Super hurtig levering af GLS. Og super service fra butikken. De tryllede lige den smukkeste blondebluse frem Bestilte torsdag efter lukketid og lÞrdag morgen levering til pakkeshop
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ venlig og selv om det var online SÃ¥ glad for at kunne hjÊlpe andre til at handle hos Blog and shop hvor tingene bare er i orden og god service Hurtig levering ðŠ sÃ¥ havde der vÊret flere stjerne... ãã£ãšèŠã
Kun anbalinger herfra â€ïž Jeg har handlet hos Blog og shop i en Ã¥rerÊkke nu og er altid blevet mÞdt af nogle sÞde og yderst hjÊlpsomme piger, bÃ¥de nÃ¥r jeg har handlet online, via liveshopping (pÃ¥ Fa... ãã£ãšèŠã
Den skÞnneste fremtoning pÃ¥ div medier og ikke noget praleri, nogen steder. Hurtig svar pÃ¥ webshoppen og absolut hurtig levering. Varen lever op til alle forventninger jeg kommer tilbage til denne but... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Blog og shop er en tÞj butik med unikt tÞj til jordnÊre priser. Vi strÊber efter en Êstetisk hyggelig og en dejlig atmosfÊre i butikken. Vi har taget denne atmosfÊre videre til det nÊste niveau - vores webshop. âwww.blogogshop.com TÞjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfÞlgende flyttet til et stÞrre lokale i centrum af gÃ¥gaden i NykÞbing Falster. Vi tror pÃ¥, at dette forretningskoncept med tÊt og (k)Êrlig kontakt til vores kunder i alle aldre. â Velkommen til Blog and Shop
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle, sÞde, hjÊlpsomme og hurtig levering, handler her med jÊvne mellemrum ð€© Kan klart anbefales ogsÃ¥ at fÞlge med pÃ¥ Facebook, hvor meget af tÞjet vises frem/pÃ¥ ð

Fantastisk butik
Fantastisk butik med det skÞnneste og dygtigste personale. Har igen i dag d. 20 August 2022 haft en super god service med både personale og produkter.
Jeg havde fået lagt en lang kjole til side, da jeg var i tvivl om stÞrrelsen.
Jeres tÞj skuffer aldrig og er bare altid i den bedste kvalitet.
Kjolen passer perfekt og skulle absolut med mig hjem.
Tak for den fantastiske behandling hver gang i jeres skÞnneste butik. ðž

Blog and Shop ããã®åç
Blog og shop, service i top
Bestilte en kjole på webshoppen for få dage siden og modtog i dag pakken, hvor kjolen er fin indpakket med et lille kort vedlagt .
Hurtig levering, god service, fin kjole og en varm hilsen= 5ð herfra.

Blog and Shop ããã®åç
Har haft en rigtig god oplevelse de var flinke til at hjÊlpe med at finde tÞj til mig en dejlig butik masse af pÊnt tÞj at finde
Meget fin butik og venlige personale var flinke til at finde tÞj til mig smart tÞj jeg vil helt sikkert komme igen hvis ikke afstanden var så stor

Blog and Shop ããã®åç
Kan kun sige super godt tilfreds
Kan kun sige super godt tilfreds. ð

Blog and Shop ããã®åç
God service og lÊkkert tÞj ð
Super hyggelig butik med skÞnt personale, der er dygtige til at vejlede mht styles og stÞrrelser.
Det er ikke sidste gang jeg shopper der! ðð»

Blog and Shop ããã®åç
Fik bestilt en pakke med kjoler i
Fik bestilt en pakke med kjoler i, den ene kjole der var med i pakken var tydeligt falmet flere steder, Þv at man vÊlger at pakke sÃ¥dan en vare ned til kundenð

Mere end tilfreds! ðð€©
En butik og et personale der skal opleves! Virkelig fin butik, med kvalitetstÞj i en sÃ¥ bred prisklasse at alle kan vÊre med. Personale der gÞr alt hvad de kan for at gÞre deres kunder glade og tilfredse, hvilket lykkedes dem fuldt ud! En oplevelse jeg havde, var jeg havde forelsket mig i en bestemt slags kjole som er perfekt til en hÞjgravid, de havde ikke stÞrrelsen hjemme (hvilket kan ske) men efterfÞlgende blev jeg kontaktet at de havde fÃ¥et én hjem i min stÞrrelse om jeg Þnskede den, jeg bor 45-60min vÊk sÃ¥ via Instagram fik vi arrangeret forsendelse og jeg havde pakken 1-2 dage efter! Igen, en butik og et personale der bare skal opleves! ðð€©

Blog and Shop ããã®åç
En skÞn butik med flot tÞj i dejligtâŠ
En skÞn butik med flot tÞj i dejligt materiale og pasform. Gode priser og en skÞn betjening. Min ynglings butik. â¥ïžâ¥ïžâ¥ïž

Inspirerende butik
Det. Er en anderledes flot indrettet butik
Med masser Af flot tÞj og smykker
Mega sÞde ekspedienter og inspirerende
Rigtig flot tÞj og kan altid finde mogzfå

Blog and Shop ããã®åç
SuperlÊkkert udvalg og den bedsteâŠ
SuperlÊkkert udvalg og den bedste kundeservice i byen.

BLOG & SHOP
Hurtig forsendelse efter bestilling, fantastisk god til at guide mht til stÞrrelse, og tÞjet svarer til billederne. Kan kun anbefales.
MVH Hanne Jensen

Blog and Shop ããã®åç
Flot tÞj og hurtig levering
Bestilte et par bukser sÞndag morgen og allerede sÞndag eftermiddag havde jeg et tracking nummer, da de var sendt. Modtog dem tirsdag.
StÞrrelse mÊssigt passede beskrivelsen og bukserne er lige som på billedet.
Ikke fÞrste og bestemt ikke sidste gang jeg handler her

Blog and Shop ããã®åç
Det er en fantastisk dejlig og skÞnâŠ
Det er en fantastisk dejlig og skÞn butik stort udvalg og nogle mega lÊkker varer dejlig service og dejlig personale altid hjÊlpsom og altid med et smil pÃ¥ lÊben og altid klar til at hjÊlpe med hvad som helst elsker den butik og kÞber rigtig meget da jeg er glad for deres tÞj Hilsen Hanne Rygaard Moberg ðâ¥ïžðð¥°

god og hurtig service
Jeg har handlet online 3 gange. Alle gode gange 3 har leveringen vÊret hurtig og tÞjet har passet perfekt.

Fantastisk butik
Fantastisk butik, og med verdens bedste service, bÃ¥de online og nÃ¥r man besÞger butikken - ogsÃ¥ selvom det er 3 gange samme dag ð

Super god service
Super god service. I butikken, er gode til at hjÊlpe en.
Super god hjemmeside. Hurtig levering når man bestiller på nettet.

Verdens dejligste butik
Verdens dejligste butik. Når du kommer i den fysiske butik mÞder du de sÞdeste piger som altid er til rådighed og Êrlige om hvad de synes når du prÞver tÞjet. Man er aldrig til besvÊr om man prÞver 15 forskellige bluser eller bukser tager personalet sig tid.
Karen har skabt kÊrligheds butikken hvor alle typer former og personligheder er velkommen. Alle bliver behandlet ens. Karen og hendes personale er de mest imÞdekommende piger og altid smilende. Man er altid glad nÃ¥r man gÃ¥r derfra. Samt er tÞjet i den lÊkreste kvalitet og til en pris hvor alle kan vÊre med.ð¥°
hvis kÊrligheds butikken kunne vinde guld for hvad Karen og hendes piger kan ville der ikke vÊre nogle tvivl om de havde vundetððœ

Blog and Shop ããã®åç
Fantastisk sted super personal i fysiskâŠ
Fantastisk sted super personal i fysisk butik kan kun anbefale at man kÞrer en tur ned til den fysiske butik, nemt at handle pÃ¥ shoppen hurtig levering super sted ð

Blog og Shop - I love it â€ïž (NykÞbing F)âŠ
NÃ¥r jeg kommer til byen (NykÞbing F) skal jeg altid liige forbi Blog og Shop for at se, om der lige skulle vÊre kommet noget nyt⊠og det er der altid ð der er noget for enhver smag og prisklasse. Altid hjÊlpsomt personale ððŒ Har for fÞrste gang bestilt online med afhentning i butikken. Igen super service ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã