Langs de winkel gegaan en deze was gesloten, terwijl ze volgens google geopend zouden zijn. Tijdens het online aanschaffen waren de maten beschikbaar en heb deze besteld. Hoewel er op de website staa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kwaliteit en maat is goed etc niks om over te klagen. Maar ik heb 2 weken gewacht een broek waar op de site staat binnen 2/3 werkdagen en heb ik hun proberen te bereiken via de mail en hun whatsapp en... ãã£ãšèŠã
Een winkel met een ruim assortiment voor mannen kleren. Uitstekende kwaliteit en prijs verhouden. Het personeel heeft passie in het adviseren en straalt dat uit in zijn service! Vandaag alweer blij de... ãã£ãšèŠã
Cargobroek zit echt top, ga zeker meer bestellenâŠ!! Zeker een aanrader, tegengekomen op instagram!! Geliked, gevolgd, gekocht. Keep it up ðâðŒ RoyâŠ
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Blue Lobstr bied een assortiment aan streetwear jeans, broeken, t-shirts, truien en accessoires. Items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en fabricage.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nice clothing and the employees areâŠ
Nice clothing and the employees are very kind.
Schandalige service
Schandalige service. Wacht al weken op mijn terugbetaling nadat ik mijn zending heb geretourneerd. Niet te bereiken en reageren nergens op.
Geen reactie
Meerdere keren een e-mail gestuurd over een retourzending. De retourzending is ontvangen maar het geld is niet retour gekomen. Ik wilde een maatje groter bestellen, dit ook aangegeven bij het retour sturen maar na 2 weken nog geen pakketje of reactie mogen ontvangen.
Sceptical
Iâve ordered some clothing but till this day i have no update regarding my order. I send out 2 e-mails but no response yet.
Uitstekende service
Uitstekende service! Ze reageren snel, denken met je mee en bieden oplossingen die perfect aansluiten bij de klant. Bovendien zijn ze ontzettend vriendelijk en leveren ze producten van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ik kan deze winkel zeker aanraden!.
Mooie broeken maar ook verkrijgbaar op Temu
Geinig broekie. Mijn zoon heeft er 140 euro voor betaald alleen wel jammer dat je een vrijwel dezelfde broek op Temu voor 29 euro kan kopen.
herensporthoesjes-met-splash-print--retro-losse-uitlopende-jeans-ruwe-rand-jeans-g-

Blue Lobstr ããã®åç
Goede kwaliteit kleding
Goede kwaliteit kleding, niet goedkoop maar daar is het merk ook niet na.
Mooie broek en goede kwaliteit
Snelle service, kwaliteit van broer super goed echt blij ermee
Super snel bezorgd en top kwaliteit
Great quality products and service
Great quality products and service
Unieke stijl mooie winkel
So good quality
Slechte kwaliteit, goede pasvorm
Broek valt goed. Maar de geur is echt heel smerig. Ook zijn de draadjes aan de onderkant na een keer wassen 4x zo lang. En de kleur/wassing komt totaal niet overeen met de fotoâs.
Top!! Zit gegoten ðªð»ðªð»
Top!! Besteld en zit gegoten ðªð»ðªð»
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ