Echt een geweldig bedrijf is dit. Had 2 prachtige boeketjes besteld voor op het graf van mijn moeder en de moeder van een vriendin. Te laat besteld door mij en het kon dus ook niet meer op Moederdag b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De bloemen moesten in de kamer van het ziekenhuis afgeleverd worden, maar zijn hier niet afgegeven. Hierdoor heeft mijn inmiddels niet meer jarige vriend de bloemen nog steeds niet ontvangen. Duur zin... ãã£ãšèŠã
Het is vandaag moederdag, de brievenbus bloemen zouden gisteren bezorgd moeten worden, maar ik kreeg bericht dat deze niet bezorgd konden worden en daarom moet ik wachten en kijken op track en trace v... ãã£ãšèŠã
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãã©ã€ ãã©ã¯ãŒ ã·ã§ãã
- eã³ããŒã¹ ãœãªã¥ãŒã·ã§ã³æäŸæ¥è
- è±ã®å® é
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BloomGift â dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer slechte service â onacceptabel
Mijn bestelling zou op de 23e bezorgd worden. Het ging om twee aparte dozen: bloemen en een ballon. Ik had netjes aangegeven dat het pakket eventueel bij de buren mocht worden afgegeven als mevrouw niet thuis zou zijn.
Wat blijkt? De bezorger heeft alles gewoon onderin de galerij achtergelaten. Ze zijn niet eens boven geweest en mevrouw was niet thuis. Het pakket is dus zomaar ergens gedropt, op een plek waar iedereen het kan meenemen, zonder toezicht en zonder mijn toestemming.
Ik had zelfs nog een alternatief adres opgegeven dat direct naast het eerste adres ligt, maar daar is helemaal geen gebruik van gemaakt. En dat terwijl ik â¬15 heb betaald voor de verzending. Dat vind ik echt buitengewoon belachelijk.
Daarnaast is de helft van mijn bestelling verdwenen. Mevrouw heeft alleen de doos met bloemen ontvangen; de doos met de ballon is spoorloos.
Dit is onprofessioneel en onacceptabel. Ik wil dat dit zo snel mogelijk wordt rechtgezet. Zo ga je niet met bestellingen van klanten om.

Ontvang wat je besteld
Precies dat ontvangen , wat ik besteld heb , heel fijn .

Een zeer tevreden klant
Bestelling op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger/ goed verpakt/ en boven verwachting een lief boeketje plus een gift/ voor het eerst bij bloomGift besteld en dat gaat zeker meerdere keren gebeuren!
Zeer tevredenð

Maatje palm klein uitgevallen.âŠ
Ik had een Kentiapalm besteld in een pot van 21 diameter en een hoogte van ca. 120cm. De potmaat was 16/17 diam., de planthoogte 80 cm. Voor dezelfde prijs als de grotere plant natuurlijk, ik had nl al betaald. Na mijn klacht bjj BloomGift ontving ik een excuus met uitgebreide uitleg waarom de bestelling mis was gegaan en een aanbod tot herstel! En dat niet met de gebruikelijke robot, maar in een persoonlijk telefoongesprek! Ondanks de aanvankelijk grote teleurstelling over de verkeerde levering, CHAPEAU voor BloomGift voor het snel reageren op mijn klacht en het bieden van een redelijke oplossing!!

Plantje besteld
Plantje besteld , maar niets van u of de ontvanger vernomen .
Geen track en trace niets.
Hopelijk komt het cadeau alsnog .

BloomGift ããã®åç
Product niet beschikbaar op gevraagde datum
Wanneer een artikel online te bestellen is, is het heel vervelend dat blijkt dat het toch niet voor de gevraagde datum van levering op voorraad is.
En als er dan nog een tweede probleem bij komt dat een wijziging van het standaard potje ook niet beschikbaar is, geeft dat niet veel vertrouwen in het systeem.
De communicatie (via email) was op zich wel goed, en het feit dat de leverancier de levering kon achterlaten zonder handtekening was prettig.
Maar ik zal er wel twee keer over nadenken om nog een keer via Bloomgift een bestelling te plaatsen.

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, op
Tijd geleverd en ontvanger was blij

Zeer slecht!!!
Ik wide mn dochter die ziekverrassen met een bloemetje, maandag besteld, nog steeds niet aangekomen, door slechte weersomdtandigheden kon het later worden...huh?
De wegen zijn schoon!!
Als ik dit had geweten,was ik naar een ander gegaan, dit is geen reclame!!!
Zeer slecht!!

Zaterdag besteld
Zaterdag besteld, bloempakket kwam woensdag aan. Bloemen zaten te lang in de doos en waren volgens ontvanger niet erg mooi meer. Naar aanleiding hiervan is door BloomGift contact met me opgenomen en is er samen naar een oplossing gewerkt. Super goede service, aangezien de bezorging door een derde partij werd gedaan, waar Bloomgift geen invloed op heeft.

BloomGift ããã®åç
Ervaring met de website ging primaâŠ
Ervaring met de website ging prima alleen jammer dat het cadeau 4 dagen te laat aankwam bij de ontvanger..

BloomGift ããã®åç
Ik koos ervoor omdat het eerst opâŠ
Ik koos ervoor omdat het eerst op vrijdag bezorgd zou gaan worden. Toen ging het naar zaterdag daarna naar dinsdag en nu misschien woensdag. Ook gaat het om bloemen dus in welke staat ze straks geleverd worden baart mij zorgen.
Na contact is het opgelost en is het pakket nogmaals verstuurd wat erg fijn is. Ze hebben het wel meteen goed op willen lossen

BloomGift ããã®åç
Als er buiten de schuld van bloomgiftâŠ
Als er buiten de schuld van bloomgift iets niet goed gaat wordt er deskundig actie op ondernomen. De klantenservice is vriendelijk en ter zake kundig.

BloomGift ããã®åç
mijn kado is niet bezorgd
mijn kado is niet bezorgd, ook nog geen nieuw bezorg moment ontvangen. Balen, mijn verrassing is verpest

BloomGift ããã®åç
Hoor ik niet en bericht te ontvangen
Hoor ik niet en bericht te ontvangen, dat mijn order is ontvangen?
Op WhatsApp zeggen jullie van wel, maar ik kan het nergens achterhalen?
Beetje raar de ontvanger erin te vragen!
Zojuist heb ik te horen gekregen dat het is bezorgd. 03-01-2026
U zei dat het 31-12-2025, al was bezorgd!
Voortaan koop ik niet meer bij u.

BloomGift ããã®åç
Volgens afspraak waren de bloemen opâŠalleen was het een witte bos terwijl ik een gekleurde bos had besteld.
Volgens afspraak waren de bloemen op tijd bezorgd.

BloomGift ããã®åç
Wat een verschrikkelijke bezorging.
Wat een verschrikkelijke bezorging..
Een plant besteld op 20 december, deze had bezorgt moeten worden op 24 december.
Uiteindelijk is de plant bezorgd op 28 december.. leuk als een verjaardagscadeau 4 dagen te laat wordt bezorgd..
Ook is de plant helemaal gaan hangen en zijn de stelen van de plant afgebroken.

BloomGift ããã®åç
Bestelling op het aangegeven momentâŠ
Bestelling op het aangegeven moment keurig afgeleverd.

Ontevreden klant
De bezorging was heel slecht de ontvanger was de hele dag thuis maar kwam de dag erna toevallig toen ze buiten kwamen het pakket tegen wat bij het hekje gedumpt was. Waarom hebben ze niet aangebeld het was immers ook erg koud het heeft nu een hele nacht en mischien grotendeels van de dag buiten gestaan in de vries kou. Ik ben hier echt niet over te spreken. En ik zal ook iedereen afraden hier te bestellen.

BloomGift ããã®åç
Mooi boeket maar wel met hangendeâŠ
Mooi boeket maar wel met hangende nieuwe bloemknoppen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ