De skrev at leveringen ville tage 1-3 dage. Den endte med at tage 2,5 uge, og det ik lige frem fordi jeg vil sige at 180 kr i levering er billigt. Og sÃ¥ svare de ikke pÃ¥ mails man sender dem.... ãã£ãšèŠã
Har fÃ¥et leveret zink-profiler til at dÊkke kanten af min carport. Havde forespÞrgsel hos 2 andre leverandÞrer og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, sÃ¥ har jeg fÃ¥et et perfekt resultat. Var sp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte en murkrone pÃ¥ specialmÃ¥l, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desvÊrre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 âïžâïžâïžâïžâïž Se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig og smertefri levering, men alt for hÞj leveringsomkostning. Jeg kÞbte en plastiktop til ventilationssystem for 240kr. som kunne sendes som mindre pakke, men til 285kr. i forsendelse. SÃ¥ h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Blikshop.dk er en digital specialforhandler af blikkenslager- og tagdÊkkerprodukter. Vi leverer kvalitetsmaterialer til bÃ¥de professionelle hÃ¥ndvÊrkere og private gÞr-det-selv projekter â med fokus pÃ¥ hurtig levering, konkurrencedygtige priser og et af Danmarks stÞrste sortimenter af lÞsninger, der fungerer i praksis. Hos Blikshop.dk har vi fokus pÃ¥ at gÞre det nemt og effektivt at handle de rigtige materialer til bÃ¥de smÃ¥ og store byggeopgaver. Vores sortiment er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, sÃ¥ vores kunder fÃ¥r produkter, der lever op til kravene i praksis â uanset om der er tale om professionelle projekter eller gÞr-det-selv lÞsninger. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandÞrer for at kunne tilbyde et stÊrkt og alsidigt produktsortiment inden for blandt andet tag, facade og blikarbejde. Samtidig arbejder vi lÞbende pÃ¥ at optimere vores sortiment, sÃ¥ vi altid matcher markedets behov. Hurtig levering er en vigtig del af vores forretning, og vi prioriterer at fÃ¥ varerne frem til vores kunder sÃ¥ effektivt som muligt. Vi ved, at tid ofte er en afgÞrende faktor i byggeprojekter, og derfor arbejder vi mÃ¥lrettet pÃ¥ korte leveringstider og en enkel kÞbsproces.
Fabriksvej 6a, 6500, Vojens, ãã³ããŒã¯
- info@blikshop.dk
- blikshop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Varm anbefaling
Jeg har kun godt at sige. Super service, rigtig god hjÊlp i Kundeservice, gode priser!
Mvh. Jesper

Blikshop ããã®åç