ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
WypÅaca to najwaÅŒniejsze ð Ankiety sÄ w miarÄ co kilka dni, doÅadowanie telefonu, czy wybór fundacji super sprawa ð bardzo polecam
äŒæ¥æ å ±
- åžå Žèª¿æ»å¡
- ã€ã³ã¿ãŒããã ããŒã±ãã£ã³ã°æ¥
- ãªã³ã©ã€ã³ ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
PrzyÅÄ czajÄ c siÄ do Opinie.pl bÄdziesz mógÅ wypeÅniaÄ ankiety online i mieÄ wpÅyw na to , co dzieje siÄ wokóŠCiebie. W zamian otrzymasz punkty, które moÅŒesz wymieniÄ na wynagrodzenie. DoÅÄ cz do nas!
é£çµ¡å
ããŒã©ã³ã
- opinie.pl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Witam,uwaÅŒajcie na kasyno Win 2 ChillâŠ
Witam,uwaÅŒajcie na kasyno Win 2 Chill jest do dupy to banda zwykÅych oszustów przy pierwszej wygranej od razu w kilka minut wypÅacajÄ pieniÄ dze ÅŒeby tylko skusiÄ potencjalnÄ ofiarÄ do kolejnej wpÅaty a juÅŒ przy drugiej wygranej nie chcÄ wypÅaciÄ caÅy czas cofajÄ pieniÄ dze na konto gracza i szukajÄ dziury w caÅym szczerze odradzam nowym klientom te kasyno.
PLUS Najgorszy operator z jakiâŠ
PLUS Najgorszy operator z jaki wspóÅpracowaliÅmy. Totalnie olewajÄ klienta jak podpisze umowÄ. Umówiony technik do podÅÄ czenia ÅwiatÅowodu ( dwa tygodnie wczeÅniej) nie przyszedÅ i zostaliÅmy zostawieni sami sobie i pozbawieni internetu i telewizji na cztery dni wszyscy tylko przyjmowali informacjÄ i nikt nie potrafiÅ odpowiedzieÄ kiedy Åaskawie zostaniemy podÅÄ czeni . WiÄc zastanówcie siÄ jeÅŒeli chcecie zmieniÄ operatora usÅug.
Korzystam z Opinie.pl i powiemâŠ
Korzystam z Opinie.pl i powiem szczerze, ''fajna sprawa''. Ankiety sÄ
proste, nie zajmujÄ
póŠdnia, a punkty wpadajÄ
regularnie. Wszystko dziaÅa bez kombinowania, wypÅaty sÄ
legitne i nie trzeba siÄ o nic dopominaÄ.
Jak ktoÅ chce dorobiÄ parÄ zÅotych w wolnej chwili to serio warto spróbowaÄ.
Super apka supeeeeeeer
Jestem czÅonkiem tego panelu od kilkuâŠ
Jestem czÅonkiem tego panelu od kilku miesiÄcy, chyba od wrzeÅnia? Póki co jeszcze nie zdobyÅam punktów na wypÅatÄ, chociaÅŒ to tylko 40 zÅ.
Panel ma swoje plusy i minusy. Na plus to, ÅŒe wysyÅajÄ
na maila powiadomienia o nowych ankietach i nie trzeba zaglÄ
daÄ na stronÄ. Sama strona doÅÄ fajna, czytelna, prosta, ale minus za to, ÅŒe ciÄÅŒko znaleÅºÄ informacjÄ ile wynosi nagroda w postaci przelewu (dÅugo musiaÅam szukaÄ i w koÅcu nie wiem, gdzie znalazÅam) i jaka dokÅadnie jest kwota doÅadowania za ile pkt (pewnie od 10 zÅ za 2 tys pkt, ale nie ma dokÅadnych informacji jakie kwoty sÄ
dostÄpne, jedynie jest informacja, ÅŒe od 2 tys pkt). Na innych stronach jest to duÅŒo bardziej przejrzyste i nagrody sÄ
jasno opisane.
Ankiety sÄ
caÅkiem ciekawe, czasem dÅugie, ale za to caÅkiem dobrze pÅatne, np. 1200 pkt, co daje ponad 5 zÅ. Szkoda tylko, ÅŒe wyrzuca mnie z ankiet, których tematy bardzo mnie interesujÄ
i chciaÅabym wziÄ
Ä w nich udziaÅ.
GÅówne minusy to maÅa iloÅÄ ankiet, czasem przez tydzieÅ luv dÅuÅŒej nic nie mam. Niekiedy wysyÅajÄ
zaproszenie z linkiem do ankiety na maila, a gdy klikam, jest informacja, ÅŒe ankieta jest juÅŒ zakoÅczona. Ostatnio miaÅam tak z ankietÄ
, w którÄ
weszÅam raptem 30 minut po otrzymaniu maila z zaproszeniem.
Jestem ciekawa jak bÄdzie wyglÄ
daÄ sprawa z odebraniem nagrody (przelew). Póki co ciÄ
gle walczÄ o zdobycie wymaganej iloÅci punktów. Podoba mi siÄ to, ÅŒe moÅŒna wziÄ
Ä doÅadowanie do telefonu - co prawda na to mam uzbierane punkty, ale póki co nie potrzebujÄ doÅadowania, ale pewnie przyjdzie potrzeba prÄdzej czy później, ÅŒeby skorzystaÄ. Nie trzeba bÄdzie wydawaÄ swoich pieniÄdzy na coÅ tak gÅupiego jak doÅadowanie do telefonu, wiÄc mniej ich szkoda, bo zawsze coÅ mnie boli, jak muszÄ za to pÅaciÄ ð
Ogólnie fajnie by byÅo, jakby byÅo wiÄcej ankiet i nie przysyÅali zaproszeÅ do ankiet, które zaraz zostajÄ
zakoÅczone (30 minut po dostaniu linka to raczej nie jest duÅŒo, no a nikt nie ma czasu siedzieÄ na internecie 24 h/dobÄ, ÅŒeby kliknÄ
Ä minutÄ po otrzymaniu zaproszenia.
Uniwersytecka Klinika Stomatologii w Krakowie
Uniwersytecka Klinika Stomatologii, ul. Montelupich w Krakowie.
Rejestracja na wizytÄ odbyÅa siÄ w październiku 2024 r. Dwa tygodnie temu przesuniÄto mi godzinÄ wizyty z 9:00 na 9:30, a dziÅ zgodnie ze wskazaniem pojawiÅam siÄ 15 minut wczeÅniej. Mimo tego czekaÅam ponad 1,5 godziny, a personel nie byÅ w stanie powiedzieÄ, ile jeszcze mam czekaÄ. To absolutny brak organizacji, brak komunikacji i caÅkowity brak szacunku dla pacjenta. DoÅwiadczanie czegoÅ takiego w XXI wieku w profesjonalnej placówce to nie do przyjÄcia. Nigdy wiÄcej nie skorzystam z tej kliniki i stanowczo odradzam kaÅŒdemu.
Na plus ÅŒe wypÅatÄ dostajÄ siÄ na drugiâŠ
Na plus ÅŒe wypÅatÄ dostajÄ siÄ na drugi dzieÅ na konto. Na minus... no cóŌ, jest tego wiÄcej. DÅugie i nudne ankiety i czÄsto sÅabo pÅatne w stosunku do poÅwiÄconego czasu. Rzadko kiedy pÅacÄ za ankietÄ ile deklarujÄ na starcie. Ale przynajmniej nie ma czegoÅ takiego co doÅwiadczam na innych panelach, ÅŒe na koÅcu dÅugiej ankiety wywala i dostaje siÄ zero. WiÄc "technicznie" panel opinie.pl oceniam wysoko.
Klub Dyskotekowy La Scalla w Tczewie
Ostatnio tenÅŒe Klub La Scalla w Tczewie, zaczÄ Å dziaÅaÄ mi na nerwy,poniewaÅŒ wÅaÅciciel Klubu zatrudnia nieodpowiedni personel z okolicznych terenów wiejskich. Bramkarze na wejÅciu Klubu La Scalla, sÄ bardzo nieuprzejmi,tak zwany wiejski Åwiniopas i zarazem skrajnie otyÅy, jeden z nich, to jakiÅ kurdupel z malowanymi brwiami, który do pracy dojeÅŒdÅŒa hulajnogÄ i mierzy caÅe 160 centymetrów wzrostu,dlatego teÅŒ Åatwiej go przeskoczyÄ, niÅŒ obejÅÄ dookoÅa, a drugi z nich, to kolejny wiejski zadymiasz, który nawet nie ma ÅŒadnego pojÄcia o jakichkolwiek walkach,ale kiedy jednak zaczyna walczyÄ tylko pod bÅahym pretekstem,walkach które sam sprowokowaÅ, z uwagi na piÄkne dziewczyny, które patrzÄ , a Åwiniopas na Bramce musi byÄ w centrum uwagi, aby wszystkim dookoÅa zaimponowaÄ, no to wówczas wszyscy dookoÅa zaczynajÄ siÄ ÅmiaÄ,kiedy to skrajnie otyÅy grubas zaczyna siÄ poruszaÄ przedzawaÅowo i walczyÄ i uderzaÄ jak dziewczyna,a zawsze taki gruby póÅgupek wybiera tylko totalnie pijanych klientów, którzy ledwo co stojÄ na nogach z powodu upojenia alkoholowego, wystarczyÅo by tylko lekko odepchnÄ Ä, a klient sam by siÄ przewróciÅ i wogóle nie ma potrzeby, aby go jeszcze uderzaÄ. ChÅopaki z Bramki Klubu La Scalla w Tczewie,niestety ale pochodzÄ ze wsi,którzy tak naprawdÄ nie rozumiejÄ danej sytuacji,z punktu widzenia w swojej wÅasnej ocenie, gdyÅŒ nie dokoÅca sÄ dorozwiniÄci intelektualnie, a ich procesy myÅlowe, które zachodzÄ w ich mózgach zatrzymaÅy siÄ na rozwoju dziecka i pojmowaniu jak dziecko, ale co moÅŒna wymagaÄ od niedorozwiniÄtego póÅgupka z okolic terenów wiejskich,tak zwane wiejskie klimaty. No ale wiejski Åwiniopas (tak zwani Bramkarze Klubu w tym przypadku Klubu La Scalla w Tczewie)kreujÄ siÄ na twardzieli,a tak naprawdÄ klienci Klubu ich wogóle nie interesujÄ ,a poprzez swoje poczynania dziaÅajÄ na szkodÄ Klubu i na nie korzyÅÄ, tracÄ c w tymÅŒe sposób klientów. Dlatego teÅŒ uwaÅŒam, ÅŒe wÅaÅciciel Klubu La Scalla powinnien bardziej siÄ przykÅadaÄ, co do dobierania odpowiedniego personelu i pracowników Klubu La Scalla w Tczewie,poniewaÅŒ z takim podejÅciem do klientów,niedÅugo juÅŒ moÅŒe caÅkowicie zbankrutowaÄ.
Nie polecam Trustpilot â brak obiektywizmu i rzetelnoÅci
WystawiÅem kilka uczciwych, szczegóÅowych i popartych dowodami opinii â w tym nawet zaÅÄ
czyÅem potwierdzenia zakupu. Mimo to Trustpilot usunÄ
Å moje recenzje bez uzasadnienia. Mam wraÅŒenie, ÅŒe portal dziaÅa wybiórczo, utrzymujÄ
c negatywne opinie dla niektórych firm, a chroniÄ
c inne â najpewniej te, z którymi majÄ
âlepsze ukÅadyâ lub wspóÅpracÄ komercyjnÄ
To nie jest niezaleÅŒna platforma opiniotwórcza, tylko mechanizm wpÅywajÄ
cy na reputacjÄ firm wedÅug nieprzejrzystych zasad. Uczciwi uÅŒytkownicy sÄ
ignorowani, a caÅoÅÄ przypomina bardziej grÄ PR-owÄ
niŌ obiektywny system ocen.
Zdecydowanie nie polecam traktowaÄ Trustpilot jako wiarygodnego źródÅa opinii â zarówno dla klientów, jak i przedsiÄbiorców.
0 Ankiet od dnia rejestracji
Po rejestracji jedyne punkty jakie moÅŒna otrzmaÄ to za wypeÅnienie profilu, a później ? No cóŌ totalne 0 ankiet. Szkoda czasu nie polecam
WypÅaca to najwaÅŒniejsze ð
WypÅaca to najwaÅŒniejsze ð
Ankiety sÄ
nie polecam
kilka lat temu ankiet byÅo zdecydowanie wiecej, teraz pojawi sie jedna raz na miesiac, do ktorej i tak ,, nie zakwalifikowaÅo sie ''. Nie polecam bo to strata czasu
Serwis nie oferuje ÅŒadnej pomocy uÅŒytkownikom
Nie zdoÅaÅam nawet siÄ zarejestrowaÄ, poniewaÅŒ nie doszÅy mi ÅŒadne sms-y potwierdzajÄ ce. Jak wyglÄ daÅa odpowiedź na mojego maila? WysÅali link do strony z rejestracjÄ i napisali, ÅŒe potwierdzenie rejestracji jest przez sms. Na tej niesamowitej pomocy z ich strony koÅczy siÄ moje doÅwiadczenie z serwisem, ale jak ktoÅ szanuje swój czas i nerwy to nie polecam nawet tam zaglÄ daÄ.
Na poczÄ tku kilka ankiet i to bardziejâŠ
Na poczÄ tku kilka ankiet i to bardziej o sobie a potem cicho sza. przez tydzieÅ ÅŒadnej! kiedy bÄdzie nastÄpna nie wiadomo. szkoda czasu i atlasu.
Pierwsze dwa lata jedna z lepszych firmâŠ
Pierwsze dwa lata jedna z lepszych firm tego typu( w miarÄ sporo zaproszeÅ, wypÅaty okoÅo 3 dni od zÅoÅŒenia wniosku) , obecnie brak ankiet, nigdy nie zarobiÅem wiÄcej jak 150 zÅ. rocznie, obecnie 0 ankiet = 0 zÅ.
Niestety stwierdzili ze mam dwa konta wâŠ
Niestety stwierdzili ze mam dwa konta w tym ich portalu i usuwajÄ mi konto a to wielkie jedno kÅamstwo nie polecam
CoÅ sÅabo z ankietami
Rzetelny i wypÅacalny panel ankietowy.
Opinie.pl
Bardzo szybko i przyjemnie zbiera siÄ punkty, ktore moÅŒna wymieniÄ na nagrody.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã