レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Echt een geweldig bedrijf is dit. Had 2 prachtige boeketjes besteld voor op het graf van mijn moeder en de moeder van een vriendin. Te laat besteld door mij en het kon dus ook niet meer op Moederdag b... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De bloemen moesten in de kamer van het ziekenhuis afgeleverd worden, maar zijn hier niet afgegeven. Hierdoor heeft mijn inmiddels niet meer jarige vriend de bloemen nog steeds niet ontvangen. Duur zin... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het is vandaag moederdag, de brievenbus bloemen zouden gisteren bezorgd moeten worden, maar ik kreeg bericht dat deze niet bezorgd konden worden en daarom moet ik wachten en kijken op track en trace v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. ドラむ フラワヌ ショップ
  3. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者
  4. 花の宅配

圓該䌁業による蚘述

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uitstekende service

Mooie, gezonde planten en een uitstekende service. Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker een aanrader.

Beste Kevin,

Dankjewel voor je mooie bestelling.

Wij zijn blij om te horen dat de bestelling naar wens is! Hopelijk heb je er lang plezier van.

met vriendelijke groet.

Heel slecht ervan

Heel slecht ervan, nooit meer dat ik hier bestel. Niet verse rozen, kapotte bloemenbak en kletsnat.
Eerst willen ze de rozen zien en dan een oplossing. Ik laat jullie het bakje zien, moet ik perse de rozen laten zien zodat er wat eraan gedaan word.

Beste Nefise,

Wat vervelend om te lezen dat de rozen niet vers waren en dat het bloemenbakje beschadigd en nat is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten, onze oprechte excuses hiervoor.

Wanneer er schade of kwaliteitsproblemen zijn vragen wij inderdaad om duidelijke foto’s van zowel het bakje als de rozen. Op die manier kunnen wij het goed beoordelen en dit ook terugkoppelen aan onze leverancier of bezorgdienst, zodat we het netjes voor je kunnen oplossen.

Mocht er nog geen oplossing zijn aangeboden wil je ons dan een mail sturen naar support@bloomgift.nl
met je ordernummer en de foto’s? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Hele goede service!!

Door post.nl is mijn brievenbuspakketje te laat geleverd, waardoor de tulpen korter konden staan. Boomgift heeft dit pakket 2x aangeboden en de 2e keer is het door post.nl te laat geleverd. De service van bloomgift was al super, doordat ze dit 2x hebben aangeboden. En als service mag ik op een later moment nog een boeketje laten bezorgen. Super bedankt voor deze service!!

2026幎1月16日

Beste Ramona,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dankjewel voor het delen van je ervaring!

Wat jammer dat PostNL de tweede levering helaas te laat heeft bezorgd, maar we zijn blij dat we dit samen netjes hebben kunnen oplossen en dat je gebruik mag maken van een extra boeketje op een later moment.

We hopen je zeker bij ons terug te mogen zien in de toekomst!

5぀星のうち2の評䟡

Helaas werd het bievenbus pakket een

Helaas werd het bievenbus pakket een dag te laat bij een afgiftepunt afgegeven.
Zeer teleurstellend!

Beste Miriam,

wat vervelend dat jouw brievenbuspakket is afgegeven bij een afhaalpunt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor.

Mocht er nog geen contact zijn geweest met ons wil je ons dan een mail sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan kijken we graag naar een oplossing.

Iets verkeer gedaan?

Was prima op tijd alleen had ik ws iets niet goed ingevuld of dr adressen zijn door wlkasr gehusseld want het kwam bij mijzelf aan. Ik heb de ontvanger die avond nog kunnen verblijden met een “brievenbuskadootje”

2026幎2月18日

Beste Mevr. Anita van Iersel,

Wat fijn om te lezen dat het pakketje op tijd was geleverd!

Wat jammer dat het bij jezelf is aangekomen in plaats van bij de ontvanger. Gelukkig heb je de ontvanger diezelfde avond nog kunnen verrassen met het brievenbuscadeautje. Hopelijk was jouw ontvanger verrast en heeft het cadeau een mooie plek in huis gekregen.

Makkelijke site om te bestellen

Makkelijke site om te bestellen
Op de hoogte gehouden wanneer pakketje ontvangen word

2026幎2月17日

Beste Ingrid Heijmans,

Wat fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat je goed op de hoogte bent gehouden van de levering.

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We hopen je zeker bij ons terug te mogen zien in de toekomst.

Waardeloos

Waardeloos. Op tijd een bestelling gedaan om op Valentijnsdag rozen te laten bezorgen, maar helaas...de levering kon niet plaatsvinden. De eerstvolgende werkdag zal het worden bezorgd. De dois met rozen zou in de brievenbus passen. Nog steeds een lege bruevenbus.
Wel geld afgeschreven van mijn rekening maar niets leveren.
Dat is makkelijk geld verdienen op deze manier.
Ik had beter een bosje rozen uit winkel kunnen halen.

2026幎2月16日

Beste Wouter,

Wat ontzettend teleurstellend om te lezen dat jouw Valentijnsbestelling niet op tijd is geleverd. Zeker bij een speciale dag als Valentijnsdag begrijpen we heel goed hoe vervelend dit is. Onze oprechte excuses hiervoor.

Mocht er nog geen contact zijn geweest met onze klantenservice, wil je ons dan een mail sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan zoeken we dit graag voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

Geweldige levering

Makkelijk te bestellen , op tijd geleverd en kwaliteit lijkt prima ( nog niet te beoordelen na 1 dag hoe lang ze blijven ) maar zien er geweldig uit in deze ik hou van je doks

2026幎2月15日

Beste Gerrit,

Wat fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging, de levering op tijd was en dat de bloemen er geweldig uitzien!

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We hopen dat je er nog lang van kunt genieten en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

5぀星のうち2の評䟡

Helaas niet van kunnen genieten door te

Helaas niet van kunnen genieten door te laate bezorging. Tulpen waren ook heel slap.

Misschien niet direct de schuld van BloomGift maar toch jammer.

2026幎2月14日

Beste Leroy,

Wat jammer om te lezen dat je niet van de tulpen hebt kunnen genieten door de te late bezorging en dat ze slap waren bij ontvangst. Dat begrijpen we heel goed, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ook wanneer de vertraging bij de bezorgdienst ligt, vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent met je bestelling. Wil je ons een mail sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer mocht je dat nog niet hebben gedaan? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Perfect

Hele snelle levering.
Netjes verzorgd zag er goed uit .
Helaas geen track en trace gehad maar wel binnen 24 uur bezorgd

2026幎2月11日

Beste N van Verseveld,

Wat fijn om te lezen dat de levering snel was en dat alles er netjes en verzorgd uitzag!

Wat jammer dat je geen track & trace hebt ontvangen. Soms kan deze in de spam terechtkomen. Mocht je het op de dag van levering nogsteeds niet hebben ontvangen dan kan je ons altijd een mailtje sturen en maken we de track en trace handmatig voor je aan. Natuurlijk fijn als je de levering gewoon kunt volgen.

5぀星のうち5の評䟡

Het was de eerste keer dat ik een

Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan
Volgens de ontvanger ,was het een mooi verse bos
Rozen.

2026幎2月12日

Beste A M M Lexmond,

Wat leuk om te lezen dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld en dat de ontvanger zo tevreden was over de mooie, verse rozen!

Dankjewel voor het vertrouwen en het delen van je ervaring. We hopen je zeker nog eens terug te mogen zien bij BloomGift.

Nog steeds niet geleverd 3 dagen verder

Nog steeds niet geleverd 3 dagen verder inmiddels en nog niks .. vindt ik erg knap als het om rozen gaan .

2026幎2月9日

Beste Stefanie,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling na drie dagen nog steeds niet is geleverd. Onze excuses voor het ongemak.
We kijken dit graag voor je na in ons systeem. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via support@bloomgift.nl en je ordernummer met ons delen? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Makkelijke site

Makkelijke site, makkelijk te bestellen, wordt ook de hoogte gehouden door postnl
De ontvanger was erg verrast en vond het boeket mooi, de kaart was ook leuk

2026幎2月7日

Beste Els Ten Caat,

Wat fijn om te lezen dat onze site gemakkelijk werkt en dat het boeket en jouw wenskaartje goed zijn ontvangen, dankjewel voor het delen van je ervaring!
We hopen je zeker bij ons terug te mogen zien in de toekomst!

5぀星のうち5の評䟡

goede snelle levering echt heel mooi

goede snelle levering echt heel mooi verpakt
tevreden

2026幎1月29日

Beste Consumer,

Dank je wel voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de verpakking. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je in de toekomst weer te mogen verrassen.

5぀星のうち5の評䟡

bloementaart werd als mooi gezien, weer eens wat anders als een bos bloemen

Tijdblok had wel eerder zichtbaar mogen zijn en ook dus de tijd dat het bezorgd werd.
Maar de bloementaart werd als mooi gezien, weer eens wat anders als een bos bloemen en ik heb iemand heel blij gemaakt die 80 jaar heeft behaald!

2026幎2月6日

Beste Smac Feenstra,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat het bloementaartje goed is ontvangen en dat je iemand zo blij hebt kunnen maken met zijn 80e verjaardag.
Dank ook voor je feedback over het tijdblok, dit nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren.

wordt vandaag pas bezorgd

2026幎2月5日

Beste Nel,

Wat vervelend dat je bestelling later wordt bezorgd dan verwacht. Onze excuses hiervoor.

Mocht je vragen hebben over de levering of als er iets niet goed gaat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via support@bloomgift.nl, dan kijken we graag met je mee.

Nog steeds niet bezorgd!

2026幎2月2日

Beste Nicolette Janssen,

Het spijt ons om te lezen dat je bestelling niet is bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We helpen je hier graag bij. mocht er tot op heden nog geen contact zijn opgezocht met ons, zou je ons dan willen mailen naar support@bloomgift.nl, samen met jouw ordernummer. dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit.

Niks bezorgd!!!

Op tijd brievenbusbloemen besteld voor mijn moeder die 80 werd!
Er is gewoon NIETS BEZORGD!!!
Schandalig, wat een afgang, ik lees hier dat dit heel vaak gebeurt, dit is toch wel heel triest.
Bestel hier nooit meer!!!
Het pakket is ook niet ontvangen door de bezorgdienst, heel SLECHT 😡

2026幎1月31日

Beste Susan Schut,

Wat ontzettend vervelend en teleurstellend om te lezen dat de brievenbusbloemen voor de 80e verjaardag van jouw moeder niet zijn bezorgd. Zeker bij zo’n bijzondere gelegenheid begrijpen we heel goed hoe vervelend dit kan zijn. Onze oprechte excuses hiervoor.

Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We willen dit graag direct voor je oplossen. mocht er tot op heden nog geen contact zijn opgezocht met ons, zou je ons dan willen mailen naar support@bloomgift.nl, samen met jouw ordernummer. dan zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit.

5぀星のうち1の評䟡

Bloemen voor in de brievenbus besteld

Bloemen voor in de brievenbus besteld voor 97 jarige, zijn naar postpakket punt gebracht. Dat was absoluut niet de bedoeling.

2026幎1月23日

Beste Christa Van der Linden,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat jouw pakketje naar een postpunt is gegaan. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses. We willen graag even met je meekijken wat er precies is gebeurd.

mocht je ons nog niet hebben gemaild, zou je ons dan een mail kunnen sturen naar support@bloomgift.nl?

Team Bloomgift

5぀星のうち4の評䟡

Makkelijk te bestellen, goede lrijs

Makkelijk te bestellen, leuke keuzes, goede prijs. De ballon was alleen niet heel.goed opgeblazen.

2026幎1月23日

Beste Sanne Smits,

Dankjewel voor de mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je gemakkelijk bij ons hebt kunnen bestellen. Wij bieden een 7 dagen zweef garantie aan op onze ballonnen. Mocht de ballon binnen 7 dagen na ontvangst naar beneden zakken dan ontvangen wij graag een mailtje op support@bloomgift.nl. we lossen dit dan graag voor je op!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。