レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Echt een geweldig bedrijf is dit. Had 2 prachtige boeketjes besteld voor op het graf van mijn moeder en de moeder van een vriendin. Te laat besteld door mij en het kon dus ook niet meer op Moederdag b... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De bloemen moesten in de kamer van het ziekenhuis afgeleverd worden, maar zijn hier niet afgegeven. Hierdoor heeft mijn inmiddels niet meer jarige vriend de bloemen nog steeds niet ontvangen. Duur zin... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het is vandaag moederdag, de brievenbus bloemen zouden gisteren bezorgd moeten worden, maar ik kreeg bericht dat deze niet bezorgd konden worden en daarom moet ik wachten en kijken op track en trace v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. ドラむ フラワヌ ショップ
  3. eコマヌス ゜リュヌション提䟛業者
  4. 花の宅配

圓該䌁業による蚘述

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Heel mooi

Heel mooi, ontvanger zeer verrast.

2025幎12月23日

Beste Pedicure S. Vrede,

Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen en voor een verrassing heeft gezorgd! Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring.

Hopelijk tot een volgende keer bij BloomGift!

Mooie bloemen

Mooie bloemen, goede bezorging en een blije ontvanger 😉👍🏻

2025幎12月23日

Beste W. Colijn,

Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de ontvanger blij was!

Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we je snel weer helpen.

5぀星のうち1の評䟡

De aanvraag is nog steeds niet bezorgd!!

De bestelling is nog steeds niet bezorgd!!
Op 16 december aangevraagd voor bezorging op 20 december.
Nu is het 21 december en het is er nog steeds niet!!

2025幎12月22日

Beste Carla,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog steeds niet is bezorgd, zeker omdat dit voor een specifieke datum was besteld natuurlijk. Onze excuses voor het ongemak.

Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken en een oplossing bieden. Wij hopen dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice, zodat zij jou een passende oplossing kunnen aanbieden. Mocht je nog geen contact hebben opgezocht, zou je ons dan een mailtje willen sturen naar: support@bloomgift.nl samen met jouw ordernummer? Dan kijken we graag met je mee.

Mooie bloemen

Mooie bloemen, snel geregeld!

2025幎12月18日

Beste Jenny Stroeve,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de bloemen en onze service naar wens zijn geweest. Hopelijk mag je lang plezier hebben van de bloemetjes.

Mooie aparte tulpen

Veel keus , overzichtelijke website . En de bezorging op de dag zoals was afgesproken .

2025幎12月19日

Beste Greet Postma,

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de bezorging volgens afspraak is verlopen. En natuurlijk leuk dat de tulpen in de smaak vielen!

Waanzinnig goede en vriendelijke

Waanzinnig goede en vriendelijke service en super leuke kadootjes!
Dank je wel Michelle je bent geweldig

2025幎12月19日

Beste S. v.W-W,

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de cadeautjes, dat waarderen we enorm! Ook voor je mooie woorden over onze collega, leuk om dit terug te mogen lezen. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug bij BloomGift!

Heel tevreden

Prima product. Geheel complete (lampjes en versiering) en goed verpakte verse Kerstboom. Snelle levering. Ik ben er zo tevreden over dat ik er nog een voor iemand anders heb besteld.

2025幎12月16日

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de complete kerstboom, de verpakking en de snelle levering! Geweldig dat je er zelfs nog een voor iemand anders hebt besteld. Dank je wel voor je vertrouwen en je bestellingen.

5぀星のうち5の評䟡

alles keurig goed gegaan met bestellen

alles keurig goed gegaan met bestellen aflevering weet ik nog niet
maar ik ga er vanuit dat het goed gaat bedankt
mvg andre

2025幎12月16日

Beste Andre,

Bedankt voor je bestelling! Fijn dat alles met het bestellen goed is gegaan. We hopen dat de aflevering ook helemaal naar wens verloopt en dat je lang plezier mag hebben van de bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Was een cadeautje voor iemand die geen motivatie had aan kerst te behinnen

Was een cadeautje voor iemand die er super blij mee was. Leuk ook om aan oudere te geven maar ze moeten wel het boompje zelf versieren. Misschien leuk om ook kant en klaar versierde boompjes te verkopen. Maar verder een zeer geslaagd cadeau met een mooi kerstgevoel

2025幎12月13日

Beste Debby Scholten,

Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed in de smaak viel en dat het voor een mooie kerstervaring zorgde! Dank je wel voor je tip over kant-en-klare versierde boompjes; we nemen dit zeker mee om ons aanbod mogelijk uit te breiden. Fijn dat het verder een zeer geslaagd cadeau was!

Snelle service

Snelle service, goede verpakking

Beste Petra Schoonenberg,

Dankjewel voor je mooie review!

Wat fijn dat je tevreden bent over de snelle service en de goede verpakking! Dank je wel voor je positieve terugkoppeling.

Makkelijk online te bestellen

Makkelijk online te bestellen
Fijne levering - goed verpakt - mooie bos

2025幎12月10日

Beste Jeannemarike vd Biezenbos,

Wat fijn om terug te mogen lezen dat het bestellen gemakkelijk is verlopen. Wij hopen dat je lang plezier hebt gehad van de bos bloemen!

5぀星のうち3の評䟡

Beetje een tegenvaller

Ik vond de bos bloemen erg klein en niet naar waarde. Voor 35/40 euro verwacht je een redelijk grote bos. Deze waarde was nog niet de helft

Beste Linda Bakker,

Wat vervelend om te horen dat de bos bloemen kleiner was dan je had verwacht. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij hopen dat je contact hebt opgezocht met onze klantenservice, zodat zij met jou mee kunnen kijken naar een oplossing. Met een foto van het boeket kunnen wij kijken of de samenstelling van het boeket klopt. Wanneer er iets verkeerd is gegaan kijken we uiteraard naar een passende oplossing. Als je nog een foto hebt van het boeket en je hebt nog geen contact met ons opgezocht, dan ontvangen we heel erg graag een mailtje op support@bloomgift.nl samen met jouw ordernummer.

Onze excuses voor het ongemak.

Super mooi kerststuk.

Beste Gerda,

Wat fijn dat jouw bestelde kerststukje naar wens is geweest. Wij hopen dat je er veel plezier van mag hebben deze kerstdagen.

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind Bloomgift een perfect cadeau

Ik vind Bloomgift een perfect cadeau voor vele gelegenheden. Met een schattig bosje rozen maak je iemand blij of laat je weten dat je aan iemand denkt.
Prima kwaliteit en correcte bezorging 🌹

Beste Willy Janssen,

Wat een mooie review! Dankjewel hiervoor!

We zijn blij om terug te mogen lezen dat alles naar wens is geweest en hopen je zeker in de toekomst nog eens bij ons terug te mogen zien.

Netjes verpakt,verse bloemen,aanrader.

Netjes verpakt,verse bloemen.
Gewoon top.

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat je de bloemen netjes verpakt en vers hebt ontvangen! Bedankt voor je positieve feedback!

Mensen blij gemaakt

Heb voor 2 verschillende adressen wat leuks besteld bij jullie en de reacties zijn super enthousiast, dus helemaal goed!

Beste Rijka Goossens,

Wat leuk om te horen dat de ontvangers zo enthousiast hebben gereageerd! Fijn dat alles goed is verlopen bij beide adressen. Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

De levering was als gepubliceerd. Ik was benieuwd of op tijd bestellen en

Ik was benieuwd of op tijd bestellen en dan de volgende dag de levering ook zou kloppen in de Sinterklaas stroom cadeautjes per post tijd. Het ging zonder mankeren goed. Waarvoor dank. Ik stond klaar om desnoods nog wat bloemigs elders in een winkel aan te schaffen, maar dat bleek niet nodig.

2025幎12月5日

Beste Anne de Jong,

Fijn om te lezen dat alles ondanks de drukte rond Sinterklaas zonder problemen is verlopen. Dank je wel voor je positieve terugkoppeling. We zijn blij dat het niet nodig was om elders nog iets te regelen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Aanrader!

Pakketje op de juiste manier afgeleverd,zoals het besteld was.

2025幎12月4日

Beste Akky Bron,

Wat fijn om te horen dat je pakketje precies zo is afgeleverd als je had besteld!

Wij hopen je in de toekomst nog eens bij BloomGift terug te mogen zien!

Snel en voordelig

Snel en voordelig
Alleen weet ik niet of als verzender jouw eigen naam ergens komt te staan. De afzender pakket stond op naam van de kweker.
Verder prachtige rozen!!!

2025幎12月2日

Beste AT,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de rozen prachtig vindt.

Er komen bij ons geen gegevens van de afzender op de doos te staan, enkel de gegevens van BloomGift zijn zichtbaar. Het is voor de ontvanger enkel duidelijk wie de afzender is als je bij ons een kaartje toevoegt aan het pakket. Hier moet dan wel de naam van de afzender op genoteerd worden.

Aanrader!

Ontvanger is super blij met de mooie bloemen in de brievenbus. Origineel kado,makkelijk te bestellen,keurig op aangegeven datum geleverd. Ik ben zeer tevreden!

2025幎12月4日

Beste Manuela,

Wat fijn om te horen dat de ontvanger zo blij was met de bloemen! Geweldig dat het brievenbuscadeau goed in de smaak viel en dat alles makkelijk en op tijd geleverd werd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。