De vorige keer hebben zij het pakket in de hal op de begane grond afgeleverd. Vandaag heeft de vriendelijke jongen man op verzoek het pakket via de lift op de tweede etage afgeleverd. Ben hier erg bli... もっと見る
企業が回答しました
Wat een prettige afhandeling. De levering van mijn fiets werd een dag van tevoren aangekondigd. Het tijdslot liep van zeven in de ochtend tot vijf in de middag, maar 's ochtends kreeg ik al bericht da... もっと見る
企業が回答しました
Al snel werd gecommuniceerd dat wij de bestelling konden verwachten en dat was enkele dagen eerder dan de bij aankoop aangegeven bezorgtijd. Over de bezorging werd helder gecommuniceerd en een vriende... もっと見る
Het matras werd bezorgd binnen de gestelde tijd. Maar dat het loodzware matras niet even naar mijn eigen voordeur gebracht kon worden terwijl we gewoon een lift hebben (we wonen op 1 hoog) vind ik een... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

BMD Transportservice B.V. からの回答
Vriendelijke bezorger, netjes van tevoren gebeld dat hij vertraging had. Dag van tevoren sms met redelijk precieze levertijd = heel fijn! Grote pakketten over de voordeurdrempel gezet (en niet op de stoep). Goede ervaring met dit bedrijf dus.

BMD Transportservice B.V. からの回答
Keurig afgeleverd over de drempel erg blij mee.

BMD Transportservice B.V. からの回答
Prima communicatie (vooraf en tijdens transport).
Correcte aflevering

BMD Transportservice B.V. からの回答
Had verwacht dat de bezorger het matras tot de voordeur zou tillen. Echter, hij is alleen tot het trappenhuis gekomen. Moest allemaal zeer gehaast omdat een auto achter de bezorger stond te wachten.

BMD Transportservice B.V. からの回答
Keurige communicatie v.w.b. status levering middels SMS updates. Correcte chauffeur, leverde de goederen netjes strak voor de deur.

BMD Transportservice B.V. からの回答
De bezorger was op tijd. Hij was vriendelijk en beleefd. Hij heeft mijn pakket netjes van de vrachtwagen gehaald en voor mijn deur neergezet.
Hopelijk zijn alle pakket bezorgers in de toekomst ook zo netjes!

BMD Transportservice B.V. からの回答
Word aangebeld bij mij en ik wachtten dat bezorger naar boven komt, dus die komt niet pakket is beneden ik moet zelf gaan halen vervolgens sta bezorgd en getekend door mijn dit is niet waar ik he niks getekend stel voor dat ik niet naar beneden kwam mijn pakket zou daar blijven zonder dat ik het wist en dan moet je betalen voor dit soort bezorgen pff

BMD Transportservice B.V. からの回答
Je wordt goed op de hoogte gehouden met de track en tracé, dat is erg fijn!!!

BMD Transportservice B.V. からの回答
Prima bezorging van ons artikel, op tijd en netjes op de gevraagde plek gezet !

BMD Transportservice B.V. からの回答
Duidelijk, track en trace top. Chauffeur professioneel en erg vriendelijk.

BMD Transportservice B.V. からの回答
Prima chauffeur, vriendelijk en correct. Tilde de diepvries zo de garage in en nam de oude diepvries mee.

BMD Transportservice B.V. からの回答
Zeer vriendelijke en correcte chauffeur. Ook goede info ivm met uur van levering . Zeker aan te raden.

BMD Transportservice B.V. からの回答
Snelle en correcte levering (feitelijk binnen één werkdag) enkele minuutjes later dan voorzien in de T&T, maar door een zeer vriendelijke chauffeur die zeker een dikke pluim verdient.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。