レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, ÅŒe wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. MoÅŒna tu miło spędzić czas... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Podoba mi się ÅŒe jesteście, od dawna współpracuję i wypełniam bez wychodzenia z domu ankiety, ale nie zawsze wszystko jest perfect. Zwracałam uwagę na zbyt skomplikowany system wypełniania formularza... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na róŌne i ciekawe tematy. Plusem jest to, ÅŒe są praktycznie codziennie. Jestem juÅŒ jakiś czas na tym... もっず芋る

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

to jest oszustwo

to jest oszustwo. typowo januszowy panel. nie dość, ze zbiera sięte 50zł przez 3 miesiace albo dłuzej, to nie wypłacili mi pieniędzy (3 miesiace minęły). Na dodatek ÅŒyczą sobie, ÅŒe mam w picie odprowadzic składkę od tego. Pewnie pit mi przyślą a kasy nie zobaczę

2025幎12月12日

Unikajcie tych oszustów

To jest tragedia i przez tą stronę straciłem mnóstwo czasu i nerwów. Nie dość, ÅŒe uzbieranie kwoty do wypłaty 50zl zajęło prawie pół roku to teraz kolejne 45 dni trzeba czekać na wypłatę.. mija juÅŒ 30 dni więc wysłałem zapytanie o wypłatę do portalu i odpowiedź uzyskałem, ÅŒe wypłata realizowana jest "w ciągu 45 dni roboczych" patrząc na to, iÅŒ pracują od poniedziałku do piątku to wychodzi ponad 2 miesiące na przelew który "nie mają moÅŒliwości sprawdzić kiedy zostanie dokładnie zrealizowany" tak więc zarobienie 50zl trwa ok. 8 miesięcy to z zbierania puszek szybciej się uzbiera i wzroku człowiek nie niszczy od beznadziejnych ankiet przy których spędzało się czasami po godzinie. To jest oszustwo i wykorzystywanie ludzi którzy mają nadzieję dorobić do chleba. Portal ten powinien zostać prześwietlony lub zamknięty bo w dodatku jest jedynym który Ōąda numeru PESEL do przelewu.

2026幎2月22日

Kompletna strata czasu

Kompletna strata czasu. Albo nie ma w ogole ankiet albo pojawiają sie kilka razy w miesiacu nakłaniając ze otrzyma sie duzo pkt. po czym po 15 minutach wypelniania ankiety wyskakuje komunikat, ze niezakwalifikowal sie pan do dalszej ankiety i otrzymuje sie aÅŒ 0,2 pkt. przez pond 4 miesiące uzbierałem 48,8 pkt bo przez miesiąc była tylko jedna ankieta. odradzam strata czasu a ktoś na was będzie zarabiał kase. Ten portal powinien być zablokowany gdyÅŒ jest to oszustwo.

2026幎1月18日
5぀星のうち2の評䟡

Panel miał swoje wzloty i upadki

Panel miał swoje wzloty i upadki, jeśli chodzi o ilość robionych przeze mnie ankiet. Na początku szło szybko, potem drastycznie zwolniło, bo z kaÅŒdej ankiety mnie wyrzucało, tak, ÅŒe na wypłatę 50 zł czekałam pół roku, potem znów było lepiej i po ok. 2-3 miesiącach miałam wypłatę, potem znów słabo. W tym roku to juÅŒ tragedia: przedostatnią wypłatę miałam chyba w tamtym roku, która przyszła mi na początku tego, a ostatnią dopiero w październiku, na której przelew swoją drogą wciÄ…ÅŒ czekam, a mamy połowę grudnia. Szkoda, ÅŒe przestałam pasować do prawie kaÅŒdej ankiety. Wkurza mnie teÅŒ to, ÅŒe klikam w link do ankiety z maila, który przyszedł mi godzinę wcześniej, i juÅŒ pojawia się komunikat, ÅŒe mają wystarczającą ilość osób o moich cechach. Albo ÅŒe realizacja badania została zakończona. Ankiet jest dość mało, i z prawie wszystkich wyrzuca. Ciągle mówię sobie, ÅŒe tylko wypłacę i usuwam konto, ale jak juÅŒ oczekując na wypłatę uda się coś kliknąć i zrobić, to wtedy mi szkoda usuwać, i tak to się kręci. Ale przyjemność z tego ÅŒadna. Plusem jest, ÅŒe bardzo rzadko, ale jednak jest to, ÅŒe trafiają się ankiety w rozsądnej długości za np. 4,40 albo 5, 6 zł i udaje się je zrobić. Kilka takich zrobiłam, co doceniam, bo byłam na kilku innych stronach, gdzie widziałam ankiety za takie kwoty, ale nigdy ÅŒadnej nie udało mi się wypełnić.
Ogromny minus to czas oczekiwania na wypłatę!!! 45 dni roboczych, ÅŒeby dostać 50 zł. I drugi ogromny minus, ÅŒe trzeba się z tego rozliczać w PIT, bo na konto przysyłają kwotę brutto. I sama nie wiem juÅŒ, ile mi w tym rozliczeniu zabierają, czy moÅŒe więcej niÅŒ powinni? Nie sprawdzę tego. Szkoda teÅŒ, ÅŒe przelew jest tylko na konto bankowe, a nie np. na paypal, gdzie gromadzę pieniądze z ankiet. Powinien być przelew na paypal realizowany w ciągu kilku dni, a nie w dwa miesiące na konto, z podaniem wszystkich swoich danych i rozliczania się z VATu.
Panel faktycznie jest wypłacalny, zawsze dostawałam przelew, ale ten czas czekania to gruba przesada. Niby nie są mi te pieniądze niezbędne na juÅŒ, ale po prostu fajnie jest mieć je szybko, a nie czekać w nieskończoność.

2025幎12月15日

NIE POLECAM NIKOMU!

Nie polecam nikomu zaczynania przygody z ePanel. Jestem tam od 2 lat, nigdy nie było problemów z ankietami czy wypłatami, teraz zaczęli kombinować, wypłat nie robią, mojemu dobremu znajomemu zablokowali konto, bo zlecił wypłatę, ale sprawa trafiła juÅŒ do sądu, bo zaczynają oszukiwać i jako jedyni wymagają numeru pesel a to juÅŒ podpada mocno pod RODO. Ankiety głównie z sieci Å»abka, kiedyś to był dobry i porządny portal teraz chyba będzie ich upadek, bo juÅŒ nie wypłacają pieniędzy, ankiet jak na lekarstwo i to chyba koniec tego pseudopanelu ankietowego. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!

2025幎11月17日

Panelu nie polecam

Panelu nie polecam, przez ponad miesiąc ÅŒadna ankieta nie działała. Wykasowałem konto i prosiłem o usunięcie wszystkich danych z serwera, nie wykasowali a maile od nich nadal do mnie przychodzą, uwaÅŒajcie na tą stronę i na Wasze dane.

2025幎8月3日
5぀星のうち2の評䟡

Mam alergie na firmy z którymi jest utrudniony kontalt

Zleciłem wypłatę naleÅŒnych mi środków 52 dni temu. Jakieś dwa tygodnie temu otrzymałem wiadomość ÅŒe środki mi przelano. Do dzisiaj nic nie wpłynęło na konto. Na przesyłane wiadomości brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Nie świadczy to dobrze o tej firmie. Budzi wątpliwość jej wiarygodność.

2025幎3月24日

scam

Po zebraniu 50pkt epanel przelał 57zł
Czy to sie opłaca komukolwiek? KaÅŒdy powinien sam ocenić. Ale moÅŒe warto wspomnieć ÅŒe epanel stosuje praktyki scammerskie - w absolutnie KAÅ»DEJ chwili mogą cofnąć i skasować zdobyte punkty z powodu jakiś wydumanych absurdalnych "wytycznych jakościowych" - i nigdy nie dadzą ÅŒadnego wyjaśnienia o co konkretnie chodzi. Więc to nie jest tylko zbieranie punktow ale ciągła niepewność czy i kiedy postanowią sobie cofnąć punkty z jakiegokolwiek powodu - jak im czapka leÅŒy tak postanowią. Takze spędza się wiele godzin ÅŒeby głupie 10pkt zdobyc, potem cofną coś ;) potem znowu dziesiątki godzin i znowu coś skasują ;) I tak........... dłuuugooo ;) A potem na sam koniec za te wszystkie godziny spędzone na odpowiadaniu na setki pytań przeleją 57zł. Jest to Å»ENADA!!!

2024幎12月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ