Echt een geweldig bedrijf is dit. Had 2 prachtige boeketjes besteld voor op het graf van mijn moeder en de moeder van een vriendin. Te laat besteld door mij en het kon dus ook niet meer op Moederdag b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De bloemen moesten in de kamer van het ziekenhuis afgeleverd worden, maar zijn hier niet afgegeven. Hierdoor heeft mijn inmiddels niet meer jarige vriend de bloemen nog steeds niet ontvangen. Duur zin... ãã£ãšèŠã
Het is vandaag moederdag, de brievenbus bloemen zouden gisteren bezorgd moeten worden, maar ik kreeg bericht dat deze niet bezorgd konden worden en daarom moet ik wachten en kijken op track en trace v... ãã£ãšèŠã
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãã©ã€ ãã©ã¯ãŒ ã·ã§ãã
- eã³ããŒã¹ ãœãªã¥ãŒã·ã§ã³æäŸæ¥è
- è±ã®å® é
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BloomGift â dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekende service
Mooie, gezonde planten en een uitstekende service. Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker een aanrader.

Heel slecht ervan
Heel slecht ervan, nooit meer dat ik hier bestel. Niet verse rozen, kapotte bloemenbak en kletsnat.
Eerst willen ze de rozen zien en dan een oplossing. Ik laat jullie het bakje zien, moet ik perse de rozen laten zien zodat er wat eraan gedaan word.

Hele goede service!!
Door post.nl is mijn brievenbuspakketje te laat geleverd, waardoor de tulpen korter konden staan. Boomgift heeft dit pakket 2x aangeboden en de 2e keer is het door post.nl te laat geleverd. De service van bloomgift was al super, doordat ze dit 2x hebben aangeboden. En als service mag ik op een later moment nog een boeketje laten bezorgen. Super bedankt voor deze service!!

BloomGift ããã®åç
Helaas werd het bievenbus pakket eenâŠ
Helaas werd het bievenbus pakket een dag te laat bij een afgiftepunt afgegeven.
Zeer teleurstellend!

Iets verkeer gedaan?
Was prima op tijd alleen had ik ws iets niet goed ingevuld of dr adressen zijn door wlkasr gehusseld want het kwam bij mijzelf aan. Ik heb de ontvanger die avond nog kunnen verblijden met een âbrievenbuskadootjeâ

Makkelijke site om te bestellen
Makkelijke site om te bestellen
Op de hoogte gehouden wanneer pakketje ontvangen word

Waardeloos
Waardeloos. Op tijd een bestelling gedaan om op Valentijnsdag rozen te laten bezorgen, maar helaas...de levering kon niet plaatsvinden. De eerstvolgende werkdag zal het worden bezorgd. De dois met rozen zou in de brievenbus passen. Nog steeds een lege bruevenbus.
Wel geld afgeschreven van mijn rekening maar niets leveren.
Dat is makkelijk geld verdienen op deze manier.
Ik had beter een bosje rozen uit winkel kunnen halen.

Geweldige levering
Makkelijk te bestellen , op tijd geleverd en kwaliteit lijkt prima ( nog niet te beoordelen na 1 dag hoe lang ze blijven ) maar zien er geweldig uit in deze ik hou van je doks

BloomGift ããã®åç
Helaas niet van kunnen genieten door teâŠ
Helaas niet van kunnen genieten door te laate bezorging. Tulpen waren ook heel slap.
Misschien niet direct de schuld van BloomGift maar toch jammer.

Perfect
Hele snelle levering.
Netjes verzorgd zag er goed uit .
Helaas geen track en trace gehad maar wel binnen 24 uur bezorgd

BloomGift ããã®åç
Het was de eerste keer dat ik eenâŠ
Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan
Volgens de ontvanger ,was het een mooi verse bos
Rozen.

Nog steeds niet geleverd 3 dagen verderâŠ
Nog steeds niet geleverd 3 dagen verder inmiddels en nog niks .. vindt ik erg knap als het om rozen gaan .

Makkelijke site
Makkelijke site, makkelijk te bestellen, wordt ook de hoogte gehouden door postnl
De ontvanger was erg verrast en vond het boeket mooi, de kaart was ook leuk

BloomGift ããã®åç
goede snelle levering echt heel mooiâŠ
goede snelle levering echt heel mooi verpakt
tevreden

BloomGift ããã®åç
bloementaart werd als mooi gezien, weer eens wat anders als een bos bloemen
Tijdblok had wel eerder zichtbaar mogen zijn en ook dus de tijd dat het bezorgd werd.
Maar de bloementaart werd als mooi gezien, weer eens wat anders als een bos bloemen en ik heb iemand heel blij gemaakt die 80 jaar heeft behaald!

Niks bezorgd!!!
Op tijd brievenbusbloemen besteld voor mijn moeder die 80 werd!
Er is gewoon NIETS BEZORGD!!!
Schandalig, wat een afgang, ik lees hier dat dit heel vaak gebeurt, dit is toch wel heel triest.
Bestel hier nooit meer!!!
Het pakket is ook niet ontvangen door de bezorgdienst, heel SLECHT ð¡

BloomGift ããã®åç
Bloemen voor in de brievenbus besteldâŠ
Bloemen voor in de brievenbus besteld voor 97 jarige, zijn naar postpakket punt gebracht. Dat was absoluut niet de bedoeling.

BloomGift ããã®åç
Makkelijk te bestellen, goede lrijs
Makkelijk te bestellen, leuke keuzes, goede prijs. De ballon was alleen niet heel.goed opgeblazen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ