レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Wypłaca to najwaÅŒniejsze 😉 Ankiety są w miarę co kilka dni, doładowanie telefonu, czy wybór fundacji super sprawa 👌 bardzo polecam

䌁業情報

1. 垂堎調査員
  2. むンタヌネット マヌケティング業
  3. オンラむン マヌケティング代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Przyłączając się do Opinie.pl będziesz mógł wypełniać ankiety online i mieć wpływ na to , co dzieje się wokół Ciebie. W zamian otrzymasz punkty, które moÅŒesz wymienić na wynagrodzenie. Dołącz do nas!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Witam,uwaÅŒajcie na kasyno Win 2 Chill

Witam,uwaÅŒajcie na kasyno Win 2 Chill jest do dupy to banda zwykłych oszustów przy pierwszej wygranej od razu w kilka minut wypłacają pieniądze ÅŒeby tylko skusić potencjalną ofiarę do kolejnej wpłaty a juÅŒ przy drugiej wygranej nie chcą wypłacić cały czas cofają pieniądze na konto gracza i szukają dziury w całym szczerze odradzam nowym klientom te kasyno.

2026幎7月2日

PLUS Najgorszy operator z jaki

PLUS Najgorszy operator z jaki współpracowaliśmy. Totalnie olewają klienta jak podpisze umowę. Umówiony technik do podłączenia światłowodu ( dwa tygodnie wcześniej) nie przyszedł i zostaliśmy zostawieni sami sobie i pozbawieni internetu i telewizji na cztery dni wszyscy tylko przyjmowali informację i nikt nie potrafił odpowiedzieć kiedy łaskawie zostaniemy podłączeni . Więc zastanówcie się jeÅŒeli chcecie zmienić operatora usług.

2026幎4月16日
5぀星のうち5の評䟡

Korzystam z Opinie.pl i powiem

Korzystam z Opinie.pl i powiem szczerze, ''fajna sprawa''. Ankiety są proste, nie zajmują pół dnia, a punkty wpadają regularnie. Wszystko działa bez kombinowania, wypłaty są legitne i nie trzeba się o nic dopominać.

Jak ktoś chce dorobić parę złotych w wolnej chwili to serio warto spróbować.

2026幎2月28日
5぀星のうち3の評䟡

Jestem członkiem tego panelu od kilku

Jestem członkiem tego panelu od kilku miesięcy, chyba od września? Póki co jeszcze nie zdobyłam punktów na wypłatę, chociaÅŒ to tylko 40 zł.
Panel ma swoje plusy i minusy. Na plus to, ÅŒe wysyłają na maila powiadomienia o nowych ankietach i nie trzeba zaglądać na stronę. Sama strona dość fajna, czytelna, prosta, ale minus za to, ÅŒe cięŌko znaleźć informację ile wynosi nagroda w postaci przelewu (długo musiałam szukać i w końcu nie wiem, gdzie znalazłam) i jaka dokładnie jest kwota doładowania za ile pkt (pewnie od 10 zł za 2 tys pkt, ale nie ma dokładnych informacji jakie kwoty są dostępne, jedynie jest informacja, ÅŒe od 2 tys pkt). Na innych stronach jest to duÅŒo bardziej przejrzyste i nagrody są jasno opisane.
Ankiety są całkiem ciekawe, czasem długie, ale za to całkiem dobrze płatne, np. 1200 pkt, co daje ponad 5 zł. Szkoda tylko, ÅŒe wyrzuca mnie z ankiet, których tematy bardzo mnie interesują i chciałabym wziąć w nich udział.
Główne minusy to mała ilość ankiet, czasem przez tydzień luv dłuÅŒej nic nie mam. Niekiedy wysyłają zaproszenie z linkiem do ankiety na maila, a gdy klikam, jest informacja, ÅŒe ankieta jest juÅŒ zakończona. Ostatnio miałam tak z ankietą, w którą weszłam raptem 30 minut po otrzymaniu maila z zaproszeniem.
Jestem ciekawa jak będzie wyglądać sprawa z odebraniem nagrody (przelew). Póki co ciągle walczę o zdobycie wymaganej ilości punktów. Podoba mi się to, ÅŒe moÅŒna wziąć doładowanie do telefonu - co prawda na to mam uzbierane punkty, ale póki co nie potrzebuję doładowania, ale pewnie przyjdzie potrzeba prędzej czy później, ÅŒeby skorzystać. Nie trzeba będzie wydawać swoich pieniędzy na coś tak głupiego jak doładowanie do telefonu, więc mniej ich szkoda, bo zawsze coś mnie boli, jak muszę za to płacić 😂

Ogólnie fajnie by było, jakby było więcej ankiet i nie przysyłali zaproszeń do ankiet, które zaraz zostają zakończone (30 minut po dostaniu linka to raczej nie jest duÅŒo, no a nikt nie ma czasu siedzieć na internecie 24 h/dobę, ÅŒeby kliknąć minutę po otrzymaniu zaproszenia.

2025幎12月13日

Uniwersytecka Klinika Stomatologii w Krakowie

Uniwersytecka Klinika Stomatologii, ul. Montelupich w Krakowie.
Rejestracja na wizytę odbyła się w październiku 2024 r. Dwa tygodnie temu przesunięto mi godzinę wizyty z 9:00 na 9:30, a dziś zgodnie ze wskazaniem pojawiłam się 15 minut wcześniej. Mimo tego czekałam ponad 1,5 godziny, a personel nie był w stanie powiedzieć, ile jeszcze mam czekać. To absolutny brak organizacji, brak komunikacji i całkowity brak szacunku dla pacjenta. Doświadczanie czegoś takiego w XXI wieku w profesjonalnej placówce to nie do przyjęcia. Nigdy więcej nie skorzystam z tej kliniki i stanowczo odradzam kaÅŒdemu.

2025幎8月28日
5぀星のうち4の評䟡

Na plus ÅŒe wypłatę dostaję się na drugi

Na plus ÅŒe wypłatę dostaję się na drugi dzień na konto. Na minus... no cóŌ, jest tego więcej. Długie i nudne ankiety i często słabo płatne w stosunku do poświęconego czasu. Rzadko kiedy płacą za ankietę ile deklarują na starcie. Ale przynajmniej nie ma czegoś takiego co doświadczam na innych panelach, ÅŒe na końcu długiej ankiety wywala i dostaje się zero. Więc "technicznie" panel opinie.pl oceniam wysoko.

2025幎7月23日

Klub Dyskotekowy La Scalla w Tczewie

Ostatnio tenÅŒe Klub La Scalla w Tczewie, zaczął działać mi na nerwy,poniewaÅŒ właściciel Klubu zatrudnia nieodpowiedni personel z okolicznych terenów wiejskich. Bramkarze na wejściu Klubu La Scalla, są bardzo nieuprzejmi,tak zwany wiejski świniopas i zarazem skrajnie otyły, jeden z nich, to jakiś kurdupel z malowanymi brwiami, który do pracy dojeÅŒdÅŒa hulajnogą i mierzy całe 160 centymetrów wzrostu,dlatego teÅŒ łatwiej go przeskoczyć, niÅŒ obejść dookoła, a drugi z nich, to kolejny wiejski zadymiasz, który nawet nie ma ÅŒadnego pojęcia o jakichkolwiek walkach,ale kiedy jednak zaczyna walczyć tylko pod błahym pretekstem,walkach które sam sprowokował, z uwagi na piękne dziewczyny, które patrzą, a świniopas na Bramce musi być w centrum uwagi, aby wszystkim dookoła zaimponować, no to wówczas wszyscy dookoła zaczynają się śmiać,kiedy to skrajnie otyły grubas zaczyna się poruszać przedzawałowo i walczyć i uderzać jak dziewczyna,a zawsze taki gruby półgupek wybiera tylko totalnie pijanych klientów, którzy ledwo co stoją na nogach z powodu upojenia alkoholowego, wystarczyło by tylko lekko odepchnąć, a klient sam by się przewrócił i wogóle nie ma potrzeby, aby go jeszcze uderzać. Chłopaki z Bramki Klubu La Scalla w Tczewie,niestety ale pochodzą ze wsi,którzy tak naprawdę nie rozumieją danej sytuacji,z punktu widzenia w swojej własnej ocenie, gdyÅŒ nie dokońca są dorozwinięci intelektualnie, a ich procesy myślowe, które zachodzą w ich mózgach zatrzymały się na rozwoju dziecka i pojmowaniu jak dziecko, ale co moÅŒna wymagać od niedorozwiniętego półgupka z okolic terenów wiejskich,tak zwane wiejskie klimaty. No ale wiejski świniopas (tak zwani Bramkarze Klubu w tym przypadku Klubu La Scalla w Tczewie)kreują się na twardzieli,a tak naprawdę klienci Klubu ich wogóle nie interesują,a poprzez swoje poczynania działają na szkodę Klubu i na nie korzyść, tracąc w tymÅŒe sposób klientów. Dlatego teÅŒ uwaÅŒam, ÅŒe właściciel Klubu La Scalla powinnien bardziej się przykładać, co do dobierania odpowiedniego personelu i pracowników Klubu La Scalla w Tczewie,poniewaÅŒ z takim podejściem do klientów,niedługo juÅŒ moÅŒe całkowicie zbankrutować.

2025幎6月7日

Nie polecam Trustpilot – brak obiektywizmu i rzetelności
Wystawiłem kilka uczciwych, szczegółowych i popartych dowodami opinii – w tym nawet załączyłem potwierdzenia zakupu. Mimo to Trustpilot usunął moje recenzje bez uzasadnienia. Mam wraÅŒenie, ÅŒe portal działa wybiórczo, utrzymując negatywne opinie dla niektórych firm, a chroniąc inne – najpewniej te, z którymi mają „lepsze układy” lub współpracę komercyjną.

To nie jest niezaleÅŒna platforma opiniotwórcza, tylko mechanizm wpływający na reputację firm według nieprzejrzystych zasad. Uczciwi uÅŒytkownicy są ignorowani, a całość przypomina bardziej grę PR-ową niÅŒ obiektywny system ocen.

Zdecydowanie nie polecam traktować Trustpilot jako wiarygodnego źródła opinii – zarówno dla klientów, jak i przedsiębiorców.

2025幎7月6日
5぀星のうち1の評䟡

Serwis nie oferuje ÅŒadnej pomocy uÅŒytkownikom

Nie zdołałam nawet się zarejestrować, poniewaÅŒ nie doszły mi ÅŒadne sms-y potwierdzające. Jak wyglądała odpowiedź na mojego maila? Wysłali link do strony z rejestracją i napisali, ÅŒe potwierdzenie rejestracji jest przez sms. Na tej niesamowitej pomocy z ich strony kończy się moje doświadczenie z serwisem, ale jak ktoś szanuje swój czas i nerwy to nie polecam nawet tam zaglądać.

2024幎12月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ