Blowie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik vo... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Excellent costumer support service

The costumer support service when the package was lost/delayed was top notch! Very attentive, friendly and immediately on top of it to sort the situation out.

2021幎3月5日

Hi Ana!

Thanks for your review and we are happy to serve you.
I wish you a wonderful experience and welcome to Blowie.

Stef - Blowie.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en kwaliteit.

Goede service en kwaliteit.
Zelfs als er iets mis is of te lang duurt wordt er direct werk van gemaakt. 5/5.⭐⭐⭐⭐⭐

2021幎3月2日

Wij zijn ook blij met jou José ❀

Stef - Blowie.

Bijna 5 sterren!

Gebruik als tabaksvervanger bevalt goed!
Het kostte me even wat tijd om te wennen aan de smaak en de geur (beetje thee achtig) maar inmiddels beter hieraan gewend.

Wat ik wel hinderlijk vind is dat er best wel wat kleine takjes tussen zitten die ik er uit moet filteren als ik wil draaien, dat wil ik niet roken:(

2021幎2月25日

Hi Giorno,

Wat goed om te horen dat de tabaksvervanger goed bevalt! Wat betreft de kleine takjes, daar gaan wij werk van maken zodat jij de volgende keer de volle 5 sterren kan geven! 😉

Dankjewel voor de feedback!

5぀星のうち4の評䟡

smaakje is ff wennen maar is echt goed te doen

vandaag me proef zakje binnen gekregen.

ik gebruik het zelf niet als tabaksvervanger
maar als weed vervanger.

en opzich bevalt het me echt prima !
gevoelsmatig zekker een lekkere effect

wel veel kruimeliger dan wat ze zeiden
(best wat takjes blaadjes etc)

apart smaakje maar dat is gewoon ff wennen
en echt goed te doen,
maar persoonlijk vind ik het niet ook niet slecht smaken.
misschien later dat ik het ook als tabaks vervanger ga gebruiken, maar heb het gevoel dat het dan wel wat aan de scherpe kant zit kwa smaak

2021幎2月24日

Hi Eldrick!

Wat tof om te horen dat onze #1 fijnste Damiana jou zo goed bevalt! Bedankt voor de feedback en wij zullen er alles aan doen om de Damiana minder kruimelig te maken de volgende keer :)

Draait en rookt lekker

Draait en rookt lekker, prima te gebruiken ala tabaksvervanger. De smaak is even wennen maar prima te roken. Enige nadeel vind ik dat er best wat langere/dikkere takjes in zitten.

2021幎2月24日

Hi Cas,

Dankjewel voor je positiviteit en je feedback! Wij gaan ervoor zorgen dat de langere en dikkere takjes zo veel mogelijk worden verwijderd! Geniet van jouw Damiana ;)

Wou stoppen met tabac

Wou stoppen met tabac , dit is perfecte vervanging voor in je joint, smaakt goed en brand minder snel op dan tabac

2021幎2月23日

Blowie からの回答

Welkom bij de blowie familie Mau!

5぀星のうち4の評䟡

Goede kwaliteit en rookt goed

Goede kwaliteit en rookt goed. Is helaas voor mij geen vervanger voor tabak helaas. De prijs is eerlijk maar de smaak overheerst net te veel waardoor je de wiet niet goed proeft. Als de smaak neutraler was geweest dan zou ik dit product voor altijd blijven gebruiken.

2021幎2月23日

Hi Mitch!

Bedankt voor je review en feedback! Wij gaan hier zeker aan werken en kijken voor een oplossing!

Goed!

Snelle, betrouwbare levering.

2021幎2月22日

Blowie からの回答

Bedankt voor je mooie review, Dianne!

Stanley van blowie.🌿🌿

5぀星のうち5の評䟡

Mooi alternatief voor tabak als medium

Mooi alternatief voor tabak als medium (mix) voor het roken van bijv cannabis. De smaak bevalt al is het wel even wennen.
Uitstekende service!

2021幎2月14日

Goedemiddag!

Ik ben blij dat je tevreden bent over het product en de service!

Stef van blowie. 🌿🌿

5぀星のうち3の評䟡

Het is te droog

Het is te droog, waardoor ik vreselijk moet hoesten en een pijnlijke keel krijg. Ook veel te fijn vermaald, waardoor het heel snel opbrandt. De proefverpakking was te klein om te bepalen of het hoesten/keelpijn aan de Blowie lag of een verkoudheid was. Na aanschaf grotere verpakking bleek het aan de Blowie te liggen, maar van de niet goed geld terug regeling kon ik geen gebruik maken omdat ik een proef verpakking had gekocht. Beetje misleidende reclame. Mijn advies is dus om geen proef verpakking te bestellen, omdat je dan geen geld terug krijgt als het niet bevalt.

2021幎2月13日

Beste Marian,

Wij vinden het jammer dat de Damiana niet bevallen is bij je, maar willen jou wel bedanken voor je feedback waar wij verder mee kunnen. Je hebt in ieder geval een stap gezet richting een nicotine vrije wereld!

Stanley van blowie.🌿🌿

5぀星のうち2の評䟡

Snel thuis bezorgd top maar zonde van je joint

Snel thuis bezorgd top niks om aan Tenerifen maar helaas Niet voor mij weg gelegd. rook & blow regelmatig heb het als tabak vervanger gebruikt maar je kan er beter thee van zetten zonder van je joint

2021幎2月8日

Goedendag Anton,

Allereerst top dat je voor ons in de eerste plaats hebt gekozen en daarmee dus kiest voor een bewuster welzijn!

Verder vinden we het vervelend voor je dat je het niet lekker vindt in je joint.
Gelukkig kan het wel als thee gebruikt worden en dan is het ook zeker lekker 😇

Fijne kerels

Fijne kerels, hebben zelfs voor bancontact gezorgd voor de Belgische klanten 👍

2021幎2月6日

Blowie からの回答

Wij doen er alles aan om je te helpen Jan !

Stef van blowie. 🌿

5぀星のうち5の評䟡

Ik was voorbij het termijn "voor zo

Ik was voorbij het termijn "voor zo laat besteld, volgende dag in huis" en tot mijn verbazing volgende dag bezorgd gekregen. Ik ben ook heel tevreden over het product.

2021幎2月5日

Blowie からの回答

Wij zijn ook heel tevreden met jou Nassera en altijd goed om te horen dat je tevreden bent met ons!

Stef van blowie. 🌿

Zeer goede website

Zeer goede website. Artikel met een goede track en trace binnen gekregen.

Ga hier zeker vaker bestellen!!

2021幎2月2日

Blowie からの回答

Welkom bij de blowie familie!

Stef van blowie🌿

Top product

Ik probeer al een tijd over te stappen van tabak en nu in corona tijd vond ik het eindelijk tijd om over te stappen naar een alternatief.

Snelle levering en veel beter dan de vieze greengo van de shops

2021幎1月27日

Hi Andreas,

Welkom bij de blowie familie! 🌿

snel , super

snel , correct , prima service een dikke 10 PLUS

2021幎1月26日

Hi Erik!

Wij zijn ook super trots op jou dat je de overstap hebt gemaakt naar ons en ik geef jou daarvoor ook een dikke 10 + 🎖

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。