Blog and Shop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig levering af GLS. Og super service fra butikken. De tryllede lige den smukkeste blondebluse frem Bestilte torsdag efter lukketid og lÞrdag morgen levering til pakkeshop

SÃ¥ venlig og selv om det var online SÃ¥ glad for at kunne hjÊlpe andre til at handle hos Blog and shop hvor tingene bare er i orden og god service Hurtig levering 📊 sÃ¥ havde der vÊret flere stjerne... もっず芋る

Kun anbalinger herfra ❀ Jeg har handlet hos Blog og shop i en Ã¥rerÊkke nu og er altid blevet mÞdt af nogle sÞde og yderst hjÊlpsomme piger, bÃ¥de nÃ¥r jeg har handlet online, via liveshopping (pÃ¥ Fa... もっず芋る

Den skÞnneste fremtoning pÃ¥ div medier og ikke noget praleri, nogen steder. Hurtig svar pÃ¥ webshoppen og absolut hurtig levering. Varen lever op til alle forventninger jeg kommer tilbage til denne but... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Blog og shop er en tÞj butik med unikt tÞj til jordnÊre priser. Vi strÊber efter en Êstetisk hyggelig og en dejlig atmosfÊre i butikken. Vi har taget denne atmosfÊre videre til det nÊste niveau - vores webshop. ​www.blogogshop.com TÞjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfÞlgende flyttet til et stÞrre lokale i centrum af gÃ¥gaden i NykÞbing Falster. Vi tror pÃ¥, at dette forretningskoncept med tÊt og (k)Êrlig kontakt til vores kunder i alle aldre. ​ Velkommen til Blog and Shop

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle, sÞde, hjÊlpsomme og hurtig levering, handler her med jÊvne mellemrum 🀩 Kan klart anbefales ogsÃ¥ at fÞlge med pÃ¥ Facebook, hvor meget af tÞjet vises frem/pÃ¥ 👍

2022幎8月26日

Blog and Shop からの回答

Hej Sandra! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fantastisk butik

Fantastisk butik med det skÞnneste og dygtigste personale. Har igen i dag d. 20 August 2022 haft en super god service med både personale og produkter.
Jeg havde fået lagt en lang kjole til side, da jeg var i tvivl om stÞrrelsen.
Jeres tÞj skuffer aldrig og er bare altid i den bedste kvalitet.
Kjolen passer perfekt og skulle absolut med mig hjem.

Tak for den fantastiske behandling hver gang i jeres skÞnneste butik. 🌞

2022幎8月20日

Blog and Shop からの回答

Hej Simone! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Blog og shop, service i top

Bestilte en kjole på webshoppen for få dage siden og modtog i dag pakken, hvor kjolen er fin indpakket med et lille kort vedlagt .
Hurtig levering, god service, fin kjole og en varm hilsen= 5🌟 herfra.

2022幎8月16日

Blog and Shop からの回答

Hej Jette! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Har haft en rigtig god oplevelse de var flinke til at hjÊlpe med at finde tÞj til mig en dejlig butik masse af pÊnt tÞj at finde

Meget fin butik og venlige personale var flinke til at finde tÞj til mig smart tÞj jeg vil helt sikkert komme igen hvis ikke afstanden var så stor

2022幎8月5日

Blog and Shop からの回答

Hej Sonja! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Kan kun sige super godt tilfreds

Kan kun sige super godt tilfreds. 👍

2022幎7月30日

Blog and Shop からの回答

Hej Lisbet! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

God service og lÊkkert tÞj 🍀

Super hyggelig butik med skÞnt personale, der er dygtige til at vejlede mht styles og stÞrrelser.
Det er ikke sidste gang jeg shopper der! 🙌🏻

2022幎7月22日

Blog and Shop からの回答

Hej Trine! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fik bestilt en pakke med kjoler i

Fik bestilt en pakke med kjoler i, den ene kjole der var med i pakken var tydeligt falmet flere steder, Þv at man vÊlger at pakke sÃ¥dan en vare ned til kunden🙃

2022幎7月22日

Hej 😊
Hvis du har modtaget en kjole med fejl beklager jeg naturligvis det.
Men jeg kan garantere dig at hvis du havde kontakte os pr. mail/telefon omkring dette havde vi 100% lÞst det. 🌞

Da jeg hverken kan se dit navn eller ordre nummer her på trustpilot er det svÊrt for mig at hjÊlpe dig herfra.

Men jeg kan se du har bedÞmt os fÞr og givet os 5 stjerne så at du er blevet skuffet denne gange er super trist. Men en ting er sikkert vi sender aldrig tÞj ud af dÞren med fejl på bevist.

Du skal vÊre velkommen til at tage kontakt til mig på: 25348029 eller pr. Mail på blogandshop@outlook.dk

De bedste hilsner:
Karen 🌞

Mere end tilfreds! 😍🀩

En butik og et personale der skal opleves! Virkelig fin butik, med kvalitetstÞj i en sÃ¥ bred prisklasse at alle kan vÊre med. Personale der gÞr alt hvad de kan for at gÞre deres kunder glade og tilfredse, hvilket lykkedes dem fuldt ud! En oplevelse jeg havde, var jeg havde forelsket mig i en bestemt slags kjole som er perfekt til en hÞjgravid, de havde ikke stÞrrelsen hjemme (hvilket kan ske) men efterfÞlgende blev jeg kontaktet at de havde fÃ¥et én hjem i min stÞrrelse om jeg Þnskede den, jeg bor 45-60min vÊk sÃ¥ via Instagram fik vi arrangeret forsendelse og jeg havde pakken 1-2 dage efter! Igen, en butik og et personale der bare skal opleves! 😍🀩

2022幎7月18日

Blog and Shop からの回答

Hej Malene! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

En skÞn butik med flot tÞj i dejligt

En skÞn butik med flot tÞj i dejligt materiale og pasform. Gode priser og en skÞn betjening. Min ynglings butik. ♥♥♥

2022幎7月17日

Blog and Shop からの回答

Hej Jorunn! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Inspirerende butik

Det. Er en anderledes flot indrettet butik
Med masser Af flot tÞj og smykker
Mega sÞde ekspedienter og inspirerende
Rigtig flot tÞj og kan altid finde mogzfå

2022幎7月3日

Blog and Shop からの回答

Hej! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

SuperlÊkkert udvalg og den bedste

SuperlÊkkert udvalg og den bedste kundeservice i byen.

2022幎6月29日

Blog and Shop からの回答

Hej Anja! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

BLOG & SHOP

Hurtig forsendelse efter bestilling, fantastisk god til at guide mht til stÞrrelse, og tÞjet svarer til billederne. Kan kun anbefales.
MVH Hanne Jensen

2022幎6月28日

Blog and Shop からの回答

Hej Hanne! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Flot tÞj og hurtig levering

Bestilte et par bukser sÞndag morgen og allerede sÞndag eftermiddag havde jeg et tracking nummer, da de var sendt. Modtog dem tirsdag.
StÞrrelse mÊssigt passede beskrivelsen og bukserne er lige som på billedet.
Ikke fÞrste og bestemt ikke sidste gang jeg handler her

2022幎6月28日

Blog and Shop からの回答

Det er en fantastisk dejlig og skÞn

Det er en fantastisk dejlig og skÞn butik stort udvalg og nogle mega lÊkker varer dejlig service og dejlig personale altid hjÊlpsom og altid med et smil pÃ¥ lÊben og altid klar til at hjÊlpe med hvad som helst elsker den butik og kÞber rigtig meget da jeg er glad for deres tÞj Hilsen Hanne Rygaard Moberg 😘♥😍🥰

2022幎6月27日

god og hurtig service

Jeg har handlet online 3 gange. Alle gode gange 3 har leveringen vÊret hurtig og tÞjet har passet perfekt.

2022幎6月14日

Blog and Shop からの回答

Hej Mette! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fantastisk butik

Fantastisk butik, og med verdens bedste service, bÃ¥de online og nÃ¥r man besÞger butikken - ogsÃ¥ selvom det er 3 gange samme dag 😉

2022幎6月11日

Blog and Shop からの回答

Hej Camilla! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Super god service

Super god service. I butikken, er gode til at hjÊlpe en.
Super god hjemmeside. Hurtig levering når man bestiller på nettet.

2022幎6月8日

Blog and Shop からの回答

Hej Pia! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Verdens dejligste butik

Verdens dejligste butik. Når du kommer i den fysiske butik mÞder du de sÞdeste piger som altid er til rådighed og Êrlige om hvad de synes når du prÞver tÞjet. Man er aldrig til besvÊr om man prÞver 15 forskellige bluser eller bukser tager personalet sig tid.
Karen har skabt kÊrligheds butikken hvor alle typer former og personligheder er velkommen. Alle bliver behandlet ens. Karen og hendes personale er de mest imÞdekommende piger og altid smilende. Man er altid glad nÃ¥r man gÃ¥r derfra. Samt er tÞjet i den lÊkreste kvalitet og til en pris hvor alle kan vÊre med.🥰
hvis kÊrligheds butikken kunne vinde guld for hvad Karen og hendes piger kan ville der ikke vÊre nogle tvivl om de havde vundet🙏🏜

2022幎6月5日

Blog and Shop からの回答

Hej Cecilie! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Fantastisk sted super personal i fysisk

Fantastisk sted super personal i fysisk butik kan kun anbefale at man kÞrer en tur ned til den fysiske butik, nemt at handle pÃ¥ shoppen hurtig levering super sted 😍

2022幎6月1日

Blog and Shop からの回答

Hej Marianne! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop

Blog og Shop - I love it ❀ (NykÞbing F)

NÃ¥r jeg kommer til byen (NykÞbing F) skal jeg altid liige forbi Blog og Shop for at se, om der lige skulle vÊre kommet noget nyt
 og det er der altid 😀 der er noget for enhver smag og prisklasse. Altid hjÊlpsomt personale 👍🏌 Har for fÞrste gang bestilt online med afhentning i butikken. Igen super service 😍

2022幎5月31日

Blog and Shop からの回答

Hej Henriette! (: Tusind tak for din anmeldelse. Vi gÞr hver dag vores bedste, for at alle vores kunder er tilfredse og har en god oplevelse hos os, og sÊtter pris på når dette bliver vÊrdsat. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang, enten i butikken eller på www.blogogshop.com. De bedste hilsner Karen - Blog and Shop