レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Oszukują

Oszukują, przerywają ankiety pod koniec wypełniania i twierdzą, ÅŒe z ich strony wszystko jest ok. Stanowczo odradzam. Lepiej poszukać innego panelu.

2025幎10月16日

Ankieta TGI_2025_10 od firmy KANTAR

Ankieta TGI_2025_10 od firmy KANTAR, którą sobie kupili miała trwać niby 100 minut i składa się z 6 modułów, a wypełnienie jednego modułu zajmuje około 2 godzin, a nawet więcej za marne 500punktów, jeszcze takie szczegółowe i osobiste pytanie jak rzeczy posiadane w domu czy samochody. Nie sprawdzają tych ankiet wcale ten cały BO PANEL, a KANTAR to jedna WIELKA PORAÅ»KA od jakiegoś czasu. Wypełnianie takiej ankiety jak ta to po prostu czysta męka za marne 16zł? Miał ktoś teÅŒ problemy z wypełnieniem tej ankiety i musiał rozłoÅŒyć na kilka dni?

2025幎10月3日

Ankiety OK

Ankiety OK. Codziennie pojawiają się nowe. Wypełniam około roku czasu i nigdy nie było problemu zarówno z ankietą do wypełnienia jak i przelewem. JeÅŒeli ktoś myśli, ÅŒe na wypełnianiu ankiet zarobi tyle samo co chodząc do pracy to lepiej ÅŒeby jak najszybciej ściągnął te róŌowe okulary.

2025幎9月20日

Bo! koszmar nieuczciwości

Najbardziej oszukańcza platforma. Zabiera połowę punktów, które są przyznawane przez inną platformę. Zbiera długi informacje, po czym dostaje się informację, ÅŒe nie spełnia się wymogów ankiety. PrzewaÅŒnie zbierają dane wraÅŒliwe - dot. stanu zdrowia, zarobków. oszustwo na wielką skalę.

2025幎8月25日

Jestem od lutego 2025 i do lipca 2025

Jestem od lutego 2025 i do lipca 2025 wypłaciłem 7 razy po 32zł. Ankiety są ok, błędy zdarzają rzadko. Raz mi się "zacięła" ankieta i napisałem do nich to na drugi dzień dostałem ponowne zaproszenie do ankiety. Jakość obsługi klienta oceniam wysoko na tle innych paneli, gdzie czeka się długo na odp albo gdzie odpisują boty.

2025幎7月24日

Super

Firma ok zarobiłem juÅŒ ok 600 zł nie mam z nią problemów wszystko się zgadza pieniądze na czas nawet przez pomyłkę podałem zly nr konta to panel sam się odezwał i poprosił o prawidłowe konto uczciwi super

2025幎5月21日

Bo!panel to oszustwo

Niestety Bo!panel to oszustwo. Dostają zlecenia od Kantara, który za tą samą ankietę przyznaje 2x więcej punktów, przesyła ankiety do wykonania. Zdarza się, ÅŒe po zrobieniu 50-60% ankiety dostaje się informację, ÅŒe nie zakwalifikowano Cię do badania. Ale najpierw musisz wyrazić wszystkie zgody na udostępnienie Twoich odpowiedzi. Nie polecam.

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Chciałbym napisać jak moÅŒna być

Chciałbym napisać jak moÅŒna być zlekcewaÅŒonym przez firmę BO-PANEL. Wypełniłem ankietę ANTENA firmy KANTAR. Zajęło mi to miesiąc.Szkoda ,ÅŒe tak póŌno przeczytałem opinie o tej firmie .Bo są bardzo złe.
Jak chcecie ocenić to moje zdanie zacytuję korespondencję pomiędzy Bo-panel a mną.
....moje zapytanie:
2025-02-12 11:45
Problem z realizacją nagrody
kiedy nastąpi koniec ankiety, zakończyłem ją
...odpowiedŌ firmy:
2025-02-12 21:04
Dzień dobry, Zakończyliśmy juÅŒ realizację tego badania. Zaproszenie do badania konkursowego otrzymają paneliści, którzy uzupełnili min 22 z 28dni. Pozdrawiamy, Panel BO
wypełniłe wszystkie dni czyli 28.
...moja odpowiedŌ:
2025-02-22 16:05
Problem z realizacją nagrody
CO DALEJ Z ANKIETĄ? ,minęło 10 dni od ostatniej odpowiedzi ,uzupełniłem 28 z 28 dni ,czyli wszystkie.I co dalej???
2025-02-24 17:38
Problem z realizacją nagrody
czy dostanę odpowiedÅŒ,czy to jest naciąganie
odpowiedŌ firmy:
2025-02-28 18:35
Dzień dobry, Przepraszamy za zwłokę. Dziś zostały rozesłane zaproszenia do badania konkursowego, zapraszamy do wzięcia w nim udziału. Pozdrawiamy, Panel BO!
moje zapytanie:
2025-03-04 12:48
Problem z ankietą ProfilPanelisty
Dzień dobry,dziekuję za wiadomość .Mam pytanie .Gdzie mam szukać tego zaproszenia ?Wysłane wczoraj ,ale ja nic nie mam.
odpowiedŌ firmy:
2025-03-09 12:48
Dzień dobry, tak jak napisaliśmy w zaproszeniu: Koniec badania nastąpi 9 marca (we wtorek 11 marca będzie moÅŒna jeszcze uzupełnić stacje słuchane w niedzielę 9 marca), a do 20 marca zorganizowany zostanie konkurs punktowy dla osób, które wypełnią co najmniej 22 dni
I to jest koniec odpowiedzi ze strony firmy!!!!!!!!!!
....pozostały tylko moje zapytania:
2025-03-20 14:46
Problem z realizacją nagrody
a do 20 marca zorganizowany zostanie konkurs punktowy dla osób, które wypełnią co najmniej 22 dni.to jest wiadomość od was z 9.03.2025 ......jak pisałem wypełniłem nie 22 dni a wszystkie!!!!dzisiaj 20.03 i co dalej ?????Przekręt????
....2025-03-21 17:15
Problem z realizacją nagrody
na pewno tego tak nie zostawię,nienawidzę działań oszukańczych.bedziecie mieli reklamę w wielu miejscach.dziwi mnie tylko to ,ÅŒe BO-PANEL powiedzmy ,ÅŒe jest operatywny w stosunku do ankiet .ankieta antena była firmy Kantar .sprawdzam kto tu jest winny
Chciałem być wiarygodny więc opisałem to bardzo dokładnie.
Do kiedy mieli odpowiedzi ,pisali.JuÅŒ przestali ,bo brak im pomysłów.
Dostałem odpowiedÅŒ ,ÅŒe nie wypełniłem wszystkich dni !!!!!!!!!! Wiedzieli ,ÅŒe nie moÅŒna tego udowodnić .
MoÅŒe ktoś jeszcze miał podobną sytuację .Bardzo proszę o informację.Z góry dziękuję.

2025幎3月22日
5぀星のうち4の評䟡

Zarabiam na ankietach

MoÅŒna dorobić na ankietach miesiecznie realizuje po 3 wyplaty po 32zł z ankiet i poleceń zatem warto skorzystać ankiety są co kilka dni po 50÷100 punktów za polecenie 300 zatem warto skorzystać dodatkowo premię punktowe po 500 za aktywność

2024幎4月5日
5぀星のうち1の評䟡

Kilka lat temu było wszystko ok

Kilka lat temu było wszystko ok. Byłam wstanie uzbierać 1000 punktów, które wymienia się na 32 zł. Teraz udział w tych ankietach się po prostu nie opłaca. Ostatnio dostałam ankietę, a przed ostatnio w 2016 roku...to jest po prostu ÅŒenujące. Nie polecam! Trzeba określić jakich ludzi się szuka, a nie tylko gromadzić dane. Strata czasu. Następne punkty uzbieram za 20 lat albo dłuÅŒej.🀣

2024幎11月13日
5぀星のうち4の評䟡

raczej zadowolona z działania

Jestem raczej zadowolona z działania panelu, uczestniczę w nim od ok 4 lat, zleciłam kilka przelewów. Ankiety są dość często i całkiem nieźle punktowane. Obecnie mam jeden problem techniczny- zniknęlo mi pole z ktorego moge zlecic przelew, czekam na wsparcie ÅŒe strony panelu

2024幎7月11日
5぀星のうち2の評䟡

niby portal ok, ale...

niby portal ok - ale nie chcą dać wszystkim linku polecającego (nawet jak ktoś robi ankiety u nich przez rok...) To niesprawiedliwe i dyskryminacja niektórych uÅŒytkowników!

2024幎5月8日
5぀星のうち2の評䟡

Obawa o dane osobowe

Kiedy załoÅŒyłam konto i skończyłam rejestracje nie mogłam się zalogować juÅŒ nawet jak wpisywałam hasło dobrze oraz przy próbie zresetowania hasła przy uÅŒyciu e-maila pokazywał mi się komunikat ÅŒe nie ma uÅŒytkownika o takiej nazwie, drugi raz z kolei postanowiłam załoÅŒyć nowe konto na tego samego emaila i numer tel, pokazywało mi się ÅŒe ktoś juÅŒ korzysta i ma takie same dane, wszystko okej czemu w takim razie nie mogę się zalogować,wracając załoÅŒyłam konto na inny numer tel i inny e-mail i znowu ta sama sytuacja,co mam zrobic? boje się ÅŒe ktoś mógł wykraść moje dane, pojawiłam się tutaj poczytać czy ktoś miał jak ja,i przy okazji napisałam teÅŒ tą opinię.

2023幎12月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ