murkrone pÃ¥ specialmÃ¥l, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desvÊrre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig og smertefri levering, men alt for hÞj leveringsomkostning. Jeg kÞbte en plastiktop til ventilationssystem for 240kr. som kunne sendes som mindre pakke, men til 285kr. i forsendelse. SÃ¥ h... もっず芋る

䌁業情報

1. 建材提䟛業者
  2. 建材垂堎
  3. DIY甚品店
  4. 屋根ふき材店

圓該䌁業による蚘述

Blikshop.dk er en digital specialforhandler af blikkenslager- og tagdÊkkerprodukter. Vi leverer kvalitetsmaterialer til bÃ¥de professionelle hÃ¥ndvÊrkere og private gÞr-det-selv projekter – med fokus pÃ¥ hurtig levering, konkurrencedygtige priser og et af Danmarks stÞrste sortimenter af lÞsninger, der fungerer i praksis. Hos Blikshop.dk har vi fokus pÃ¥ at gÞre det nemt og effektivt at handle de rigtige materialer til bÃ¥de smÃ¥ og store byggeopgaver. Vores sortiment er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, sÃ¥ vores kunder fÃ¥r produkter, der lever op til kravene i praksis – uanset om der er tale om professionelle projekter eller gÞr-det-selv lÞsninger. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandÞrer for at kunne tilbyde et stÊrkt og alsidigt produktsortiment inden for blandt andet tag, facade og blikarbejde. Samtidig arbejder vi lÞbende pÃ¥ at optimere vores sortiment, sÃ¥ vi altid matcher markedets behov. Hurtig levering er en vigtig del af vores forretning, og vi prioriterer at fÃ¥ varerne frem til vores kunder sÃ¥ effektivt som muligt. Vi ved, at tid ofte er en afgÞrende faktor i byggeprojekter, og derfor arbejder vi mÃ¥lrettet pÃ¥ korte leveringstider og en enkel kÞbsproces.

3.8

レビュヌを曞く

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut
Ringer som ny kunden
Beskeden var klar fra start, det gÞr vi bare, du er velkommen.
Bestilte, det blev lev. 2 dagen senere og passede perfekt.
Meget positiv oplevelse

2023幎12月15日

Blikshop からの回答

Hej Frederik Mange tak for dine 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos Blikshop.dk.

Super god service og hurtig ekspedition

Super god service og hurtig ekspedition af produkterne.
Har fået speciel fremstillet lÞskanter og ringede ind til dem og fik virkelig god hjÊlp.

2023幎12月6日

Hej Morten
Mange tak for dine 5-stjerner. Dem sÊtter de meget stor pris på. Vi er meget glade for at hÞrer du har haft en god oplevelse ved at handle ved os.

I fik ikke ordren

I fik ikke ordren, da jeg skulle betale 685 kr. i fragt. Virker helt vildt! Så tjener I jo penge på jeres fragt da Danske FragtmÊnd kan sende nÊsten alt for ca. 200 kr.

Redigeret:
Som jeg skrev fik I ikke ordren grundet de hÞje fragtomkostninger. Der er tale om varenr.: 284230075

2023幎11月12日

Blikshop からの回答

Hej Kasper Jeg kan ikke lige se din ordre i systemet og kan derfor ikke se hvorfor din fragt er på 685 kr. Fragterne tjener vi ikke på, det er det vi skal betale ved vores leverandÞrer. Vil gerne undersÞge nemmere hvis du kan give mig dit ordre nr. eller skrive vare nr på den Þnskede vare? Hilsen Bettina
Hej Kasper Det er en kobber plade der vejer 13,5 kg. Det er dyrt at sende store, tunge ting. Vi betaler faktisk mere i fragt end de 685 kr. Hilsen Bettina

Zink profiler på en god måde

Har fået leveret zink-profiler til at dÊkke kanten af min carport. Havde forespÞrgsel hos 2 andre leverandÞrer og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, så har jeg fået et perfekt resultat. Var specielt imponeret over at den mand der skulle lave bukkearbejdet ringede til mig og gik ordren igennem for at sikre at jeg fik det rigtige og at alle detaljer var vendt.

2023幎10月3日

Blikshop からの回答

Hej Morten Tak for dine 5 stjerner. Dem sÊtter vi meget stor pris på og vi er rigtig glade for at du har valgt os og har haft en god oplevelse. Hilsen Bettina

Godt produkt

Godt produkt, godt priser. Hurtig levering.

2023幎10月11日

Blikshop からの回答

Hej Pawel Mange tak for dine 5 stjerner, dem sÊtter vi meget stor pris på. Vi er glade for at hÞrer du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, bortset fra at fragten er for dyrt, derfor kun 3 stjerner.

2023幎10月6日

Hej Markus
Er glad for at lÊse du har vÊret tilfreds med din kÞbs oplevelse. Angående fragten er det, det vi betaler ved vores leverandÞr, vi er lÞbende i dialog med dem og vi forsÞger alt hvad vi kan at få den ned.

2023幎9月13日

Blikshop からの回答

Hej Henrik Mange tak får dine 5 stjerner. Dem sÊtter vi meget stor pris på og vi er glade får at du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop

Bestilte og 3 dage efter var det leveret

2023幎8月23日

Blikshop からの回答

Hej Flemming Mange tak får dine 5 stjerner. Vi er rigtig glade får at hÞrer du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop

Nem og hurtig nethandel

2023幎8月3日

Hej Per
Tak for dine 5 stjerner. Dem sÊtter vi meget stor pris på. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Hurtigt svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og mulighed

Hurtigt svar på spÞrgsmål og mulighed for lynhurtig afhentning i Vojens efter aftale. Tusind tak!

2023幎8月2日

Hej Magdalena
Tak får dine 5 stjerner, dem sÊtter vi stor pris på. Vi er glade får at du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk.

2023幎7月27日

Hej Anette
Mange tak for dine stjerner, dem sÊtter vi stor pris på. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Bestilte special profiler onsdag

Bestilte special profiler onsdag middag, havde dem 24 timer efter. Fantastisk firma!

2023幎6月29日

Hej Carsten
Tak for dine ord og tid. Vi er meget glade for du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, god hjemmeside

2023幎6月19日

Hej Annie
Tak for din tid og ord. Dejligt at hÞrer du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop

Hurtig og smertefri levering, men dyr forsendelse

Hurtig og smertefri levering, men alt for hÞj leveringsomkostning.

Så hurtigt og effektivt, men også en dyr omgang samlet set.

2023幎6月20日

Blikshop からの回答

Hej Jacob Er glad for at hÞrer du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop. Fragten kan vi desvÊrre ikke gÞre noget ved da det er det vi selv betaler.

Blikshop går til stålet...

Til midt projekt skulle der anvendes en alu. plade, hvem har det - det har Blikshop.dk varen blev bestilt ved en venlig dame og kunne hentes den efterfÞlgende dag hvor der var stor hjÊlp fra folkene på lageret og på kontoret fik jeg bekrÊftet at damen var venlig og så ret godt ud... så kÞb trykt hos blikshop.dk

2023幎5月17日

Hej Hans Christian
Mange tak for dine fine ord. Det sÊtter jeg stor pris på. Er glad for at vi kunne hjÊlpe og give dig en god oplevelse ved at handle ved os :-)

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Der blev fulgt op på ordren, og det endte med et bedre produkt.
Tak for det.

2023幎5月11日

Blikshop からの回答

Mange tak for dine fine ord. Vi er glade får du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。